- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.701
Tmm canm bakarim dedigin gibi cok sağolCanım otomatik hesaplama ile takvim tutmuyor. Hamilelik planlama ve otomatikte tutmuyor adet olduktan sonra otomatik hesapla bak illa denk getircem diyorsan
Rica ederim canımmTmm canm bakarim dedigin gibi cok sağol
Baska bir yöntem denemiş miydin canım Saglıkla kucakla inşallah darısı bizlere olsunKizlar bende cin takvimi tuttu,allahin izniyle bir oglum olacak. Tesadüfmü degilmi bilemem tabi Ama arkadasimdada tuttu dogru gösterdi.
Peki gerçek yasa mi baktiniz sizde yas eklemeli miKizlar bende cin takvimi tuttu,allahin izniyle bir oglum olacak. Tesadüfmü degilmi bilemem tabi Ama arkadasimdada tuttu dogru gösterdi.
Hayirli olsun oglun darisi bizlereKizlar bende cin takvimi tuttu,allahin izniyle bir oglum olacak. Tesadüfmü degilmi bilemem tabi Ama arkadasimdada tuttu dogru gösterdi.
Yok canim denemedim hic.amin.allaj razi olsun insallah Rabbim hepinize Hayirli evlatlar nasip ederBaska bir yöntem denemiş miydin canım Saglıkla kucakla inşallah darısı bizlere olsun
88 dogumluyum yas kismina 30 yazdim. Yani bir ekliyerek bakmadim bazilari öyle bakmak gerek fln diyorya öyle bakinca kiz gösteriyor yani yanlisPeki gerçek yasa mi baktiniz sizde yas eklemeli mi
Aminn canim Allah razi olsun.insallah Rabbim tüm isteyenlere versin aminnnnHayirli olsun oglun darisi bizlere
Canım dogum tarihini girerek baktın degil mi88 dogumluyum yas kismina 30 yazdim. Yani bir ekliyerek bakmadim bazilari öyle bakmak gerek fln diyorya öyle bakinca kiz gösteriyor yani yanlis
Aynen canim.sizde hamilemisiniz?ne kadarliksiniz kizlarCanım dogum tarihini girerek baktın degil mi
Canım işte otomatik yapmıssın otomatikte yasa ekleme yapması gerekiyorsa ekliyor gerekmiyorsa eklemiyor. Ben hamileyim evet canım daha cok yeni 7 haftalıkAynen canim.sizde hamilemisiniz?ne kadarliksiniz kizlar
Bende senin gibi gercek yas uzrinden bakiyorum gerci temmuzda pes pese 3 yasda da erkek gösteriyor bende eklesekde erkek gerçeğide olsa erkek oluyo88 dogumluyum yas kismina 30 yazdim. Yani bir ekliyerek bakmadim bazilari öyle bakmak gerek fln diyorya öyle bakinca kiz gösteriyor yani yanlis
Ben degilim ve ilk olacak rabbim nasip ederseAynen canim.sizde hamilemisiniz?ne kadarliksiniz kizlar
Hayirli olsun insallah Rabbim gönlüne göre versin canim.ilk mi?benim ilk olacak insallahCanım işte otomatik yapmıssın otomatikte yasa ekleme yapması gerekiyorsa ekliyor gerekmiyorsa eklemiyor. Ben hamileyim evet canım daha cok yeni 7 haftalık
Hakkimizda Hayirlisi :) ins saglikla aliriz kucagimiza en önemlisi oBende senin gibi gercek yas uzrinden bakiyorum gerci temmuzda pes pese 3 yasda da erkek gösteriyor bende eklesekde erkek gerçeğide olsa erkek oluyo
Insallah en kisa zamanda nasip olur!Ben degilim ve ilk olacak rabbim nasip ederse
İkinci canım nasip olursa. Bir kızım varHayirli olsun insallah Rabbim gönlüne göre versin canim.ilk mi?benim ilk olacak insallah
Hadi insallah hayirlisiyla aliriz kucagimiza:) Allah bagislasin kizininxanimİkinci canım nasip olursa. Bir kızım var
Amin inşallah canım cok sagol :) dua et bana da inşallah buda hayırlısıyla erkek olur :)Hadi insallah hayirlisiyla aliriz kucagimiza:) Allah bagislasin kizininxanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?