- 8 Kasım 2014
- 157
- 159
- 133
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
Daha önce yazdıklarımı okumadınız sanırım yani onunda diğerlerinden bir farkı yok..eşin çok dürüst bi insanmış tebrik etmek lazım bunu söylemeyi beceremeyip türlü türlü işlere kalkışanları görünce.. neden peki ne olmuş da seni sevmekten vazgeçmiş bunu söyledi mi ?
Telefonu aldiginizi farketti mi?Allah yardım etsin bana
Evli bir kadınla aşk yaşadığını mı itiraf edecek? Hiç sanmıyorum... "nasıl bu duruma geldik" konusunda felsefik açıklamalar yapacak, azıcık ağlayacak belki biraz da duygu sömürüsü yapacak..Sabah bana gelsem konuşurmuyuz dedi bende anlatacakların varsa dinlerim dedim az önce msj attım istiyorsan gel konuşalım dedim tamam dedi ne diyecek acaba itiraf mı edecek merak ediyorum...
kabullense suçlu duruma düşer var demez elbettebaşka birimi var dedim yok dedi hep ..olsada kabullenir miydiki...
bir erkek gitmek istiyorsa ne yapar eder gider..ama gittiği yerde huzur bulur mu bilmem.. hayat ne kötü..ben artık sevmiyorum deyip dönüp gidiyor ve seni zerre kadar düşünmüyor..bundan sonra da sizi üzmekten başka bişey yapmaz hemen kabullemekte çok zor..onu seviyor musunuz??Eşim beni artık sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyor ben çok kötüyüm lütfen bana dua edin ne yapabilirim...yemeden içmeden kesildim
Hayır okumadımDaha önce yazdıklarımı okumadınız sanırım yani onunda diğerlerinden bir farkı yok..
Yazdiklariniza katilmiyorumbende bu yasadiklarinizi bir bir yasadim bosanmalardan dondum simdi cok iyi gien bir evliligim var biraz zamana birakin bence ben oyle yaptim bosanmak istiyorsan bosanalim dedim oyle anlastik ayri kaldik biraz. ama daha sonra cok pisman oldugunu ve asla ayrilmak istemedigini soyledi bir sans verdim ve izlemeye cekildim gercektende evliligim tam rayina oturdu0 sizde biraz zaman verin birbirirnize hemen kesin hukum vermeyin belki gecici bir durumdur birbirinizi incitmeyin halen hersey bitmis degil
Ortada adamin ask yasadigi baska bir kadin var ? Sizde olmadigi icin sadece sevginizin bittigini dusundugunuz icin ayrilma karari vermissinizdir diye tahmin ediyorum. Sayfalarin tamamini okuduysaniz ortada adamin ask yasadigi evli bir bayan varbende bu yasadiklarinizi bir bir yasadim bosanmalardan dondum simdi cok iyi gien bir evliligim var biraz zamana birakin bence ben oyle yaptim bosanmak istiyorsan bosanalim dedim oyle anlastik ayri kaldik biraz. ama daha sonra cok pisman oldugunu ve asla ayrilmak istemedigini soyledi bir sans verdim ve izlemeye cekildim gercektende evliligim tam rayina oturdu0 sizde biraz zaman verin birbirirnize hemen kesin hukum vermeyin belki gecici bir durumdur birbirinizi incitmeyin halen hersey bitmis degil
Geçici bir durumdur belki....bende bu yasadiklarinizi bir bir yasadim bosanmalardan dondum simdi cok iyi gien bir evliligim var biraz zamana birakin bence ben oyle yaptim bosanmak istiyorsan bosanalim dedim oyle anlastik ayri kaldik biraz. ama daha sonra cok pisman oldugunu ve asla ayrilmak istemedigini soyledi bir sans verdim ve izlemeye cekildim gercektende evliligim tam rayina oturdu0 sizde biraz zaman verin birbirirnize hemen kesin hukum vermeyin belki gecici bir durumdur birbirinizi incitmeyin halen hersey bitmis degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?