aklının uyuştuğu insdanla evlenir herkes. ama fazla basit davranıp güncel ihtiyaçlarını gördüren sonrada kendini kullandırtan kızlar yok değil.
1 kız var tanıdığım erkek arkadasının kartlarını kullanıyor okul harçlarını harçlıklarını alışverişini herşeyini oğlan karşılıyordu. oğlan daha sade bir hayat yaşayan kızla tanışıp evleniceğini söylediğinde kız veryansın ediyor. burada tek suçlu erkek mi?
brnce erkekler temiz kız kirli kız dye bakmyor. gözü para pul olan saygısı olmayan biriyle bayan bayan kimse istemez hayatında.
bu mantık ve bu gorusteki insanlarla aynı gezegende yasamak dahi istemiyorum!!!!
keske Mars a gidebilseydik!!!!!!
giyim kusamla insana not verebilenler..
veya
iki damla kan uğruna demediğini bırakmayanlar..
çok yazık çok...
hala bunların konuşulması..inanılır gibi değil..
hep erkekelere suç buluyoruz ama sanki kızlarda yok mu allah aşkına ya..
özellikle günümüzde kızlar sırf eğlence için yakışıklılık için erkeklerle gezip tozuyo evliliğe gelince de aman parası olsun aman işi olsun deyip eski çıktığını anımda satıyo bence bu kızlar arasında daha çok yaygın
evet senin erkek arkadaşın yanlış yapmış ve gitmiş bitti üstüne konuşmaya gerk yok üzülmene de hiç değmez o layığını bulur kimsenin hakkı kimesede kalmaz
benim demek istediğim bayan olarak bizde kendimizi bi sorgulayalım yakışıklı diye seviyoruz diye çıktığımız erkkelerle evliliği mi düşünüyoruz ondan daha yakışıklısı daha paralısı gelse kimi seçeriz eğer sevdiğimizi seçiyosak sorun yok ama bunu yapmayan malesef o kadar çok kız var ki tek suçlu erkekelr değil guclubacismile
hep erkekelere suç buluyoruz ama sanki kızlarda yok mu allah aşkına ya..
özellikle günümüzde kızlar sırf eğlence için yakışıklılık için erkeklerle gezip tozuyo evliliğe gelince de aman parası olsun aman işi olsun deyip eski çıktığını anımda satıyo bence bu kızlar arasında daha çok yaygın
evet senin erkek arkadaşın yanlış yapmış ve gitmiş bitti üstüne konuşmaya gerk yok üzülmene de hiç değmez o layığını bulur kimsenin hakkı kimesede kalmaz
benim demek istediğim bayan olarak bizde kendimizi bi sorgulayalım yakışıklı diye seviyoruz diye çıktığımız erkkelerle evliliği mi düşünüyoruz ondan daha yakışıklısı daha paralısı gelse kimi seçeriz eğer sevdiğimizi seçiyosak sorun yok ama bunu yapmayan malesef o kadar çok kız var ki tek suçlu erkekelr değil guclubacismile
cevapsız çağrıda olsa 2 yıl boyunca bi kez olsun telefonun çalmasını beklediğim biriyle başka bi ilde tesadüfen karşılaştık....hatta beni görünce minibüsten apartopar inmiş...karşımda görünce neye uğradığımı şaşırmıştım..numaram vardı onda zaten ertesi gün nete girer msin die mesaj attı...girdim bende slm sabah neyse buluşup konuşlım mı dedi nie dedim özledim seni dedi hayırdır dedim konuşmak istiyorum sadece nolur dedi..ama sana umut vermek istemiyorum dedi anlayamadım deyince yeniden sevgili olamayız ben temiz aile kızı arıyorum dedi..
1 beynimden vuruldulduğumu sandım
2 madem temiz bi kız arıyosun benim hayallerimi niye kirlettin
3 temiz alie kızı da temiz aile oğlu istersen ne halt yiyeceksin
4 hakkım zehir zıkkım olsun alsanaalsanasmile
pessssss
kızlar beni artık umudum dibe vudru erkeklerden yana.
hihoyyyt bi gün bi çılgınlık yap iki dakika adam ol dedim bende :teytey::dance::dance:
damacana kapağı olmuştur inşallah...
şerefsize bak sen neymişsin ki seni istememiş???
hem anlayamadığım temiz aile kızının özellikleri ne oluyor yaa CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?