- 1 Şubat 2019
- 348
- 456
- 23
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.121
Cumartesi canim son dort gunSenin kontrol ne zaman canım
nasip canım ya hic belli olmazEki Görüntüle 2256575 Z Zemzem Safa canm sonuç bu boyle yani bi haftadir karnimda kasiklarimda cok kotu agri oluyor belim cok agriyo yAni ya gec dollenme yada o 7 ignenin etkisinden oyle cikmis olabilirmiki bilemedim bu yuzden takmiyorum sadece belimin bu kadar cok agrimasina uzuluyom 1 haftadir bu aciyi cekiyom
Doktor ayarlamadım dahaDoktorun önermesine gerek yok canım 11 ile 14. Haftalar arasında gittiginde yaparlar zaten seni muhtemelen o haftalarda kontrole cagırmıstır
Gunaydin canim. Benim adet donemlerin normalde 28 gunde bir oluyordu fakat son bir kac aydir 26 gunde bir oluyor ve 3-4 gun suruyor. Kizima adetin 13. günü hamile kalmistim. Bu kez adet sonrasi tek iliski denemek istiyorum.Tabiki herşey yaradanin elinde ama kafamı kurcalıyor bu konu
Teşekkur ederim canim Rabbim gönlüne göre nasip etsinGunaydin canim. Benim adet donemlerin normalde 28 gunde bir oluyordu fakat son bir kac aydir 26 gunde bir oluyor ve 3-4 gun suruyor. Kizima adetin 13. günü hamile kalmistim. Bu kez adet sonrasi tek iliski denemek istiyorum.
Amin insAllah canim. Allah sanada gonlundekini nasip etsin insAllahTeşekkur ederim canim Rabbim gönlüne göre nasip etsin
Ben hap kullanıyorum onun için düzenli 28 günde bir ve 5 gün sürüyorGünaydın kizlarrr benim sizlere sorum var 26 günde bir adet olupta 10 gün süren varmi aranızda
Amin canım aminnnAmin insAllah canim. Allah sanada gonlundekini nasip etsin insAllah
Canim sen ogullarina adet bitimi mi gebe kaldin?Amin canım aminnn
Takiple kalmadım rastgele oldular ikiside adet bitimi hemen oldular yani ozaman adet takibi bile yapmadımCanim sen ogullarina adet bitimi mi gebe kaldin?
Aynen nasip cnm allah razi olsun insalahnasip canım ya hic belli olmaz
iki gun sonra eger yukselmisse belli olur
Rabbim hepinizin gonlune gore versin inşaallah
Ayarla bir an evvel canımDoktor ayarlamadım daha
Canım benim bazen oluyor. Bazen 24 günde bir oluyorum 8-9 gün sürüyor. Tam temizlenmem en az 8 gündür . Adetim 24-26 arası değişiyor.Günaydın kizlarrr benim sizlere sorum var 26 günde bir adet olupta 10 gün süren varmi aranızda
Kızın var degilmi canim senin nasıl kaldın kızınaCanım benim bazen oluyor. Bazen 24 günde bir oluyorum 8-9 gün sürüyor. Tam temizlenmem en az 8 gündür . Adetim 24-26 arası değişiyor.
Evet canım kızım var. Adet bitimi gün aşırı ilişki ile kaldım. Ozamanlar yumurtlama günü takip falan bilmiyordum tabi sonradan hesaplandığında yumurtlamadan bir gün önce ve bir gün sonra ilişki olmuş. Pas günümüz tam yumurtlama gününe denk gelmiş yani. İyi ki de öyle olmuş kızımı dünyalara değişmem.Kızın var degilmi canim senin nasıl kaldın kızına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?