- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
ne kadar merhametli ve ince düşünceli bir eşiniz varmış, Allah daim etsin..başınızsağolsun çok üzüdüm,Allah sabır versin..Çok fazla ödün veriyorsunuz kendinizden.
Kocam bana annene gidemezsin diyemez.
Onu da hiç ilgilendirmez. .
Anneme gideceğim zaman da izin de almam.
Nerde olduğumu bilsin diye gidiyorum der giderim.
İlişkinin en başında bu konuşuldu da çok şükür benim eşim çok iyi merhametli bir insan.
Benim de babam ben küçükken vefat etti.
İki ay önce de kardeşim vefat etti.
Eşim anneyi yalnız birakmayalim burda kalalim bir süre dedi sağolsun 10 gün kaldık eve giderken de anneme hadi bize gidiyoruz bir süre bizde kalacaksın deyip eve getirdi. .2 3 hafta da bizde kaldı
Sonra sıkılıp evime gitmek istiyorum dedi eşim kal diye ısrar da etti..
kesinlikle öyle, ama ben annesi gibi olamam..ah o genler ahhhhh o zaman eşinizle inatlaşmadan tatlı tatlı kendinizi anlata bilirsiniz belki birde böyle deneyin, ne yazık ki ataerkil toplumlarda erkekler ne kadar inkar etselerde "BABALARI" gibi bir eş oluyar ve "ANNELERİ" gibi kadınlar görmek istiyorlar hayatlarında...
biliyorum..anne,baba bitane başka yok..iyice büyümeden çözmeye çalışıyorum anlasın istiyorum ama nafile..sonumuz karanlık gözüküyokoca bulunur anne bulunmaz ....
kesinlikle öyle, ama ben annesi gibi olamam..
biliyorum..anne,baba bitane başka yok..iyice büyümeden çözmeye çalışıyorum anlasın istiyorum ama nafile..sonumuz karanlık gözüküyo
gitcekmişim tabi, oda gelcekmiş ama kalma olmıcakmış..arada mesafe var nasıl kalmasın benim annem ya..bizimde öyle gözüküyo, bu gidiş gidiş değil..ben annemi hergun goruyorum esimde annemin etrafinda pervane gibi döner saygilidir bu ne ya annene gitmicekmisin o gelmicekmis bosanirim
canım çok sağol ama çocuk değiliz biz artık,33 yaşındayız, bunun tavizini nasıl vereyim,anacığım zaten 3kere falan geldi kaldı, biz bir kere..babamın mevlütü vardı beni göndermedi cumartesiden cumartesi git yardım et gel, pazar yine git gel dedi, olucak işmi bu, abisinin konuşmasıyla gidebildim..babamın mevlütü ya, bu kadar insafsız..annem gelicek nasıl kalmayacak.. günübiril gibi değilki 2-2,5 saat geliş sürüyo..kaldığında bi ağzını açıp bu konuyla ilgili bi laf ederse annemle çıkıp giderim o evden..yok öyle enseyi karartmayın hemen bi durun, hem gün doğmadan neler doğar einizinde bildiği aile kendi ailesi sonuçta ö yüzden sizin ailenizin genelek görenek ve adetlerine alışacaktır zamanla, siz günü birlik gidip gelmeye arada annenizi ağırlamaya devam edin zamanla alışacak hatta size ayak uyduracaktır. ümitsizlik insana yakışmayan tek şeydir.
canım çok sağol ama çocuk değiliz biz artık,33 yaşındayız, bunun tavizini nasıl vereyim,anacığım zaten 3kere falan geldi kaldı, biz bir kere..babamın mevlütü vardı beni göndermedi cumartesiden cumartesi git yardım et gel, pazar yine git gel dedi, olucak işmi bu, abisinin konuşmasıyla gidebildim..babamın mevlütü ya, bu kadar insafsız..annem gelicek nasıl kalmayacak.. günübiril gibi değilki 2-2,5 saat geliş sürüyo..kaldığında bi ağzını açıp bu konuyla ilgili bi laf ederse annemle çıkıp giderim o evden..[/
umarım umduğuna uğramazsın, allah kolaylık versin inşallah tez vakitte düzelir tüm sorunlar...
Madem iyi biri neden derdini açmıyorsun.anlat anne bu durum beni çok üzüyor annem yalniz v.s diyerekten. K.validen eşine direk söylemek yerine hiç bişeyden haberi yokmuş gibi nasihat verse meselaaynen canım ya, o benim ANNEM.. başımın tacı.. valla bilmiyorumki benimde aklımdan geçti kv ile konuşmak, kendisi çok iyi biri, eminim eşime telefon açıp baya kızar ona.. yapsammı bilemedim..
bende onu sormuştum sizlere bugün kv.me söyliyimmi diye, bi arkadaş hayır yazmış, ama arıcam başka yolu yok..Madem iyi biri neden derdini açmıyorsun.anlat anne bu durum beni çok üzüyor annem yalniz v.s diyerekten. K.validen eşine direk söylemek yerine hiç bişeyden haberi yokmuş gibi nasihat verse mesela
bende şaşıyorum kendime ama zamanında verilen tavizler, huzurumuz kaçmasın düşünceleri..şimdide çıkamıyorum işin içinden, ya evliliğim bitecek yada o yola gelicek..Beni göndermedi cümlesini bile okurken daral geliyor. Ağzımdan çıkamaz öyle bir cümle. Yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım yani. Nasıl bu yaşam tarzını kabul edebiliyorsunuz. Evlilik bu değil.
Bilemiyorum eşin biraz sabit fikirli sanırım başka nasıl ikna edilir onu tanıyan sensin annesi etkili olacaksa konuş olmayacaksa hiç açma konuyu.bende onu sormuştum sizlere bugün kv.me söyliyimmi diye, bi arkadaş hayır yazmış, ama arıcam başka yolu yok..
hiçbişeyden haberi yokmuş gibi söyleyemezki hem anlar hemde öyle telefonda nasihat vermezki durduk yere..
artık annesiyle konuştuğumu anlayacak ama başka yapacağım birşey yok çünkü almıyo kalın kafası
aynen öyle, bide annemde çalışıyo kadın zaten yoruluyo..2-2,5ayda bir anca gelip kalıyo..onu dedim benim annem gelicek ve kalıcak eğer istersen onun yüzüne söyle..bekliyorum annem gelsin kalmaya..hemde çok sabit fikirli çok..taktımı takıyo..vicdansız..kendi annesi olsa hayatta yapmaz böyle amaBilemiyorum eşin biraz sabit fikirli sanırım başka nasıl ikna edilir onu tanıyan sensin annesi etkili olacaksa konuş olmayacaksa hiç açma konuyu.
Ama iki saat uzun bi mesafe kadin sabah yola çıksa bile git gel bi sürü zaman alir bi de kim annesine artık bizimle kalamazsin günü birlik git gel diyebilirki eşin diyebilir mi acaba sor bakalım kendisine.
Eviniz küçük sanırım ayri odalarda otursaniz herkes tv de falan istediğini izlese belki problem olmaz
Evet böyle şeyler hem vicdanla alakali hem de aileden görme davranış ve görgü ile alakalı.aynen öyle, bide annemde çalışıyo kadın zaten yoruluyo..2-2,5ayda bir anca gelip kalıyo..onu dedim benim annem gelicek ve kalıcak eğer istersen onun yüzüne söyle..bekliyorum annem gelsin kalmaya..hemde çok sabit fikirli çok..taktımı takıyo..vicdansız..kendi annesi olsa hayatta yapmaz böyle ama
ah bu erkekler..yok katlanmaz katlanırmı hiç başlar söylenmeye..Evet böyle şeyler hem vicdanla alakali hem de aileden görme davranış ve görgü ile alakalı.
kendi annesi ayni durumda olsa bunu annesine hangi cümle ile anlatacakmiş ona sor gerçekten bende merak ettim.
ben hemen hemen hergün k.valideme katlaniyorum kadınlar herşeye sabrediyor ama erkekler burnundan kıl aldirmiyor.
Benim ailem sık sık gelmez genelde biz gideriz.esimin annesi dakka başı bize gelmek ister eşim benim yerimde olsa ne güleryüzlü davranir ne de katlanır.
Ben aileme gittiğimde ya akşama eşim gelir yemek yer çay içer döneriz almaya gelemeyecekse ben kalır ertesi gün dönerim.
Madem eşinin evi pek bi kıymetli sen git kal dönemem yada annem hasta v.s diyerekten alıştırmaya çalış.
Ayrı gayette güzel kalıniyor merak etmesin insana değişiklik oluyor .kafam boşaliyor benim. eşim de bi günlük idare ediyor. Madem kendi kalamiyor seni kisitlamasin .ah bu erkekler..yok katlanmaz katlanırmı hiç başlar söylenmeye..
bende gitsem dönecekmişim kalmak yokmuş,ayrı nasıl kalırmışız..e o da kalmıyo..bunalttı beni bezdirdi..bir ömür katlanamam ben böyle, hep o haklı, o ne derse o,.
bende yutamıyorum onun bu davranışlarını, hele annem söz konusu olunca..Eşin olacak iblise deki , Vallahi senin için beni bu boya ne emeklerle getirmiş biricik , Anamdan asla vazgeçmem işine gelmiyorsada kendin bilirsin sana bunları söyleyebilen kocadan hayır bekleme gelmez evliliğini gözden iyice geçir değermi feda edeceklerine ..?. Karar senin ...
evet cnm ya her yolu tıkıyo resmen ve beni bunaltıp çıldırtıyo..sık olamazki zaten çalışıyoruz,annemde çalışıyo..razı kesinlikle olamam..kv.mi aramayı düşünütyorum,akşam restide çektim, şuan konuşmuyoruz, kendide düşünsün biraz..bakalım..Ayrı gayette güzel kalıniyor merak etmesin insana değişiklik oluyor .kafam boşaliyor benim. eşim de bi günlük idare ediyor. Madem kendi kalamiyor seni kisitlamasin .
Eşin bu konuda her yolu tıkıyor anlaşılan ama saçmaliyor sık yapmadığıniz sürece sıkıntı olacak bi durum yok aslında. Sana üç seçenek kalıyor ya çok net bi şekilde herşeyi göze alip rest çekeceksin ya k.valideni arayip şansını deneyeceksin yada razi olacaksin.insallah arkadaşlardan daha güzel öneriler gelir aceleci davranma oku fikirleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?