- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.681
Ay maşlalah paşaya. Rabbim onu ve kızlarını sana bağışlasın. Aynısından bizede nasip etsinTesekkur ederim canim cok saol. Evet normam Dogum 3. 650 gr dogdu yawrum sukur. Darisizi sizlerin basina sag salim kucagna al insallah canim.
Sorun olacağını sanmıyorum canım yaa bol bol temiz hava al. İçin rahat değilse de doktora git cnmKizlar size bisey sorcam icim icimi yiyor uzun zamandir bulantilarimdan dolayi evi temizliyemiyordum ve bugun gun boyu mutfagi temizledim dolaplar felan ve camasir suyu cok kullandim galiba ellerim alerji oldu butun camlari acmistim solumamak icin ama yinede cok korkuyorum bebege zarar verdim diye. sonucta surekli kullandigim bisey ama ilkdefa alerji yapti
Gözünüz Aydın canım sağlıkla büyüsün meleğin inşallahTesekkur ederim canim cok saol. Evet normam Dogum 3. 650 gr dogdu yawrum sukur. Darisizi sizlerin basina sag salim kucagna al insallah canim.
Gözün aydin canim insAllah gönlündeki olurMerhaba kızlar nasılsınız? Size bir haberim varhamileyimm kalp atışını duyup öyle yazmak istedim. Dualarınıza talibim artık Rabbim en kısa zamanda bekleyen arkadaslarımıza da saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah canım cok sagol. Benim iki ilişki oldu catlamadan 3-4 saat önce ve 3-4 saat sonra oldu doktor takibi ile oldu canım :)Gözün aydin canim insAllah gönlündeki olurErkek bebek icin sen nasil bir yol izledin biraz anlatabilirmisin canim
Peki tesekkür ederim canimİnşallah canım cok sagol. Benim iki ilişki oldu catlamadan 3-4 saat önce ve 3-4 saat sonra oldu doktor takibi ile oldu canım :)
Hayirli olsun saglikla kucagina almak nasip olsun tosuncugun olur ınsallhMerhaba kızlar nasılsınız? Size bir haberim varhamileyimm ♥ kalp atışını duyup öyle yazmak istedim. Dualarınıza talibim artık Rabbim en kısa zamanda bekleyen arkadaslarımıza da saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Sagol canım Allah razı olsun inşallah hepimize nasip olurHayirli olsun saglikla kucagina almak nasip olsun tosuncugun olur ınsallh
Insallh benimde adetim gecikti geçen ay 24 de oldum ama bu ay hala gelen giden yok test yaptim tek cizgiSagol canım Allah razı olsun inşallah hepimize nasip olur ♥
Stresten yada mevsim gecişlerinden olabilir canım. Rabbim gönlündekini en dogru zamanda nasip etsin inşallahInsallh benimde adetim gecikti geçen ay 24 de oldum ama bu ay hala gelen giden yok test yaptim tek cizgi
Aminn canm strsden olabilir dedigin gibi çin takviminde ne cikiyor baktin mi yada yaz bakim benStresten yada mevsim gecişlerinden olabilir canım. Rabbim gönlündekini en dogru zamanda nasip etsin inşallah
Baktım canim erkek çıkıyorAminn canm strsden olabilir dedigin gibi çin takviminde ne cikiyor baktin mi yada yaz bakim ben
Ona gorede ayarlama yaptin mi denk mi geldiBaktım canim erkek çıkıyor
Hamile kalmadan önce bakmıştım canım. Ama kız gösteren ay da da deneme yapmıslıgım var özellikle denk getirmedim yaniOna gorede ayarlama yaptin mi denk mi geldi
Canim peki gercek yasina mi bakiyorsun yasina +1 ekleme yapiyor musun bide kacinci cocugun olacakHamile kalmadan önce bakmıştım canım. Ama kız gösteren ay da da deneme yapmıslıgım var özellikle denk getirmedim yani
Otomatik hesaplamaya baktım canım. Yasıma bir ekliyor 2. Cocugum olacak nasipse kızımda da tutmustu 1 ekleyerekCanim peki gercek yasina mi bakiyorsun yasina +1 ekleme yapiyor musun bide kacinci cocugun olacak
Anladim canm hayirlisi olsun insallh gonlundrki olur ben temmuzda deneme yapacagim erkege drnk geliyor diye beklicemOtomatik hesaplamaya baktım canım. Yasıma bir ekliyor 2. Cocugum olacak nasipse kızımda da tutmustu 1 ekleyerek
Canım otomatik hesaplama ile takvim tutmuyor. Hamilelik planlama ve otomatikte tutmuyor adet olduktan sonra otomatik hesapla bak illa denk getircem diyorsanAnladim canm hayirlisi olsun insallh gonlundrki olur ben temmuzda deneme yapacagim erkege drnk geliyor diye beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?