kizlar surada yanlış düsünüyorsunuz
eger erkekler için gercekten onemlı oln ıkı damla kan olsaydı asla kadınlar ıkıncı evlılk yapamazlardı
hiç mi karsılasmadınız adam hıç evlenmemıs oldugu halde kadınn ıkıncı evlılıgı olanlara
namusevet ıkı bacak arasında degıl
ıkı damla kanda bulunmaz hınt kuması degıl
namus gayrı mesru yollara hayatının hıç bır donemınde yeltenmemek
allah esırgesın hata yapmaktan
cnm şimdi bakıyorum da o kızlada el ele tutuşuyo onunlada geziyo yani bir an için acabamı dedim ama sanırım bunun gerçekten sevgiyle alakası var.tek sorun beni sevmemiş olması sanırım onu gerçekten seviyo.bende belki sever diye bugüne kadar bekledim saf saf çünkü kendimi ondan başkasıyla düşünemiyodum.biri bana seni şu beğeniyo bu seninle görüşmek istiyo dediğinde benim içim acıyodu hayır ben başkasıyla olamam diyemafoldumben off off saflık aptallık bende işte.niye bu kadar bağlanırsın kimafoldumben
gayrimeşruluk kavramı neden sadece kadınlara indirgeniyor onun da mantıki bir açıklamasını yapar mısın lütfen???
erkekler evlenmeden önce herşeyi gayet aleni bir şekilde yaşarken neden gayrimeşruluk olarak değerlendirlmiyor?
konu sahıbı arkadsım ben taa en basından sana gelecegınızn olmadıgını soyledıgını sandım
o kadar pesıden kosup sonra bız evlenemeyız demesı onun yanlısı
için rahat olsun kurtulmussun ıns karsına hem senın cok sevecegın hemde senı cok seven dger veren
bırı cıkar mutlu olursun su an cok zordur unutmak
ama unuttugunu anladıın gun bu muymus dıceksın bu sure ıns cabuk gecer[/QUOT
ahh cnm ahh keşke öyle olsaydı keşke bir sene boyunca peşimden koşup beni kendine aşık etmeden önce deseydi bana böyle bu durumda olmazdım.o bizim şirkete gelip giderdi ve benim için sıradan biriydi hiç o gözle bakmıyodum ona hiçde dikkatimi çekmiyodu ama saolsun zorla ilgimi çekmeyi ve kendine aşık etmeyi başardı sonrada bu şekilde terketmeyi( keşke diyorum hiç yüz vermeseydim bu muameleyi hiç hak etmemiştim.hakkımı helal etmicem hiçbir zamanmafoldumben
sevmiyosa seni niye hayatında barındırdıki
niye olucak cnm şimdi herşeyi daha iyi anlıyorum.demekki niyeti kullanmaktı boş vaktini değerlendirmek vakit geçirmek.dış görünüşden etkilenip bişiler yaşayabilmek yada.en çok üzüldüğüm nokta ben hep allahıma karşıma ilk çıkan benim evleniceğim insan olsun ben dayanamam öyle yeni başlangıçlara biri olsun tam olsun diye dua ediyodum çünki kendimi biliyorum takıntılıyım takıldımı takılıyorum işte çok üzülüyorum kendimi hırpalıyorum.ama malesef hayatta herşey bizim istedimiz gibi olmuyomuş( onun içinde hep art niyet varmış meğer ( yüce rabbim böyle düşünenlere birdaha fırsat vermez inşallahmafoldumben eğer böyle düşünceyle ilişkiye başlayan erkeklerde varsa allah o kişilerle evliliği onlara nasip etsin aşık olsunlar o kişiye körkütük inşallahmafoldumben
niye olucak cnm şimdi herşeyi daha iyi anlıyorum.demekki niyeti kullanmaktı boş vaktini değerlendirmek vakit geçirmek.dış görünüşden etkilenip bişiler yaşayabilmek yada.en çok üzüldüğüm nokta ben hep allahıma karşıma ilk çıkan benim evleniceğim insan olsun ben dayanamam öyle yeni başlangıçlara biri olsun tam olsun diye dua ediyodum çünki kendimi biliyorum takıntılıyım takıldımı takılıyorum işte çok üzülüyorum kendimi hırpalıyorum.ama malesef hayatta herşey bizim istedimiz gibi olmuyomuş( onun içinde hep art niyet varmış meğer ( yüce rabbim böyle düşünenlere birdaha fırsat vermez inşallahmafoldumben eğer böyle düşünceyle ilişkiye başlayan erkeklerde varsa allah o kişilerle evliliği onlara nasip etsin aşık olsunlar o kişiye körkütük inşallahmafoldumben
fazla düşünme düşündükce kendini dahada yıpratıyorsun
boşver
beni hak etmedi de yoluna bak
ve herkeside aynı kefeye koymak
herkes bunun gibi adi ve karaktersiz degil
iyileride var
elbet gönlüne göre bulursun birini yeterki umidini kesme cnmolumunekankayizsmile
gayrimeşruluk kavramı neden sadece kadınlara indirgeniyor onun da mantıki bir açıklamasını yapar mısın lütfen???
erkekler evlenmeden önce herşeyi gayet aleni bir şekilde yaşarken neden gayrimeşruluk olarak değerlendirlmiyor?
olmazmı.kizlar surada yanlış düsünüyorsunuz
eger erkekler için gercekten onemlı oln ıkı damla kan olsaydı asla kadınlar ıkıncı evlılk yapamazlardı
hiç mi karsılasmadınız adam hıç evlenmemıs oldugu halde kadınn ıkıncı evlılıgı olanlara
namusevet ıkı bacak arasında degıl
ıkı damla kanda bulunmaz hınt kuması degıl
namus gayrı mesru yollara hayatının hıç bır donemınde yeltenmemek
allah esırgesın hata yapmaktan
bence ''meşruiyet'' nedir önce onu bi güzelce anlamak lazım ya neyse konu sapmasın. toplumun gözünden bakınca, hatta aynı ailede oğlum bilmemne yapmış ooo aslanım erkek olmuş. kızım bilmemne yapmış. aaa o.. olmuş haydi öldürelim.
bir erkek her şeyi yapmakta özgürse bir kadın da özgür olmalı. tabi her şeyin de bir sınırı var. kaldi ki konu sahibi arkadaş cinsel anlamda bir şey de yaşamamış. sadece flört etti el ele gezdi öptü diye namussuz, ailesine uygun değil muamelesi görüyor. daha muhafazakar bir kız bulunca da göklere çıkarıyor.
bu artık bu devirde uç bir şey ama ne yazıkki pekçoğumuz böyle muamele görüyoruz.[/QUOTE
gerçekten bu çok uç bi nokta benim tanıdığım biri vardı mesela kadın boşandı bide çocuğu vardı şimdi hiç evlenmemiş bi çocukla ikinci evliliğini yapıcak( yani afedersiniz ama kimler kimler evleniyo yuva kuruyo ( biraz güleryüzlüyseniz,insanlarla kolay iletişim kurabiliyosanızda bu toplumda bir bayan olarak özellikle erkekler tarafından hep yanlış anlaşılıyosunuz (
cnm güleceğim yoktu hiç ama sen beni güldürdün allahda seni güldürsün:)) bende anlamadım ne tarz bi temizlikten bahsedildini:))
yani bu insan kendisi o kadar temiz bi insanki benimle görüşmek istediğinin ertesi günü kızla fotolarını yükleyip işte bu benim kadınım biz evlencez diyebiliyo işte cnm kendisi bu kadar temiz bi insan benden beklediği temizlik derecesi nedir gerisini sen düşün(
İŞTE BAK KENDİSİNDEKİ TERBİYE TEMİZLİGİNE sana evlenecegi kızı bile gösterip kadınım diyecek kadar terbiyeli ne diyelim tertemiz bir hayat dileyelim kendisine..temiz tertemiz derken kızın fotolarını gösterirken bataklıga batıp bogulmasın genelde öyle olurda
boşver kafayada takma ilgilenmede
inan degmez bunun gibi terbiye yoksunu kişilerle zaman harcamaya..
ayrıca bir arkadaş demişki...ikinci evliligini yapmış bayanla bekar bir bey tabiki evlenir hatta bayanın çocugu bile olabilir aşktır bu nasip kısmettir.öyle temizti namustu.kandı bunlar bazen laftır.hatta bomboşa konuşmaktan öte gitmez.
bence suç tamamen sen de kaç kez gerçek yüzünü gördüğün halde konuşmaya devam ediyosan bence sende halinden memnunsun kusura bakma ama
evet seni seçmemiş olabilir evet senle bir buçuk yıl çıkmış ta olabilir ama gittiği gün bu saçma ilikiyi bitirseydin senin ondan bi farkın kalırdı
ben bu mantığı anlayamıyorum adamlara her lafı söyleyip bide hala bizle konuşması için fırsat veririz
bide erkekler yapıyo kız yapınca bilmem ne oluyo mantığını da anlamış değilim ya ben hem erkeklere her lafı söyleriz hem de onlar yapıyo diye biz de yapıyoruz :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?