- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
doğru söylüyorsunuz belkide ama inanın beni daha çok yıpratacaktı..eminim buna...umarım kendime zulüm yapmam...ve biliyorumki onun umrunda değilim adam bana öğrendiğimi bilmesine rağmen bu konuyla ilgili hiç bir açıklama yapmadı..ogünden sonra sürekli aradı ama açıklama yaparmıydı yada bu konuya dair herhangi birşey söylermiydi bilmiyorum benim bildiğimi öğrendiğinde bana yazdığı tekşey allah benim belamı versin oldu başka hiçbirşey söylemedi,ve sonradan anladımki arama sebebi ne kadar ödeyeceğini öğrenmekmiş...sonrasında hiçbirşey olmamaış gibi bana senin için ne yapmam gerekiyorsa yapayım diye mesaj atmış...bende hiçbirşey sen bana yapacağını fazlasıyla yaptın diye yazdım..oda umarım en kısa zamanda ölüm haberimi alırsın diye yazmış...ölmemeli kurtuluş olur omun için acı çekmeli,mutsuzluğu kanının son damlasına kadar yaşamalı..bana yaşattığı gibi
Ben daha öncede yazdım yagmurlu üste para bile verecek adamı hala çok seviyor ya biz boşuna konuşuyoruzBelki çok acımasız bir yorum olacak ama olsun...
Ben sizin canınızın yanmasına üzülmüyorum artık. Onların mutluluğuna şahit olunca buraya gelip üzgünüm diye yazmayın lütfen.
Mutluluğu altın tepsiyle siz sundunuz onlara. En azından psikolojik ve maddi olarak çökertebilirdiniz onları
Ben daha öncede yazdım yagmurlu üste para bile verecek adamı hala çok seviyor ya biz boşuna konuşuyoruzBelki çok acımasız bir yorum olacak ama olsun...
Ben sizin canınızın yanmasına üzülmüyorum artık. Onların mutluluğuna şahit olunca buraya gelip üzgünüm diye yazmayın lütfen.
Mutluluğu altın tepsiyle siz sundunuz onlara. En azından psikolojik ve maddi olarak çökertebilirdiniz onları
Benim de gururum bu şekilde ayaklar altına alınsa sessizce çekilirdim,intikam almak süründürmek vs hiçbir şey içimi soğutmazdı,aklıma gelecek en son şey olurdu. Konu sahibinin çok üzerine gidildiğini düşünüyorum nedense
hayırlısı olsun hakkında Rabbim çok daha iyi insanlar çıkarsın karşına inşallahDün eve gittim,kendi özel eşyalarımı alıp kargoyla aileme gönderdim..evde kimse yoktu ben ailesi gelir diye düşünmüştüm onu yalnız bırakmazlar dedim ama gerçi annemlerin yanıma gelmesini istemiyorum ben yalnız kalmak istiyorum demişti...evde birileri vardır diye biraz tedirgin gitmiştim ama kimse yoktu benim boş günümdü onun okulda olduğunu biliyordum...2 haftadır uzaklaştığım eve tekrar gittim eşyalarımı toplarken bir kez daha yüreğim yandı, hem ağladım hem topladım eşyalarımı ....o eve taşınırken ne ümitlerle,hayallerle gitmiştik oysa...şimdi hepsi yalan oldu...sonra vekaleti verdim ve protokolü imzaladım..Pazartesi işleme sokulacak ve duruşma günü belli olacak.avukat bu hafta içinde biter dedi..
allah yardımcın olsun. inşallah rabbim hayırlı kapılar açsın hayırlı insanlarla karşılaştırsın. üzülüyorsun zor süreçtesin evet ama dünyanın sonu değil ilk boşanan sen değilsin. senin durumunda olup sessizce evde durup ağlayan bu duruma katlanmak zorunda olan o kadar çok kişi var ki. sen şanslısın ki ihtiyacın yok. kendi ayakların üstünde duruyorsun. güçlü duruşunu bozma. emin ol onlar tepe taklak olacak ve sen de bunu göreceksin.Dün eve gittim,kendi özel eşyalarımı alıp kargoyla aileme gönderdim..evde kimse yoktu ben ailesi gelir diye düşünmüştüm onu yalnız bırakmazlar dedim ama gerçi annemlerin yanıma gelmesini istemiyorum ben yalnız kalmak istiyorum demişti...evde birileri vardır diye biraz tedirgin gitmiştim ama kimse yoktu benim boş günümdü onun okulda olduğunu biliyordum...2 haftadır uzaklaştığım eve tekrar gittim eşyalarımı toplarken bir kez daha yüreğim yandı, hem ağladım hem topladım eşyalarımı ....o eve taşınırken ne ümitlerle,hayallerle gitmiştik oysa...şimdi hepsi yalan oldu...sonra vekaleti verdim ve protokolü imzaladım..Pazartesi işleme sokulacak ve duruşma günü belli olacak.avukat bu hafta içinde biter dedi..
Allahındam bulsun .Allaha havale et boşver.Dua oku bol bol.allah güç versin kardeş.yarın duruşma günü....ve ben göz yaşlarımı durduramıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?