Eşim boşanmak istiyor

Çok özel olacak ama ben telinde mesajları yakalayana kadar ayaklarımın altını öpüyordu, iyiki sen benim karımsın diyordu. Ben bu kadar iyi bir adamın nasıl bu hale geldiğine inanamıyorum.
Allah yardımcın olsun kusura bakma zorlamış gibi oldu sanki ,unarım en kısa sürede her şry yoluna girer ,bence şu an oglunuzun babasının gözleri kör olmuş nefsine yenik düşük gözleri acılacak ana belki de çok geç olacak kim bilir..
Ana şöyle de bir gerçek var 'kimsenin ahı kimsede kalmaz'
Siz dua etmeye devam edin

Aldatılmış bir kadın nasıl bu kadar sessizce cekip gider? Birgün onla ayrılacak, kötülük etmiim de bana dönsün mantığı ise bundan sonraki süreci de onun dönmesini bekleyerek , onların kotu haberini almayı umudederek ve takipte olarak geçireceksin demektir.. ve bu kendine yapacagın en buyuk zulum

doğru söylüyorsunuz belkide ama inanın beni daha çok yıpratacaktı..eminim buna...umarım kendime zulüm yapmam...ve biliyorumki onun umrunda değilim adam bana öğrendiğimi bilmesine rağmen bu konuyla ilgili hiç bir açıklama yapmadı..ogünden sonra sürekli aradı ama açıklama yaparmıydı yada bu konuya dair herhangi birşey söylermiydi bilmiyorum benim bildiğimi öğrendiğinde bana yazdığı tekşey allah benim belamı versin oldu başka hiçbirşey söylemedi,ve sonradan anladımki arama sebebi ne kadar ödeyeceğini öğrenmekmiş...sonrasında hiçbirşey olmamaış gibi bana senin için ne yapmam gerekiyorsa yapayım diye mesaj atmış...bende hiçbirşey sen bana yapacağını fazlasıyla yaptın diye yazdım..oda umarım en kısa zamanda ölüm haberimi alırsın diye yazmış...ölmemeli kurtuluş olur omun için acı çekmeli,mutsuzluğu kanının son damlasına kadar yaşamalı..bana yaşattığı gibi

Ah kardeşim..onun bu tarz allah belamı versin gibi sözleri inan ki oyun...erkekleri birazcık tanıyorsam emin ol vicdan oyunu bunlar...pişman olan adam mı görmedik...

Sen onun mutsuzluğunu bu kadar yürekten istiyorsun ama allah a havale etmişsin. İyi guzel ama dinimizde bile kısasa kısas hakkı vardır. Onun bu rezilliğini başta kadının kocasının işyerine gidip haykırmalıydın...ben tekrarlamıycam herkes zaten yazmış ne yapılması gerektiğini....o kadını o kadar mutlu ettin ki şu anda....ah be ne diyim ...keske yanında olsak kolundan sırukleyip zorla bunları yaptırırdık sana....o kadını coook mutlu ettin

Tel açmadım diye ne diyecekti diye yureğime su serpermiydi diye meraktasın..hayır demeyecekti o kendi bütçesinin derdindeydi, bu pisliğine karsılık senin onu madden mahvedecegini dusundu cunku...hicbişi almayacagını ogrendi artık aramaz...valla içim yandı gercekten sana hata yapıyorsun hata hata hata...

Eger ki sen onu madden bitirseydin ki bunun için elinde birden fazla delil var (kadın, madde vs) emin ol o kadın da bundan sogurdu cunku 5 parasız herifi o da sutlardı ....

Son düzenleyen: Moderatör:
o kadınında kocasıyla arası bozukmuş ki geçen hafta okadın facesindeki kocasının soyadını kaldırmış ve onun öncesindede kocası facesini dondurmuş artık gözükmüyor ulaşabileceğim başka bişey kalmadı

Farketmezzzzz....kadın evli mi? Evet...
Kocası belki bilmiyor bile bunları hele ogrensin o da kadının donuna kadar alırdı, 2 çulsuz bakalım o zaman samanlık seyran olur muydu

Arastır arkadasım kimmiş kocası bul ugras
Senin korktugun bişey mi var ben cozemedim bu kadar sessizce gitmeni

Elinde hersey delil mevcut ama nedir bu korkun

Eger doner diyeyse baskasıyla yatmış adamı tekrar koynuna alabilir misin?

Kadının sevgisi bitse merhameti devreye girer çocuk varsa çocuğu düşünür yoksa da eşini düşür acır en uç noktaya gelir yine zar zor bırakır ! Bu erkeklere akıl sır ermiyor insan sevmiyorum deyip boşanalım hemen der mi?
Tek yapacağınız boşanmak! ve çok güçlü durmak.

benim kendimle ilgili zerre korkum yok hiçbir şekilde..

benim kendimle ilgili zerre korkum yok hiçbir şekilde..

O zaman lütfen o adamı da bul, mahkemede de herturlu hakkını iste, aldattıgını evi terkettiğini kocalık vazifesini yapmadıgını vs hepsini soylettir yazdır avukata
Artık hepimiz yalvarıyoruz sana

Maddi olarak düşürdüğün zaman herseylerini bozmus olursun cunku o kadının onu 5 parasız da sevebilecek bir yapıda oldugunu hic dusunmuyorum

iyi de hem diyosun ki acı çekmeli hem de sessizce çekip gidiyosun ...nasıl acı çekecek peki adam?
cidden innaıyormusun ölüm haberimi alırsın dediğinde gerçekten içinin sızladığına? adam sadece vereceği nafakanın derdinde..içi içini yiyordur şu anda ,son dakika golü atıp,sevgilisinin kocasına haber verirsen ve de kadına da kendisine de tazminat davası açarsan diye..
döt korkusuyla yazıyor tüm bunları...

Yağmurlu sanırım sessizce giderek herifin vicdan azabı çekip pişman olacağını düşünüyor ama çok yanlış hamleler yapıyor, resmen kocasıyla kadının ekmeğine yağ sürüyor

Ben sizi anlamiyorum ya. Gercekten anlayamiyorum. Nasil boylehic bisey yapmadan sessiz sedasiz gidebiliyorsunuz. Bir iki kere sizin lehinize bir adim attiniz mi diye g9rmek icin girdim ama gercekten bu son. Hakkinizda hy8rlisi olsun. Siz oturup bekleyin aci cekmesisni belki aci gokten zembille iner adamin kucagina. Elinde bu kadar imkan var . Esinin yedigi dunya nane var e kadin evli bipmem ne tum bunlara ragmen burda insanlarin tum soylediklerine ragmen bu neyin iyi niyeti anlayamiyorum. bak san ornek olur mu bilmiyorum konunu adini hatirlamiyorum hos hatirladamda etik olurmu bilmem ama sana su ladar soyleyim. Adam kafami dinlemem lazim saglikli dusunmrm lazim vs. Diye kadindan ayriliyor. Kadin da iyi niyetli tamam diyor nasilsa hic bir problem yok ailesi disinda anlar hatasini gelir diye. Ayrilirken borcla da olsa oturduklari evi devraliyor. Dusun bir suru borcuyla ev kaliyor bi kismini adam odeyecemis falan filan. Sonra aradan zaman geciyor ve adam evi tefecilere satmis tefeci baskasina ve eai icinde akil sagligi yerinde degil aciyorum oturtuyorum demis sattigi kisilere. Merhametten maraz dogar ama bunu sana burda kimse anlatamadi. Adamla hukuki yollardan ugradmak isi Allaha havale etmedigin anlamina gelmez kotu bir indan oldugun anlamina gelmez. Daha nediyim Neyse sen bilirsin. Hakkinda hayirlisi olsun

Çok güzel anlatmışsın ama çenemizi boşuna yoruyoruz....
Arkadaş kararlı çünkü seviyor ve benden nefret etmesin bigün dönsün, bunun düşüncesinde....

Iste ben de bunu anladigim icin o ornegi verdim yazik kadincagizda ben cirkinlesmeyim hatasini anlar doner herseye ragmen diye sessiz sedasiz gitmi sonuc. Kadin 37 yasinda yanlis hatirlamiyorsa sanirim 8 yilin ustune bir hic. Keske anlayabilse insanlar
Çok güzel anlatmışsın ama çenemizi boşuna yoruyoruz....
Arkadaş kararlı çünkü seviyor ve benden nefret etmesin bigün dönsün, bunun düşüncesinde....

Belki çok acımasız bir yorum olacak ama olsun...
Ben sizin canınızın yanmasına üzülmüyorum artık. Onların mutluluğuna şahit olunca buraya gelip üzgünüm diye yazmayın lütfen.
Mutluluğu altın tepsiyle siz sundunuz onlara. En azından psikolojik ve maddi olarak çökertebilirdiniz onları

seni sevmemesinin kaynağı nedir? başka birine mi aşık oldu acaba. yoksa sizin tavırlarınız mı onu itti... sevyorsanız bunun için mücadele edin. eğer sizdede bittiyse o zaman başka yapacak bir şey yok.
mücadele edecekseniz once onu kıskandırmakla başlayın. mesela erkek dergisi alıp onun gözü önünde okuyun. merak edip sorduğun da beni sevmiyorsun neden benimle ilgileniyorsun diye bilirsin. giyinip süslenip o evdeyken kapıyı çarpıp çıkın. telefon açarsa beni sevmiyorsun madem niye hesap soruyorsun deyin. bu tarz yöntemler çeşitlenebilir. erkekler rekabeti sever. sizin onunla ilgilenmeyişiniz onda merak uyandıracak. bu sorunu aşabilirsiniz bence. zaman zaman insanlar duygularını karıştırabilir. sevmiyorum dediği duygusu belkide başka bir duygusunun anlamlandırış şekli olabilir. bunları araştırmak lazım.

baştan anlaşamayacağınız belliymiş. ondan kurtulduğuna sevin kendine azap etme artık, sen sakin yaradılışlı bi insansın evinin kadınısın o alkol almayı eğlenmeyi seviyor şuan ayrılmasanız bile 10-20 yıl geçse bu admaın karakteri değişmeyecekti ki.. seni sürekli yoracaktı böyle kavga edip edip barışacaktınız adam gece alemlerine akacaktı sonra 50 li yaşlarda kendinden genç bi kadın bulup şuanda yaşadıklarını o zaman yaşatacaktı.. kimbilir daha önce de kaç defa aldatmıştır evet çok üzülüyosun ama bu da senin için daha hayırlı bir durum inan. umarım mutlu olursun

Bence de bu aldattıkları içinde senin öğrendiğindir sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…