- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Ne olmus ikizlere ya...3 aylık oğlum ikizler burcu... üstüne alındim şimdiSoruldu mu bilmiyorum
İkizler burcu mu
aynen ben olsam dur demem, bi de üstüne sektir derdim :) konu ev terkedilcek bi konu değilmiş ya o yüzden öyle derdim diyorum. Çünkü böyle basit bi şeyden terkedip gitcek olan ardına bile bakmasın bi zahmet.. Neyse eşi tatlı adammış da gönlünü almış öyle böyle. Daha farklı yollar bulun konu sahibi, cşddi durumlara saklayın o kozunuzu.İstemsizce güldüm
Denge bu olsa gerek
Aynı şekilde olsa boşanmaya kadar gider
Ki konu basit diyorsunuz
aynen ben olsam dur demem, bi de üstüne sektir derdim :) konu ev terkedilcek bi konu değilmiş ya o yüzden öyle derdim diyorum. Çünkü böyle basit bi şeyden terkedip gitcek olan ardına bile bakmasın bi zahmet.. Neyse eşi tatlı adammış da gönlünü almış öyle böyle. Daha farklı yollar bulun konu sahibi, cşddi durumlara saklayın o kozunuzu.
Hiiçç.. Azıcıkk minicik dımıcık dengesiz oluyorlar daNe olmus ikizlere ya...3 aylık oğlum ikizler burcu... üstüne alındim şimdi
Yok oğlak. :)Soruldu mu bilmiyorum
İkizler burcu mu
Aminnn :)))))AyyAllah kolaylık versin .
Öyle çok önemli bi konu değildi ama işte bağırıştık
Aynı, dinlemiyor, dinlese de anlamıyor beni :)Bende kocamla ağız tadıyla kavga edip içimdekileri dökemıyorum ona üzülüyorum adam beni ya ciddiye almıyor umursamıyor yada offff saçmalama deyip kapatıyor konuyu
Off o da kötü olmuş siz naptınız?Güldüm valla sonra da vbenen bu kadarına bile razıydı dedim. Adama ben gidiyrium dedim adam ertesi günü nöbette protokolü getirip yüzüme fırlattı beterin beteri var bacim
Eşimle sevgili olduğumuz zamanlar ciddi bi kavga ettik, çok kızgınım, geldi önüme yüzük bıraktı sinirli sinirli. Evlilik teklifini böyle aldım.Üşenmek eylemi hayatima yön veriyor resmen , ayniii ayniii :))
Evet uzlasabilmek adına banada bişey soyle , kırılıp barışmak tatlı tatlı birbirimize nazlanmak yani buna hiç gelemedik daha .
Ama ben bıraktırmadım çıktım dışarı çocuğu alıp arabaya bindirdi, çocuğu bırakıp gidecek halim yok, sonrada ne söylesem umursamadı. Bu modeli bilseniz anlarsınız. :)Gitmek isteyen insan kendini eşine bıraktırmaz. Bence ciddi olmayan sizsiniz. Eşinizin de önemsememesi normal.
Gelinen saçma noktayı anlatmak istedim. :))Ortaköy’de kumpir ayrıntısı bütün dikkatimi dağıttı.( Bence verimli bi tartışma olmuş.
Yok pek komik eğlenceli biri değildir.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Eğlenceli bir karakter midir eşiniz. Anlattıklarınıza da bakılırsa sizi sevdiği aşikar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?