- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.101
Canım aynısını ben 14+5 de gittiğimde yaşadım doktor 10 dk uğraştı ama bebek yan yatıyordu biz gerçi biliyorduk cinsiyeti ama o doktor bilmiyordu yine de bebek azıcık ayağını uzatsa yandan dimdik pipisi görünüyorduk
Doktor ben cinsiyeti gördüm ama bi de bacak arası resmi vermek istiyorum demişti o yüzden uğraşmıştı o kadar
Bence kendini kıza alıştır erkek çıkarsa sana çok güzel bir sürpriz olur
Varsa vardir yoksa yokdur cnm.o kadar onemli dBenim deger bir keresinde 4 küsür olmustu canım yukselirmi dedim ama yukselmedi ondan dedim
Aynen bende oyle dusunuyorumÜzerinden bayağı geçmiş canım olsa kanda çıkardı diye düşünüyorum. Bence adet tarihini bekle
Bakalim nasip cnm.ilk basta oyle dusundum bende ama degil oyle bisey yok benceBazıları geç yerleşiyor sen yinede bekle ilaç falan alma
Hayir cnm uzulmedim aliskinim ben bu durumaPrensesim2016 sakın üzülme canim olur bak gör sen herseyde bir hayir var Rabbim dualarımıza icabet edecek inşeALLAH
Insallah cnm allah razi olsunCanım hayırlısı olsun hakkında inşaAllah herşey hayırlısıyla gönlünce olur çok sabrettin sabrının mükafatını görürsün inşAllah
Canım sanırım 2 sini de aynı gün yapıyorlardı ama kan sonucu daha sonra çıkıyordu sanırım.5 yıl geçmiş üstünden unutmuşum resmenKızlar ikili test hakkında bilgi verir misiniz?Neden yapıldığını biliyorum ama ultrasonla kan testini aynı gün vermek zorunlumu birde devlette ne kadar sürede çıkıyor ben daha doktor seçmedim geç kaldım biraz özele gitmek istiyorum haftaya kafam çok karıştı nasıl yapacağımı bilmiyorum
Bwllide oomaz can8m emin oomak icin bir hafta bekle bence yinede sana iyi gelen ilaçlardan kullanabilirsin geçmis olsunVarsa vardir yoksa yokdur cnm.o kadar onemli d
egil zaten bu degerden sonra
Aynen bende oyle dusunuyorum
Bakalim nasip cnm.ilk basta oyle dusundum bende ama degil oyle bisey yok bence
Hayir cnm uzulmedim aliskinim ben bu duruma
Insallah cnm allah razi olsun
1 haftaya gerek yok eger o deger yukselmek istese 2 gun sonrada belli eder kendini oyle degilmi ben persembe kan verecem yine yoksa stresten adet gecikir yineBwllide oomaz can8m emin oomak icin bir hafta bekle bence yinede sana iyi gelen ilaçlardan kullanabilirsin geçmis olsun
:) benimde ilk olduğu için tecrübesizim ablam gilde hatırlamıyorCanım sanırım 2 sini de aynı gün yapıyorlardı ama kan sonucu daha sonra çıkıyordu sanırım.5 yıl geçmiş üstünden unutmuşum resmen
Aynı gun yapılıyor ikisi de canım kan sonucu 1 hafta 10 gun icinde cıkıyor devlette de aynıdır sanırım:) benimde ilk olduğu için tecrübesizim ablam gilde hatırlamıyor
Doktorun mu göndermesi gerekiyor yoksa biz 11 ile 14. Hafta içerisinde yapabiliyor muyuzAynı gun yapılıyor ikisi de canım kan sonucu 1 hafta 10 gun icinde cıkıyor devlette de aynıdır sanırım
canım benimde 3 cikmisti 11 gun sonra ve sonra yukseldiNasip cnm ne ditelim persembe yine verecem kan verecem
Kontrolünde olduğun doktor kendi yapabilir. Devlette randevu bulmak zor olur diye düşünüyorumDoktorun mu göndermesi gerekiyor yoksa biz 11 ile 14. Hafta içerisinde yapabiliyor muyuz
Doktorun önermesine gerek yok canım 11 ile 14. Haftalar arasında gittiginde yaparlar zaten seni muhtemelen o haftalarda kontrole cagırmıstırDoktorun mu göndermesi gerekiyor yoksa biz 11 ile 14. Hafta içerisinde yapabiliyor muyuz
Kontrolünde olduğun doktor kendi yapabilir. Devlette randevu bulmak zor olur diye düşünüyorum
Bnm bugun adetin 23.gunu Yumurtlamadan 11gun gecti genelde 35. Gunlerde veya yukarisinda adet oluyom ve ona bakarsan daha 13 15 gunum var cnm yok ilk degil bnm 1 kizim var 3te dusugum var cok takinti yapmiyom ama belimm cok agriyor bu ayda kuruluk var gecen aylarda adet oncesi yumurtlama oncesi ve sonrasi akintim cok olurdu dun 1 damla sari akintim olmustu normalde hep beyaz gelirdi ama bu ay yok denecek kadar az hic islaklik yok bu ay bendeDemin topiklerden birinde okumuştum değeri 0,5 çıkmış adet günü adet olmayınca tekrar yaptırmış 19,5 çıkmış geç döllenmeymiş. İnşallah seninki de öyledir canım. Senin ilk mi olacak bir yöntem denemişmiydin?
Hayırlısı olsun inşallah canımBnm bugun adetin 23.gunu Yumurtlamadan 11gun gecti genelde 35. Gunlerde veya yukarisinda adet oluyom ve ona bakarsan daha 13 15 gunum var cnm yok ilk degil bnm 1 kizim var 3te dusugum var cok takinti yapmiyom ama belimm cok agriyor bu ayda kuruluk var gecen aylarda adet oncesi yumurtlama oncesi ve sonrasi akintim cok olurdu dun 1 damla sari akintim olmustu normalde hep beyaz gelirdi ama bu ay yok denecek kadar az hic islaklik yok bu ay bende
Buna eminmiyiz kaynak ne??sahabelerinden biri peygamberimize erkek evlat istediğini söylemiş. bunun için özel olarak ne yapmalıyım demiş.
peygamberimiz de 'eşinle, özel gününün bitiminde birlikte ol demiş
doktorlar da bunu doğruluyor genelde adet bitiminde oluşan gebeliklerde erkek oluyormuş
Allah razi olsun ins cnm beklemedeyim bakalim bu bel agrisi icin acildeki doktor bana fizik tedaviye git dedi ne alaka dedim ya gecen ay yoktu bu ay oldu iste letuyu ilk kulandigimdada 3 yum olusmustu ve basindan beri hep bel agrim olmustu ve adet geciktikten sonra ilk degerim 23 cikmisti sonrasida dengesiz artis oldu dustu bebek kese tek olusmustuHayırlısı olsun inşallah canımSakin sakin bekle bakalım ne olacak
Canim hayirlisi diyelim artik erkek olsaydi mutlaka gorurdu diye dusunuyorum insallh yaniliriz hepimizKızlar gittim yarım saat uğraştı hep sırtı dönüktü, ayak arasından kıza benzettim dedi. Bakmaya devam etti, sonra yandan paralel çizgi var dedi yandan kız diyorum dedi. Erkekte bu çizgi biraz daha dik oluyor dedi, yandan kız diyorum haftaya teyit edelim dedi. Yani yine emin kesin konuşmadı Haftaya da gitmem artık. Aylık kontrolüm gelince giderim yani bi pozisyon vermedi doktor öksür falan dedi öksürdüm, erkek olsa belli olurdu herhalde
Senin kontrol ne zaman canımCanim hayirlisi diyelim artik erkek olsaydi mutlaka gorurdu diye dusunuyorum insallh yaniliriz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?