Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet ilaci gec iciyom kizimla da sabahliyoruz aksam uyku yok o yuzden sabah gec uyaniyom cnm

Bende aynı ayda olmamasına taktım hatta mevsime bile farklı olsun istiyorum. Sonra millete bakıyorum çok da tutmuyor gibi
Bende çok istiyordum farklı bi döneme denk gelmesini ama olmadı olmadı yine aralıkta oldu
Biz ne yapsak da yine Allahın dediği oluyor

Canım bence sen yarın da test yap
Aynı saatlerde yapmaya çalış
Öğleden sonraları daha doğru oluyormuş benim aldığım testlerin kullanma kılavuzunda öyle yazıyordu
Gunde bitane testmi yapiyim cnm bide bnm.testim simdilik negatif dimi pozitif olmasi icin gun gectikce koyulasmasi gerekiyo oylemi senden baska kimse yorum yapmadi

Gunde bitane testmi yapiyim cnm bide bnm.testim simdilik negatif dimi pozitif olmasi icin gun gectikce koyulasmasi gerekiyo oylemi senden baska kimse yorum yapmadi
Evet canım şuan negatif
Günden güne koyu olması gerekiyor
T ve C aynı koyulukta olunca
Ya da T çizgisi Cden daha koyu olunca yumurtan çatlamaya çok yaklaşmış demek
Bi de mümkünse hiç sıvı tüketmeden 2 saat tutulmuş idrarla aynı saatlerde yapmaya çalış testlerini
Çorba içmek, sulu yemek yemek de sıvı tüketmeye girer
Ya da portakal gibi sulu meyveler tüketmek de öyle

Hayırlı olsun canım sanki kiz gibi duruyor bana gore
İki hafta sonra tekrar gidebilirsen ogrwnirsin inşaallah
Bide bu nasil bi ultrason ya ozel hastane demi
Bnde anlmdm cnm ya oglmda gttgm hastme ultrasonunuda ck bgnydm gttgm en ıyı ultrasn dye gttım acıkcası farklı doktra bı oncekınıkı gzeldı ultrason bununkı gzel degldı kordonu ckıntı sanms olablrmı kndı ılk kesın kız dedı cıkıntı yok bacaklarnı toplms dedı snra bktı bıdaha bknca ckıntı var kızda dyemm erkkte kordonda olablr dedı

Yani kordon bazwn yanilta biliyo drlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…