- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.621
İsmi degisti canım @Prensesim2016 olduCnm @suuuus etiketliyorum neden olmuyor. Üyeliğini iptal mi etti acaba nie olmuyor
Baya cıkmıs Masallah canım kızlarında nasıldıKarın şeklimiz nasıl
Baya cıkmıs Masallah canım kızlarında nasıldı
Benim kızımda da gec cıkmıstı canım ama ilk cocuk oldugundan gec cıkmıstır belki benimOnlarda sanki biraz geç çıkmıştı, bunda şimden belli 3,5 aylık. Hele akşamları daha çıkıyor
Bu dediklerine katiliyorum ve hepsini yaptim bakalim sonuc nolcak ise yariyacakmiArkadaşlar hani yazıyorsunuz ya yumurtlamadan önce de ilşkiye girince oğlu olan var diye: sebebi ise şu: yapılan araştırmalarda cinsiyeti belirleyenin aslında erkek deil Kadın yumurtası olduğu yani dölleyecek olan spermi seçtiği kabul görmüş bu nedenle yumurta ve sperm zıt yükle yüklü olmalı ki birbirini çekebilsin. (Bazı kadınlar sürekli alkalidir ve y leri vücudunda destekler x ler gibi y ler de uzun süre Yaşar)Bunun için vücut yani yumurta alkali olmalı ki y spermi kadın tüplerinde uzun süre ve enerjisini kaybetmeden yaşayabilsin. Peki ne yapmalı? Cevap: 1. eşinizi arginin ve çinko takviye si yapmalı ki y ler hız ve güç kazansın 2. Kendinizi alkali yapın yani suya eczaneden aldığınız İngiliz karbonatı karıştırın ve her gün için(bu suyu eşiniz ve çocuklarınızda içebilir sağlık açısından faydalıdır) tabii her şeye rağmen oğlu olmayan erkekler de vardır sebebi ise yumurta sağlıklı ve güçlü spermi seçer eğer eşlerimizin y lerin de ileri hızı veya yapısal sorunu yoksa bu dediklerimin hepsi geçerlidir.yumurta sorunlu spermi seçmez
Bu arada alkali beslenmeyi bir yaşam biçimi edinin tavsiyem.
Benim kızımda da gec cıkmıstı canım ama ilk cocuk oldugundan gec cıkmıstır belki benim
Göbegin cıkması erkek bebek için iyi bişey varsın cıksın :)En sonkinden bahsettim canım onda ve diğer kızlarda ilk aylar zayıflamıştım. Bunda 55le hamile kaldım bulantıdan dolayı sadece bir kilo verdim 54 olmuştum, şimdi 56yım
Senin ilişki zamanı nasıldı canım catlamadan önce mi sonra mı o anda mıBu dediklerine katiliyorum ve hepsini yaptim bakalim sonuc nolcak ise yariyacakmi
Bir şey sorucam, neden bu kadar deli divane
inşallah yüzün Güler canım nub o kadar tutmayan var ki. İngender sitesinde bi kaç örnek atayım ben pek anlamıyorum ama paralel olmasına rağmen erkeklerBu dediklerine katiliyorum ve hepsini yaptim bakalim sonuc nolcak ise yariyacakmi
Benim de kızımda 4. Ayda çıkmaya başlamıştı iştahsızdım ama kilo vermemiştim ve kusmamıştım. İnşallah oğlun seninledir canımEn sonkinden bahsettim canım onda ve diğer kızlarda ilk aylar zayıflamıştım. Bunda 55le hamile kaldım bulantıdan dolayı sadece bir kilo verdim 54 olmuştum, şimdi 56yım
inşallah yüzün Güler canım nub o kadar tutmayan var ki. İngender sitesinde bi kaç örnek atayım ben pek anlamıyorum ama paralel olmasına rağmen erkekler
Benim de kızımda 4. Ayda çıkmaya başlamıştı iştahsızdım ama kilo vermemiştim ve kusmamıştım. İnşallah oğlun seninledir canım
inşallah yüzün Güler canım nub o kadar tutmayan var ki. İngender sitesinde bi kaç örnek atayım ben pek anlamıyorum ama paralel olmasına rağmen erkekler
Guzellerim bu sana yazmıştım cnm
AllH razi olsun insalh cnm rabbim iyiligini daim etsinRabbim gerek kalmadan nasip etsin inşallah. Bende iyiyim şükür canım
Buralardayim sen gormuyonn@suuuus 4716 cnm sen naptın ya yoksun ortalarda nasılsın @Elif eylul hira kız sen nerelerdesin seni gören cennetlik kaçıncı haftandasın naptın ne ettiğin hamile olup ayrılanlanlardan olma sakın özletiyorsun kendinii
Hahahaha evt yenimi gordun gecenlerde soledim ama gormedin mesaji herhalde
Canım yapamadım site degişinceKızlar aslında ilk sayfaya kimlerin hangi yöntemleri deneyip cinsiyetinin ne olduğunu gösteren bir tablo hazırlasak nasıl olur? Sayfalardan bulmak çok zor oluyor
Bende inan telden giriyorum kadınlar kulübü yazınca tekrar giriş yapmam gerekiyor süper anneler 2011 topiğine girince otomatik giriş yapmış oluyorum anlamadım gitti.Canım yapamadım site degişince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?