- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.641
Aynen benimde çyle oldu nie öylee. Sayfanın tadı tuzu kalmadıBende inan telden giriyorum kadınlar kulübü yazınca tekrar giriş yapmam gerekiyor süper anneler 2011 topiğine girince otomatik giriş yapmış oluyorum anlamadım gitti.
Ben de bilmiyorum ki cnmAynen benimde çyle oldu nie öylee. Sayfanın tadı tuzu kalmadı
Erkek bebek te sadece karın bölgesinde yağlanma oluyor genelde, kız da ise işin içine mide de giriyor ve bel çevresi kalınlaşıyor tabi geneldeKarın şeklimiz nasıl
Bende mail adresime gelen mesajdan giris yapiyorum kizlar bu arada iki hafta sonraya randevu aldim ozelden ama hickimseye soylemeden gidip giricem ondan sonra soylerim artik cunku suan butun aile kulagi bende bi haber bekliyolar helede esimin ailesi butun torunlar kiz hic erkek yok oyuzden gozler bende ve bu beni daha cok geriyo insallh herkese guzel haberi veririmde herkes mutlu olurAynen benimde çyle oldu nie öylee. Sayfanın tadı tuzu kalmadı
Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorzBende mail adresime gelen mesajdan giris yapiyorum kizlar bu arada iki hafta sonraya randevu aldim ozelden ama hickimseye soylemeden gidip giricem ondan sonra soylerim artik cunku suan butun aile kulagi bende bi haber bekliyolar helede esimin ailesi butun torunlar kiz hic erkek yok oyuzden gozler bende ve bu beni daha cok geriyo insallh herkese guzel haberi veririmde herkes mutlu olur
Peki cnm tam olarak sen neler yaptın?Bu dediklerine katiliyorum ve hepsini yaptim bakalim sonuc nolcak ise yariyacakmi
Bende mail adresime gelen mesajdan giris yapiyorum kizlar bu arada iki hafta sonraya randevu aldim ozelden ama hickimseye soylemeden gidip giricem ondan sonra soylerim artik cunku suan butun aile kulagi bende bi haber bekliyolar helede esimin ailesi butun torunlar kiz hic erkek yok oyuzden gozler bende ve bu beni daha cok geriyo insallh herkese guzel haberi veririmde herkes mutlu olur
Bende anlamadım canım cözebilirsem yapcam ilk listeye duzenlemeBende inan telden giriyorum kadınlar kulübü yazınca tekrar giriş yapmam gerekiyor süper anneler 2011 topiğine girince otomatik giriş yapmış oluyorum anlamadım gitti.
İnşallah hayırlı haberlerde dönersin canım rqbbim yüzünü güldürsünBende mail adresime gelen mesajdan giris yapiyorum kizlar bu arada iki hafta sonraya randevu aldim ozelden ama hickimseye soylemeden gidip giricem ondan sonra soylerim artik cunku suan butun aile kulagi bende bi haber bekliyolar helede esimin ailesi butun torunlar kiz hic erkek yok oyuzden gozler bende ve bu beni daha cok geriyo insallh herkese guzel haberi veririmde herkes mutlu olur
Esim o yazdigin takviyeleri kullandi ve ayreten brnde kullandim yesil cay tabletleri de kullandim vucudu alkalik yapiyomus hergun limonlu su ph yuksek sular protein yuksek yiyecekler yedim yani alkalik beslendim ve iliski oncesi karbonatli dus yaptim bakalim sonucu ogrenmeme az kaldiPeki cnm tam olarak sen neler yaptın?
Aynı durum bizde de var canım, eşim tarafında hep kız o yüzden sürekli merak var
Ayy bende aynı durumdayım hastaneye gittim mi herkes arardı ne oldu ne dedi diye onun için anlıyorum. İnş güzel sonuçlar alırsınBende mail adresime gelen mesajdan giris yapiyorum kizlar bu arada iki hafta sonraya randevu aldim ozelden ama hickimseye soylemeden gidip giricem ondan sonra soylerim artik cunku suan butun aile kulagi bende bi haber bekliyolar helede esimin ailesi butun torunlar kiz hic erkek yok oyuzden gozler bende ve bu beni daha cok geriyo insallh herkese guzel haberi veririmde herkes mutlu olur
Canım sen ilişki zamanını nasıl ayarlamıştın?Esim o yazdigin takviyeleri kullandi ve ayreten brnde kullandim yesil cay tabletleri de kullandim vucudu alkalik yapiyomus hergun limonlu su ph yuksek sular protein yuksek yiyecekler yedim yani alkalik beslendim ve iliski oncesi karbonatli dus yaptim bakalim sonucu ogrenmeme az kaldi
Canm yesil cay tableti nasil birseyEsim o yazdigin takviyeleri kullandi ve ayreten brnde kullandim yesil cay tabletleri de kullandim vucudu alkalik yapiyomus hergun limonlu su ph yuksek sular protein yuksek yiyecekler yedim yani alkalik beslendim ve iliski oncesi karbonatli dus yaptim bakalim sonucu ogrenmeme az kaldi
Turkiyede varmi bilmiyorum normal hap gibiCanm yesil cay tableti nasil birsey
Canım sen ilişki zamanını nasıl ayarlamıştın?
Ayy bende aynı durumdayım hastaneye gittim mi herkes arardı ne oldu ne dedi diye onun için anlıyorum. İnş güzel sonuçlar alırsın
Bilmiyorum ki belki vrdir bi arastirmak lazimTurkiyede varmi bilmiyorum normal hap gibi
Pik olduktan kaç saat sonra olmuştu? Ya da ilişkiden kaç saat sonra silinmişti pikin cnmPikten sonra olmustu
Iyi olur bence canmKızlar aslında ilk sayfaya kimlerin hangi yöntemleri deneyip cinsiyetinin ne olduğunu gösteren bir tablo hazırlasak nasıl olur? Sayfalardan bulmak çok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?