Eşim boşanmak istiyor

Aslında olayı dramatize etmek için söylemedim gerçekten istemiyorum hiçbir şeyini.. 34 yaşına girdim 29 Ekim'de..ama yeni yaşım mutluluk getirmedi...aileme henüz birşey söylemedim ama ailem benim arkamda herşeye rağmen onları üzüp bu evliliği yapsamda...ailem eşime biraz soğuk davranmıştı,ilk tayin olayında,beni bırakıp gittiğinde onları suçladım...babam yanıma geldi ona neden geldin dedim sizinde payınız var dedim her durumda yanında oldumuzu bil diye geldim dedi..sonra çok üzüldüm babama öyle dedim diye..şimdi olaylardan haberleri yok annem ve kardeşlerim sesimden bir problem olduğunu düşünüyorlar ama ben hiç birşey söylemedin sorun yok dedim

SENİ SEVMİYORUM demiş. SENI SEVİYORUM DEDIĞIM ZAMAN YALAN SÖEYLEDIM demis.

Şu iki laftan sonra ben çantamı alır çıkar giderdim o evden. Ya da hazırlar eşyalarını onun gitmesini isterdim. Koca beni ben yapmaz ama gururum beni ben yapar.

Ama siz su anda gurur yapmıyosunuz cünkü durumu inkar ediyosunuz, görmezden gelmeye çalışıyosunuz. Sız kabullenememissiniz henüz ama bunları yüzünüze karşı utanmadan sıkılmadan söylemis. Bi kere söylersem ömür boyu aklında kalır, barışırsak sevgimden şüphe eder diye düsünmemis.

Şu iki laftan sonra yapılacak bi sey yok anlayacagınız. En fazla kaçınılmaz sonu ertelersiniz.

Beni istemeyeni istemiyorum diyecek gurur var her insanın icinde. Bulun çıkarın onu.

Adam belkide aldattığı için beni sevmediğini söylemiş olabilir mi o kadar masum değil çünkü..

Bencede daha ayni ortamda bulunmaniz hata... Daha nekadar acik olmasini bekliyorsunuz? Koluna yeni birini takip karsiniza cikmasinimi bekliyorsunuz? O zamanda, ben seviyorum bana geri döner,diyemi bekliyceksiniz? O hic yumusak sekilde bile davranmamis, baska dillede ayriliktan bahsede bilirdi ama sizi kirmaktan cekinmemis, duygusuzca Yillarin hatrini bile hice sayip sizi sevmedigini yüzünüze söylemis... Böyle yaparak onun gözünde dahada degeriniz düsüyor, gerci hic deger vermiyor ama neyse.... Bazen sevmek yetmiyor heleki tek tarafli hic... Istenmedik yerde durulmaz diye ögrendim ben, ögrenmesemde gururum el vermezdi böyle bi adami yanimda tutmaya... Bundan sonraki yasadiklarinizdan siz sorumlusunuz, yani kendi kendinizi üzüyorsunuz bu saatten sonra...

Haklısınız bütün bunlar kabullenenediğim için kabullenmek istemediğim için,içim acıdığı için ...

Canim bnm ya cok uzuldum adina allah yardimcn olsun..yapacagin tek sey sabretmek ve dua etmek..eger dort dortluk bi adam olsaydi esine yuvasina sahip cikardi..havai kafasi bes karis havada bi insanmis bu cahilligi biter ins..saygilar

Yani adam aldatsa da aldatmasa da sizin icin sonuc ayni sekerim, sizinle olmak istemiyor. Kabullenmekten baska yapacak bir seyiniz yok.
Ona da empati yapin, sizinle evlenip sizin hayatinizi mahvettigi gerceginin yani sira kendi de sevmedigi, istemedigi biriyle evli. Neden sevmedigi biriyle evlenmis, madem mutsuzmus neden evli kalmis bilemiyorum, belki de baska birine asik oldu. Iyi yonunden bakin, aldatmak yerine dogruyu acikca soylemis.

Kizgin olmakta haklisiniz, herif resmen duygularinizla oynamis. Bence olseniz bile asla uzuldugunuzu caktirmayin. Her gun gezin , tozun, arkadaslarinizla buluusn, en kotu AVMde alisveris yapip dolanin. Eve gelince takmiyor gorunun, en azindan gururunuz oldugu yerde dursun.

Son düzenleme:
Bilemiyorum bu yinede onu dürüst yapmaz evliykende aşık olabiliyorsa..

Bilemiyorum bu yinede onu dürüst yapmaz evliykende aşık olabiliyorsa..

Bakin dedigim gibi artik herif durust mu, degil mi bunlarin sizin icin bir onemi olmamali; baska birine asik olduysa sizi sevmiyor demektir. Burdaki mesele sizi sevip sevmemesi. Durst mu, degil mi artik bir onemi yok cunku iliskiniz bitmis, duzgun olsa ne, serefsiz olsa ne.

Uzuldum sizin icin, kocaniz manyak bence. Sevmiyorsa evlenmeseymis , bir de seviyorum derken yalan soyledim demis ya, manyak midir nedir, kim onu zorlamis? Garip, mutsuz, doyumsuz bir herif ,s...tir edin gecin bence. Bu kadar hayattan mutsuz biri sizi mutlu edemezdi zaten, sizi mutlu edecek , sevecek, el ustunde tutacak degerinizi bilecek erkeklere yonelin. Gencsiniz, tekrar mutlu olabilirsiniz, bu ehrife kafayi takip hayatinizi heba etmeyin derim.

ay çok haklısın cherry ne oluyor bu erkeklere anlamıyorum

Haklısınız doyumsuz ve çabuk tüketen biri...10 yıl aradan sonra doğan bir çocuk her istediği olan vede haliyle kaybetme korkusu olmayan biri..

Haklısınız doyumsuz ve çabuk tüketen biri...10 yıl aradan sonra doğan bir çocuk her istediği olan vede haliyle kaybetme korkusu olmayan biri..

Yani dostum zaten mutlu degilmissiniz, boyle bir herifle mutlu olunmaz ki.Yeni kismetlerinize bakin derim :) Adam olmayacaksa s..tirsin gitsin.

6yıllık evliyim ve onu çok seviyorum çocuk yok..baştan beri sorunlarımız vardı ama sevmediğini kabullenemiyorum
eşinizi benim eski erkek arkadaşıma benzettim iyikide ayrılmışız. hiç üzülmeyin gerçekten olan size olur. böyle gereksiz bir insan için kendini yıprattığınla kalırsın. diyeceksinki kolay mı ben seviyorum. onu nasıl sevdiysen Allah a sana unutturması için dua etmelisin. kendin istemelisin istemeden hiç birşey olmaz. Şems-i Tebrizi nin çok sevdiğim bir sözü var. " sevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme! dönmek mi istiyor bir şans daha verme. unutma sevgi yürekli olana yakışır" senin kocanda yürek yok. sorumsuzun teki. eminim sen ondan daha adamsındır

Ben de bilmiyorum, son yillarda manyak sayisinda belirgin bir artis var....hepsi de gelip beni buldu ustelik
ay hiç sorma aynen beni de geçen youtube da bir video izledim . hani derler ya deli deliyi çeker diye aslında gerçektente öyleymiş. dedim demek bende sorun var sorunluları çekiyorum geçen gün ne oldu biliyomusun

Teselli etneye calistigi sozleri cok itici, hadsizce. Erkeklerin kopma noktasi ya birine asik oldugunda ya da yeni heyecan arayislari istediklerinden oluyor. Sevgi bahane.

Bunun adida durustluk degildir ayrica. Vefasizlik yapmis.

Insaallah cabuk atlatip cok mutlu olursunuz.

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..

Acinizi o kadar yuregimde hissettim ki suan hemen cikmam gerektigi halde bi kac satir yazmayi mecbur gordum kendim de.
Hani size demis ya ;" Beni gozunde buyutme surdan yurusen 50 kisi takilir pesine"..
Bu cumlenin cok benzerini daha once biri yada birilerine kullanmis biri olarak acik ve net soyleyebilirik ki bu adamin gonlu gecmis sizden cok uzgunum ki size acidigi icin bu gel gitleri.Bir de seven insan sevdigini bu kadar aci icinde birakamaz.Hatta artik size acimayi da birakmis ki sevdim dedim ama yalan soyledim diyerek sizi ikna pesine bile gitmis.Boyle can acitici konusmayi sevmiyorum konu sahiplerine karsi ama aciyi ne kadar erken yasarsaniz o kadar cabuk kurtulursunuz sogursunuz unutursunuz.Ben size beklemeyin gelmeyecek demiyorum ama sunu biliyorum ki bu adamin gel gitleri hic bitmeyecek ve birgun gelmemek uzere gidecek.Beyin de ve gonul de bitirmis insan figuru okudum yazdiklarinizda.
Size sunu yapin bunu yapin diyemem ama lutfen olaylara seven kalbinizle bakmayin cunku o masum kalbiniz sizi hep ikna edecek ve o kalp sizi ikna ettikce olan elinizden akip giden yillara olacak ve size keskeler kalacak.Ama siz dimdik durmassaniz ve kadinlik gururunuzu el ustunde tutmassaniz esiniz gel gitleri bile yasamayacak artik daha farkli dilden konusacak buna emin olun.Sizi incittim biliyorum ama bunlaei kalbiniz diil siz okuyun lutfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…