Eşim boşanmak istiyor

eşin çok dürüst bi insanmış tebrik etmek lazım bunu söylemeyi beceremeyip türlü türlü işlere kalkışanları görünce.. neden peki ne olmuş da seni sevmekten vazgeçmiş bunu söyledi mi ?
Daha önce yazdıklarımı okumadınız sanırım yani onunda diğerlerinden bir farkı yok..

Allah yardimciniz olsun.
inanin cok uzuldum.
allah o pisligi bildigi gibi yapsin.
donuna kadar alin. O lanet kadini da rezil et.
akillari basina gelsin...

Sabah bana gelsem konuşurmuyuz dedi bende anlatacakların varsa dinlerim dedim az önce msj attım istiyorsan gel konuşalım dedim tamam dedi ne diyecek acaba itiraf mı edecek merak ediyorum...

Sabah bana gelsem konuşurmuyuz dedi bende anlatacakların varsa dinlerim dedim az önce msj attım istiyorsan gel konuşalım dedim tamam dedi ne diyecek acaba itiraf mı edecek merak ediyorum...
Evli bir kadınla aşk yaşadığını mı itiraf edecek? Hiç sanmıyorum... "nasıl bu duruma geldik" konusunda felsefik açıklamalar yapacak, azıcık ağlayacak belki biraz da duygu sömürüsü yapacak..

Ben onun sizin konuyu bildiğinizi düşündüğünü hiç sanmıyorum..

Kaç gündür giremiyordum foruma. Ama başka bir kadın yüzünden boşanmak istediğine hiç şaşırmadım nedense.
Avukat neden öteki kadına tazminat davası açmak isteğine olumsuz baktı? Ne gibi sebepleri var ki?
Bence o kadını dava etmekten çekinme.

konuyu baştan sona okudum.çok üzüldüm.bu kadar karaktersiz olduğunu daha önce belli etseydi keşke.ben görüştüğü kadından da hevesini alıcağını düşünüyorum.sizin önünüz daha açık.yeni hayatınızda mutluluklar.

Eşim beni artık sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyor ben çok kötüyüm lütfen bana dua edin ne yapabilirim...yemeden içmeden kesildim
bir erkek gitmek istiyorsa ne yapar eder gider..ama gittiği yerde huzur bulur mu bilmem.. hayat ne kötü..ben artık sevmiyorum deyip dönüp gidiyor ve seni zerre kadar düşünmüyor..bundan sonra da sizi üzmekten başka bişey yapmaz hemen kabullemekte çok zor..onu seviyor musunuz??

Çok değil bir sene sonra şimdi bu kadar üzüldüğün için kendine kızacaksın, yani karşındaki evli bir kadınla zina eden o kadını kocasıyla paylaşan bundan da gocunmayan üstelik kendisi de evli midesiz bir adam bu saatten sonra o kadınla görüşmeyi kesse ömür boyu sana sadık kalsa bile onu miden kaldıracak mı ? Aşık olduğunu düşündüğü kadın evli yani daha ötesi var mı ? Avukat da belki henüz aralarında cinsel münasebeti belgeleyen bir delil olmadığı için tazminat davasına yanaşmamıştır, cinsel ilişki kesinleşirse bu tarz kadınlara tazminat cezası çıkıyor diye biliyorum ben

bende bu yasadiklarinizi bir bir yasadim bosanmalardan dondum simdi cok iyi gien bir evliligim var biraz zamana birakin bence ben oyle yaptim bosanmak istiyorsan bosanalim dedim oyle anlastik ayri kaldik biraz. ama daha sonra cok pisman oldugunu ve asla ayrilmak istemedigini soyledi bir sans verdim ve izlemeye cekildim gercektende evliligim tam rayina oturdu0 sizde biraz zaman verin birbirirnize hemen kesin hukum vermeyin belki gecici bir durumdur birbirinizi incitmeyin halen hersey bitmis degil

Yazdiklariniza katilmiyorum
zaman vermekle ne degisicek
Gecici olan ne ?
Boyle dusunmek konu sahibini bos yere umutlandirip dahada aci cekmesine sebep olur.
Bende ayni seyleri yasadim.Arkadaslarim banada tipki sizin sozlerinizi soylediler.Zamana birak,duzelir,pisman olur gelir diye.
Umit etmek insanin sadece acisini arttiriyor

Ortada adamin ask yasadigi baska bir kadin var ? Sizde olmadigi icin sadece sevginizin bittigini dusundugunuz icin ayrilma karari vermissinizdir diye tahmin ediyorum. Sayfalarin tamamini okuduysaniz ortada adamin ask yasadigi evli bir bayan var

Geçici bir durumdur belki....
Ne saçma ve gurursuzca bir yaklaşım bu böyle geçici hevesler yaşasın herkes o zaman sadece gönül eğlendirince onuru zedelenmemiş olur zaten kadının gene bana döndü diye sevinsin birde yapmayın lütfen

olur ozaman ayrilsinmi diyelim ne yazikki zaman cok kotu bazen erkeklerde hatalar yapabiliyor ben demiyorumki ne yaparsa yapsin sen yinede affet biraz zamana biraksin belki daha sonra cok pisman olucaklar herkes hata yapabilir belki adamin hayatinda hic kimse yoktur gecici bir durum yasiyordur olamazmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…