Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
nurecrin sagol cok tessekur ederim sana gercektende sabah 11de yapmak en dogrusuymus bugun koyuluk var bende farkettim onu
Sabah 11 civarı aksamda 6 civarı yapolıyor koyulasma yakalandığonda canım ama normalde sabah 11 de saat cok önemli iki öğün arası olduğu için sıvı kontrolü daha uygun oluyor

Hemde nasil cok sabirli biri ya o bazen bu yuzden sinir oluyom ama sansliyim bu taraftan ha kizima dogum yaptim tam 50 gun birlikte olmadik hic istemedi sezeryan oldugim icin dikislerin iyilessin sonra diyodu cok anlayisli biri ya
MaşaAllah rabbim.gönlündekini nasib eder inşaAllah canım biraz daha sabır

Herkeste aynı olmaz dünküne göre koyulasmıs ama kaçırmak istemezsin zamanı
Olurmu oyle sey hic istermiyim kac gundur bunu bekliyorum cnm bana kalsaydi dun aksam yapacaktik esim yorgundu biraz kalsin dedik ama ben onceden icerde spermler buljnsun istiyorum yani çat olmadan oncede çattayken ve çattan sonra

Olurmu oyle sey hic istermiyim kac gundur bunu bekliyorum cnm bana kalsaydi dun aksam yapacaktik esim yorgundu biraz kalsin dedik ama ben onceden icerde spermler buljnsun istiyorum yani çat olmadan oncede çattayken ve çattan sonra
Ozaman kız olma ihtimali yüksek ama zaten takvimd göre şu zamanlar kız ama rabbim daha iyisini bilir tabi

Sabah 11 civarı aksamda 6 civarı yapolıyor koyulasma yakalandığonda canım ama normalde sabah 11 de saat cok önemli iki öğün arası olduğu için sıvı kontrolü daha uygun oluyor
Aynen oyle oluyomus ben 3 gun saat 16 da yapiyodum o zamanlar gunde bitaneydi simdi ikiye cikaracam dimi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…