Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Eki Görüntüle 2223272 kızlar bnmkı doktr kız dedı once cıkıntısı yok dedı snra bı cıkıntı var gbı ama .Kordonda olablr bsey dyemm dedı bı bkrmısınz
Ultrason resmi çok kötü canım yaa. Bebeğinin haftasına göre şekillenmesi ve duruşu. Sağda başı oluşu ve sekli büyük ihtimalle kız gibi

Canım benim değil @sellvinin çocuğu hastaymış

Ayyy ınsaallh bnde nub u kızs bnzettım bılnyorum oglm bnm soldaydı ama soldan yumurtlmstm bnda sagdan yumrtldım bklm nsıp nyse ckıntı gruyorm dedı ıkıncıde braz o kfamı karstrdı bklm
Ultrason resmi çok kötü canım yaa. Bebeğinin haftasına göre şekillenmesi ve duruşu. Sağda başı oluşu ve sekli büyük ihtimalle kız gibi

Yani kordon bazwn yanilta biliyo drlari
Insallh oyledr cnm kordonda olblr dedı kndıde zaten bllı olmz olsada yanılma olr dedı en bsnda bnce dr tamamn blgsyle alkalı aslında12 cı hftada sap dye sylynlr anlyan dktrlar var bnm ohlmdakı dr ıkı ygenımı oglumu 13 olmdan bldı hep

Canm annen ruyasinda kardesin icib gelinlik görmüş ama kizi mi olmustu bende dun gelinlik giymistum düz sade bir gelinlik ayaklarimda sakş mavisi ipli ayakkabi vardi
Kızkardeşimin kızı oldu canım zaten onun çin takvimine bakmıştım kız çıkıyordu annemde rüyasında görmüştü

Canm annen ruyasinda kardesin icib gelinlik görmüş ama kizi mi olmustu bende dun gelinlik giymistum düz sade bir gelinlik ayaklarimda sakş mavisi ipli ayakkabi vardi
Merhaba canım evet ama gelinliğin etek uçlarında pembe çiçekler varmış düz sade gelinlik annemin gözünde erkek mesela benim gözümde de kızdır herkes için farklı demekki

Evet canm genelde kizlari olmus gelinlik giyenin bir tek bir kisi gelinlik giyipte oglu olmuş ruya tabirinde de kiz evlat yaziyor zaten hayirlisi artik
Merhaba canım evet ama gelinliğin etek uçlarında pembe çiçekler varmış düz sade gelinlik annemin gözünde erkek mesela benim gözümde de kızdır herkes için farklı demekki

Koyulasma yok daha ben erkenmi basladim acaba bide bide 2 saat sivi almiyom iki gundur ayni saatlerde gunde bitane test yapiyom yeterlimi

Koyulasma yok daha ben erkenmi basladim acaba bide bide 2 saat sivi almiyom iki gundur ayni saatlerde gunde bitane test yapiyom yeterlimi
5 54Kbr54 ya katılıyorum canım
Senin ilk kez testle takibin olduğu ve düzensizliklerin olduğu için erken başladık
Tahminim 4-5 gün daha bekleriz pozitif test için
Şimdilik günde bi tane yeterli bence de

5 54Kbr54 ya katılıyorum canım
Senin ilk kez testle takibin olduğu ve düzensizliklerin olduğu için erken başladık
Tahminim 4-5 gün daha bekleriz pozitif test için
Şimdilik günde bi tane yeterli bence de
Anladim cnm onemli degil zaten elimde testlerim var 30 lu aldim zaten erken basliyim diye sol kasigimda kasilmalar oluyir agri oluyo akintim basladi bugun bu aydan soldan yumluycm herhalde gecen ay yum sagdaydi cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…