- 31 Ağustos 2018
- 286
- 431
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.021
Ultrason resmi çok kötü canım yaa. Bebeğinin haftasına göre şekillenmesi ve duruşu. Sağda başı oluşu ve sekli büyük ihtimalle kız gibiEki Görüntüle 2223272 kızlar bnmkı doktr kız dedı once cıkıntısı yok dedı snra bı cıkıntı var gbı ama .Kordonda olablr bsey dyemm dedı bı bkrmısınz
Canım benim değil @sellvinin çocuğu hastaymışÇok geçmiş olsun. Siz nerde vi nin çocuğu rhatsizmimyasıyorsunuz ki, bir arkasımin bebeği ayni hastalığı geçirdi. Hemde aşilari yoktu. Ama ona rağmen bir hafta hastanede kalıp iyi oldu. Sizin kızınızın asilari var mi? Bir de hemen hastaneye yatırmak lazım. Tekrar çok geçmiş olsun. Allahtan dilerim ki kızınız bir an önce iy olsun. Kalbinizi ferah tutun. İyi olacak kızınız. Sevgiler
Ultrason resmi çok kötü canım yaa. Bebeğinin haftasına göre şekillenmesi ve duruşu. Sağda başı oluşu ve sekli büyük ihtimalle kız gibi
Insallh oyledr cnm kordonda olblr dedı kndıde zaten bllı olmz olsada yanılma olr dedı en bsnda bnce dr tamamn blgsyle alkalı aslında12 cı hftada sap dye sylynlr anlyan dktrlar var bnm ohlmdakı dr ıkı ygenımı oglumu 13 olmdan bldı hepYani kordon bazwn yanilta biliyo drlari
Kızkardeşimin kızı oldu canım zaten onun çin takvimine bakmıştım kız çıkıyordu annemde rüyasında görmüştü
Merhaba canım evet ama gelinliğin etek uçlarında pembe çiçekler varmış düz sade gelinlik annemin gözünde erkek mesela benim gözümde de kızdır herkes için farklı demekkiCanm annen ruyasinda kardesin icib gelinlik görmüş ama kizi mi olmustu bende dun gelinlik giymistum düz sade bir gelinlik ayaklarimda sakş mavisi ipli ayakkabi vardi
Merhaba canım evet ama gelinliğin etek uçlarında pembe çiçekler varmış düz sade gelinlik annemin gözünde erkek mesela benim gözümde de kızdır herkes için farklı demekki
Bn bkmstm da ruyada bskasının glınlk gydgını gren yda bskası szn glnlk gydgınızı grurse bebek kız fakt sz kndnz gelınlk gyersenız erkk olrmus
Kaçırmamak için erken başladık zaten canım muhtemelen 14-16 gibi pik olur biraz koyulaşma olsun günde 2 ye çıkarırsınKoyulasma yok daha ben erkenmi basladim acaba bide bide 2 saat sivi almiyom iki gundur ayni saatlerde gunde bitane test yapiyom yeterlimi
Evet biliyorum cnm simdilik gunde bitane yeter yani dimiKaçırmamak için erken başladık zaten canım muhtemelen 14-16 gibi pik olur biraz koyulaşma olsun günde 2 ye çıkarırsın
5 54Kbr54 ya katılıyorum canımKoyulasma yok daha ben erkenmi basladim acaba bide bide 2 saat sivi almiyom iki gundur ayni saatlerde gunde bitane test yapiyom yeterlimi
Anladim cnm onemli degil zaten elimde testlerim var 30 lu aldim zaten erken basliyim diye sol kasigimda kasilmalar oluyir agri oluyo akintim basladi bugun bu aydan soldan yumluycm herhalde gecen ay yum sagdaydi cunku
Evet soldan yumurtlmstm ve hep soldaydı kese ve hamılelıgm byunca hep sol tarafmda ınan lmz agrı oldu 3 aya kadarAyse efem canım erkek çocuğunda soldan mı yumurtlamıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?