sağolasın cnm evt belkide bir sene sonra gülücem bu halime . ama insan gerçekten psikolojik olarak etkileniyo sanki karşıma çıkan bütün erkekler böyle olucakmış gibime geliyo artık.üç ay geçti inşallah bir seneye kadar bu psikolojimden eser kalmaz:bbo:Genelde aldıkları temiz aile kızları(!) (nedemekse bu da zaten) başkalarının flört ettiği ama temiz aile kızı ile evlenmek için bıraktığı kız olurlar kaydirigubbakcemile3
Konu sahibi arkadaşım geçmiş olsun büyük bir kazadan dönmüşsün Allah başka bela vermesin..
Ablan olarak benden sana bir tavsiye sen kendin gibi ol... Nasıl olsam bana evlenilir gözüyle bakarlar diye birşey yok.. Kimse hayatı boyunca olmadığı biri gibi davranamaz, davranmaya çalışır ama mutlu olamaz.. Sen kendin gibi ol ki senin de karşına seni olduğun gibi seven dolayısıyla da karakterine uygun biri çıksın.. Kimse için değişmeye kalkma o kadar gençsin ki inan 1 ay sonra biraz 3 ay sonra hiç kalır ondan geri... 1 yıl sonra kendine gülersin çocukmuşum ben diye..
Kendine iyi bak..
kurabiye---söylediğinde haklisin..ama devir değişiyor artık,eskiden kız kıza aksam dışarı cikilamazken şimdi erkekler bizim yaşadıklarımızı yasamaya başladı..kızlar erkeklere asılır olurdu,kızlar erkeklere tekliflerde bulunur oldu..bir kadeh içkiye,100 kontöre kızların yapmayacağı şey yok artık..yanında kız arkadaşı olan erkeklere bile asılıyorlar..
bu konu için değil tabiikide..ama genel olarak genclere bakıldığında doğru düzgün kızların+erkeklerin olmadıgı bir toplum yolunda emin adimlarla ilerliyoruz maalesef..
bu da bir gercek..erkek yapardir gercegi değil bu..veya erkekler haklı gercegi de değil..yeni nesilin gercegi,iliskileri,cinselliğe bakışı..maalesef ama maalesef gercek artık bu..
eskiden iliski yasayacak doğru düzgün erkek yok diye yakinirdik..şimdi cevremdeki hemen hemen bütün erkekler bunu kızlar için söylüyor..kızlarımıza gercekten bir seyler oluyor..bir gün onunla bir gün bununla..
bence suç tamamen sen de kaç kez gerçek yüzünü gördüğün halde konuşmaya devam ediyosan bence sende halinden memnunsun kusura bakma ama
evet seni seçmemiş olabilir evet senle bir buçuk yıl çıkmış ta olabilir ama gittiği gün bu saçma ilikiyi bitirseydin senin ondan bi farkın kalırdı
ben bu mantığı anlayamıyorum adamlara her lafı söyleyip bide hala bizle konuşması için fırsat veririz
bide erkekler yapıyo kız yapınca bilmem ne oluyo mantığını da anlamış değilim ya ben hem erkeklere her lafı söyleriz hem de onlar yapıyo diye biz de yapıyoruz :umursamaz:
zaten cnm böyle olan kızlar yüzünden bizim gibilerinde başı yanıyo:sinifsinif: sen kendini yırt herife yok ben öle değilim falan diye o inanmak istedine inanıyo lisedekiler bile şimdi böyle böyle yapıyo sen nasıl yapmamışın hayret bile diyebiliyolar yani,ama haklılar ne diyelim şimdi kızların ağzında bile erkeklerin kullanmaya çekindiği laflar küfürler bilhassa yeni nesilde onlarada bahane yok ama insanda birbuçuk sene çıktını tanımazmı cnm:sinifsinif:
temiz aile kızı sözü banada komik geliyor
kim göre temiz neye göre temiz kriterler ne tartışılırCADIARZU
tamam bazı kızların basitliği aşikar bana kimse kızmasın ama gerçekten sınırı aşmış kız o kadar çok ki ama herkesi aynı kefeye koyamayız
kimseyi giyim kuşamına göre yargılayamayız.bunlar banada saçma geliyor
konudaki erkekden toplumumuzda çok var ve böyle erkekler var olmayada devam edecek gibiakannehir
Hiç bir kadının hiç bir erkeğe kendini yırttığı ya da diktiği bişiy yoktur hanımefendi!
Uslubunuza dikkat ediniz..
İnsanlar sevmişler,sevişmişler,ortada yırtılan bişiy yok,içiniz rahat olsun,başınız yanmaz..
Evlilik hem nasip hem de aşktır..:asigim:
Aşık olduğunuz kişi nasibiniz ise olur zaten..
Seven adam kızın ailesinin hijyen kurallarına dikkat etmez..
çünkü babalarının da öyle evlendiğine inanırlar aileden gelen babadan oğula geçen bir gelenek :)))[/QUO
sanırım öyle cnm..:))) bu şekilde daha mutlu olucaklarına inanıyolar demekki..ne ilginç bu erkeklerdeki mantığı bi çözemedik gitti yaasempatiksalakcinni
kızlarda ayırsın temiz aile cocugu diye gecmisine bakalım kac kisiyle cıktın benden once birisine dokundunmu dokunduysan yok olmaz bu is ozaman hoslarına gider belki
şimdi burada anket yapsak 30 yaşından küçük bekar kişilerin hayatlarına kaç kişi girdiğini kaç kişi 2-3 kişi diyebilir? Bu yaş aralığını 25 ve altına alsak bile tek tük kişi çıkar. Bu erkekler onca kez farklı kişiyle bir ilişki yaşarken kadınlarla yaşamıyorlar mı? Bence kadınlarda çok büyük hata var, herkes sadece boşluk doldurmak için bir sevgiliye sahip olmak istiyor ve bir deneyeyim bir şans vereyim mantığını güdüyor karşısına çıkan insanlarda, hal böyle oluncada bu boşluğu fırsata dönüştüren erkeklerin amacına hizmet edip harcanılabilen bir zevk olmaktan öteye gidemiyor çoğu kişi, sonrada erkekler öyle erkekler böyle, evet doğru söze ne hacet ama sen başlangıçta yanlış seçim yaparsan beklentilerini karşılamayacak kişiyle bir ilişkiye başlarsan geleceğin ne getireceğini hesaba katmadan, ozaman burada boşuna yakınmamak gerek. Zaten artık bu başlık geçersiz bana göre günümüz koşullarında, bir çok erkekte bir çok kızda herhaltı yiyor ardından iş ciddiye bağlanacağı zaman erkekler iyi aile kızı, kadınlar iyi aile çocuğu arıyor. Bir çok şey yaşamış birisinin karşısındaki kişinin birşey yaşamamış olmasını beklemesi kadar saçma birşey yok, madem yaşadın birşeyler karşındaki kişininde yaşamış olmasına saygın olmalı. Üzüldüğüm şey nefsine iradesine hakim olmuş, ilişkilerinde çok seçici olmuş, ve gerekli mesafeyi korumuş kişilerin gerek kız olsun gerek erkek olsun vaktiyle sayısız kişiyle belirli paylaşımlar yaşamış kişilere düşmeleri, ama bu da hayatın gerçeği ne acı ki.
canım yaaa senağlama lütfen üzülme zamanla unutursun.bu gibi insanları anlamak mümkün değil .anlamıyorum senle niye buluşmak istiyo? o yokken senle boşlukmu dolduruyocanım malesef işte aynı şey benim başımda.ben 22 yaşındayım ve bu yaşıma kadar kimse olmamıştı hayatım da.ta ki ona rastlayana kadar.çirkin bir insan değilim çevremde gayet beğenilen biriyim bir çok kısmetim de oldu ama olaylara man bi deniyim diye asla bakmadım hissetmeden olmaz hiçbirzaman mantığındaydım hep.onada ilk etapda bişeyler hissetmiyodum bir sene peşimden koştu sonunda kendine aşık etti gerçekten istediğimi düşünerek başladım ve bir buçuk sene konuştuk,beyefendi maşallah her haltı yemiş kırmadığı ceviz kalmamış resmen.ben ise ona hayatıma giren ilk kişi oldunu söyledğimde önce şok geçirdi.sonrada inanmadı tabi.hemde hiçbirzaman hep şüpheyle baktı bana ama allah biliyo ne diyim.onundada gitti şimdi ailesinin bulduğu uzaktan akrabası olan böyle kapalı mazbut çalışmayan ev kızı olan birisiyle flört etmeye başladı.beş aydır beraberler bu beş ay içerisinde dört kez ayrıldılar dördündede bana döndü.üçünü reddettim dördüncüde artık dayanamadım ve dokuz temmuzda görüştük:gitme:kızla neden ayrıldıklarını sordum bana verdiği cevap güya kız eski erkek arkadaşını unutamamış:)) kapalı mazbut ev kızı diye tabir ettiimiz kız bu ewt yanlış duymadınız yani.bana yanlış yaptı eski erkek arkadaşını unutamadı dedi.ve o böyle bi insanla evlilik düşünüyo benimse ne öncem vardı nede sonram oldu sırf kılık kıyafet açık olmam onu bu tarz düşüncelere sevk etti nedense ve neyse biz görüştükten iki gün sonra yalvar yakar kızdan özür dileyerek yine ona döndü.bakıyorum resimleri var onunda elini tutuyo onunlada geziyo onunlada sarmaş dolaş ee şimdi ne yani tek fark onun kapalı benim açık olmammı.namus denilen kavram bumu yani işte ben bu düz mantığı bi anlamış değilim arkadaşlar.resmen bunalıma girdim yamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?