- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.001
Evet ilaci gec iciyom kizimla da sabahliyoruz aksam uyku yok o yuzden sabah gec uyaniyom cnmPrensesim2016 canm neden okadar gec iciyorsun ilaci gecmi kalkiyorsun anlamadim sen yinede test yaparken tsh ilacini da içme once test yap sonra ic 12.30 yaptığın idrar varsa saat 15.00 kadar tutman lazim idrarini kahvalti etkilemiyor ama kahvaltida sulu yiyecekler tüketmemen lazim
Canım bende anlamıyorum ama burada bebeğin sırtı dönük galiba kafasının tamamı belli değil tam resim varmıBnada bı bkınnn kızlarrrr ya
İlk yazdığımı arkadışının bebeği için yazmışım canım senin ultrasonu simdi gördüm kalitesi çok düşük zor belli oluyor ama bana kalırsa kız gibiEki Görüntüle 2223284 burda nub kısmı bn ckıntı gremdım ya
Heh cnm bnde dyom ckıntı nerede bnada o nub gldı dedıgn czdgn yerde kordonu pıpıye benzeteblrlrrmı grcı doktr pıpı ddenedı bı ckıntı var pıpde olablr kordonda dedı ama ılk baktıgında kıza bnzyo dedıEki Görüntüle 2223345
Bu gördüğüm nubsa tabi
Yok srtı dnuk dgl cnm brdaCanım bende anlamıyorum ama burada bebeğin sırtı dönük galiba kafasının tamamı belli değil tam resim varmı
Bende aynı ayda olmamasına taktım hatta mevsime bile farklı olsun istiyorum. Sonra millete bakıyorum çok da tutmuyor gibiBenim kızımda aralık canım :)
Bu seferki de aralık kız ihtimali yükseliyor sanki
Bu resime tekrar baktım da yukarı açılı duran kordon sanırımEki Görüntüle 2223284 burda nub kısmı bn ckıntı gremdım ya
Canım bence sen yarın da test yap
Bende çok istiyordum farklı bi döneme denk gelmesini ama olmadı olmadı yine aralıkta olduBende aynı ayda olmamasına taktım hatta mevsime bile farklı olsun istiyorum. Sonra millete bakıyorum çok da tutmuyor gibi
Gunde bitane testmi yapiyim cnm bide bnm.testim simdilik negatif dimi pozitif olmasi icin gun gectikce koyulasmasi gerekiyo oylemi senden baska kimse yorum yapmadiCanım bence sen yarın da test yap
Aynı saatlerde yapmaya çalış
Öğleden sonraları daha doğru oluyormuş benim aldığım testlerin kullanma kılavuzunda öyle yazıyordu
Ilk bebege de erkek demıaler cnmİlk yazdığımı arkadışının bebeği için yazmışım canım senin ultrasonu simdi gördüm kalitesi çok düşük zor belli oluyor ama bana kalırsa kız gibi
Evet canım şuan negatifGunde bitane testmi yapiyim cnm bide bnm.testim simdilik negatif dimi pozitif olmasi icin gun gectikce koyulasmasi gerekiyo oylemi senden baska kimse yorum yapmadi
Hayırlı olsun canım sanki kiz gibi duruyor bana goreIlk bebege de erkek demıaler cnm
Bnde anlmdm cnm ya oglmda gttgm hastme ultrasonunuda ck bgnydm gttgm en ıyı ultrasn dye gttım acıkcası farklı doktra bı oncekınıkı gzeldı ultrason bununkı gzel degldı kordonu ckıntı sanms olablrmı kndı ılk kesın kız dedı cıkıntı yok bacaklarnı toplms dedı snra bktı bıdaha bknca ckıntı var kızda dyemm erkkte kordonda olablr dedıHayırlı olsun canım sanki kiz gibi duruyor bana gore
İki hafta sonra tekrar gidebilirsen ogrwnirsin inşaallah
Bide bu nasil bi ultrason ya ozel hastane demi
Kafası dedgınız ney oluyoEki Görüntüle 2223397
Ben bunu nuba benzetmedim sanki sırtı dönük gibi geldi canım ama yine de en iyisini allah bilir ben zaten çok anlamıyorum sadece kimi bebeğin kafa yapısı ve nubu ben burdayım dercesine belli ediyor cinsiyeti o zaman diyebiliyorum
Yani kordon bazwn yanilta biliyo drlariBnde anlmdm cnm ya oglmda gttgm hastme ultrasonunuda ck bgnydm gttgm en ıyı ultrasn dye gttım acıkcası farklı doktra bı oncekınıkı gzeldı ultrason bununkı gzel degldı kordonu ckıntı sanms olablrmı kndı ılk kesın kız dedı cıkıntı yok bacaklarnı toplms dedı snra bktı bıdaha bknca ckıntı var kızda dyemm erkkte kordonda olablr dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?