- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.001
büyümüş ne güzel bize de zaman geçmiyor cinsiyet için.Aynen canım napalm 20+2 günlük 320 gr☺
Canim ne desem bilemedim erkek olsa iyi olurdu ama napalim kismetimizde yokmus saglikla alalim kizlarimizi kucagimiza en azindan icin rahatladi surekli celiski icindeydinKızlar gittim kız dedi kesin yani, sağlık olsun napalm
Aynen tamda anlattığın gibi kızlar yol aldı benim artık 3.de doğru yol izliycez nasip diyelim :) inşallah sana nasip olur allahın izniylecanisim senin tahminmce söyle oldu birinci ilişkin erken oldu ikinci ilişkiyle arası çok olmuş oldu bu durumda ilk ilişkiden kalan spremler dolledi yumurtayı eğer ki ikinci ilişkin daha erken olmuş olsaydı içerde y olmuş olurdu fakat emin ol bende emin oldum Rabbim ne yazmışsa onu uyguluyoruz kaç ay hazırladım kendimi tam anı yakaliycam diye hasta olamama rağmen yine deme oldu nasip te olacağı olunca bilduklerimizi unutuyoruz çünkü biz burda hesap yaparken Rabbimin hesabı işliyor
Laboquick canım ama yanılttığını düşünmüyorum sıvıya dikkat ettiğin sürece 3 ay yaptım öyle bi orantısızlık görmedim pik zamanıHangi marka test kullanmıştın canım?
Saglıkla kucagına al canımKızlar gittim kız dedi kesin yani, sağlık olsun napalm
Saglikli olsun yapicak bisey yok. Hayirlisiyla kucagina alirsin insKızlar gittim kız dedi kesin yani, sağlık olsun napalm
Canim 1. secenekde de oglu olan var 2. De de ama 3. Secenegi unutKızlar benim kafam iyice karıştı Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Özet olarak Erkek bebek için: 1.Yöntem) Testteki T değeri tam en koyu olduğu zamanı mı değerlendirmek lazım?
yoksa 2.Yöntem) Testimiz silikleşmeye yakın saatleri mi değerlendirmek lazım?
yoksa 3. Yöntem) Test iyice silikleşince mi değerlendireceğiz?
Etrafınızda duydugunuz erkek bebişler, bu ikisinden hangisinde daha çok çıkıyor? Görüşleri alabilir miyimCanim 1. secenekde de oglu olan var 2. De de ama 3. Secenegi unut
Demekki kimyasal olmuş enfeksiyon engel oluyor çünkü. İlaçlarını fitillerini kullan önümüzdeki ay bomba gibi başlaamin allah razi olsun cnm aynen oyle valla zaten gecen ayki sdet donemindede kocaman parcalar dusuyodu aslinda dusunmedim degil acaba kimyssalmi oldu diye idrar testlerim silik cikiyodu eltim bile cizhiyi gordu hani belki yanlis goruyorumfur diye ona gostrdim gercektende daha once testlerm oyle cikmiyodu bembeyaz t cizgisi vardi ama o aykinde gozle zorla gorulebilecek sekilde silik bi cizgi vardi oracikta
Sağlıkla doğsun inşallah canımKızlar gittim kız dedi kesin yani, sağlık olsun napalm
Canım pik risk oluyor. Şöyle söyleyeyim kimisinin piki 4 saat sürüyor hemen çatlıyor. Pikken yapmış olsa bile hemen çatladığı için zamanlama doğru oluyor. Kimisinin piki 24-36-48 saat sürüyor ne zaman çatlayacağını bilemediği için risk oluyor. Pikken denemek için aylarca kendini takip edip kaç saat sürdüğünü takip etmen lazım. 3. Seçeneği unut çok silinince ya hamile kalamazsın ya da ovulasyondan 12 saat sonra vajen pH’ı asidikleştiği için kız olma ihtimali artar.En mantıklısı pikten sonra çok az açılma olduğu zaman gibi geliyor bana buralarda okuduğum kadarıyla.Etrafınızda duydugunuz erkek bebişler, bu ikisinden hangisinde daha çok çıkıyor? Görüşleri alabilir miyimAllah herkese gönlündekini sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah.
Şimdi ozaman 3 sorum varCanım pik risk oluyor. Şöyle söyleyeyim kimisinin piki 4 saat sürüyor hemen çatlıyor. Pikken yapmış olsa bile hemen çatladığı için zamanlama doğru oluyor. Kimisinin piki 24-36-48 saat sürüyor ne zaman çatlayacağını bilemediği için risk oluyor. Pikken denemek için aylarca kendini takip edip kaç saat sürdüğünü takip etmen lazım. 3. Seçeneği unut çok silinince ya hamile kalamazsın ya da ovulasyondan 12 saat sonra vajen pH’ı asidikleştiği için kız olma ihtimali artar.En mantıklısı pikten sonra çok az açılma olduğu zaman gibi geliyor bana buralarda okuduğum kadarıyla.
1- en koyu olduğu anın aylarca kendini testle takip etmediysen kaç saat süreceğini bilemeyeceğin için risk oluyor diyorum.Guzellerim ve 5 54Kbr54 arkadaşlarımızda olduğu gibi. Ama kendini uzun zaman takip edersin saatinden emin olup denersin o zaman risk olmaz ki rabbim nasip etmeyince deneme ayı değişip kızı olanlarda var.
2-Evet
3-Evet. Tam silinmiyor ama bir önceki haline göre hafif açılma oluyor.
Evet canım aynen öyle. Testlerini atarsan biz de yardımcı olmaya çalışırız .Ozaman ben kendimi takibe alıcam öğrenmek için. En koyu andan kaç saat sonra silikleşmeye başlıyorsa, tam o silikleşmeye başladığı anı değerlendirmeye çalışmam lazım değil mi, doğru anlamış mıyım ?
Aynen tamda anlattığın gibi kızlar yol aldı benim artık 3.de doğru yol izliycez nasip diyelim :) inşallah sana nasip olur allahın izniyle
Canım pik risk oluyor. Şöyle söyleyeyim kimisinin piki 4 saat sürüyor hemen çatlıyor. Pikken yapmış olsa bile hemen çatladığı için zamanlama doğru oluyor. Kimisinin piki 24-36-48 saat sürüyor ne zaman çatlayacağını bilemediği için risk oluyor. Pikken denemek için aylarca kendini takip edip kaç saat sürdüğünü takip etmen lazım. 3. Seçeneği unut çok silinince ya hamile kalamazsın ya da ovulasyondan 12 saat sonra vajen pH’ı asidikleştiği için kız olma ihtimali artar.En mantıklısı pikten sonra çok az açılma olduğu zaman gibi geliyor bana buralarda okuduğum kadarıyla.
Orta yolu bulamıyoruz bi türlüCanim bi arkadaşın hafif açılmadan 3 saat önce oldu denemesi kızı olacak spermin yumurtaya tuolere ulaşma süresi var birde nuda hesaolamak lazim çok zorlu bir yolmus videoda izlemiştim silinmeyi bekleyenler muhtemelen ondan tutturamiyor çünkü yumurta adiltitan sonra ortam asidiklesiyie spermin yol alması güçlesoyir haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?