- 10 Mart 2019
- 468
- 509
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.081
Canim insAllah bir daha ki sefere kesin cevap alirsin. Hamile kalmadan bir yontem denemis miydinKızlar gittim yarım saat uğraştı hep sırtı dönüktü, ayak arasından kıza benzettim dedi. Bakmaya devam etti, sonra yandan paralel çizgi var dedi yandan kız diyorum dedi. Erkekte bu çizgi biraz daha dik oluyor dedi, yandan kız diyorum haftaya teyit edelim dedi. Yani yine emin kesin konuşmadı Haftaya da gitmem artık. Aylık kontrolüm gelince giderim yani bi pozisyon vermedi doktor öksür falan dedi öksürdüm, erkek olsa belli olurdu herhalde
İnş yükselir cnm ne diyimEger cat o gun olmussa bugun 11. Gun
Kendi doktoruna mı gittin canım
Hayırlısı olsun hakkında canım inşallah gönlünden geçen olurMedicanaya gittim canım
İnşallah gönlünden geçen olur canım. Peki sen niye takip yaparak hamile kalmaya çalışmadın canım yaaMedicanaya gittim canım
Canim ya valla üzüldüm. Bence uzun bir zaman ara ver hiç korunma ve düşünme görürsün olur biraz dinlen canimEger cat o gun olmussa bugun 11. Gun
Hayırlısı olsun canim insallah bebeğin erkektirHayırlısı olsun hakkında canım inşallah gönlünden geçen olur
Bazıları geç yerleşiyor sen yinede bekle ilaç falan almaEger cat o gun olmussa bugun 11. Gun
Erkek bebeklerin yuksek oranda sagda olurmus canımBirde bebeğin plasentası sağdaymış
Erkek bebeklerin yuksek oranda sagda olurmus canım
Usg vermedi mi canım atsana verdiyseBelirtiler hep erkek ama bebiş kız gibi
Bunu verdi canımUsg vermedi mi canım atsana verdiyse
Bacak arasını cekmiş canım baksana dikkatli boş gibi degil mi burdan tam göremiyorum amaBunu verdi canım
Seçemedim ki neresi bacak arası, elini başına koymuş düşünüyor dediBacak arasını cekmiş canım baksana dikkatli boş gibi degil mi burdan tam göremiyorum ama
Canim hayırlısı olsun hakkinda Rabbim sağ salim kavustursunMedicanaya gittim canım
Canım aynısını ben 14+5 de gittiğimde yaşadım doktor 10 dk uğraştı ama bebek yan yatıyordu biz gerçi biliyorduk cinsiyeti ama o doktor bilmiyordu yine de bebek azıcık ayağını uzatsa yandan dimdik pipisi görünüyordukKızlar gittim yarım saat uğraştı hep sırtı dönüktü, ayak arasından kıza benzettim dedi. Bakmaya devam etti, sonra yandan paralel çizgi var dedi yandan kız diyorum dedi. Erkekte bu çizgi biraz daha dik oluyor dedi, yandan kız diyorum haftaya teyit edelim dedi. Yani yine emin kesin konuşmadı Haftaya da gitmem artık. Aylık kontrolüm gelince giderim yani bi pozisyon vermedi doktor öksür falan dedi öksürdüm, erkek olsa belli olurdu herhalde
Canım hayırlısı olsun hakkında inşaAllah herşey hayırlısıyla gönlünce olur çok sabrettin sabrının mükafatını görürsün inşAllah0,7 çikti ne diyim kizlar yukselirmi sizce bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?