Eşim beni kandırdı

ne farkedecek kı... bende yenı evlıyım benimde bılezıklerımı verıp araba sahıbı olduk. eşim senın adına yapalım dedi. gerek yok uğraşamam noterle senın adına olsun dedim. çunku kanun bellı. o araba yarı yarıya
ha ALLAH korusun gun geldı devran döndu satmaya kalktı ahanda satsında görelım dava açar gene alırım
takılmayn boyle şeylere...onemlı olan mutluluk
haklısınız kadınlar kendını garantı altına almayı sever ama burda kaybınız yok merak etmeyın

ortak hesap olunca hesap hareketinde büyük değişiklikler mesajla filan bildirilmiyo mu hatta onay istemeleri gerekmez mi
düşünsene bi anda hesabı boşaltsa ve benim haberim olmasa ben bankayı da suçlamak isterim

Şöyleki banka hesabı açarken soruyor ikinizde bağımsız para çekebilmeyi kabul ediyormusunuz yoksa etmiyormusunuz ona göre işlem yapıyorlar. Biz birbirimizden bağımsız para çekmeyi kabul ettik. para çekince filan hiç haber vermiyorlar hatta denedik daha önce. bir de banka kasası anahtar ikimizde devar ikimizde kullansak ruhumuz duymaz banka onun için de haber vermiyor maalesef

Evin yada arabanın ikisinden birisinin sizin üstünüze yapılması, yada teklif edilmesi hoş bir davranış olurdu, güzel bir incelik olurdu. Eşiniz biraz bencilce davranmış.

Ama bunlardan daha önemli olan ise eşinizin size yalan söylemesi...

Hayatta yalana tahammülüm yoktur, ne yalan söylerim nede bana söylenmesini kabul edebilirim.

Acaba eşinizi size yalan söylemeye itecek sebep nedir merak ettim doğrusu, neden ısrarla kendi üstüne yaptırmak için yalanı tercih etti?

Benim evlenmeden önce arabam vardı, (eşimin yoktu) evlendik 1 yıl sonra arabayı değiştirdik, 5 yıl sonra onuda değiştirdik. Her ikisinde de eşime teklif ettim, ev %50, %50. arabayı senin üstüne yapalım araba işlemleri yoruyor dedim (kaza vs. olunca) eşimde hayır dedi, onun ana sermayesini sen kazanırken ben senin hayatında yoktum, senin üstüne olacak yormam ben seni, sen vekalat ver bana yeter dedi, nitekimde sadece vekalet verdim, gitti yine benim üstüme yaptırdı.

Önmeli olan, güven, saygı, inceliktir.

Dert edilecek bir durum goremiyorum.

Onemli olan saglik ve huzur.boyle kucucuk yalanlar icin uzulmenize hic gerek yok.

Neler okuyoruz bu formda.

Bende bileziklerimi bozdurdum araba icin.ailemin taktiklarini dahi...ister esimin ister benim ustume olsun araba hic farketmez.

Yeri geldi esimle cok buyuk tartismalar yasadik bosanalim dedik ama ben hicbir zaman ne arabayi ne altinlarimi ne de gun paralarimin araba masrafi icin kullanildiini dile getirdim.

Ben buyutulecek bir sorun goremiyorum ki zaten bosanmada evlendilten sonraki mallar ortak oluyor.

Allah baska yalanlarla sizi sinamasin.

hayatım üzülme Aile şerhi koydur hem eve hem arabaya.

git tapuya ben eşimin üstüne olan ev ve arabaya şerh koydurmak istiyorum de.

muhtarlıktan aile konutu ve arabası olduğunu kanıtlayan bi belge al
bide vukuatlı nüfus kayıt örneği

eşine söylemene bile gerek yok. sen o şerhi koydurduktan sonra eşin senin haberin olmadan kuş uçurtamaz. senin imzan olmadan hayatta satamaz.
çok basit bir işlem.

hatta eşinin üstüne başka mal var mı ona da baktır. nolur nolmaz :)

canım istedim ama verirmi bakalım, veririm dedi ama bilemiyorum, lafta verecektir belki

bende birkaç kez eşime arabayı benim üstüme yap dedim kocam açık açık arabayı kadın üstüne yapmayı sevmediğini söyledi kendisi sık sık araba değiştirir her defasında notere giderken durun bekleyin karımı getireyim mi diyeceğim olmaz dedi.dürüstçe söylediği için çok takılmadım keşke senin eşinde yalana başvuracağına açıkca söyleseymiş.kırılmakta haklısın.bence sen bu adama altınını aldır bir garantin olsun

ben kendim hiçbi şekilde altın para lafı etmedim durup dururken
bana bir yalan söylendi,
durumlarımız farklı sanırım çünkü ben durup dururken bişey çıkartmadım zaten
benim üstüme yapacağı konusunda söz verip, beni kandırarak kendi üstüne yaptı
bu çok artniyetli bir davranış evlilikte ben onun için yara aldım
yoksa ortak zaten anlıyorum ama ortak oldugu zamanda kimin üstüne olduğunun anlamı yoktur benim bildiğim
ama yinede benim üstüme olmasını istemedi. Devlet veriyor bize ortak olan kısmını eş vermiyor,
benim adıma olmasını bile kağıt üstünde istemedi çünkü.
içinden gelmedi, bencil davrandı, ben asıl araba alması için o taksitleri kredileri ödenmesi için idare ediyorum,dikkat ediyorum

arabaya aile şerhi koyduruluyor mu:44:
bunu ilk defa duydum
biz kadınları koruyan çok yasa var ama hiç bilmiyorz bilgilendirilmiyoruz

onu yalan söylemeye itecek sebebi bilemiyorum,ben olmadığım kesin, ben her zaman açık oldum, hiçbirşeyimi esirgemedim,
bende yalana tahammul edemeyen bir insanım, ve yalan söylemenin bir açıklamasını dahi kabul edemiyorum
ne olursa yalan yalandır, hiç kimse yalan söylenmeyi haketmez, o yuzden bilemiyorum açıkcası hiç bir sebepte bunu hafifletmezdi içimde.
kendi üstüne olmasını istemiş, kendisinin ilk arabasıymış.
Benim ilk arabam değildi herhalde. Benim adıma olunca kendi malı gibi hissetmeyecekti sanırım, enteresan...
ama lafa gelince senin malım benim malım, benim malım senin malın diyor. Herşey lafta...

Son düzenleme:

geçekten adice br davranış dürüstçe söylese bile altınlarını veren biri onada okey verirdi.. Ama bildiğim kadarıyla artık boşanıldığında felan ev araba kim üzerine olursa olsun 2 kişiye pay ediliyor?

öyleymiş devlet 2 kişiye pay ediyormuş
benim derdim para vs değil,yada üstüme olup olmaması değil,ama kendi hakkım olan bileziklerimi benim hediyelerimi safca inanarak verdim hiç bi hesap yapmadım,
böyle yalanla ikiyüzlülükle benim üstüme olmasını istemediği için onları bana geri ödeyerek bunun bedelini ödemesini istiyorum.
insan kendine yediremiyor.bana yalan söylediği zamanda da bana olmuyosa o zaman senin üstüne olsun farketmez dedim ben,
benim adıma olması sadece bir jest olurdu, o kullanacaktı zaten, bizimdi.ama bana yaptıgı oyunu bilmiyordum

gözümün içine baka baka yalan söylediğini bilmiyordum, sonra işin içinden çıktı ben öyle biliyodum diye
o kadar çirkinki, çocuk gibi bi daha kandırmaya kendini aklamaya çalıştı
bir erkek karısına karşı dağ gibi gözükmeli bence
saygı duymalı bir kadın eşine, maalesef saygı duymuyorum ben artık.
Olsun kendi kaybetti, ben hiçbişey kaybetmedim.

Son düzenleme:
Verilen altınlardan ziyade eşinin durumu daha vahim. O da şu ki çok profesyonel kıvırması. “ehliyet olayını notere gidince öğrenmiş falan fişman” sen nasıl inandın böyle bir şeye onu da anlamıyorum.. yani yalan söylemeyi de bir kalıba uyduruvermesi ilginç.
Mallar bir şekilde o noktaya geldikten sonra halledilir. Bu olasılık hayatında %20 ise bu adama yaşlanma olasılığın %80. 80 lik bir payda da sürekli güvensizlik olacak acaba hangi konuda beni kandırmaya çalışıyor vs diye..

canım bence bu bahsettiğin eşler arasında boşanmaya gidebilecek bir gerginlik varsa iyi bir çözüm olabilir ama anladığım kadarıyla konusahibinin şu an evliliğinde böyle bir gidişat yok. şerh koydursa, eşi bunu öğrendiği zaman aralarında daha çok çatışma çıkar diye düşünüyorum.

ben ilk söylediğinde önce şaşırdım, eminmisin saçma biraz dedim, internetten bakabileceğimizi söyledim,ama kendisi bişeyler söyledi tam anlamadığım,
tamam internetten bakalım emin olalım şeklinde karşılık vermedi, ordan anladım tabiki biraz, şüpheye düştüm şaşırdım, tamam farketmez senin adına olsun o zaman dedim.sonuçta bizim dedim.
yine yalan söylediğine inanmak istemedim. Ama sonraları hep aklımı kurcaladı, bana tekrar bir yalan söylemesiyle karşılaşmak istemiyordum ama kendimide kandırmamalıydım, açtım baktım işte.
Sonrada dediğin gibi kıvırmış, onada inanmak istedim ama sonra onada inandığım için kendimi suçladım, üzerine gittikten sonra hepsi yalanmış. Yüzleştim tekrar onun yalanlarıyla.

canım şerh falan koydurmayacağım öyle bir düşüncem yok zaten,
ben sadece kırgınlıgımı sizlerle paylaşmak istedim,dönem dönem çok üzülüyorum hiç yediremiyorum kendime.
giden güvenimi saygımı geri getiremiyorum.
yoksa umrumda değil kendinin olsun herşey.

Şimdi herkes eşinin kapasitesini bilir değil mi? Bileceği ya da bilmeyeceği şeyler.. ilgi alanına göre.. bu durumda eşin gerçekten bilmiyor olabilir mi ehliyet olayını…başka konularda var mı buna benzer kaçamakları, geçiştirdikleri…
Tek bu olaysa erkekler araba konusunda heveslidirler kendi üstüne yapmak isteyip de seni kırmak istemedi desem… yine de yalan söylenecek bir şey değil. Sen parayı verdiğine göre o konuya da sıcak bakardın zaten.

kendisi zorlada olsa itiraf etti,
kendiside inanmış kendi yalanlarına, sonradan yine yalanlarla kıvırdı vs bu kadar enteresan.
ama zorlada olsa itiraf etti bana en başta yalan söylemiş biliyomuş tabiki ehliyetsiz araba alınabildiği üstüme yapılacağını.
benim üstüme olsada bizimdi zaten, ben art niyetle üstüme olsun demedim,
ben bilemedim böyle ilk arabam benim üstüme olsun isteğini, bu bencilliği bilemezdim
ama kendisi istekli görünüyordu, senin adına yapcam diyordu hatta ben yok senin üstüne olsun dahi dedim
sonunda benim adıma olacağı konusunda karar vermişti, bir gün geldi böyle böyle işte anlattıgım gibi gelişti.

Son düzenleme:

işte yalan yalanı çekiyor. yalanı temizlemek için başka bir yalan söyleniyor diye zincirleme gidiyor... diğer konularda sicili temiz mi?

işte yalan yalanı çekiyor. yalanı temizlemek için başka bir yalan söyleniyor diye zincirleme gidiyor... diğer konularda sicili temiz mi?

başka yalanlarınıda yakaladım, sevgiliyken vs bana söylediği. evlendikten sonra öğrendim. Yalana yatkınlığı var sıkıştığında yalan söylediği olmuş.Ben kendisine güvenemiyorum zaten istesemde. Ama öyle desemde dediğin gibi inanmışım salak gibi,inanmak istemişim, keşke öyle olsaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…