- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.661
Olmuyo canim cok denedim. Acaba yeni uye oldugum icin olabilir miMesaj yazdigin kutunun altında dosya ekle var ordan ekleyebilirsin resmini
Ben sabah 11 gibi yaptim hep testi. Sabah 8 gibi kalkinca ilk idrarimı yaptim yarim bardak su ictim. 11 ekadar bi daha sıvı almadim.2 gün pozitifti 2 çizgide esit koyulukta oldugu 2 gün birliktelik gece 23 24 arasi oldu 3.sabah tekrar yaptigimda. Test silikti 3 4 gün bidaha birliktelik olmadiOvulasyon testiyle erkek bebegi olanlar rica etsem bana tam olarak nasil kullandiklarini yazabilir mi? Mesala en az kac saat sivi alinmiyacak idrara sikisik olmak gerekli mi. Yada kac saat tutmaliyiz falan.
Evet uzak oldu biraz ama sabah t yi cden koyu gormustum aksam yaptigimda siliklesmis 3 aydır öyle oluyo benimki t koyulastiktan sonra 4 saatte siliklesiyo. Dua edin bana bakalım degerlendiricez inşallah :)Ca
Canım pik mi ki testin uzak cekmişsin
İnsallahh kaçmamistirEger kacirmadiysak oyle gorunuyo
Rast gelsin insallah cnmEvet uzak oldu biraz ama sabah t yi cden koyu gormustum aksam yaptigimda siliklesmis 3 aydır öyle oluyo benimki t koyulastiktan sonra 4 saatte siliklesiyo. Dua edin bana bakalım degerlendiricez inşallah :)
Cok tesekkurederim cevap verdigin icin. Ben de bidaha ki ay oyle yapayim.Ben sabah 11 gibi yaptim hep testi. Sabah 8 gibi kalkinca ilk idrarimı yaptim yarim bardak su ictim. 11 ekadar bi daha sıvı almadim.2 gün pozitifti 2 çizgide esit koyulukta oldugu 2 gün birliktelik gece 23 24 arasi oldu 3.sabah tekrar yaptigimda. Test silikti 3 4 gün bidaha birliktelik olmadi
Rabbim evlatlarini sana bagaslayin. Suan hamilesin heralde sag salim kucagina almayi nasip etsin.Ben sabah 11 gibi yaptim hep testi. Sabah 8 gibi kalkinca ilk idrarimı yaptim yarim bardak su ictim. 11 ekadar bi daha sıvı almadim.2 gün pozitifti 2 çizgide esit koyulukta oldugu 2 gün birliktelik gece 23 24 arasi oldu 3.sabah tekrar yaptigimda. Test silikti 3 4 gün bidaha birliktelik olmadi
Canim kusura bakma seni biraz rahatsiz edicem galiba.Ben sabah 11 gibi yaptim hep testi. Sabah 8 gibi kalkinca ilk idrarimı yaptim yarim bardak su ictim. 11 ekadar bi daha sıvı almadim.2 gün pozitifti 2 çizgide esit koyulukta oldugu 2 gün birliktelik gece 23 24 arasi oldu 3.sabah tekrar yaptigimda. Test silikti 3 4 gün bidaha birliktelik olmadi
Ben deneme yapacağım zamn inş doktor kontrolünde yapmayı düşünüyorum. İmkanın varsa doktora git riske atma bence. Ovulasyonda yanıltma da olabiliyor bazenCanim kusura bakma seni biraz rahatsiz edicem galiba.
Biraz once test yaptim.t cizgisi daha koyu. Bugun 19. Gunum. Bu dogrudur demi resim de atamiyorum buraya. Ilk defa dedigin gibi yaptim. Yanilma olmaz di mi
Randevusuz da olur kiHaklisin canim. Ama randevu alsam yetismez galiba
Canim bana yakin bi devlet bide ozel hast var. Devlet hast hic ilgilenmiyo gecen ay gittim adet gecikmesi icin tahlil yapti sadece ultrasonla bile bakmadi. Dedi ultrason cihazi bozuk. Adet sokturucu istedim akintim cok dedim. Bisey olmaz ilac vermicem kendi kendine gelir adetin dedi. Sogan kaynattim ictim adet oldum. Ozel hast 1 hafta sonraya randevu veriyo. Yada gel bekle gelmeyen olursa yerine aliriz diyo. Okula giden cocuklarim var 17 aylik bebegim var gidip bekleyemem. Kismetim artik neyse o olcak. Ins rabbim yazmistir hepimize bize de nasip olurRandevusuz da olur ki
İstersen bu ay ovulayonla takip et kendini. Gelecek ay hangi güne denk geliyorsa yumurtlaman o gün hastanaye git bence yinede sen bilirsin. Küçük bebeğin varmış sende benim gibi acelecisin galibaCanim bana yakin bi devlet bide ozel hast var. Devlet hast hic ilgilenmiyo gecen ay gittim adet gecikmesi icin tahlil yapti sadece ultrasonla bile bakmadi. Dedi ultrason cihazi bozuk. Adet sokturucu istedim akintim cok dedim. Bisey olmaz ilac vermicem kendi kendine gelir adetin dedi. Sogan kaynattim ictim adet oldum. Ozel hast 1 hafta sonraya randevu veriyo. Yada gel bekle gelmeyen olursa yerine aliriz diyo. Okula giden cocuklarim var 17 aylik bebegim var gidip bekleyemem. Kismetim artik neyse o olcak. Ins rabbim yazmistir hepimize bize de nasip olur
Yok kuzum ilk defa bu ay denedim. Acele ediyorum galiba ama beraber buyurler diye. Zaten surekli evdeyim. Bi tane daha olsun onuda buyuteyim sonra dinleneyim dusuncesindeyim. Cunku tam rahata ermisken bi daha olursa cok zor oluyo.İstersen bu ay ovulayonla takip et kendini. Gelecek ay hangi güne denk geliyorsa yumurtlaman o gün hastanaye git bence yinede sen bilirsin. Küçük bebeğin varmış sende benim gibi acelecisin galibadiğerlerinde hiç test kullandın mı takip falan oldu mu
İnsallah olmaz ben hamile kalmadan once temmuzda denedim ovuladyon testi ozaman günde 2 3 kere yapiyordum sabah koyu aksam silik gece daha farkli oluyordu yutupda birgebenin gunlugu ovulasyon kullanimi videosunu izledim sizde bi izleyin yumurtlamayi anlarsin 5gun birliktelik diyor bizde 2 gun oldu birliktelik nasipmis oldu sukur sagsalim kucagimada alirim insallahCanim kusura bakma seni biraz rahatsiz edicem galiba.
Biraz once test yaptim.t cizgisi daha koyu. Bugun 19. Gunum. Bu dogrudur demi resim de atamiyorum buraya. Ilk defa dedigin gibi yaptim. Yanilma olmaz di mi
Izledim canim instgramda da takip ediyorum.İnsallah olmaz ben hamile kalmadan once temmuzda denedim ovuladyon testi ozaman günde 2 3 kere yapiyordum sabah koyu aksam silik gece daha farkli oluyordu yutupda birgebenin gunlugu ovulasyon kullanimi videosunu izledim sizde bi izleyin yumurtlamayi anlarsin 5gun birliktelik diyor bizde 2 gun oldu birliktelik nasipmis oldu sukur sagsalim kucagimada alirim insallah
En yüksek 11 13 arasi olurmus lh hormonu ben 2 gun koyuydu 11 gibi yaptin testi aksam 23 24 gibi oldu biliktelik 3.gun 11 de yaptigimda bariz silikti bide testiniz varsa aksam deneyin bakalim ben ilk yaptigimda gunde 3 4 kere yaptim kafam karisti hamilelikte olmadi hamile kaldigim aygunde 1 kere yaptim oldu sukur hayirlisi olsun insallahIzledim canim instgramda da takip ediyorum.
Dedigin gibi ben gunun farkli saatlerinde yapiyodum. Bazen silik bazen koyu ama hic esit veya daha koyu gormedim. Ilk defa senin anlattigin seklide yapinca daha koyu olarak gordum.
Asil merak ettigim yarin yine ayni sekilde yapayim. Fark varsa belli olur zaten
Eger catlamissa birkac saat icinde degerlendirsem olur di mi? Alsam i bekkemek gec mi olur.
30 tane testten sadece 2 tane kaldi siparis versem yetismez. Olmadi eczaneden alirimm ama gun icerisinde sivi alimina ne kadar dikkat etsemde hic boyle sonuc cikmamisti o yuzden umutluyum. Cok tesekkir ederim tekrardan. Hakkini helal etEn yüksek 11 13 arasi olurmus lh hormonu ben 2 gun koyuydu 11 gibi yaptin testi aksam 23 24 gibi oldu biliktelik 3.gun 11 de yaptigimda bariz silikti bide testiniz varsa aksam deneyin bakalim ben ilk yaptigimda gunde 3 4 kere yaptim kafam karisti hamilelikte olmadi hamile kaldigim aygunde 1 kere yaptim oldu sukur hayirlisi olsun insallah
Ben cok arastirdim genelde benim gibi yapanlar olumlu sonuc almis yardimci olduguma sevimdim helal olsun insallah gonlunuzdeki olur30 tane testten sadece 2 tane kaldi siparis versem yetismez. Olmadi eczaneden alirimm ama gun icerisinde sivi alimina ne kadar dikkat etsemde hic boyle sonuc cikmamisti o yuzden umutluyum. Cok tesekkir ederim tekrardan. Hakkini helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?