Eşim boşanmak istiyor

Nafaka, tazminat almadın ve evden de mi sen ayrıldın?

Bunu okuduğuma nasıl sevindim anlatamam. Başka bir konuda konuşmuştuk, nasıl sinir olmuştum, nafakayı ödemiyor diye. Oh olsun!
Ayrıca davada açıldı. Maddi olarak mağdur edildiğime dair, yüksek ihtimalle hapis cezası çıkacak.
Aslında bunları düşünmek bile kötü. Ama gel gör bide bana sor, onlar bu kadar rahatken ben üzüldüm. Aman kötü olmuyum ucu oğluma dokunur diyordum. Baktım adamın oğlu umrunda deil. Oğlum hastalandı geçen hafta (ben bile bu yaşıma kadar hiç devlet hastanesine gitmemiştim) . Aman ne var dedim devlet hastanesine götürdüm. Doktor bir iki ilaç yazdı oğlumun yüzüne bile bakmadı. Gece fenalaştı apar topar özel hastaneye götürdüm. Oğluma verdiği ilaçlar ağır gelmiş . Bir güzel 700 tl masraf çıktı. İlk başta götürseydim oğlum o kadar acı da çekmeyecekti. Bağlanan nafakayla oğlum lüks içinde yaşayabilir. Neden ona yokluk çektireyim ki. O yüzden almaya karar verdim nafayı canım. Hayatı kurtulur bebişimin

En doğrusu canım, güzel haberlerinden bizi de haberdar et.

Ayrıca sittin sene çocuğunuzu alamazlar. Hiç takılma ve korkma. Ayrıca evi de normal bir şekilde kullanın lütfen. Orası sizin düzeniniz. Karışmaya hakkı yok.

arabayı beraber almıştık onun yarı bedelini ve avukat parasını ödeyecek okadar

Keşke ama keşke alsaydın hakkını. Zaten boşanmak istiyordu, uzatmazdı. Asil davrandığını düşünüyorsun ama karşındaki insanlar asaletten anlayacak şereften yoksunlar.

Hayırlısı olsun.

Bu evden kurtulacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum :) . Ben kaynanayla altlı üstlü oturuyorum. Oğlumun babasının sevgilisi sürekli geliyor onlara. Gideyimde gözüm görmesin:)

Bu evden kurtulacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum :) . Ben kaynanayla altlı üstlü oturuyorum. Oğlumun babasının sevgilisi sürekli geliyor onlara. Gideyimde gözüm görmesin:)
konunuzu takip etmiştim..bence de umarım nafaka işini halledip o evden taşınırsınız..bir de kadın oğlunuza anne dedirtmeye çalışıyorsu galiba değil mi?

konunuzu takip etmiştim..bence de umarım nafaka işini halledip o evden taşınırsınız..bir de kadın oğlunuza anne dedirtmeye çalışıyorsu galiba değil mi?
Evet. Oğlumun babası bir mağazada ayakkabı alırken, hadi annesi sen seç ayakkabısını demişti. Yakalamamıstım. Keşke duymasaydım şimdi aklımdan çıkmıyor o görüntü.

Evet. Oğlumun babası bir mağazada ayakkabı alırken, hadi annesi sen seç ayakkabısını demişti. Yakalamamıstım. Keşke duymasaydım şimdi aklımdan çıkmıyor o görüntü.
ben duymanız daha ,iyi olmuş..hırslandınız..sonunda nafaka işleri için mücadele ediyorsunuz..umarım sonunda maddi olarak rahata kavuşur evladınızla beraber mutlu bir hayata adım atarsınız..

Kuzum var ya, Allah öyle bir dolaştırsın ki işlerini ayaklarına, muhtaç olsunlar inşallah herkese. Babaannesi demiyor mu torunumun parasını ver diye, nasıl insanlar bunlar.

Sabret, gideceksin elbette, az kalmış canım. Ne zaman bitecek davan, avukat bir şeyler dedi mi?

Bir de anlamadığım ailesi nasıl kabul ediyor evli, çocuklu kadını? Nasıl insanlar bunlar?

Bu ne rahatlik yaa nasıl bir sevgi evlenmeden önce kul köle evlendikten sonra keyfini sür baktın olmuyo hadi bosanalim bu neyin rahatlığı elin kızını alıp da bakammayacaksan evlilik yoluna da adımlarını atmayacaksin paşam... o kadar.... evlendikten sonra işler daha ciddiyete varınca hemen bosanalim. .. Bu ne çocuk oyuncağı mi sanıyorlar. .. benim arkadaşımın da başına aynısı geldi bunlar 7 yıl boyunca sevgililerdi kız babasını karşısına aldı istiyorum diye babası da uzak memlekete kızını vermek istemiyordu kız daaha baskın çıktı evlendiler evlendikten sonra tartismallar falan çocuk ne dese iyi... sevgiliyken daha güzeldi. .. e oğlum elbette güzel olacak sevgilisin uzaktasiniz özlem var... sonra tl de konuşuyorsunuz rahat bir masraf yok. .. Ohhh böyle iyi.... kıza bosanacam dedi... böyle bir iki soylemis kız gidip avukkata başvurmuş dilekçe onun is yerine gitmiş sonra kıza kul köle oldu gözünü korkutuyor emin ol....

Ne annesi be ? Yok daha neler? Eski esiniz ruh hastasi galiba ?!!!

Bu herifin annesi oglunun metresinin evine gelip gitmesine nasil bu kadar rahat olabiliyor ? Aile boyu manyak bu insanlar , su an hayretler icindeyim.

Dayim da yengemi aldatiyordu, dayimin da metresini anneannemle oturtmak gibi bir fikri vardi. Anneannem oldururum ikinizi de, o o..uyu da buraya getiremezsin dedi, konu kapandi. Sonra metres anneannemi aramis, o da agzina geleni saymis, utanmaz, edepsiz demis.

Anlaşma yapılmış canım, boşanıyorlar. Adamın hayatında başka bir kadın varmış.

Ablacım ya ben seni uzun zamandır takip ediyordum da bir türlü yazamadım senin konun degil buradı ama eski konularına da yazmayayım dedim kapanmış gitmiş diye ,simdi asagı yukarı durumunu biliyorum çok zor şeyler yasamıssın ama bu kadar pozitif olman cok güzel cok iyi birine benziyorsun yahu sen yalnız benim merak ettigim esiniz hiç mi sizi sevdigini gösteren bir şey yapmıyordu evliliginiz cok yeniyken olmuş ayrılık ı yüzden soruyorum hisletini falan belli etmeyen bi tip miydi
Son olarak Allah inşallah bu zor günlerden seni ve senin durumunda olanları kurtarır oglunla bir ömür saglıklı hızurlu yasarsın inşalaaah

Konunuzu okudum mal mülk, tazminat nafaka ne varsa alın o pislik adam ve s..rtük sevgilisine mi bırakıcaksınız rahat etsinler, rahat rahat yesinler içsinler gezsinler tozsunlar diye.Alın hakkınızı öksüze yetime, lösemili çocuklara bağışlayın isterseniz ama onlara bırakmayın.Birşey talep etmediğinizde daha da yücelmiyceksiniz gözünde, aaa ne onurlu kadınmı diycek sanıyorsunuz aksine inanın umrunda bile olmıycak salak enayi gözüyle bile bakıcak o adi adam ve sevgilisi size kıymetli olmıycanız yani..Lütfen hakkınızı alın isterseniz bağışlayın onlardan daha çok ihtiyacı olanlar var.. Ayrıca o kocanız olan ş..rfsiz bulur belasını merak etmeyin karısını aldatıp da hayredeni, iki yakası bir araya geleni hiç duymadım.

Çok özel olacak ama ben telinde mesajları yakalayana kadar ayaklarımın altını öpüyordu, iyiki sen benim karımsın diyordu. Ben bu kadar iyi bir adamın nasıl bu hale geldiğine inanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…