Eşim bana hic harclik vermiyor

Kresler tam gün 1700-1800 civari oluyormus 250 tl kalcak elime ve ayakta çaliscam 8 saat maasi iyi bir iste bulma durumum yok.
Kreş parasını eşin ödesin yada ortak ödeyin. O nasıl erkekmiş öyle önce senin gönlün hoş olsun (imkanlar dahilinde tabi) diye düşünmeli, zaten küçük çocukla bi yere de çıkamazsın.
Allah kolaylık versin.
Kimseye muhtaç olmadan ayaklarınız üzerinde durmak İçin çaba gösterin

4 bucuk ortalama. 1600 ev kiredisi. 2500 diger harcamalar in tümü. Yani 500 civari fazladan artiyor onunla altin aliyor hep

Konunun başında adam para var da vermiyor sandım. 500 liranın neyini verecek her ay o parayı harcasaniz ne olacak? Bir çocuk var ortada ve hesapta olmayan paraya ihtiyaç olsa açıkta kalırsınız şu durumda.

Çeyrek zaten 400 liraya yakındi galiba...
Çalışmanız lazım, borç bitmiş bu seferde çocuk gelmiş, çocukta bir masraf. Eşiniz cimriliği doğru kaysa da evi geçindirmeye ve kenara bir güvence koymaya çalışıyor.

Motivasyonunuzu bozmayın kpss çalışın.cocugun kreş dönemi geçer ama siz hala evde adamdan metelik beklersiniz.ha o kadar krese para vermek istemiyorsa kendi baksın çocuğa.ya da sigortanizi yatirsin

Kresler tam gün 1700-1800 civari oluyormus 250 tl kalcak elime ve ayakta çaliscam 8 saat maasi iyi bir iste bulma durumum yok.
Eşiniz size 250 TL verip sigortanizi da yatirmadigina göre çalışın derim.ha bir de kreş parasıninn tamamı neden sizin maasinizdan ödeniyormus?

4 bucuk ortalama. 1600 ev kiredisi. 2500 diger harcamalar in tümü. Yani 500 civari fazladan artiyor onunla altin aliyor hep
Ahh ahh benim esim de azicik tutumlu olaudi ikimizde calisiyoruz acayip harcar bende laf etmm zaten yedigine ictigine aldigina giydigine obana karismaz ben ona markasz asla bi tişört bile giymz yatak odamizin dolabini ona tahsis etttim arti yetmiyo diye dolap aldim ikeadan coraplari bile kigili yada pierre cardin adidastan alir ayakkabilariyla bi magaza acilir oderecede utu odasi kutudan gecilmiyo esimle ilk tanistigimzda anlatmisti kendini aa abartiyo falan demistim evlenince gorms oldum tamm hos bakimli olmasi guzel giyinmesi cok hosuma gidiyo ama kurus para tutmuyo dun avmye gittik inancinz olsun tek birsey almadim sezon ortasi yazliklar ciksn ole alayim dedim maviye bir girdik 2ssat sonra ciktik esim aldi alacagini herzamnki gibi cocuk yok simdilik biraz birikim yapalim diyorum bu yasima bidahami gelecemm giyerimde alirimda diyo bole bi esin olsa ne yapardin acepp

Bu adamı kendine mahkeme duvarları getirir.

Okula giden çocukların bile harçlığı var ya, bu nasıl muamele? Kredi kartı yok mu? Bir ek kart da kendinize çıkarttırın. Yoksa da her ay şu kadar parayı istiyorum diye direteceksiniz, çocuğunuz kreş yaşına gelene kadar. Sonrası da beyefendinin keyfine kalmamış. Mutlaka çalışın, ona söz hakkı düşmüyor bu konuda. Maaşınızın 1/4'i size kalacaksa, bırakın o kadar kalsın, zaten şuan o kadar bile kendinize ait paranız yok ki... Sigara için keyfi harcama yapsın ama size gelince para yok. Ay cidden ne acayip bir adam ya. Böylesiyle ömür geçmez.

Devlete verin çocuğu özel olmalı şart değil ama şunu söyleyim. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ben çalışmasam eşimden bir şey isteyemezdim. Utangacım çok

bende öyleyim ve çalışamadım evlendiğimde 1 yıl.. aylık 100 tl verirdi çünkü onun da elinde parası yoktu.. şimdi çalışıyorum yine param yok :) ya benim niye hiç param olmuyor bugün çok dertliyim bu konu da

Kartınızı, maaşınızı mı alıyor elinizden

yok ben eşimin maaşını elinden alıyorum :)) ama maaşlarımız az özel sektördeyiz, ben 2100 alıyorum eşim 2500.. eşime aylık 300 veriyorum ama kendime o bile kalmıyor. 8. ayda 7000 tl ödememiz var onun için para biriktirmeye çalışıyoruz ama nedense bir türlü birikmiyor o para.. sabah eşim bir de arabayı bakıma götüreceğim dedi para yok diyorum nasıl yok diyor

benim yazmak istediklerimi yazmışsınız parmaklarınıza sağlık eşim ve bende çalışıyorum evimize aylık 9000 tl giriyor ama inanın ayın sonu zor geliyor. 4600 tl maaşla yememden içmemden gezmemden giyinmemden süsümden püsümden kısmasın derseniz. çok değil 6 ay sonra bütün kartlar patlar ve şuanki durumunda daha altına düşersiniz. herşeyin aşırı pahalı olduğu bu zamanda bence birtek gıdadan tasarruf edilmez ki eşinizde zaten öyle yapıyorlarmış diğer ihtiyaçlar olabildiğince karşılanır. eşiniz bu maaşla birikim de yapabiliyorsa ne güzel. o biriken altınlar ilerde çocuğunuz için çok lazım olacak.

1700 1800 mü
yok artık yaa
İstanbul un çok çok elit biryerinde misiniz?
ben orta halli bir yerinde 1150 tl veriyorum servisi içinde tam gün

anneniz yok mu yakınınızda kv ya da
biran önce çalışmaya başlayın bence

Arkadaşlar konuyu arkadaş yanlış izah ediyor bana göre anladığım kadarıyla kira o bu şu geriye kalan 500 lira bu parayla ev nasıl dönsünki karısına harçlık bıraksın
Adam 4.500 maaşla 1600 ev kredisi oduyormus ...gidamizdan kesinlikle kismaz da diyor arkadas zaten ne kaldı ki geriye Ben çalışmaya yeniden başlayınca (ücretsiz izindeyim) maasimi arkadaşın eşine vericem , profesyonel yönetim atiyorum bütçemize ....adam bu işte iyi bence

Allah sana sabır versin, gerçekten bir kaç ay sıkıntıda olursunuz harçlık veremez anlarım ama sizin eşiniz tam bir CİMRİ

Benim esimde basta oyleydi ama o isssizlik ve parasizliktandi dugun zmani abisiyle isleri ortakti ordan ayrildi sap gibi kaldiydidi oda bana gereksiz harcama para biriktirip is kuracam derdi bebegim oldugu icin calisamadim en son bez ne cabuk bitiyor filan diye bana bagirinca senden bi halt olmaz daha karina cocuguna bakamiyorsun dedim zor geliyorsa gidiyorum dedim kp biletimi aldirip gittim. Suan butun parasi bende hicbirseye karismaz kendi beenden para iste4 bende ona verirken gereksiz harcama diyorum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…