Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayse efem genelde sağ yumurtalık ve sağ taraf agrısı erkek diyorlar ya o yüzden sordum teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için
Rıca edrım vlla bn bundada sagdan yumurtldım ve sagda kız dedı suan herkes dr da ılk kız gbı dedı ama daha tam bllı dgl bklm bn ona pek ınanmyorm en ck mantıklı glen bna yumurtlma oncesı ve sonrası ablam ıkı kızınada hep sagdan kaldgını syler

Bn bkmstm da ruyada bskasının glınlk gydgını gren yda bskası szn glnlk gydgınızı grurse bebek kız fakt sz kndnz gelınlk gyersenız erkk olrmus
Ne garip bende hamile kaldığım ay gelinliğimi giydiğimi görnüştüm tabirinde hamile olup çocuk sahibi olacağım yaz8yordu erkek kız demiyirdu ama doktorum kız dedi benimkini değişmezse yorumu oda

Ne garip bende hamile kaldığım ay gelinliğimi giydiğimi görnüştüm tabirinde hamile olup çocuk sahibi olacağım yaz8yordu erkek kız demiyirdu ama doktorum kız dedi benimkini değişmezse yorumu oda
Blmyrm bn ılk gun bskasının gydgını grdm snra kndm gymstm aöa dvamlı altın blezık bıleklık grıyorum oda kız nebekms

Hayırlı cumalar rica etsem sali gunune kadar birer tane yasini Şerif okur musunuz çok ihtiyacim var dualariniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…