- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.081
Resinleri googleden girip yükle birazda kırp hepsini normal uygulamadan yüklenmiyor birde boyutu büyük gelmiş olabilirYuklenilmiyor kizlar ya
Oldu sanirim cnm yukledimResinleri googleden girip yükle birazda kırp hepsini normal uygulamadan yüklenmiyor birde boyutu büyük gelmiş olabilir
Canım yumurtlaman oluyor galiba koyulasma var akşam da yapmaya basla saat 6 gibi en makul zmaan o saatler
Evet yüklenmis caımOldu sanirim cnm yukledim
Gercektenmi cnm hic agri sanci hissetmiyom amaCanım yumurtlaman oluyor galiba koyulasma var akşam da yapmaya basla saat 6 gibi en makul zmaan o saatler
Eşin iyi sabrediyorKizlar bu arada 7 .gun esimle birlikte olduk yani adetin bittigi gun simdi bugunle beraber 4 gunluk perhiz var
Herkeste aynı olmaz dünküne göre koyulasmıs ama kaçırmak istemezsin zamanıGercektenmi cnm hic agri sanci hissetmiyom ama
Bir önceki günin t çizgisine bak bugün yaptığona bak koyulaşma var zaten çatlama zamanı daha cok hissedebilirsin yumurta yumirtalıklardan ayrıldıgında yaniGercektenmi cnm hic agri sanci hissetmiyom ama
Hemde nasil cok sabirli biri ya o bazen bu yuzden sinir oluyom ama sansliyim bu taraftan ha kizima dogum yaptim tam 50 gun birlikte olmadik hic istemedi sezeryan oldugim icin dikislerin iyilessin sonra diyodu cok anlayisli biri yaEşin iyi sabrediyor
Sabah 11 civarı aksamda 6 civarı yapolıyor koyulasma yakalandığonda canım ama normalde sabah 11 de saat cok önemli iki öğün arası olduğu için sıvı kontrolü daha uygun oluyornurecrin sagol cok tessekur ederim sana gercektende sabah 11de yapmak en dogrusuymus bugun koyuluk var bende farkettim onu
MaşaAllah rabbim.gönlündekini nasib eder inşaAllah canım biraz daha sabırHemde nasil cok sabirli biri ya o bazen bu yuzden sinir oluyom ama sansliyim bu taraftan ha kizima dogum yaptim tam 50 gun birlikte olmadik hic istemedi sezeryan oldugim icin dikislerin iyilessin sonra diyodu cok anlayisli biri ya
Olurmu oyle sey hic istermiyim kac gundur bunu bekliyorum cnm bana kalsaydi dun aksam yapacaktik esim yorgundu biraz kalsin dedik ama ben onceden icerde spermler buljnsun istiyorum yani çat olmadan oncede çattayken ve çattan sonraHerkeste aynı olmaz dünküne göre koyulasmıs ama kaçırmak istemezsin zamanı
Aynen cnm ya insalllah hepimizin az kaldi biliyorumMaşaAllah rabbim.gönlündekini nasib eder inşaAllah canım biraz daha sabır
Evet cnm baya fark var bende anladim koyulugu dsha once hic test yapmadigima gore ben bence becerdim bu isiBir önceki günin t çizgisine bak bugün yaptığona bak koyulaşma var zaten çatlama zamanı daha cok hissedebilirsin yumurta yumirtalıklardan ayrıldıgında yani
Ozaman kız olma ihtimali yüksek ama zaten takvimd göre şu zamanlar kız ama rabbim daha iyisini bilir tabiOlurmu oyle sey hic istermiyim kac gundur bunu bekliyorum cnm bana kalsaydi dun aksam yapacaktik esim yorgundu biraz kalsin dedik ama ben onceden icerde spermler buljnsun istiyorum yani çat olmadan oncede çattayken ve çattan sonra
Aynen oyle oluyomus ben 3 gun saat 16 da yapiyodum o zamanlar gunde bitaneydi simdi ikiye cikaracam dimi cnmSabah 11 civarı aksamda 6 civarı yapolıyor koyulasma yakalandığonda canım ama normalde sabah 11 de saat cok önemli iki öğün arası olduğu için sıvı kontrolü daha uygun oluyor
Herşey gözleme dayalı canom araronda kıyaslama baadımı ayırt edebilirsin yaronda o kouuluk durur ama genelde ikigün duuyorEvet cnm baya fark var bende anladim koyulugu dsha once hic test yapmadigima gore ben bence becerdim bu isi
Inan bana hic farketmez cnm rabbim ne verirse basimin gozumun ustune yeterki en onemlisi saglik olsun bastaOzaman kız olma ihtimali yüksek ama zaten takvimd göre şu zamanlar kız ama rabbim daha iyisini bilir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?