Eşim boşanmak istiyor

biri sizi silkelese de kendinize gelseniz artık okudukça sinirlerim tepeme çıkıyor.ben sizin yerinizde olsam ikisini süründürür zevkten dört köşe olur bana çektirdiği acılar bir nebze olsun azalırdı.bu ne umursamazlık ya resmen enayilik sizin ki ne gururlu kadın mı diyecekler arkanızdan sizce çok yanılıyorsunuz.avukatınız da mı akıl vermiyor size avukat olsam bakmam valla sizin davanıza

Lütfen kısa bir süre sonra gelip, "kötüler acı çekmiyormuş", "benim evimde başka kadınla", "çok pişmanım tavuk gibi yolmadığıma" vs. tarzı konular açma olur mu?
Yada açarsan da bu konuda olduğu gibi cevapları dinleme tamam mı?

O kadınla evlenmezler
Evlense de cok kısa sürer
Eğlencelik kadından hanım olmaz cunku
Yanayakıla sana gelecek
Ama sen onu kabul etmeye hazırsın
ve cocuk yaparsın
Eger yaparsan emin ol tekrar gidecek ve işte esas o zaman pişman olacaksın

Benim de gururum bu şekilde ayaklar altına alınsa sessizce çekilirdim,intikam almak süründürmek vs hiçbir şey içimi soğutmazdı,aklıma gelecek en son şey olurdu. Konu sahibinin çok üzerine gidildiğini düşünüyorum nedense

Ben daha öncede yazdım yagmurlu üste para bile verecek adamı hala çok seviyor ya biz boşuna konuşuyoruz bu kadar insan ona bir şeyler anlatmaya çalışıyor ama boşuna

Ben daha öncede yazdım yagmurlu üste para bile verecek adamı hala çok seviyor ya biz boşuna konuşuyoruz bu kadar insan ona bir şeyler anlatmaya çalışıyor ama boşuna

bence ıkısı de bosandı ve kocası da o kadınla evlenecek,cunkı kendılerını oyle magdur;heba ettıklerı yagmurlu ve kadının kocasını oyle kötu goruyorlar kı asklarını haykırıp gezeceklerı gunlerı beklıyorlar...Onlar evlenır...Kadın yagmurlunun kocasının onunkınden beter oldugunu anlar,yagmurlunun kocası da kadının yagmurludan beter oldugunu anlar..Enınde sonunda ayrılırlar..Ama yagmurlunun kocası bu defa doluya tutulur..Metres donuna kadar almadan boşamaz:) O da eskı karısının degerını anlar cok gec olsa da...Yagmurluya dönmek ıster..İNŞALLAH BU DÖNEMDE YAGMURLU KENDINE GELMIS VE O SEREFSIZI SILMIS OLUR DA HIKAYE MUTLU SONLA BITER VE YAGMURLU KOCASINA GOLU ATAR..

Vallahi sekerim, bizim itirazimiz olan nokta konu sahibesinin bu kadar serefsiz bir adam bu kadar hurmet gostermesi, el ustunde tutmasi. Ben anlayamiyorum, bu kadar rezil bir adama neden sessiz sedasiz bosanma iyiligini yapiyor ? Adamin tek derdi para vermemek , nafaka konusu acildiginda birden iyiligi tutuyor. Biz insanlarin serefsizlikleri bu kadar kolay yanlarina kalmamali diye dusunuyoruz, o kadar

neyse olan oldu da ben hala şoktayım ay çatlardım yani o kadını aleme bi rezil ederdim tazminattan geçtim kepazeliklerini duyururdum ki onlarda tutunamasın orda..Sanki sen suçluymuş gibi sessizce çekildin hakkında hayırlısı ama kendine eziyet ediceksin mutlu olduklarını duydukca bari uzaklas ilgilenme hattını falan değiştir..

Umut öyle pis bir duygudur ki insana herşeyi yutturur.. döneceğini umut ettiğinizi düşünüyorum zaten ama içiniz alıcak mı?? Böyle bir bitişten, araya başka bir ten, başka bir koku girdikten sonra..

Dün eve gittim,kendi özel eşyalarımı alıp kargoyla aileme gönderdim..evde kimse yoktu ben ailesi gelir diye düşünmüştüm onu yalnız bırakmazlar dedim ama gerçi annemlerin yanıma gelmesini istemiyorum ben yalnız kalmak istiyorum demişti...evde birileri vardır diye biraz tedirgin gitmiştim ama kimse yoktu benim boş günümdü onun okulda olduğunu biliyordum...2 haftadır uzaklaştığım eve tekrar gittim eşyalarımı toplarken bir kez daha yüreğim yandı, hem ağladım hem topladım eşyalarımı ....o eve taşınırken ne ümitlerle,hayallerle gitmiştik oysa...şimdi hepsi yalan oldu...sonra vekaleti verdim ve protokolü imzaladım..Pazartesi işleme sokulacak ve duruşma günü belli olacak.avukat bu hafta içinde biter dedi..

hayırlısı olsun hakkında Rabbim çok daha iyi insanlar çıkarsın karşına inşallah

belki eşiniz psikolojik bir süreçten geçiyordur bir aile terapistine gitsemiydiniz?

Valla şu konu fake olsun ya. Sanki bana yapılıyormuş gibi sinirlendim bana noluyorsa. Artık onlar sahil kasabasında yazın el ele diz dize tatil yaparken siz ailenizin yanında iyi oldu ben çok gururluyum bi gün vana döner diye kendinizi avutursunuz. Belki haberlerini de alırsınız. Şimdi iyiler ama kötü olacaklar diye düşünür düşünür düşünürsünüz.

allah yardımcın olsun. inşallah rabbim hayırlı kapılar açsın hayırlı insanlarla karşılaştırsın. üzülüyorsun zor süreçtesin evet ama dünyanın sonu değil ilk boşanan sen değilsin. senin durumunda olup sessizce evde durup ağlayan bu duruma katlanmak zorunda olan o kadar çok kişi var ki. sen şanslısın ki ihtiyacın yok. kendi ayakların üstünde duruyorsun. güçlü duruşunu bozma. emin ol onlar tepe taklak olacak ve sen de bunu göreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…