Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tamam olur cnm o zaman bu aksam alarm kurucam yarin sabah 7de uyanirim insallah inanin kizim ne uyuyo nede beni uyutuyo bu aralar uyku duzeni cok kotu bozulmus yani artik ne yapacagimi bilmiyom gece 3 4 gibi uyuyoz gunduzde oğlen uyanmak zorunda kaliyoz

Yaptin mi testi canım

Simdi yaptim cnm 7de kalktim ilk idrari yaptim simdi 2. Idrarla testi ysptim atiyorum size birazdan
Merhaba bende ovulasyonla hamile kaldım 2. Yapisimda hamile kaldım ilkde sürekli yaptım en iyi sonucu sabah 11 gibi alırsın günde 1 kere yap kafan kapısıdır yutube de birgebenin günlüğü diye bi bayan var onun videolarini izle çok faydası olur instegram sayfası var aynı isimle ordanda bakabilirsiniz

Hayirli olsun cnm benim ilk denemem ovulasyonla biliyorum ben taniyom onu yotubude bakiyom bazen gercektende bu sabah 11de yaptim oncekilerden daha koyu cikti inslh piki gorecegim az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…