- 8 Kasım 2014
- 157
- 159
- 133
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
yarın kendi özel eşyalarımı alıp kargoyla göndermek için eve gidicem sonrasında vekalet işlemlerini halledicem ve avukat yarın işlemleri başlatırsak haftaya cuma duruşmanın olacağını söyledi böyle son durumKonu sahibi neredesin?
yarın kendi özel eşyalarımı alıp kargoyla göndermek için eve gidicem sonrasında vekalet işlemlerini halledicem ve avukat yarın işlemleri başlatırsak haftaya cuma duruşmanın olacağını söyledi böyle son durum
Neden bizi dinlemiyorsun?arabayı beraber almıştık onun yarı bedelini ve avukat parasını ödeyecek okadar
Ayrıca davada açıldı. Maddi olarak mağdur edildiğime dair, yüksek ihtimalle hapis cezası çıkacakBunu okuduğuma nasıl sevindim anlatamam. Başka bir konuda konuşmuştuk, nasıl sinir olmuştum, nafakayı ödemiyor diye. Oh olsun!
peki ya senin bu sıkıntının bedeli nasıl ödenecek???arabayı beraber almıştık onun yarı bedelini ve avukat parasını ödeyecek okadar
Ayrıca davada açıldı. Maddi olarak mağdur edildiğime dair, yüksek ihtimalle hapis cezası çıkacak.
Aslında bunları düşünmek bile kötü. Ama gel gör bide bana sor, onlar bu kadar rahatken ben üzüldüm. Aman kötü olmuyum ucu oğluma dokunur diyordum. Baktım adamın oğlu umrunda deil. Oğlum hastalandı geçen hafta (ben bile bu yaşıma kadar hiç devlet hastanesine gitmemiştim) . Aman ne var dedim devlet hastanesine götürdüm. Doktor bir iki ilaç yazdı oğlumun yüzüne bile bakmadı. Gece fenalaştı apar topar özel hastaneye götürdüm. Oğluma verdiği ilaçlar ağır gelmiş. Bir güzel 700 tl masraf çıktı. İlk başta götürseydim oğlum o kadar acı da çekmeyecekti. Bağlanan nafakayla oğlum lüks içinde yaşayabilir. Neden ona yokluk çektireyim ki. O yüzden almaya karar verdim nafayı canım. Hayatı kurtulur bebişimin
arabayı beraber almıştık onun yarı bedelini ve avukat parasını ödeyecek okadar
Bu evden kurtulacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum :) . Ben kaynanayla altlı üstlü oturuyorum. Oğlumun babasının sevgilisi sürekli geliyor onlara. Gideyimde gözüm görmesin:)En doğrusu canım, güzel haberlerinden bizi de haberdar et.
Ayrıca sittin sene çocuğunuzu alamazlar. Hiç takılma ve korkma. Ayrıca evi de normal bir şekilde kullanın lütfen. Orası sizin düzeniniz. Karışmaya hakkı yok.
konunuzu takip etmiştim..bence de umarım nafaka işini halledip o evden taşınırsınız..bir de kadın oğlunuza anne dedirtmeye çalışıyorsu galiba değil mi?Bu evden kurtulacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum :) . Ben kaynanayla altlı üstlü oturuyorum. Oğlumun babasının sevgilisi sürekli geliyor onlara. Gideyimde gözüm görmesin:)
Evet. Oğlumun babası bir mağazada ayakkabı alırken, hadi annesi sen seç ayakkabısını demişti. Yakalamamıstım. Keşke duymasaydım şimdi aklımdan çıkmıyor o görüntü.konunuzu takip etmiştim..bence de umarım nafaka işini halledip o evden taşınırsınız..bir de kadın oğlunuza anne dedirtmeye çalışıyorsu galiba değil mi?
ben duymanız daha ,iyi olmuş..hırslandınız..sonunda nafaka işleri için mücadele ediyorsunuz..umarım sonunda maddi olarak rahata kavuşur evladınızla beraber mutlu bir hayata adım atarsınız..Evet. Oğlumun babası bir mağazada ayakkabı alırken, hadi annesi sen seç ayakkabısını demişti. Yakalamamıstım. Keşke duymasaydım şimdi aklımdan çıkmıyor o görüntü.
Bu evden kurtulacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum :) . Ben kaynanayla altlı üstlü oturuyorum. Oğlumun babasının sevgilisi sürekli geliyor onlara. Gideyimde gözüm görmesin:)
Bu ne rahatlik yaa nasıl bir sevgi evlenmeden önce kul köle evlendikten sonra keyfini sür baktın olmuyo hadi bosanalim bu neyin rahatlığı elin kızını alıp da bakammayacaksan evlilik yoluna da adımlarını atmayacaksin paşam... o kadar.... evlendikten sonra işler daha ciddiyete varınca hemen bosanalim. .. Bu ne çocuk oyuncağı mi sanıyorlar. .. benim arkadaşımın da başına aynısı geldi bunlar 7 yıl boyunca sevgililerdi kız babasını karşısına aldı istiyorum diye babası da uzak memlekete kızını vermek istemiyordu kız daaha baskın çıktı evlendiler evlendikten sonra tartismallar falan çocuk ne dese iyi... sevgiliyken daha güzeldi. .. e oğlum elbette güzel olacak sevgilisin uzaktasiniz özlem var... sonra tl de konuşuyorsunuz rahat bir masraf yok. .. Ohhh böyle iyi.... kıza bosanacam dedi... böyle bir iki soylemis kız gidip avukkata başvurmuş dilekçe onun is yerine gitmiş sonra kıza kul köle oldu gözünü korkutuyor emin ol....geçmişte hatalarımız oldu geçen yıl bulunduğumuz ortamı değiştirelim tayin isteyelim dedim ikimizde istedik o hep sahil kenarlarını isteyelim dedi benimki çıktı onun çıkmadı.daha sonra o eş durumundan istedi tayinin çıktığı gün biz tartıştık ailesi de bizdeydi ailesine ayrılmak istediğini gitmek istemediğini söyledi ailesi beni çok kabullenememişti ve oğluna çok düşkün biri tamam oğlum gitme o zaman dedi ailesini alıp beni evde öyle bırakıp ailesinin memleketine gitti ben eşyalarımı toplayıp tek başıma gittim o tayinini iptal ettirdi 2 ay yalnız kaldım biz tekrar barıştık bir araya geldik şubatta yanıma geldi yanıma gelirken geçmişteki hatalarımızı tekrarlamayacağız dedim ben kendi adıma hatalarımın çoğunu düzeltim sonra bana karşı tahammülsüzleşti eşim alkol alan biri geç gelmeye başladı önceden içiyordu dahada artırmaya başladı burası turistik bir yer bundan da kaynaklandığını düşünüp dahada çok üzülüyorum
Evet. Oğlumun babası bir mağazada ayakkabı alırken, hadi annesi sen seç ayakkabısını demişti. Yakalamamıstım. Keşke duymasaydım şimdi aklımdan çıkmıyor o görüntü.
Bu ne rahatlik yaa nasıl bir sevgi evlenmeden önce kul köle evlendikten sonra keyfini sür baktın olmuyo hadi bosanalim bu neyin rahatlığı elin kızını alıp da bakammayacaksan evlilik yoluna da adımlarını atmayacaksin paşam... o kadar.... evlendikten sonra işler daha ciddiyete varınca hemen bosanalim. .. Bu ne çocuk oyuncağı mi sanıyorlar. .. benim arkadaşımın da başına aynısı geldi bunlar 7 yıl boyunca sevgililerdi kız babasını karşısına aldı istiyorum diye babası da uzak memlekete kızını vermek istemiyordu kız daaha baskın çıktı evlendiler evlendikten sonra tartismallar falan çocuk ne dese iyi... sevgiliyken daha güzeldi. .. e oğlum elbette güzel olacak sevgilisin uzaktasiniz özlem var... sonra tl de konuşuyorsunuz rahat bir masraf yok. .. Ohhh böyle iyi.... kıza bosanacam dedi... böyle bir iki soylemis kız gidip avukkata başvurmuş dilekçe onun is yerine gitmiş sonra kıza kul köle oldu gözünü korkutuyor emin ol....
Ablacım ya ben seni uzun zamandır takip ediyordum da bir türlü yazamadım senin konun degil buradı ama eski konularına da yazmayayım dedim kapanmış gitmiş diye ,simdi asagı yukarı durumunu biliyorum çok zor şeyler yasamıssın ama bu kadar pozitif olman cok güzel cok iyi birine benziyorsun yahu senEvet. Oğlumun babası bir mağazada ayakkabı alırken, hadi annesi sen seç ayakkabısını demişti. Yakalamamıstım. Keşke duymasaydım şimdi aklımdan çıkmıyor o görüntü.
Çok özel olacak ama ben telinde mesajları yakalayana kadar ayaklarımın altını öpüyordu, iyiki sen benim karımsın diyordu. Ben bu kadar iyi bir adamın nasıl bu hale geldiğine inanamıyorum.Ablacım ya ben seni uzun zamandır takip ediyordum da bir türlü yazamadım senin konun degil buradı ama eski konularına da yazmayayım dedim kapanmış gitmiş diye ,simdi asagı yukarı durumunu biliyorum çok zor şeyler yasamıssın ama bu kadar pozitif olman cok güzel cok iyi birine benziyorsun yahu senyalnız benim merak ettigim esiniz hiç mi sizi sevdigini gösteren bir şey yapmıyordu evliliginiz cok yeniyken olmuş ayrılık ı yüzden soruyorum hisletini falan belli etmeyen bi tip miydi
Son olarak Allah inşallah bu zor günlerden seni ve senin durumunda olanları kurtarır oglunla bir ömür saglıklı hızurlu yasarsın inşalaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?