- 20 Mart 2018
- 515
- 396
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.661
Pikten bikac saat sonra olmustu ama nezaman silindi bilmiyorum testlerim bitmisti ama benimki fazla surmez normaldePik olduktan kaç saat sonra olmuştu? Ya da ilişkiden kaç saat sonra silinmişti pikin cnm
Dün doktora gittim kızım olduğu kesinleştiiihaber vereyim size yine dedim
Sağlıkla doğsun büyüsün canımDün doktora gittim kızım olduğu kesinleştiiihaber vereyim size yine dedim ❤
Canım 2 gün önceki ilişki korunmasız olduysa kız ihtimali zaten artıyor.Canım ben yumurtlama çatladıktan hemen sonra bi kahve içtim eşimle sonra ilişki oldu ondan önce peynir süt az yemeye çalıştım 2 gün yine birliktelik olmuştu yani bekleyen sperm olmalıymış 5 günlük o yoktu onun dışında eşim daha istekliydi başka bişey yapmadım bol dua
Merhaba canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ilk çocuğuna ne zaman hamile kaldınmerhaba arkadaşalar fikir olsun diye bende uyguladıklarımı söyleyimilk hamileligimde eşim keçiboynuzu pekmezi yemişti 2 ay boyunca aralıksız yemişti. daha sonra adettim oldu normalde 22 23 günde bir oluyorum adetim bittikten 5 gün sonra yumurtlama takibi yaptım 9 gün belirli belirsiz çift çizgi çıktı 10 gün koyu çift çizgi çıktı o güz korunmasız ilişkii oldu daha sonra birgün durup birgüm korunmasız ilişki oldu yani adetimin 10 12 14 günleri ve oglum oldu çok şükür ikinci hamileligimde 19 aralık adet tarihim 27 aralıkta belirsiz çift cizgi gördüm 28 aralıkta sabah koyu çizgiydi akşama dogru gittikçe çizgi azaldı akıntım çok yogundu ve 28 aralıkta tek korunması ilişki oldu ve kızım olacak allah kısmet ederse 12 hafta %99 kız dedi ben çok şasırdım bütün belirtilerim erkek bebek yönündeydi aslında birazda kısmet galiba aslında bunda da bi gün durup bi gün yapmalıydım galiba
2016 nisan canımMerhaba canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ilk çocuğuna ne zaman hamile kaldın
Sağlıkla kucağına al inşallah canımmerhaba arkadaşalar fikir olsun diye bende uyguladıklarımı söyleyimilk hamileligimde eşim keçiboynuzu pekmezi yemişti 2 ay boyunca aralıksız yemişti. daha sonra adettim oldu normalde 22 23 günde bir oluyorum adetim bittikten 5 gün sonra yumurtlama takibi yaptım 9 gün belirli belirsiz çift çizgi çıktı 10 gün koyu çift çizgi çıktı o güz korunmasız ilişkii oldu daha sonra birgün durup birgüm korunmasız ilişki oldu yani adetimin 10 12 14 günleri ve oglum oldu çok şükür ikinci hamileligimde 19 aralık adet tarihim 27 aralıkta belirsiz çift cizgi gördüm 28 aralıkta sabah koyu çizgiydi akşama dogru gittikçe çizgi azaldı akıntım çok yogundu ve 28 aralıkta tek korunması ilişki oldu ve kızım olacak allah kısmet ederse 12 hafta %99 kız dedi ben çok şasırdım bütün belirtilerim erkek bebek yönündeydi aslında birazda kısmet galiba aslında bunda da bi gün durup bi gün yapmalıydım galiba
Oglunun adı Muhammed Ali mi canım2016 nisan canım
kesinlikle canımSağlıkla kucağına al inşallah canımtest silikleşince vajina asidikleşip akıntı kremsi olduğu için genelde kız olur derler ama tabi Rabbim ne uygun görürse o oluyor.
yok canım muhammed ali eşimin adı oglumun adı ardaOglunun adı Muhammed Ali mi canım
Canım telim bozuldu ya eşimden girip okuyup çıkıyorum dokuz haftaligim iyi gidiyor şimdilik çok şükür sende koçanı bekletme yap yorucu oluyor ama hepsi birden büyüyor iyi oluyor@suuuus 4716 cnm sen naptın ya yoksun ortalarda nasılsın E Elif eylul hira kız sen nerelerdesin seni gören cennetlik kaçıncı haftandasın naptın ne ettiğin hamile olup ayrılanlanlardan olma sakın özletiyorsun kendinii
Ay şükür gelebildin kız nasıl gidiyor hamilelik bulantı kusma varmı. Ay kız valla bilmiyorum bende istiyorum çocuk yapmak ama korkuyorum ne yalan söyliyim.. En azından küçüğü iki yaşına basssıın. Sonrasına bakarız. Zaten ne kaldı ki 6 ay kaldıCanım telim bozuldu ya eşimden girip okuyup çıkıyorum dokuz haftaligim iyi gidiyor şimdilik çok şükür sende koçanı bekletme yap yorucu oluyor ama hepsi birden büyüyor iyi oluyor
Tesekkur ederim canim cok saol. Evet normam Dogum 3. 650 gr dogdu yawrum sukur. Darisizi sizlerin basina sag salim kucagna al insallah canim.Canım çok sevindim çok şükür sen sağlıklı bir şekilde aldın evladını kucağına darısı biz bekleyenlere olsun
Nasıl normal doğum mu oldu? Ne kadarlık doğdu?
Gözün aydın Rabbim hayırlı evlat etsin sağlıkla inşeAllahTesekkur ederim canim cok saol. Evet normam Dogum 3. 650 gr dogdu yawrum sukur. Darisizi sizlerin basina sag salim kucagna al insallah canim.
Gözün aydın canım darısı bizlere insallahTesekkur ederim canim cok saol. Evet normam Dogum 3. 650 gr dogdu yawrum sukur. Darisizi sizlerin basina sag salim kucagna al insallah canim.
Kizlar size bisey sorcam icim icimi yiyor uzun zamandir bulantilarimdan dolayi evi temizliyemiyordum ve bugun gun boyu mutfagi temizledim dolaplar felan ve camasir suyu cok kullandim galiba ellerim alerji oldu butun camlari acmistim solumamak icin ama yinede cok korkuyorum bebege zarar verdim diye. sonucta surekli kullandigim bisey ama ilkdefa alerji yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?