Eşinizin yalana başvurması hiç hoş değil ne fark ederki kimin üstüne olduğu ssonuçta evlendikten sonra edinilen mal
Takı konusunda da takılar kadının hakkıdır gibi düşünmüyorum sonuçta karı koca birlikte emek para harcayıp bir evlilik kuruyorsun tabi ki birlikte harcanacak
Eşinizle bu konuyu konuştuğunuzda ne diyor
size yalan söylemesi ve kandırmaya çalışması ne acı nasıl güvenebileceksiniz eşinize
Altınları vermemek lazım demekki.
Ama inan altınlar da güvence falan değil. Hayat kurdurmuyor ayrılınca.
Bunlara fazla takılıp kendini yıpratma.
Şimdiden ayrılırsam diye hesap yapma. Niye ayrılasınız.
Tutki oldu öyle bir durum. Adam adam değilse zaten yapacağını yapar, o altınlara el koyar.
Bence çalışarak kendinizi garanti altına alın.
benim üzerime yapacağını söyledi
yüzüne söyledim öğrendikten sonra.
benim adıma olsa nolurduki zaten ben herşeyimi vermişim, altınlardan bir çeyrek bile almamışım hevesim varken
o araba istiyor diye, arabamız olsun diye doğalgaz bile yakmamışım harcamalarımdan kısmışım,hep yardım etmişim.
onun adı benim adı önemli değil burdaki niyet bana yapılan davranış çok çirkin kabul edilebilir bişey değil, yaşayan bilir gerçekten şok oluyorsun, çok canın yanıyor
kimse yaşamasında.
bunun nasıl bir savunması olabilirki canım, üstelik bide söylediği yalan üstüne bi daha yalan söyledi.
benim üstüme olmasını istememiş işte, kendi adına olmasını istemiş.
Ev ikiye bolunecek o yuzden rahat ol. Araba konusunda terbiyesizlik etmis, ama gurur yapma eger senin uzerine devretmeye karar verirse kabul et.
Eh sen de gormus oldun yani gerektiginde sana yalan soyluyor, sen de kendi maasindan biraz biraz biriktirir ayri bir hesap acarsin olur biter
canım 2 yıldır bi kere polis durdurupta ruhsat istemedi, istesede gösterirdi nolurdu ki yani, bende araba kullanmaya başlasam, bende göstericem ona ait olan ruhsatı aynı şey ki.
hiçbir bahane bu çirkinliği inanın kapatamıyo, ben kapatamadım,kimine basit gelebilir belki saygım vardır, ama yaşayınca hiç te basit algılamıyo insanın kalbi yüreği içi. Çok üzüldüm çok kırıldım güvenim sıfırlandı,allah korusun bi aldatma vs yada yine bi yalan oldugunda artık dayanamayıp ayrılsam hiç param yok
Bende tum bileziklerimi altinlarimi esyaya arabaya yatirdim ama guvencem yok diye dusunmedim. Ayrilirken mallar paylastiriliyo arkadaslarda aciklamis uzmeyin kendinizi. Esinize guveninizin bitmesine hak veriyorum. Niye boyle basit bir yalana basvurdu kendisiyle konusun ogrenin ama sinsi bir plani oldugunu sanmiyorum. Oyleysede bisey elde edemez ondan daha akilli kanunlar var cunku :)
kaç kez bana yalan söylememesi konusunda konuştum insan gibi
zaten güvenim yoktu, bi daha sıfırladı ağır bir şekilde.
e ben senin üstüne olmasını istemiyorum mu diyecekti, en kolay yol kandırmayı seçti
bende safım zaten, yinede inanmışım, gerçekten safmışım acınacak hale o düşürmüş beni
çocuk gibi kanmışım
hiç beklemezdim kendisinden, bende güvencemyok diye düşünmemiştim
koşulsuz şartsız güveniyosun zaten hiçbir şeyin hesabını yapmadan
ama pekde öyle değilmiş karşı tarafın niyeti
varmış ayrı gayrı, hiç haketmedim ya inanın, hiç para peşinde olmadım
çok aptalım
konuya cevap verenler hep boşanınca mal yarıya bölünüyor diyor ama iyide ortada boşanma filan yok ki neden boşansınlar..Kadın kandırılmış kocası arabayı satmak istese sormasına bile gerek yok satabilir aldığı paralarıda çatır çatır yer başkasına verir vs. herşeyi yapar..O zman demezler karında gelsin ortak mal diye.
O zman sizde kendinize gizli bi hesap açın üstünüze para biriktirmeye çalışın. Madem güvenmiyorsunuz kendinizi garantiye alın. Bugün bunu yapan yarın ne dalavereler çevirir. Benimde eşimle ortak hesabımız var orda biriktiririz ama yarın gitse çekse hepsini ruhum duymaz, onumu kontrol ediyorum her dakka. aynı şey benim içimde geçerli.. GÜVEN şart yoksa tedbirini alacaksın.bundan sonra temkinli olun lütfen
ortak hesap olunca hesap hareketinde büyük değişiklikler mesajla filan bildirilmiyo mu hatta onay istemeleri gerekmez mi
düşünsene bi anda hesabı boşaltsa ve benim haberim olmasa ben bankayı da suçlamak isterim
2 çeşit ortak hesap var. isimleri atıyorum. ayşe VE ali yılmaz olarak açılmışsa, para çekmek için çift imza ister. böyle bir durumda banka tek kişiye ödeme yapmaz vekalet yoksa. diğer tür hesapta ayşe VEYA ali yılmaz olarak açılır, bu durumda kişilerden herhangi biri çekim yapabilir. böyle bir durumda bankanın suçlanabileceğini düşünmüyorum. benim de eşimle ortak hesaplarım veya olarak, ve benim maaşımın yattığı bankada bu hesaplar. eşim ne sorar ne bakar, bana güvenir. ben de internet şubesinden hesaplarıma girersem görüyorum, yoksa hususi olarak bakmam. düğün takıları da evde, ama yerini eşim bilmez bile. ev harcamalarını da ortak kredi kartımızdan yaparız, ay sonu herkes ne kadar verebiliyorsa verir. ben bakmam ki eşimin maaşından ne kadar kalmış, bana vermeden bir kısmını ayırmış mı diye. bu karşılıklı güvenle alakalı birşey. güvenimi sarsacak birşey yapsa elbette ki şimdiki kadar rahat olamam. biz de evlenince benim evime oturduk. eşim nişanlıyken ortak ev alalım veya kiraya çıkalım, herkes iç güveyi der bana falan demişti birkaç kere. olmaz öyle şey ev dururken kira ödeyemeyiz veya şimdi bir ev borcuna girmeye hiç gerek yok burası benim evim değil bizim evimiz dedim. her zaman da evimiz olarak bahsediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?