Malesef senin kocanda yalanla gemisini yürütenlerden.Seninki yine kendi üstüne yapmış bizim arabada evde abisinin üstüne.Nasıl bir insanla karşı karşıayım bilmiyorum.Ama akıllı ol bir kuruşundan vazgeçme ve asla gurur yapma.Bir yalanını yakaladıysan da emin ol o hep yalancı olacaktır.Eğer kendini kandırırsan bil gerisi geliyor.Ben şimdi düşünüyorum da ben onun yalanlarını hazmetmeye çalışıp kendimce acabalar türetirken o bana bakıp ne kadar saf diye düşünüp kıs kıs gülüyordu.
Bir arkadaşımda senin durumunda. Çok zor birşey olmalı canım senin durumunda
Gurur yapmadım istedim paramı, verdi bugun
kendisi çok pişman oldugunu hep söyledi ama yalanını ben kendim ortaya cıkarmasam öyle rahat rahat duruyordu
ben ortaya cıkardım ben yüzüne vurdum, ona rağmen inkarı seçti, sonradan kabullendi,
bu olay oldugunda da hesabındaki para , maaş vs, neye harcama yapıp yapmadıgını herşeyi biliyordum
o yuzden sürpriz oldu,yani bana açık görünürken arkamdan bu işi çevirdi, o yuzden çok tedirgin oluyor insan.
Şu an aldım bileziklerimin parasını ama gözlerim doluyor
asıl ben üzülüyorum böyle olduğu için
asla benim param senin paran yapmadım ben
kendime hiçbişey almasam ona alsam yeterdi
O da bana karşı böyleydi, evin ihtiyacı yada eve bişey yaptırma, bişey alma her zaman eli açıktı, hiç saklamadı benden, o yuzden hiç anlamadım neden bu araba konusunda içten pazarlıklı davrandığını.