Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende inan telden giriyorum kadınlar kulübü yazınca tekrar giriş yapmam gerekiyor süper anneler 2011 topiğine girince otomatik giriş yapmış oluyorum anlamadım gitti.
Aynen benimde çyle oldu nie öylee. Sayfanın tadı tuzu kalmadı

Aynen benimde çyle oldu nie öylee. Sayfanın tadı tuzu kalmadı
Bende mail adresime gelen mesajdan giris yapiyorum kizlar bu arada iki hafta sonraya randevu aldim ozelden ama hickimseye soylemeden gidip giricem ondan sonra soylerim artik cunku suan butun aile kulagi bende bi haber bekliyolar helede esimin ailesi butun torunlar kiz hic erkek yok oyuzden gozler bende ve bu beni daha cok geriyo insallh herkese guzel haberi veririmde herkes mutlu olur

Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorz

Aynı durum bizde de var canım, eşim tarafında hep kız o yüzden sürekli merak var

İnşallah hayırlı haberlerde dönersin canım rqbbim yüzünü güldürsün

Peki cnm tam olarak sen neler yaptın?
Esim o yazdigin takviyeleri kullandi ve ayreten brnde kullandim yesil cay tabletleri de kullandim vucudu alkalik yapiyomus hergun limonlu su ph yuksek sular protein yuksek yiyecekler yedim yani alkalik beslendim ve iliski oncesi karbonatli dus yaptim bakalim sonucu ogrenmeme az kaldi

Ayy bende aynı durumdayım hastaneye gittim mi herkes arardı ne oldu ne dedi diye onun için anlıyorum. İnş güzel sonuçlar alırsın

Canım sen ilişki zamanını nasıl ayarlamıştın?

Canm yesil cay tableti nasil birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…