- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.721
Aminn inssallhHakkimizda Hayirlisi :) ins saglikla aliriz kucagimiza en önemlisi o
Sevindim senin adina rabbim bizede o haberi vermeyi nasip etsin inşallah. Eşine gıda takviyesi yaptinmi beslemenize dikkat ettiniz mi ve nasıl besleniyorsunuz normalde alkali diyeti doğrumu yani sen yaptın miMerhaba kızlar nasılsınız? Size bir haberim varhamileyimm kalp atışını duyup öyle yazmak istedim. Dualarınıza talibim artık Rabbim en kısa zamanda bekleyen arkadaslarımıza da saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah cok sagol. Eşim yanılmıyorsam 3-4 kutu kadar takviye ilac aldı duzenli olmazsada keci boynuzu tuketti bunun dışında beslenmesi erkek bebege uygun hani ettir kuruyemiştir sever yer. Bana gelirsek 2 ay kadar alkali diyet yapmaya calıstım ama sonra dayanamadım bıraktım yumurta peynir yogurtla cok aram yok ama gunde 2 3 fincan sütlü kahve icerim. Limonlu Karbonatlı su ictim birde fitil kullandım tuzlu cok yerim bir deSevindim senin adina rabbim bizede o haberi vermeyi nasip etsin inşallah. Eşine gıda takviyesi yaptinmi beslemenize dikkat ettiniz mi ve nasıl besleniyorsunuz normalde alkali diyeti doğrumu yani sen yaptın mi
Ha bide unutmadan türk kahvesi cok severim deneme yaptıgımız ay eşime de hep icirmeye çalıştımİnşallah cok sagol. Eşim yanılmıyorsam 3-4 kutu kadar takviye ilac aldı duzenli olmazsada keci boynuzu tuketti bunun dışında beslenmesi erkek bebege uygun hani ettir kuruyemiştir sever yer. Bana gelirsek 2 ay kadar alkali diyet yapmaya calıstım ama sonra dayanamadım bıraktım yumurta peynir yogurtla cok aram yok ama gunde 2 3 fincan sütlü kahve icerim. Limonlu Karbonatlı su ictim birde fitil kullandım tuzlu cok yerim bir de
Takviye ilac derken canm ne kullandi meselâİnşallah cok sagol. Eşim yanılmıyorsam 3-4 kutu kadar takviye ilac aldı duzenli olmazsada keci boynuzu tuketti bunun dışında beslenmesi erkek bebege uygun hani ettir kuruyemiştir sever yer. Bana gelirsek 2 ay kadar alkali diyet yapmaya calıstım ama sonra dayanamadım bıraktım yumurta peynir yogurtla cok aram yok ama gunde 2 3 fincan sütlü kahve icerim. Limonlu Karbonatlı su ictim birde fitil kullandım tuzlu cok yerim bir de
Canim isimlerini hatırlamıyorum eczaneden aldı bitkisel sperm hız ve sayısını artırıcı takviye edici ilac. İlacta değil aslında bitkisel takviyeTakviye ilac derken canm ne kullandi meselâ
Canım çok sevindim Rabbim kalbine göre versin sağlıkla kavustursun inşeALLAHMerhaba kızlar nasılsınız? Size bir haberim varhamileyimm ♥ kalp atışını duyup öyle yazmak istedim. Dualarınıza talibim artık Rabbim en kısa zamanda bekleyen arkadaslarımıza da saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah canım amin cok sagolCanım çok sevindim Rabbim kalbine göre versin sağlıkla kavustursun inşeALLAH
Oyy maşaAllah canımTesekkur ederim canim cok saol. Evet normam Dogum 3. 650 gr dogdu yawrum sukur. Darisizi sizlerin basina sag salim kucagna al insallah canim.
Merhaba kızlar nasılsınız? Size bir haberim varhamileyimm ♥ kalp atışını duyup öyle yazmak istedim. Dualarınıza talibim artık Rabbim en kısa zamanda bekleyen arkadaslarımıza da saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah canım cok sagolAyy canım çok sevşndşm☺Allah sanada paşa nasip etsin inşallah ☺
Ooo hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın olsun darısı isteyen herkesle teşekkürler inşallahMerhaba kızlar nasılsınız? Size bir haberim varhamileyimm kalp atışını duyup öyle yazmak istedim. Dualarınıza talibim artık Rabbim en kısa zamanda bekleyen arkadaslarımıza da saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ayyy canım çok sevindimMerhaba kızlar nasılsınız? Size bir haberim varhamileyimm ♥ kalp atışını duyup öyle yazmak istedim. Dualarınıza talibim artık Rabbim en kısa zamanda bekleyen arkadaslarımıza da saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayirli olsun cok sevindim insalah saglikla kucagina alirsin cift cizgiyi ne zaman gordun kac haftaliksin cnmMerhaba kızlar nasılsınız? Size bir haberim varhamileyimm ♥ kalp atışını duyup öyle yazmak istedim. Dualarınıza talibim artık Rabbim en kısa zamanda bekleyen arkadaslarımıza da saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah canım cok sagol darısı basına inşallahAyyy canım çok sevindimsağlıkla doğsun inşsllah gönlündeki cnm sen hem doktor kontrolü hem ovulasyon testiyle takip ediyordun ya iki deneme de test ne durumdaydı? Bir de ne taraftan yumurtlamıştın çok soru sordum ama
Cok sagol canim dualarımdasın tez zamanda sana da nasip olsun inşallah hani sen beni ruyanda görmüştün ya ozaman yeni öğrenmiştim hatta cok sasırmıstımHayirli olsun cok sevindim insalah saglikla kucagina alirsin cift cizgiyi ne zaman gordun kac haftaliksin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?