- 8 Kasım 2014
- 157
- 159
- 133
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
Adam belkide aldattığı için beni sevmediğini söylemiş olabilir mi o kadar masum değil çünkü..adama neden bu kadar kızılmış anlayamadım... duyguları bittiğini söylemese de aldatsa daha mı iyi? bitmiş bir şeyler içinde... aldatsa deriz ki sevgisi bittiyse ayrılsaydı uygun bir dille söyleseydi de aldatmasaydı... adam aldatmış olmak istemiyor belki de... dürüst bir adam kanımca...(ilk mesaja istinaden yazıyorum tüm mesajları okumadım)
Haklısınız bütün bunlar kabullenenediğim için kabullenmek istemediğim için,içim acıdığı için ...SENİ SEVMİYORUM demiş. SENI SEVİYORUM DEDIĞIM ZAMAN YALAN SÖEYLEDIM demis.
Şu iki laftan sonra ben çantamı alır çıkar giderdim o evden. Ya da hazırlar eşyalarını onun gitmesini isterdim. Koca beni ben yapmaz ama gururum beni ben yapar.
Ama siz su anda gurur yapmıyosunuz cünkü durumu inkar ediyosunuz, görmezden gelmeye çalışıyosunuz. Sız kabullenememissiniz henüz ama bunları yüzünüze karşı utanmadan sıkılmadan söylemis. Bi kere söylersem ömür boyu aklında kalır, barışırsak sevgimden şüphe eder diye düsünmemis.
Şu iki laftan sonra yapılacak bi sey yok anlayacagınız. En fazla kaçınılmaz sonu ertelersiniz.
Beni istemeyeni istemiyorum diyecek gurur var her insanın icinde. Bulun çıkarın onu.
Oooohoooo bide aldatma olaylarimi var? Size daha bisey diyemiycem...Adam belkide aldattığı için beni sevmediğini söylemiş olabilir mi o kadar masum değil çünkü..
Tahminim sadece öyle hissediyorum.. Bildiğim bişey yokOooohoooo bide aldatma olaylarimi var? Size daha bisey diyemiycem...
Bilemiyorum bu yinede onu dürüst yapmaz evliykende aşık olabiliyorsa..Yani adam aldatsa da aldatmasa da sizin icin sonuc ayni sekerim, sizinle olmak istemiyor. Kabullenmekten baska yapacak bir seyiniz yok.
Ona da empati yapin, sizinle evlenip sizin hayatinizi mahvettigi gerceginin yani sira kendi de sevmedigi, istemedigi biriyle evli. Neden sevmedigi biriyle evlenmis, madem mutsuzmus neden evli kalmis bilemiyorum, belki de baska birine asik oldu. Iyi yonunden bakin, aldatmak yerine dogruyu acikca soylemis.
Bilemiyorum bu yinede onu dürüst yapmaz evliykende aşık olabiliyorsa..
ay çok haklısın cherry ne oluyor bu erkeklere anlamıyorumBakin dedigim gibi artik herif durust mu, degil mi bunlarin sizin icin bir onemi olmamali; baska birine asik olduysa sizi sevmiyor demektir. Burdaki mesele sizi sevip sevmemesi. Durst mu, degil mi artik bir onemi yok cunku iliskiniz bitmis, duzgun olsa ne, serefsiz olsa ne.
Uzuldum sizin icin, kocaniz manyak bence. Sevmiyorsa evlenmeseymis , bir de seviyorum derken yalan soyledim demis ya, manyak midir nedir, kim onu zorlamis? Garip, mutsuz, doyumsuz bir herif ,s...tir edin gecin bence. Bu kadar hayattan mutsuz biri sizi mutlu edemezdi zaten, sizi mutlu edecek , sevecek, el ustunde tutacak degerinizi bilecek erkeklere yonelin. Gencsiniz, tekrar mutlu olabilirsiniz, bu ehrife kafayi takip hayatinizi heba etmeyin derim.
Haklısınız doyumsuz ve çabuk tüketen biri...10 yıl aradan sonra doğan bir çocuk her istediği olan vede haliyle kaybetme korkusu olmayan biri..Bakin dedigim gibi artik herif durust mu, degil mi bunlarin sizin icin bir onemi olmamali; baska birine asik olduysa sizi sevmiyor demektir. Burdaki mesele sizi sevip sevmemesi. Durst mu, degil mi artik bir onemi yok cunku iliskiniz bitmis, duzgun olsa ne, serefsiz olsa ne.
Uzuldum sizin icin, kocaniz manyak bence. Sevmiyorsa evlenmeseymis , bir de seviyorum derken yalan soyledim demis ya, manyak midir nedir, kim onu zorlamis? Garip, mutsuz, doyumsuz bir herif ,s...tir edin gecin bence. Bu kadar hayattan mutsuz biri sizi mutlu edemezdi zaten, sizi mutlu edecek , sevecek, el ustunde tutacak degerinizi bilecek erkeklere yonelin. Gencsiniz, tekrar mutlu olabilirsiniz, bu ehrife kafayi takip hayatinizi heba etmeyin derim.
Haklısınız doyumsuz ve çabuk tüketen biri...10 yıl aradan sonra doğan bir çocuk her istediği olan vede haliyle kaybetme korkusu olmayan biri..
ay çok haklısın cherry ne oluyor bu erkeklere anlamıyorum
6yıllık evliyim ve onu çok seviyorum çocuk yok..baştan beri sorunlarımız vardı ama sevmediğini kabullenemiyorum
eşinizi benim eski erkek arkadaşıma benzettim iyikide ayrılmışız. hiç üzülmeyin gerçekten olan size olur. böyle gereksiz bir insan için kendini yıprattığınla kalırsın. diyeceksinki kolay mı ben seviyorum. onu nasıl sevdiysen Allah a sana unutturması için dua etmelisin. kendin istemelisin istemeden hiç birşey olmaz. Şems-i Tebrizi nin çok sevdiğim bir sözü var. " sevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme! dönmek mi istiyor bir şans daha verme. unutma sevgi yürekli olana yakışır" senin kocanda yürek yok. sorumsuzun teki. eminim sen ondan daha adamsındırgeçmişte hatalarımız oldu geçen yıl bulunduğumuz ortamı değiştirelim tayin isteyelim dedim ikimizde istedik o hep sahil kenarlarını isteyelim dedi benimki çıktı onun çıkmadı.daha sonra o eş durumundan istedi tayinin çıktığı gün biz tartıştık ailesi de bizdeydi ailesine ayrılmak istediğini gitmek istemediğini söyledi ailesi beni çok kabullenememişti ve oğluna çok düşkün biri tamam oğlum gitme o zaman dedi ailesini alıp beni evde öyle bırakıp ailesinin memleketine gitti ben eşyalarımı toplayıp tek başıma gittim o tayinini iptal ettirdi 2 ay yalnız kaldım biz tekrar barıştık bir araya geldik şubatta yanıma geldi yanıma gelirken geçmişteki hatalarımızı tekrarlamayacağız dedim ben kendi adıma hatalarımın çoğunu düzeltim sonra bana karşı tahammülsüzleşti eşim alkol alan biri geç gelmeye başladı önceden içiyordu dahada artırmaya başladı burası turistik bir yer bundan da kaynaklandığını düşünüp dahada çok üzülüyorum
ay hiç sorma aynen beni deBen de bilmiyorum, son yillarda manyak sayisinda belirgin bir artis var....hepsi de gelip beni buldu ustelik
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..Teselli etneye calistigi sozleri cok itici, hadsizce.Erkeklerin kopma noktasi ya birine asik oldugunda ya da yeni heyecan arayislari istediklerinden oluyor. Sevgi bahane.
Bunun adida durustluk degildir ayrica. Vefasizlik yapmis.
Insaallah cabuk atlatip cok mutlu olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?