ortak hesap olunca hesap hareketinde büyük değişiklikler mesajla filan bildirilmiyo mu hatta onay istemeleri gerekmez mi
düşünsene bi anda hesabı boşaltsa ve benim haberim olmasa ben bankayı da suçlamak isterim
kendi üstüne olmasını istediği için yalan söylemiş,benim üstüme olmasını istememiş.
ama zorla kabul etti yalanını
adam kendini bile inandırmış kendi yalanına inanılır gibi değil
beni çok yordu çok yıprattı
kendi yalanlarına kendi bile inanıp inkar etti hep çok enteresan gerçekten
sonradan da kabul etti yalan söylediğini,itiraf etti işte
Esinizin yaptigi gercekten cok cirkin
Size degil kendine guvenmiyor demek ki
ama sunu bilmiyormus bosanilirsa kimin ustune oldugu farketmiyor
Ama belki de bunu kendine bir guc olarak gordu
evin reisiyim her sey benim ustume olmali diye dusundu
ya da birileri aklini celdi
her ne olursa olsun sizin guveninizi kaybetti
bundan sonra siz de ayri birikim yapin
boyle adamlar boyle muameleyi hakediyor...
Yalniz akilli kadinsiniz bilezikleri istemekle iyi yapmissiniz :)
Dert edilecek bir durum goremiyorum.
Onemli olan saglik ve huzur.boyle kucucuk yalanlar icin uzulmenize hic gerek yok.
Neler okuyoruz bu formda.
Bende bileziklerimi bozdurdum araba icin.ailemin taktiklarini dahi...ister esimin ister benim ustume olsun araba hic farketmez.
Yeri geldi esimle cok buyuk tartismalar yasadik bosanalim dedik ama ben hicbir zaman ne arabayi ne altinlarimi ne de gun paralarimin araba masrafi icin kullanildiini dile getirdim.
Ben buyutulecek bir sorun goremiyorum ki zaten bosanmada evlendilten sonraki mallar ortak oluyor.
Allah baska yalanlarla sizi sinamasin.
hayatım üzülme Aile şerhi koydur hem eve hem arabaya.
git tapuya ben eşimin üstüne olan ev ve arabaya şerh koydurmak istiyorum de.
muhtarlıktan aile konutu ve arabası olduğunu kanıtlayan bi belge al
bide vukuatlı nüfus kayıt örneği
eşine söylemene bile gerek yok. sen o şerhi koydurduktan sonra eşin senin haberin olmadan kuş uçurtamaz. senin imzan olmadan hayatta satamaz.
çok basit bir işlem.
hatta eşinin üstüne başka mal var mı ona da baktır. nolur nolmaz :)
Evin yada arabanın ikisinden birisinin sizin üstünüze yapılması, yada teklif edilmesi hoş bir davranış olurdu, güzel bir incelik olurdu. Eşiniz biraz bencilce davranmış.
Ama bunlardan daha önemli olan ise eşinizin size yalan söylemesi...
Hayatta yalana tahammülüm yoktur, ne yalan söylerim nede bana söylenmesini kabul edebilirim.
Acaba eşinizi size yalan söylemeye itecek sebep nedir merak ettim doğrusu, neden ısrarla kendi üstüne yaptırmak için yalanı tercih etti?
Benim evlenmeden önce arabam vardı, (eşimin yoktu) evlendik 1 yıl sonra arabayı değiştirdik, 5 yıl sonra onuda değiştirdik. Her ikisinde de eşime teklif ettim, ev %50, %50. arabayı senin üstüne yapalım araba işlemleri yoruyor dedim (kaza vs. olunca) eşimde hayır dedi, onun ana sermayesini sen kazanırken ben senin hayatında yoktum, senin üstüne olacak yormam ben seni, sen vekalat ver bana yeter dedi, nitekimde sadece vekalet verdim, gitti yine benim üstüme yaptırdı.
Önmeli olan, güven, saygı, inceliktir.
eşim kolay yalan söyleyen bir insanmış, yalanlarını bir bir ben çıkardım kendim şahidim yani...
Yüzüne baksanız bu adam mı yaptı sana bu aşağıda anlattığın şeyi dersiniz...
Ama daha 1,5 aylık evliyken bana yaptığı adilik son nokta oldu benim için.
Düğünde takılan bütün altınları eşime verdim, bir çeyrek bile almadım içlerinden, öylesine çok güvendim, tüm bileziklerimide bozdurdum verdim.
Yetmedi hatta bir de üstüne kredi çektik.
Araba alacaktık çünkü.
Benim üstüme yapacağını söyledi bunu konuştuk, arabayı beğendik,sonra geldi ehliyetin yok senin üstüne olmuyor şöle böle dedi.
önce bir şaşırdım ama inandım, kendi üstüne yaptı ama hep aklımı kurcaladı, noterin web sitesine girdim ve gerçeği öğrendim.
Yüzüne söyledim, yine yalan yine yalan söyledi, yok notere gidince öğrendim, yok ben öyle biliyodum diye bla bla bla...
Sonra bu son söylediklerininde yalan olduğunu öğrendim, yani kasten bana en başta senin üstüne olmuyor diyerek beni kandırmıştı.sonrada yalan üstüne yalan söylemişti.
Sonuç:kandırıldım çok adi bir şekilde.
şunu söylemek istiyorum onun üstüne bunun üstüne mesele değil, mesele bana yapılan çirkin davranış.
Ev onun üstüne ama kredisini ödüyoruz bitmesine az kaldı, ben çalışmıyorum, durumumuzda iyi sayılır.
Evlilikte sen ben farketmiyorsa, ortaksa neden kendi üstüne illa yapmak için yalana dahi başvurdu diye insan düşünüyor ve çok üzülüyor,çok yıkılıyor.
Sonuç: 8 bin lira tutan bilezik paramı istedim, bu sadece bilezik paramdı. Diğer altınlar kendisinin istemiyorum.hayatta ne olacağı belli değilmiş gerçekten, en çok güvendiğin insan bu oyunları yapabiliyormuş, şu an 2 yıl olcak evli olalı ama bu yapılan aylarca içimde kaldı ve ben ona hiç güvenmiyorum. Sadece kötü günlerim olursa bana yardımcı olabilecek olan verdiğim bilezik paramı kendisinden istedim, şu an verecek durumda. Kaç kez bu parayı istemekten vazgeçtim ama içim rahat değil. Arabayı üstüme kesinlikle istemiyorum bu kadar dalavere yapmış umrumda bile değil araba benim artık. Yeni bir arabayla değiştirse dahi istemiyorum kesinlikle. Ben asla böyle olmasını istemezdim, ama acımamak lazımmış, acınacak hale düşebilirmişim bende.yeni evlenecek olanlara belki bir ders olurum diye paylaşmak ve sizlere içimi dökmek istedim.
geçekten adice br davranış dürüstçe söylese bile altınlarını veren biri onada okey verirdi.. Ama bildiğim kadarıyla artık boşanıldığında felan ev araba kim üzerine olursa olsun 2 kişiye pay ediliyor?
hayatım üzülme Aile şerhi koydur hem eve hem arabaya.
git tapuya ben eşimin üstüne olan ev ve arabaya şerh koydurmak istiyorum de.
muhtarlıktan aile konutu ve arabası olduğunu kanıtlayan bi belge al
bide vukuatlı nüfus kayıt örneği
eşine söylemene bile gerek yok. sen o şerhi koydurduktan sonra eşin senin haberin olmadan kuş uçurtamaz. senin imzan olmadan hayatta satamaz.
çok basit bir işlem.
hatta eşinin üstüne başka mal var mı ona da baktır. nolur nolmaz :)
Verilen altınlardan ziyade eşinin durumu daha vahim. O da şu ki çok profesyonel kıvırması. ehliyet olayını notere gidince öğrenmiş falan fişman sen nasıl inandın böyle bir şeye onu da anlamıyorum.. yani yalan söylemeyi de bir kalıba uyduruvermesi ilginç.
Mallar bir şekilde o noktaya geldikten sonra halledilir. Bu olasılık hayatında %20 ise bu adama yaşlanma olasılığın %80. 80 lik bir payda da sürekli güvensizlik olacak acaba hangi konuda beni kandırmaya çalışıyor vs diye..
canım bence bu bahsettiğin eşler arasında boşanmaya gidebilecek bir gerginlik varsa iyi bir çözüm olabilir ama anladığım kadarıyla konusahibinin şu an evliliğinde böyle bir gidişat yok. şerh koydursa, eşi bunu öğrendiği zaman aralarında daha çok çatışma çıkar diye düşünüyorum.
ben ilk söylediğinde önce şaşırdım, eminmisin saçma biraz dedim, internetten bakabileceğimizi söyledim,ama kendisi bişeyler söyledi tam anlamadığım,
tamam internetten bakalım emin olalım şeklinde karşılık vermedi, ordan anladım tabiki biraz, şüpheye düştüm şaşırdım, tamam farketmez senin adına olsun o zaman dedim.sonuçta bizim dedim.
yine yalan söylediğine inanmak istemedim. Ama sonraları hep aklımı kurcaladı, bana tekrar bir yalan söylemesiyle karşılaşmak istemiyordum ama kendimide kandırmamalıydım, açtım baktım işte.
Sonrada dediğin gibi kıvırmış, onada inanmak istedimama sonra onada inandığım için kendimi suçladım, üzerine gittikten sonra hepsi yalanmış. Yüzleştim tekrar onun yalanlarıyla.
Şimdi herkes eşinin kapasitesini bilir değil mi? Bileceği ya da bilmeyeceği şeyler.. ilgi alanına göre.. bu durumda eşin gerçekten bilmiyor olabilir mi ehliyet olayını…başka konularda var mı buna benzer kaçamakları, geçiştirdikleri…
Tek bu olaysa erkekler araba konusunda heveslidirler kendi üstüne yapmak isteyip de seni kırmak istemedi desem… yine de yalan söylenecek bir şey değil. Sen parayı verdiğine göre o konuya da sıcak bakardın zaten.
kendisi zorlada olsa itiraf etti,
kendiside inanmış kendi yalanlarına, sonradan yine yalanlarla kıvırdı vs bu kadar enteresan.
ama zorlada olsa itiraf etti bana en başta yalan söylemiş biliyomuş tabiki ehliyetsiz araba alınabildiği üstüme yapılacağını.
benim üstüme olsada bizimdi zaten, ben art niyetle üstüme olsun demedim,
ben bilemedim böyle ilk arabam benim üstüme olsun isteğini, bu bencilliği bilemezdim
ama kendisi istekli görünüyordu, senin adına yapcam diyordu hatta ben yok senin üstüne olsun dahi dedim
sonunda benim adıma olacağı konusunda karar vermişti, bir gün geldi böyle böyle işte anlattıgım gibi gelişti.
işte yalan yalanı çekiyor. yalanı temizlemek için başka bir yalan söyleniyor diye zincirleme gidiyor... diğer konularda sicili temiz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?