Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Banada bacak arası göremedi canım, yandan kız diyorum dedi haftaya teyit edelim dedi

Benim deger bir keresinde 4 küsür olmustu canım yukselirmi dedim ama yukselmedi ondan dedim
Varsa vardir yoksa yokdur cnm.o kadar onemli d
egil zaten bu degerden sonra
Üzerinden bayağı geçmiş canım olsa kanda çıkardı diye düşünüyorum. Bence adet tarihini bekle
Aynen bende oyle dusunuyorum
Bazıları geç yerleşiyor sen yinede bekle ilaç falan alma
Bakalim nasip cnm.ilk basta oyle dusundum bende ama degil oyle bisey yok bence
Prensesim2016 sakın üzülme canim olur bak gör sen herseyde bir hayir var Rabbim dualarımıza icabet edecek inşeALLAH
Hayir cnm uzulmedim aliskinim ben bu duruma
Canım hayırlısı olsun hakkında inşaAllah herşey hayırlısıyla gönlünce olur çok sabrettin sabrının mükafatını görürsün inşAllah
Insallah cnm allah razi olsun

Canım sanırım 2 sini de aynı gün yapıyorlardı ama kan sonucu daha sonra çıkıyordu sanırım.5 yıl geçmiş üstünden unutmuşum resmen

Bwllide oomaz can8m emin oomak icin bir hafta bekle bence yinede sana iyi gelen ilaçlardan kullanabilirsin geçmis olsun

Z Zemzem Safa canm sonuç bu boyle yani bi haftadir karnimda kasiklarimda cok kotu agri oluyor belim cok agriyo yAni ya gec dollenme yada o 7 ignenin etkisinden oyle cikmis olabilirmiki bilemedim bu yuzden takmiyorum sadece belimin bu kadar cok agrimasina uzuluyom 1 haftadir bu aciyi cekiyom

Bnm bugun adetin 23.gunu Yumurtlamadan 11gun gecti genelde 35. Gunlerde veya yukarisinda adet oluyom ve ona bakarsan daha 13 15 gunum var cnm yok ilk degil bnm 1 kizim var 3te dusugum var cok takinti yapmiyom ama belimm cok agriyor bu ayda kuruluk var gecen aylarda adet oncesi yumurtlama oncesi ve sonrasi akintim cok olurdu dun 1 damla sari akintim olmustu normalde hep beyaz gelirdi ama bu ay yok denecek kadar az hic islaklik yok bu ay bende

Hayırlısı olsun inşallah canım Sakin sakin bekle bakalım ne olacak

Buna eminmiyiz kaynak ne??

Hayırlısı olsun inşallah canım Sakin sakin bekle bakalım ne olacak
Allah razi olsun ins cnm beklemedeyim bakalim bu bel agrisi icin acildeki doktor bana fizik tedaviye git dedi ne alaka dedim ya gecen ay yoktu bu ay oldu iste letuyu ilk kulandigimdada 3 yum olusmustu ve basindan beri hep bel agrim olmustu ve adet geciktikten sonra ilk degerim 23 cikmisti sonrasida dengesiz artis oldu dustu bebek kese tek olusmustu

Canim hayirlisi diyelim artik erkek olsaydi mutlaka gorurdu diye dusunuyorum insallh yaniliriz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…