Eşim beni ciddiye almıyor

Onsuz kelime kuramiyoruz

Alla alla benim eşim akrep ama hic biseyi ciddiye almıyor habire laylaylom umursamaz dalgacı :)
Benim yukselenim balık çok etkili bende sanırım.
Eşim terazi ama yukselenini bilmiyorum.

Bize çektiren burcmu karaktermi bı bilen söylesin :))

Yarin gidiyorum diyip, yatip kalkip duş alani ben de ciddiye almam ki
Gidiyorum dedin mi pijamanla terliginle taksiye atican kendini, bak nasil aglayip surunuyor pesinden

Aklıma Levent Kırca nin filmi geldi adını unuttum orda da Perran kutman ile şener sen her defasında vazgeciyordu ya boşanmaktan :)

Benimki de uzman kabul etmiyordu. Bı gün ben fena patladim yaka paça kendisi götürdü bu sefer ve sonuç hatalı çıktı. Dahada yaklaşmiyor uzman kapılarına:)))

Ahhahahah ayni benim eşim hatanın kendisinde olduğunu öğrendiği an psikolog isini biraktirdi

Bizde mi gitsek bi terapiste çok hoşuma gitti birinin ona sen haksızsın dme düşüncesi. Bi de bana diyomuş rezil oluyomuşum.

Bizde mi gitsek bi terapiste çok hoşuma gitti birinin ona sen haksızsın dme düşüncesi. Bi de bana diyomuş rezil oluyomuşum.
Yok bu adam sizinleyken kesinlikle rezil olmasınız. Ordada öyle bı susacakki uzman tablodan anlayacak zaten. Erkekler uzmana gitmeyi çözüm olarak değil işte değer verdim demek için gidiyo.
Para verdi ya uzman he he dicek. Kim kayle aldı uzman dedide .
Yemeğe gitti geçen orda çocuklarıda beni de ayar etti. Kavga gürültü dönüyoruz.
Dedim para verdi yemeğe sohbete gerek yok hötleyip zötlesende olur parayla oluyosa al şurdan 5 kilo mutlulukda nasıl bişeymis tadına bakalım , güzelse bittikce alırız. Gene cevap yok yaa !!! Ne alaka diyor sadece !!!

Ben kendim gittim daha sonra isin içine eşini sokmaya başladı psikolog hemen topuk yaptı gitmicez virt zirt kavga çıkardı baktı gördü is ona donuyor hemen biraktirdi asla kendi sorununu kabul etmiyor

Konuşurken sanki başka dilde konuşuyormuş gibi resmen ağzımız boşuna yoruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…