Eşim beni ciddiye almıyor

Hahahahaha :) Ama kavga edemezsiniz ki böyle. Ciddiye alınmamak değil sizinkisi,gönlünüzü alacağını biliyormuş eşiniz.

İstemsizce güldüm
Denge bu olsa gerek
Aynı şekilde olsa boşanmaya kadar gider
Ki konu basit diyorsunuz
aynen ben olsam dur demem, bi de üstüne sektir derdim :) konu ev terkedilcek bi konu değilmiş ya o yüzden öyle derdim diyorum. Çünkü böyle basit bi şeyden terkedip gitcek olan ardına bile bakmasın bi zahmet.. Neyse eşi tatlı adammış da gönlünü almış öyle böyle. Daha farklı yollar bulun konu sahibi, cşddi durumlara saklayın o kozunuzu.

Evet aynen öyle
Hemfikirim sizinle

O kadar sıcaklık hissettim ki konuda karsilikli sevgivar karsilikli saygı var

Adam seni yalnız bırakmamıs evden gitmeye sebep değilmiş konu zaten

Bence sizde çok gergin değildiniz bunun hissini alıp yaptı

Benimde eşim böyle gulerek hatta ben bazen yapma etme gitmicem derim kısmaya çalışırım hani aslinda barismaktie niyetim

Adam bı şekilde gönlümü alır

Adamın yemek yiyelimdenekteki niyeti bile seni yumuşatmak :)

En kotu tartismaniz böyle olsun diyesim geldi :))

Öyle çok önemli bi konu değildi ama işte bağırıştık

Her önemsiz konuda bağrışıp gitmeye kalkıyorsanız ciddiye almaması normal, ben de almazdım.
Eşimle altı buçuk yıllık evliyiz. Tartışmalarımız da oldu küslüklerimiz de. Aynı evin içinde günlerce konuşmadığımız da oldu. Bu dönemlerde bile bırak evi yataklarımızı bile ayırmadık. En fazla sırtını dönüp uyumuştur.Ciddi problemler yoksa evliliği bu kadar oyuncak yapmayın.

Bende kocamla ağız tadıyla kavga edip içimdekileri dökemıyorum ona üzülüyorum adam beni ya ciddiye almıyor umursamıyor yada offff saçmalama deyip kapatıyor konuyu
Aynı, dinlemiyor, dinlese de anlamıyor beni :)
Güldüm valla sonra da vbenen bu kadarına bile razıydı dedim. Adama ben gidiyrium dedim adam ertesi günü nöbette protokolü getirip yüzüme fırlattı beterin beteri var bacim
Off o da kötü olmuş siz naptınız?

Üşenmek eylemi hayatima yön veriyor resmen , ayniii ayniii :))
Evet uzlasabilmek adına banada bişey soyle , kırılıp barışmak tatlı tatlı birbirimize nazlanmak yani buna hiç gelemedik daha .
Eşimle sevgili olduğumuz zamanlar ciddi bi kavga ettik, çok kızgınım, geldi önüme yüzük bıraktı sinirli sinirli. Evlilik teklifini böyle aldım.
Adam konuşup sorun çözmek yerine benimle evlenip başını yakmayı tercih etti.

Tam tersi sizi ciddiye almış, evlilik tam olarak bu, yoksa gercekten boşanırdınız bazen gülüp geçebilmek ciddiyet ister

Gitmek isteyen insan kendini eşine bıraktırmaz. Bence ciddi olmayan sizsiniz. Eşinizin de önemsememesi normal.
Ama ben bıraktırmadım çıktım dışarı çocuğu alıp arabaya bindirdi, çocuğu bırakıp gidecek halim yok, sonrada ne söylesem umursamadı. Bu modeli bilseniz anlarsınız. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…