Eşim beni kandırdı

Bir arkadaşımda senin durumunda. Çok zor birşey olmalı canım senin durumunda
Gurur yapmadım istedim paramı, verdi bugun
kendisi çok pişman oldugunu hep söyledi ama yalanını ben kendim ortaya cıkarmasam öyle rahat rahat duruyordu
ben ortaya cıkardım ben yüzüne vurdum, ona rağmen inkarı seçti, sonradan kabullendi,
bu olay oldugunda da hesabındaki para , maaş vs, neye harcama yapıp yapmadıgını herşeyi biliyordum
o yuzden sürpriz oldu,yani bana açık görünürken arkamdan bu işi çevirdi, o yuzden çok tedirgin oluyor insan.
Şu an aldım bileziklerimin parasını ama gözlerim doluyor asıl ben üzülüyorum böyle olduğu için
asla benim param senin paran yapmadım ben
kendime hiçbişey almasam ona alsam yeterdi O da bana karşı böyleydi, evin ihtiyacı yada eve bişey yaptırma, bişey alma her zaman eli açıktı, hiç saklamadı benden, o yuzden hiç anlamadım neden bu araba konusunda içten pazarlıklı davrandığını.

Son düzenleme:
çeyrekler cumhuriyet altınları vs herşeyi bozdurmuştuk biz araba için, ben sadece bana takılan bileziklerin parasını aldım.dediğim gibi pek iyi sayılmam
benim derdim para vs değil bilmiyorum bunda sonrada nolur.
herkese yorumları için teşekkür ederim

Canım bence kafandan yok bilezikler benim altınlar onun, ev onun üstüne araba benim üstüme olsaydı vs tarzı düşünceleri silmelisin herşey ortaktır zaten. Eşinin yalanını kesinlikle desteklemiyorum ama sen eğer istekli davrandıysan arabayı üstüne alma konusunda yada cok istekli olmasan bile ilk başta seni kıramadığı için yalan söylemiş olabilir, tabikide yalanın hiç bir açıklaması yok.Sadece seni yapıcı düşünmeye yönlendirmek istiyorum. Sana en başta dürüst olsa zaten sen onun üstüne olmasında bir sakınca görmezdin bence. Senin derdin mal mülk değil alavere dalavere ile sanki arabayı senden kaçırıyormuşcasına davranmış olması. Bu noktada yalan söylemiş olması kabul edilebilir birşey değil. ama erkekler işte araba konusunda biraz hassas olabiliyorlar daha düşkün oluyorlar arabalara...ilk arabanızmış bir de.Kötü bir niyeti olsa senden kaçırmak istese kendi üstüne değil başkasının üstüne alırdı çünkü boşanınca bütün mal varlığı ikiye bölünüyo zaten. Bana eşinin mal kaçırma gibi bir niyeti yokmuş gibi geldi. Evlilikler hiç kolay kurulmuyo hemen yıkıma götürmeyelim herkes hata yapabiliyor yeterki hatalardan ders alınsın. Sende yapıcı olmaya çalış ne kadar incinmiş olsnda yuvanı huzurunu korumak en önemlisi. Umarım herşey gönlünce olur....

Kesinlikle üzülme ve utanma o para zaten senin hakkin!
Iyiki almissin altinlarin parasini, zaten niye bozdurup verdinki onu anlamiyorum ?
Biz kadinlar malesef cok cok iyi niyetliyiz cok safiz, bize takilan altinlari, kadinin hakki olan ziynet esyalarimizi,
aninda daha tadini bile cikaramadan, evlendikten hemen sonra bozdurup esimize veriyoruz,
oda yok araba alacak, yok babasina verecek borc ödicek cart curt,
heleki kendi ailemizin taktigini niye veriyoruz onlar birer hatira, ayrica dar gün olur, dert olur hastalik olur..

Ben buna cok cok karsiyim, erkekler zaten kendilerini cok akilli saniyorlar, elimizde avcumuzda ne varsa aliyorlar,
kendilerine muhtac birakmak cok hoslarina gidiyor.

O parayi kesinlikle hemen kasaya yatir, ve anahtarida senden baska kimsede olmasin,
ha cok güvenirsin annende olabilir, ama onada gerek yok belki

Eslerimizi sevelim tabiiki ama nolur 100 % güvenmeyin

Kendi cikarlari olunca isin icinde, herkesin gözü dönebiliyor,
Insanoglu sonucta...

ben senin üstüne değil kendi üstüme olmasını istiyorum deseydide üzülürdüm, sonuçta sadece bana bir jest olacaktı,
kendi kullanacaktı zaten, bende araba kullanmayı öğrenicektim. Eger ben kendi üstüme istiyorum sana yapmak istemiyorum deseydide açık açık bileziklerimi vermezdim,
ben burda bir art niyet görüyorum çünkü, en azından bileziklerimi vermezdim, neyse aldım en azından yinede.ama çok üzüldüm yıprandım olan yine bana oldu.

Son düzenleme:
ruhsatın kendi adına olmasını istemiş, bu bana yalan söylemesini açıklamıyor, ruhsat benim adımada olsa kimgördü ki bugune kadar ruhsatı,
neyse pişman ama yinede o bana yalan söylediği manzarayı önümden silemiyorum, ona olan saygımı kaybettim.

Benim annem bu konularda hiç gurur yapmaz.

Babam bir araba aldı, arabayı almak için başka bir şehire gitti, üzerine aldı geldi. Araba için verilen paranın yarısından fazlası annemindi. Annem neden kendi üzerine yaptın diyince babam orda aldım napim dedi, annemde notere gidiyoruz dedi gitti arabayı ortak yaptı. Ve araba ikisinin üzerinde olmasına rağmen ruhsatta sadece babamın adı geçiyor. Biz de çok şaşırdık ama öğrendikki ilk sahibin adı geçermiş.

Yani eşinizin bahanesi buysa, gidin noterde yarısını alın, ruhsat aynı kalıyor zaten. Birde yaşananlar ders olsun herkese demişsiniz ama gurur yapmayın lütfen. O arabada sizin hakkınız var ne demek üzerine falan yapmak. Burda paylaşılamayan şey para değil ki, karşınızdaki insanın size verdiği değer.

Ve düşünün bugünün yarını da var, tamam evlilik güzeldir paylaşılmalıdır vs vs vs ama gerçekte pek öyle değil. Gözü de açık tutmak lazım. asla gurur yapmayın gidin alın arabanızı ikinizin üzerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…