Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sevindim senin adina rabbim bizede o haberi vermeyi nasip etsin inşallah. Eşine gıda takviyesi yaptinmi beslemenize dikkat ettiniz mi ve nasıl besleniyorsunuz normalde alkali diyeti doğrumu yani sen yaptın mi

Sevindim senin adina rabbim bizede o haberi vermeyi nasip etsin inşallah. Eşine gıda takviyesi yaptinmi beslemenize dikkat ettiniz mi ve nasıl besleniyorsunuz normalde alkali diyeti doğrumu yani sen yaptın mi
İnşallah cok sagol. Eşim yanılmıyorsam 3-4 kutu kadar takviye ilac aldı duzenli olmazsada keci boynuzu tuketti bunun dışında beslenmesi erkek bebege uygun hani ettir kuruyemiştir sever yer. Bana gelirsek 2 ay kadar alkali diyet yapmaya calıstım ama sonra dayanamadım bıraktım yumurta peynir yogurtla cok aram yok ama gunde 2 3 fincan sütlü kahve icerim. Limonlu Karbonatlı su ictim birde fitil kullandım tuzlu cok yerim bir de

Ha bide unutmadan türk kahvesi cok severim deneme yaptıgımız ay eşime de hep icirmeye çalıştım

Takviye ilac derken canm ne kullandi meselâ

Canım çok sevindim Rabbim kalbine göre versin sağlıkla kavustursun inşeALLAH

Ayy canım çok sevşndşmAllah sanada paşa nasip etsin inşallah

Ooo hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın olsun darısı isteyen herkesle teşekkürler inşallah

Ayyy canım çok sevindim sağlıkla doğsun inşsllah gönlündeki cnm sen hem doktor kontrolü hem ovulasyon testiyle takip ediyordun ya iki deneme de test ne durumdaydı? Bir de ne taraftan yumurtlamıştın çok soru sordum ama

Hayirli olsun cok sevindim insalah saglikla kucagina alirsin cift cizgiyi ne zaman gordun kac haftaliksin cnm

İnşallah canım cok sagol darısı basına inşallah canım benim kendiliginden yumurta gelişmiyordu ilaç iciyordum doktora gittim solda 21 mm sagda 22 mm Lik iki yumurta var dedi sagdaki catlamak üzere dedi eve geldim gece 12 gibi falan test yaptım pikti gece 1 gibi beraberlik oldu sonra sabah 5te tekrar test yaptım silikti 6 gibi tekrar birliktelik oldu 6 saat arayla oldu yani bu arada catladı iki yumurta oldugu icin iki deneme oldu ama biri tuttu

Hayirli olsun cok sevindim insalah saglikla kucagina alirsin cift cizgiyi ne zaman gordun kac haftaliksin cnm
Cok sagol canim dualarımdasın tez zamanda sana da nasip olsun inşallah hani sen beni ruyanda görmüştün ya ozaman yeni öğrenmiştim hatta cok sasırmıstım suan son adete göre 7 haftalık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…