Sakın diyeyim, sakın habende onu sormuştum sizlere bugün kv.me söyliyimmi diye, bi arkadaş hayır yazmış, ama arıcam başka yolu yok..
hiçbişeyden haberi yokmuş gibi söyleyemezki hem anlar hemde öyle telefonda nasihat vermezki durduk yere..
artık annesiyle konuştuğumu anlayacak ama başka yapacağım birşey yok çünkü almıyo kalın kafası
neden cnm, dahamı kötü olur dersin? kafam çorba gibi..Sakın diyeyim, sakın ha
Tabi ki daha kötü olurneden cnm, dahamı kötü olur dersin? kafam çorba gibi..
Anne bu başka kimseye benzemezki başı sıkılsa bizim sıkılsa ilk koşacağımız insan ana kucağı olur koca çok bulunurda bir ana hiç bulunmaz bunu odun kafasına sok kocanın sizin kızınız olsa kocası sizi istemese nasıl olur gücüne gitmezmi ? Kocaysa kocalığını bilsin Rabbim hakkında en hayırlısını versin canım aminbende yutamıyorum onun bu davranışlarını, hele annem söz konusu olunca..
haklısın ne olursa olsun o onun evladı ama kv de çok çekmiş bu konuda ve demişti siz sakın babanız gibi olmayın, anne konusunda kv.de çok hassas, o yüzden aramayı düşünmüştümTabi ki daha kötü olur
Ben daha ayranım ekşi diyene rastlamadım, duymadım da
Seni dinler dinler sonra oğlunu tutar birken iki olurlar, hiç 3.kişileri katma
Ben aramazdımhaklısın ne olursa olsun o onun evladı ama kv de çok çekmiş bu konuda ve demişti siz sakın babanız gibi olmayın, anne konusunda kv.de çok hassas, o yüzden aramayı düşünmüştüm
bende geçmeyeceğini anlamaya başladım ve çok üzgünüm..ne hayallerle kuruluyo yuvalar..Boyle adamla hayat gecmez vslla, cok ugrasacaksiniz
bende aramaktan vaçgeçtim..ikimiz paylaşıcaz kozlarımızı..3. kişileri sokmadan.. iki yol var gözüken.. hakkımızda hayırlısı..Ben aramazdım
ama insan sevdiğine karısına bunu neden yapar dimi?benim bunu aklım almıyo, ben ona hiç kıyamazken..Kocalar hepsi aynıdır demiyorum, bazı kocalar özellıkle yapıyor en çok ne senin için değerli oradan vuruyorlar
Aminbende aramaktan vaçgeçtim..ikimiz paylaşıcaz kozlarımızı..3. kişileri sokmadan.. iki yol var gözüken.. hakkımızda hayırlısı..
.
vereceği cvbı söliyim mi: saçmalama.. işi, evi ist.da, ta annemin oraya taşınma fikri bile olamaz.. böyle olması bile eminim taşınmaz beyfendi .ne işi var kız tarafında,böyle bi kafa yapısı işte..yoruyo beni çok bu erkeklik, ataerkil aile muhabbeti..Amin
Anneme yakına taşınalım kalma etme olmaz de
Hala yokuşa sürerse de yeter be beni sen mi doğurdun de diklen cidden buna diklenilmez de neye diklenilir
Benim eşim ufacık bi sebepten anneme küstü bi daha görüşmek istemiyorum o gelmesin bende gitmeyim dedi iki ay öyle geçti ben tek gittim geldim aileme bayram okdy yine tek gittim ama çok zoruma gitti bende ailesine gitmeyi kestim k.validem geldi o gelmeden duramaz maalesef ama ben hiç bi şekilde gitmedim tavrimi koydum.tasinacaktik annem yardima gelecek falan dedim asla kabul etmem dedi bende eşime düşün taşın eğer bu kararinda sabitsen hiç taşınma işiyle uğraşmayalim direkt boşanalim dedim geri adim atti o da.ama ne o dönem bana yaptigi psikolojik eziyeti ne de anneme olan saygisizligini unutamadim.o benim onun ailesine olan saygimi haketmiyor aslında ama ben onu allah a havale ettim eden bi şekilde bulur.evet cnm ya her yolu tıkıyo resmen ve beni bunaltıp çıldırtıyo..sık olamazki zaten çalışıyoruz,annemde çalışıyo..razı kesinlikle olamam..kv.mi aramayı düşünütyorum,akşam restide çektim, şuan konuşmuyoruz, kendide düşünsün biraz..bakalım..
Bende annemin dizinin dibinde ev tutsaydım bende yatılı kalmazdım devereceği cvbı söliyim mi: saçmalama.. işi, evi ist.da, ta annemin oraya taşınma fikri bile olamaz.. böyle olması bile eminim taşınmaz beyfendi .ne işi var kız tarafında,böyle bi kafa yapısı işte..yoruyo beni çok bu erkeklik, ataerkil aile muhabbeti..
ya nedir bu kocaların yaptıkları böyle,senin adınada çok üzüldüm..asla bu konuda ona tamam demiyeceğim..tartışma esnasında lafının nereye gitiiğini bilmiyo,çok ağır konuşuyo..ama bu sefer bitti artık taviz yok..anneye yapılan insanın kendisine yapılandan daha çok koyuyo dimi cnm..şimdi nasılsın kv ile?Benim eşim ufacık bi sebepten anneme küstü bi daha görüşmek istemiyorum o gelmesin bende gitmeyim dedi iki ay öyle geçti ben tek gittim geldim aileme bayram okdy yine tek gittim ama çok zoruma gitti bende ailesine gitmeyi kestim k.validem geldi o gelmeden duramaz maalesef ama ben hiç bi şekilde gitmedim tavrimi koydum.tasinacaktik annem yardima gelecek falan dedim asla kabul etmem dedi bende eşime düşün taşın eğer bu kararinda sabitsen hiç taşınma işiyle uğraşmayalim direkt boşanalim dedim geri adim atti o da.ama ne o dönem bana yaptigi psikolojik eziyeti ne de anneme olan saygisizligini unutamadim.o benim onun ailesine olan saygimi haketmiyor aslında ama ben onu allah a havale ettim eden bi şekilde bulur.
Sende k.validenle konuş baktin olmadi eşinin blöfüne rest çek çünkü eşin blöf yapıyor yani blöf derken seni deniyor tamam dersen istedigini elde etmiş olacak ama demezsende bence bir iki kuru tartışmanın ötesine geçemeyecek
dedim demezmiyim..diyoki ben sana gitmemi diyorum gelmesinmi diyorum, kalmak yok diyorum ya,patlatıyo beni resmen..minnie senin sürekli ensende biten kayınvalide ne durumda
dedim demezmiyim..diyoki ben sana gitmemi diyorum gelmesinmi diyorum, kalmak yok diyorum ya,patlatıyo beni resmen..kalmaya gerek yokmuş..gün içinde gidilip dönülürmüş.. ne desem boş ona boş..Bende annemin dizinin dibinde ev tutsaydım bende yatılı kalmazdım de
Gazlamak istememdedim demezmiyim..diyoki ben sana gitmemi diyorum gelmesinmi diyorum, kalmak yok diyorum ya,patlatıyo beni resmen..kalmaya gerek yokmuş..gün içinde gidilip dönülürmüş.. ne desem boş ona boş..
Ya ne desem boş eylemleri devam ediyor benim de bahanelerim ve ekme çabalarım. kadınlar kulübü bana çok faydalı oluyor bazenminnie senin sürekli ensende biten kayınvalide ne durumda
bende bekliyorum annem gelsin diye, gelsin bakalım nolcak.. ağzını açıp bi laf edicekmi, öyle bi terbiyesizkil yapıcakmı.. işte o zaman annemide alır çıkar giderim o evden..Gazlamak istemem
Ama ben olsam yapardım diyeyim
Çıkar giderdim rutinde kaç gün kalıyosam o kadar kalırdım
İzin çağında değilim ve haklıyım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?