eşim kolay yalan söyleyen bir insanmış, yalanlarını bir bir ben çıkardım kendim şahidim yani...
yüzüne baksanız bu adam mı yaptı sana bu aşağıda anlattığın şeyi dersiniz...
ama daha 1,5 aylık evliyken bana yaptığı adilik son nokta oldu benim için.
düğünde takılan bütün altınları eşime verdim, bir çeyrek bile almadım içlerinden, öylesine çok güvendim, tüm bileziklerimide bozdurdum verdim.
Yetmedi hatta bir de üstüne kredi çektik.
Araba alacaktık çünkü.
benim üstüme yapacağını söyledi bunu konuştuk, arabayı beğendik,sonra geldi ehliyetin yok senin üstüne olmuyor şöle böle dedi.
önce bir şaşırdım ama inandım, kendi üstüne yaptı ama hep aklımı kurcaladı, noterin web sitesine girdim ve gerçeği öğrendim.
Yüzüne söyledim, yine yalan yine yalan söyledi, yok notere gidince öğrendim, yok ben öyle biliyodum diye bla bla bla...
Sonra bu son söylediklerininde yalan olduğunu öğrendim, yani kasten bana en başta senin üstüne olmuyor diyerek beni kandırmıştı.Sonrada yalan üstüne yalan söylemişti.
sonuç:kandırıldım çok adi bir şekilde.
Şunu söylemek istiyorum onun üstüne bunun üstüne mesele değil, mesele bana yapılan çirkin davranış.
Ev onun üstüne ama kredisini ödüyoruz bitmesine az kaldı, ben çalışmıyorum, durumumuzda iyi sayılır.
evlilikte sen ben farketmiyorsa, ortaksa neden kendi üstüne illa yapmak için yalana dahi başvurdu diye insan düşünüyor ve çok üzülüyor,çok yıkılıyor.
Sonuç: 8 bin lira tutan bilezik paramı istedim, bu sadece bilezik paramdı. Diğer altınlar kendisinin istemiyorum.Hayatta ne olacağı belli değilmiş gerçekten, en çok güvendiğin insan bu oyunları yapabiliyormuş, Şu an 2 yıl olcak evli olalı ama bu yapılan aylarca içimde kaldı ve ben ona hiç güvenmiyorum. Sadece kötü günlerim olursa bana yardımcı olabilecek olan verdiğim bilezik paramı kendisinden istedim, şu an verecek durumda. Kaç kez bu parayı istemekten vazgeçtim ama içim rahat değil. Arabayı üstüme kesinlikle istemiyorum bu kadar dalavere yapmış umrumda bile değil araba benim artık. Yeni bir arabayla değiştirse dahi istemiyorum kesinlikle. Ben asla böyle olmasını istemezdim, ama acımamak lazımmış, acınacak hale düşebilirmişim bende.Yeni evlenecek olanlara belki bir ders olurum diye paylaşmak ve sizlere içimi dökmek istedim.
esın anladıgım kadarıyla kendını garanti altına almak ıstıyor
ama su var kı evlılıkte alınan her mal ortak olur onun uzerıne olması bırseyı degıstrmez
uzun lafın kısası acınacak halde deılsın
tşk ederim
doğru ortak ama ilerde bir boşanma durumu olursa onun adına olduğu için bi başkası üstünede geçirebilir
üstelik evlendikten sonra hiç paramız kalmamıştı,
tüm altınlara ragmen kredi çektik öyle aldık
doğalgaz bile yakmıyordum, ayda çok az bir para kalıyordu geçinmek için,
hep yardımcı oldum, harcamalara hep dikkat ettim,bana yapılacak bişey hiç değildi bu.
tşk ederim
doğru ortak ama ilerde bir boşanma durumu olursa onun adına olduğu için bi başkası üstünede geçirebilir
üstelik evlendikten sonra hiç paramız kalmamıştı,
tüm altınlara ragmen kredi çektik öyle aldık
doğalgaz bile yakmıyordum, ayda çok az bir para kalıyordu geçinmek için,
hep yardımcı oldum, harcamalara hep dikkat ettim,bana yapılacak bişey hiç değildi bu.
boşanma davası açıldıktan sonra ve hatta açılmadan önce yakın tarihte eşin herhangi bir taşınır veya taşınmaz malını, parasını, başkasının üstüne devrederse, sen davada buna itiraz edebilirsin. zaten tapuda, bankada vs. bunları kayıtları var. bu kayıtlardan ispat edilir ve hakim ikna olursa yapılan işlem iptal edilebilir. evlilik süresince alınan her mal ortaktır. eşin evini evlenmeden önce almışsa bile evlilik süresinde ödenen kredi miktarı da ortaktır. eşim hukukçu olduğu için biliyorum. yani bunlarda senin de hakkın var, ama anladığım kadarıyla konu ev araba bilezik değil eşinin sana yalan söylemesi ve senin malın-benim malım ayrımı yapması. bu durumda da çok haklısın. ama çevremde bu şekilde olan ve yürüyen çok evlilik var.
zaten takıların kameraya alınma sebebide bu, boşanmada kim ne taktı kim ne takmadı kavgası cıkmasın diye. Ayrıca takılar daima kadının hakkıdır ki, koca ölürse
kadın ortada kalmasın bi sure onlar ile idare etsin diye. Ama bizde genelde erkek o parayı sermaye yada beleş para olarak görür yada düğün parasını ordan verirler.
Bunu bayanın bastan razı olmaması lazım aksi taktirde sizin durumunuza duser herkes.
tşk ederim verdiğin bilgiler için.
ben zaten herşeyimi ona vermişim, üstelik bide yalan söyleyerek çocuk gibi beni kandırması çok çirkindi ki ben hiç ama hiç haketmedim bunu,
kimsede haketmezdi zaten böyle bir çirkinliği,araba benim üstüme olsa zaten bizimdi, ayrımcılığı kendisi yaptı, herşeyin kendi üstüne olmasını istediğini gösteriyor bu,
evlilik yürüsede çok yıpranıyor, güven bitiyor, ve buda sevgiyi yiyip bitiriyor.
çok haklısın, yalan söylemesi yenilir yutulur birşey değil. bir de başta senin üzerine yapacağım demişti değil mi? keşke baştan hiç böyle birşey söylemese, gidip arabayı alsaydı, en azından yalan söylemez ayrımcılık yaptığını da gözüne sokmazdı. sen bildiğini hiç yüzüne vurmadın mı kocanın? ben olsam dayanamaz söylerdim. belki onun da bir savunması vardır, hem içinde tutmazsın hem de onu da dinlemiş olursun. hepimiz evliliğimizde haketmediğimizi düşündüğümüz şeyler yaşıyoruz canım, ama kocanı seviyorsan bu konuya çok takılmamaya çalış. kafana taktıkça aranızdaki mesafe büyüyecek çünkü.
Esiniz niye boyle bir yalana basvurdu merak ettim. Bazi erkeklerin egolari yuksek oluyor belki arabanin sizin adiniza olmasini bu yuzden istememistir. Dusunsenize trafikte ruhsat istiyo polis, esiniz karimin ustune araba diye aciklama yapiyor. Boyle dusunmus olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?