Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kûn fe yekûn
Karamsarlığa düşmek sadece Allah'tan umudunu kesenler içindir.O olduğu sürece her gün güneş bizim için doğacak, her açan çiçek bizim için dallanacak , her göğe baktıktığımızda tekrar tekrar onun mucizelerine şahit olacağız.Ve unutma, her şeye rağmen hayat devam ediyor .Kuşlar uçuyor ; gökyüzü mavi , kelebekler rengarenk...O ki bir şeye ol derse, hemen olur

Canım 2 gün önceki ilişki korunmasız olduysa kız ihtimali zaten artıyor.

merhaba arkadaşalar fikir olsun diye bende uyguladıklarımı söyleyim ilk hamileligimde eşim keçiboynuzu pekmezi yemişti 2 ay boyunca aralıksız yemişti. daha sonra adettim oldu normalde 22 23 günde bir oluyorum adetim bittikten 5 gün sonra yumurtlama takibi yaptım 9 gün belirli belirsiz çift çizgi çıktı 10 gün koyu çift çizgi çıktı o güz korunmasız ilişkii oldu daha sonra birgün durup birgüm korunmasız ilişki oldu yani adetimin 10 12 14 günleri ve oglum oldu çok şükür ikinci hamileligimde 19 aralık adet tarihim 27 aralıkta belirsiz çift cizgi gördüm 28 aralıkta sabah koyu çizgiydi akşama dogru gittikçe çizgi azaldı akıntım çok yogundu ve 28 aralıkta tek korunması ilişki oldu ve kızım olacak allah kısmet ederse 12 hafta %99 kız dedi ben çok şasırdım bütün belirtilerim erkek bebek yönündeydi aslında birazda kısmet galiba aslında bunda da bi gün durup bi gün yapmalıydım galiba

Merhaba canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ilk çocuğuna ne zaman hamile kaldın

Sağlıkla kucağına al inşallah canım test silikleşince vajina asidikleşip akıntı kremsi olduğu için genelde kız olur derler ama tabi Rabbim ne uygun görürse o oluyor.

Canım telim bozuldu ya eşimden girip okuyup çıkıyorum dokuz haftaligim iyi gidiyor şimdilik çok şükür sende koçanı bekletme yap yorucu oluyor ama hepsi birden büyüyor iyi oluyor

Canım telim bozuldu ya eşimden girip okuyup çıkıyorum dokuz haftaligim iyi gidiyor şimdilik çok şükür sende koçanı bekletme yap yorucu oluyor ama hepsi birden büyüyor iyi oluyor
Ay şükür gelebildin kız nasıl gidiyor hamilelik bulantı kusma varmı. Ay kız valla bilmiyorum bende istiyorum çocuk yapmak ama korkuyorum ne yalan söyliyim.. En azından küçüğü iki yaşına basssıın. Sonrasına bakarız. Zaten ne kaldı ki 6 ay kaldı

Canım çok sevindim çok şükür sen sağlıklı bir şekilde aldın evladını kucağına darısı biz bekleyenlere olsun
Nasıl normal doğum mu oldu? Ne kadarlık doğdu?
Tesekkur ederim canim cok saol. Evet normam Dogum 3. 650 gr dogdu yawrum sukur. Darisizi sizlerin basina sag salim kucagna al insallah canim.

Kizlar size bisey sorcam icim icimi yiyor uzun zamandir bulantilarimdan dolayi evi temizliyemiyordum ve bugun gun boyu mutfagi temizledim dolaplar felan ve camasir suyu cok kullandim galiba ellerim alerji oldu butun camlari acmistim solumamak icin ama yinede cok korkuyorum bebege zarar verdim diye. sonucta surekli kullandigim bisey ama ilkdefa alerji yapti

Canım bende yaptım bişey olmaz Allahın izniyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…