Eşim beni kandırdı

canım erkekler zaten çalışıyor, kadın çalışmıyor bazen işte çocuk oluyor vs bırakabiliyor, ne biliyim herşey olabiliyor.
ama erkekler bu konuda daha şanslı oluyor
kadın kötü bişeyde bi kenarda güvence olmazsa ortada kalıyor, ama evim yuvam deyip zaten veriyor eminim çoğu altınlarını,
ama madem beraber harcanacaksa bile yarı yarıya olmalı, hepsini veriyorsun yine doymayıp bu defada sadece kendi adına olmasını istediğini gösteriyor
o yuzden kadınlar akıllı olmalıymış, çok aptalmışım ben bunu öğrendim.

Altınları vermemek lazım demekki.
Ama inan altınlar da güvence falan değil. Hayat kurdurmuyor ayrılınca.
Bunlara fazla takılıp kendini yıpratma.
Şimdiden ayrılırsam diye hesap yapma. Niye ayrılasınız.
Tutki oldu öyle bir durum. Adam adam değilse zaten yapacağını yapar, o altınlara el koyar.
Bence çalışarak kendinizi garanti altına alın.

Eşinizle bu konuyu konuştuğunuzda ne diyor
size yalan söylemesi ve kandırmaya çalışması ne acı nasıl güvenebileceksiniz eşinize

kendi üstüne olmasını istediği için yalan söylemiş,benim üstüme olmasını istememiş.
ama zorla kabul etti yalanını
adam kendini bile inandırmış kendi yalanına inanılır gibi değil
beni çok yordu çok yıprattı
kendi yalanlarına kendi bile inanıp inkar etti hep çok enteresan gerçekten
sonradan da kabul etti yalan söylediğini,itiraf etti işte

Ev ikiye bolunecek o yuzden rahat ol. Araba konusunda terbiyesizlik etmis, ama gurur yapma eger senin uzerine devretmeye karar verirse kabul et.

Eh sen de gormus oldun yani gerektiginde sana yalan soyluyor, sen de kendi maasindan biraz biraz biriktirir ayri bir hesap acarsin olur biter

haklısın çalışmak şart tabiki sonuna kadar katılıyorum
ama yinede kenarda kendini kurtaracak biraz paran olmalı
ailenin yanına dahi dönse bir kadın, hiçbişey eskisi gibi olmuyor ki
masraflarını ödemeleri insana batıyor en azından hayatını yola koyanakadar ne olursa olsun kadının güvencesi olur diye düşünüyorum
ne olacağı hiç belli değil inanki, böyle kazıklar yedikten sonra geleceğe eşinle beraber güvende bakamıyor insan,
bunu yaşayan biri olarak söylüyorum, kadın kendi parasını biriktirmeliymiş.

canım ya sen üstüne düşen fedakarlığı fazlasıyla yapmışsın. bu yüzden onun böyle davranması seni çok üzüyor. anlıyorum, ama sana nasıl yapıcı bir yorum yapacağımı inan bilemedim.

yok ben devretmesini istemiyorum, sadece altınların bana düşen bilezik kadarını istiyorum,
ben çalışmıyorum maalesef kpss ye hazırlanıyorum ama alamadım istediğim puanı, yine hazırlanıcam bu defa belki yaparım yapmalıyım
ama çalışırsam kendi paramı kesinlikle biriktiririm.

Ufak ufak birikim yap cnm.
Bozuklukları biriktir ufak ufak altın yap.
Gram altın , daha fazla birikirse çeyrek.
Bak günde 3 lira atsan kumbaraya birikiyor ay sonuna
Ben öyle yapıyorm. Mesela benim eşim bozuk para tutmaz cebinde çıkarır bırakır kenara.
Ben kumbarama atarım mutfakta , birazda ben atarım. Haberi bile yok ama baya bir biriktirdim.

Bende tum bileziklerimi altinlarimi esyaya arabaya yatirdim ama guvencem yok diye dusunmedim. Ayrilirken mallar paylastiriliyo arkadaslarda aciklamis uzmeyin kendinizi. Esinize guveninizin bitmesine hak veriyorum. Niye boyle basit bir yalana basvurdu kendisiyle konusun ogrenin ama sinsi bir plani oldugunu sanmiyorum. Oyleysede bisey elde edemez ondan daha akilli kanunlar var cunku :)

kaç kez bana yalan söylememesi konusunda konuştum insan gibi
zaten güvenim yoktu, bi daha sıfırladı ağır bir şekilde.
e ben senin üstüne olmasını istemiyorum mu diyecekti, en kolay yol kandırmayı seçti
bende safım zaten, yinede inanmışım, gerçekten safmışım acınacak hale o düşürmüş beni
çocuk gibi kanmışım
hiç beklemezdim kendisinden, bende güvencemyok diye düşünmemiştim
koşulsuz şartsız güveniyosun zaten hiçbir şeyin hesabını yapmadan
ama pekde öyle değilmiş karşı tarafın niyeti
varmış ayrı gayrı, hiç haketmedim ya inanın, hiç para peşinde olmadım
çok aptalım

Son düzenleme:
ben olsam altınları vermem bi köşeye atarım
sonra yerine gelmiyo çünkü
benim annemim altınları da gitti mesela
hele bi kısmını amcam ev alıcam filan diye babamdan istemiş babamda bozdurup vermiş çok çok sonra ödemiş birazını
tam ödemiş mi bilmiyorum sonuçta ödese de babam onları tekrar bilezik yaptırıp anneme mi verdi sanki harcandı gitti
hatta mihir olayı varya evlenirken ben öyle birşey istemeyi düşünüyorum garanti bi köşede dursun
harcarsam da kendim ya da çocuklarım içn harcarım
kocama vermem açıkçası birlikte çalışıp olduğu kadar alırız ev araba filan diye düşünüyorum

Aptallık değil o iyi niyet, evin için, eşin için fedakarlıkta bulunmuşsun bu aptallık değil, kendini hırpalama

Şimdi gördün bazı gerçekleri, hayat öyle toz pembe değil madem gelecekten korkuyorsun, kendi birikimini yapacaksın o zaman

Takma kafana altınları falan, 8 bin lira ile geçim olmaz, sen ufak ufak kendi birikimini yap koy bir kenara ve mutlaka çalış, memurluğu falan bekleyip vakit kaybetme, hayatta asıl olan her daim çalışmak. Evliliğin de umarım zamanla karşılıklı güveni yeniden oturtursunuz, iyi olur inşallah. Ama kadının sağlam basması gerek her zaman en azından bunu öğrenmişsin, kendi güvenceni kendin yarat bundan sonra.

konuya cevap verenler hep boşanınca mal yarıya bölünüyor diyor ama iyide ortada boşanma filan yok ki neden boşansınlar..Kadın kandırılmış kocası arabayı satmak istese sormasına bile gerek yok satabilir aldığı paralarıda çatır çatır yer başkasına verir vs. herşeyi yapar..O zman demezler karında gelsin ortak mal diye.
O zman sizde kendinize gizli bi hesap açın üstünüze para biriktirmeye çalışın. Madem güvenmiyorsunuz kendinizi garantiye alın. Bugün bunu yapan yarın ne dalavereler çevirir. Benimde eşimle ortak hesabımız var orda biriktiririz ama yarın gitse çekse hepsini ruhum duymaz, onumu kontrol ediyorum her dakka. aynı şey benim içimde geçerli.. GÜVEN şart yoksa tedbirini alacaksın.bundan sonra temkinli olun lütfen

ortak hesap olunca hesap hareketinde büyük değişiklikler mesajla filan bildirilmiyo mu hatta onay istemeleri gerekmez mi
düşünsene bi anda hesabı boşaltsa ve benim haberim olmasa ben bankayı da suçlamak isterim

Birinin daha eşi, eşinin sana söylediği yalanı söylemişti. (Senin ehliyetin yok) Ne kadar kıt kafalı bu adamlar, doğru dürüst kafaları bile çalışmıyor yada eşlerini aptal sanıyorlar ama esas aptal onlar.

Valla bana kızma ama eşin değil sen fesatlık yapıyormuşsun gibi geldi insan nasıl eşi dediği insana güvenmez yok bilezikler benim altınlar onun sen baştan ayırmışsın herşeyini bence kafandan kesinlikle bunları silmelisin herşey ortaktır,tamam eşinin yalanını desteklemiyorum ama sen çok istediysen arabayı üstüne almayı oda belki yalan söylemiş olabilir tabikide yalanın hiç bir açıklaması yok ama erkekler araba konusunda biraz hassas...Ev kredisi çektik kendi üstüne diyosun krediyi bankadan kim çekerse ev onun üstüne olur ayrıca fesatlık yapıyo olsa evi senin üstüne alırdı ödenemesse borç ona kalsın diye zaten çalışmıyormuşsun madem ayrı gayrı var adam zaten hem ev geçindiriyo hem borç ödüyo anlayışlı ol bence biraz zaten adamın kötü bir niyeti olsa kendi üstüne değil başkasının üstüne alırdı çünkü boşanınca bütün mal varlığı ikiye bölünüyo

ortak hesap olunca hesap hareketinde büyük değişiklikler mesajla filan bildirilmiyo mu hatta onay istemeleri gerekmez mi
düşünsene bi anda hesabı boşaltsa ve benim haberim olmasa ben bankayı da suçlamak isterim

2 çeşit ortak hesap var. isimleri atıyorum. ayşe VE ali yılmaz olarak açılmışsa, para çekmek için çift imza ister. böyle bir durumda banka tek kişiye ödeme yapmaz vekalet yoksa. diğer tür hesapta ayşe VEYA ali yılmaz olarak açılır, bu durumda kişilerden herhangi biri çekim yapabilir. böyle bir durumda bankanın suçlanabileceğini düşünmüyorum. benim de eşimle ortak hesaplarım veya olarak, ve benim maaşımın yattığı bankada bu hesaplar. eşim ne sorar ne bakar, bana güvenir. ben de internet şubesinden hesaplarıma girersem görüyorum, yoksa hususi olarak bakmam. düğün takıları da evde, ama yerini eşim bilmez bile. ev harcamalarını da ortak kredi kartımızdan yaparız, ay sonu herkes ne kadar verebiliyorsa verir. ben bakmam ki eşimin maaşından ne kadar kalmış, bana vermeden bir kısmını ayırmış mı diye. bu karşılıklı güvenle alakalı birşey. güvenimi sarsacak birşey yapsa elbette ki şimdiki kadar rahat olamam. biz de evlenince benim evime oturduk. eşim nişanlıyken ortak ev alalım veya kiraya çıkalım, herkes iç güveyi der bana falan demişti birkaç kere. olmaz öyle şey ev dururken kira ödeyemeyiz veya şimdi bir ev borcuna girmeye hiç gerek yok burası benim evim değil bizim evimiz dedim. her zaman da evimiz olarak bahsediyorum.

canım gurur yapma al kocanın üstünden arabayı! ben olsam gerçekten alırdım! neymiş yalan dolan görsün...üstüme alana kadarda burnundan fitil fitil getiririm!teyzem 40ından sonra kocasına emeklisini ödetmeye başladı ki 4 katlı evi var evlerının kiralarına kocası karışmadıgı halde 4 erkek evlat büyüdü hepsi bekarken kiraları istemeye balktılarmı kadın yetemez oldu hiçbişeye. kocasına dedi benım hiç bi teminatım yokmuş sende ödiceksin emeklimi! valla ödüyor eniştem! sıkıysa ödemesin kadın yıllarca didindi!

Esinizin yaptigi gercekten cok cirkin

Size degil kendine guvenmiyor demek ki
ama sunu bilmiyormus bosanilirsa kimin ustune oldugu farketmiyor

Ama belki de bunu kendine bir guc olarak gordu
evin reisiyim her sey benim ustume olmali diye dusundu
ya da birileri aklini celdi

her ne olursa olsun sizin guveninizi kaybetti

bundan sonra siz de ayri birikim yapin
boyle adamlar boyle muameleyi hakediyor...

Yalniz akilli kadinsiniz bilezikleri istemekle iyi yapmissiniz :)

hımm şimdi anladım canım
zaten nrmal şartlarda herkes birbirine güvenir doğrusu o herşey ortaktır ama
boşanma söz konusu olduğunda kötü oluyo işte
zaten artık herşey tespit edilebiliyomuş boşanma olunca satsa harcasa bile iptal edilebiliyomuş satış filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…