erkekler neden hem kızlarla çıkıp iş evliliğe gelince temiz aile kızı arar?????

kizlar surada yanlış düsünüyorsunuz
eger erkekler için gercekten onemlı oln ıkı damla kan olsaydı asla kadınlar ıkıncı evlılk yapamazlardı
hiç mi karsılasmadınız adam hıç evlenmemıs oldugu halde kadınn ıkıncı evlılıgı olanlara
namusevet ıkı bacak arasında degıl
ıkı damla kanda bulunmaz hınt kuması degıl
namus gayrı mesru yollara hayatının hıç bır donemınde yeltenmemek
allah esırgesın hata yapmaktan

konu sahıbı arkadsım ben taa en basından sana gelecegınızn olmadıgını soyledıgını sandım
o kadar pesıden kosup sonra bız evlenemeyız demesı onun yanlısı
için rahat olsun kurtulmussun ıns karsına hem senın cok sevecegın hemde senı cok seven dger veren
bırı cıkar mutlu olursun su an cok zordur unutmak
ama unuttugunu anladıın gun bu muymus dıceksın bu sure ıns cabuk gecer

gayrimeşruluk kavramı neden sadece kadınlara indirgeniyor onun da mantıki bir açıklamasını yapar mısın lütfen???
erkekler evlenmeden önce herşeyi gayet aleni bir şekilde yaşarken neden gayrimeşruluk olarak değerlendirlmiyor?

sevmiyosa seni niye hayatında barındırdıki

erkektir yapar kadındır batar:icecream:

fazla düşünme düşündükce kendini dahada yıpratıyorsun
boşver
beni hak etmedi de yoluna bak
ve herkeside aynı kefeye koymak
herkes bunun gibi adi ve karaktersiz degil
iyileride var
elbet gönlüne göre bulursun birini yeterki umidini kesme cnmolumunekankayizsmile

saol cnm benm inşallah allah hakkımızda hayırlısını nasip eyler( hayat böyle işte demekki insanoğlunun başına herşey gelebiliyo(

bence ''meşruiyet'' nedir önce onu bi güzelce anlamak lazım ya neyse konu sapmasın. toplumun gözünden bakınca, hatta aynı ailede oğlum bilmemne yapmış ooo aslanım erkek olmuş. kızım bilmemne yapmış. aaa o.. olmuş haydi öldürelim.

bir erkek her şeyi yapmakta özgürse bir kadın da özgür olmalı. tabi her şeyin de bir sınırı var. kaldi ki konu sahibi arkadaş cinsel anlamda bir şey de yaşamamış. sadece flört etti el ele gezdi öptü diye namussuz, ailesine uygun değil muamelesi görüyor. daha muhafazakar bir kız bulunca da göklere çıkarıyor.
bu artık bu devirde uç bir şey ama ne yazıkki pekçoğumuz böyle muamele görüyoruz.

olmazmı.
en yakın arkadaşım. kankam. 2ci evliliğini yaptı.
eşi ilk.

İŞTE BAK KENDİSİNDEKİ TERBİYE TEMİZLİGİNE sana evlenecegi kızı bile gösterip kadınım diyecek kadar terbiyeli ne diyelim tertemiz bir hayat dileyelim kendisine..temiz tertemiz derken kızın fotolarını gösterirken bataklıga batıp bogulmasın genelde öyle olurda
boşver kafayada takma ilgilenmede
inan degmez bunun gibi terbiye yoksunu kişilerle zaman harcamaya..

ayrıca bir arkadaş demişki...ikinci evliligini yapmış bayanla bekar bir bey tabiki evlenir hatta bayanın çocugu bile olabilir aşktır bu nasip kısmettir.öyle temizti namustu.kandı bunlar bazen laftır.hatta bomboşa konuşmaktan öte gitmez.

cnm sonuçta demekki olayın özü yine aşktan aşık olmakdan geçiyo( bu herif bana ne aşık olmuş nede sevmiş.bunlardan herhangi biri olsaydı zaten.bu şekilde davranamazdı.
herşey nasip kısmet evt banada böyle demek düşüyo demekki o benim nasibim değildi.
ama ben hep böyle bişey bekliyodum.sadece biraz erken ve beklemediğim anda oldu benle görüştükden iki hafta sonra çıktı bu olayı sadece o durum beni şok etti demekki öncedende varmış aslında.düşünmemeye çalışıcam artık napim yapıcak bişey yok zorla güzellik olmaz kendimizi zorla sevdiremeyiz.zaten facedende msndende sildim.msnde o kıza hitaben aşk sözleri yazdığını gördükçe dayanamıyorum iş yapamıyorum ağlama krizim tutuyo bu sefer.dedim en iyisi siliyim gitsin normalde bigün görmesem msnde merake ederdim niye açmıyo diye görmeden duramıcamı sanırdım ama duruluyomuş demekkimafoldumben

gayrı mesru nun ne demek oldugunu cok acık yazdıgımı dusunuyorum
evılılk dısı herkesten gızlı yapılan seyler umarım daha anlasılır olmustr
bu erkek ıcınde gecerlı ben erkekler yapsın dıye bırsey demedım
onlar yapıyo bende yapıym demek ne kadar dogru acaba
eger burda bır yanlıs varsa erkeklerın yaptıgını mesrulastıran zıhnıyet suclu aferın oglum dıyen anne suclu ama annenn sucu kızı yapınca kızmasından degll oogluna aferın demesındendr
yanlıs yerı duzeltmeye calısmayalım

açık olana bu neler yapmıştır gözüyle bakıp, kapalı olan kıza evlenilecek kız gözüyle bakıyorsa, o adam bozuntusu açıkla gönül eğlendirmeyecek o zaman!!!

kapalı olup da muta nikahı yaptık diye kucaktan kucağa gezen de var, bu bir ölçütse -ki asla değil- şeklen bir ölçüttür.

dış görünüş veya giyimiyle insanların namusuna puan veren zihniyetin sonu gelecektir, bu da bilinçli kadınlarla olacak...

bence suç tamamen sen de kaç kez gerçek yüzünü gördüğün halde konuşmaya devam ediyosan bence sende halinden memnunsun kusura bakma ama
evet seni seçmemiş olabilir evet senle bir buçuk yıl çıkmış ta olabilir ama gittiği gün bu saçma ilikiyi bitirseydin senin ondan bi farkın kalırdı
ben bu mantığı anlayamıyorum adamlara her lafı söyleyip bide hala bizle konuşması için fırsat veririz
bide erkekler yapıyo kız yapınca bilmem ne oluyo mantığını da anlamış değilim ya ben hem erkeklere her lafı söyleriz hem de onlar yapıyo diye biz de yapıyoruz :umursamaz:

bu mantık ve bu gorusteki insanlarla aynı gezegende yasamak dahi istemiyorum!!!!
keske Mars a gidebilseydik!!!!!!
giyim kusamla insana not verebilenler..
veya
iki damla kan uğruna demediğini bırakmayanlar..
çok yazık çok...
hala bunların konuşulması..inanılır gibi değil..

yazdığım sadece eski erkek arkadaşına yönelik..
kimse üstüne alınmasın aman diyim aman tartışma çıkmasın boş yere...
erkekleri düşünerek yazdım yazıyı..

aklının uyuştuğu insdanla evlenir herkes. ama fazla basit davranıp güncel ihtiyaçlarını gördüren sonrada kendini kullandırtan kızlar yok değil.
1 kız var tanıdığım erkek arkadasının kartlarını kullanıyor okul harçlarını harçlıklarını alışverişini herşeyini oğlan karşılıyordu. oğlan daha sade bir hayat yaşayan kızla tanışıp evleniceğini söylediğinde kız veryansın ediyor. burada tek suçlu erkek mi?
brnce erkekler temiz kız kirli kız dye bakmyor. gözü para pul olan saygısı olmayan biriyle bayan bayan kimse istemez hayatında.

cnm benm aslında evt ben demiyorum ki bende hiç suç yok.kesinlikle ona konuşma fırsatını vermemem lazımdı.ama kalbine söz geçiremiyosun ki ben sevdiğim için hep bir ümit belki döner diye bekledim onada o konuşma fırsatını o zaman verdim.oda ayrıldığını ilişkisinin bittiğini söyledi.ilk zamanlar o kadar kötü durumdaydım ki hiç bişeyi görücek halim yoktu.biz konuştuk tamam ilişkisi bitti daha doğrusu bana öyle söyledi.ama bi baktım aradan iki gün geçti yine barışmış kızlamafoldumben zaten o zaman ikinci şoku yaşadım ondan sonrada sildim.insan ilk etapda kabullenemiyo kabullenmek istemiyosun .daha sonrada zaten ciddi olduklarını ve evleniceklerini öğrendim bunuda arkadaşıma anlatmışmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…