Eşim boşanmak istiyor

Tabii ki unutmak mümkün değil tam olarak ama en azından hatırladığında içini acıtmadığı anlar da gelecek ! Tıpki bir yaranın kanaması,acıması sonra zaman geçtikçe kabuklanması en sonunda da yara iyileşse de izinin kalması gibi...

NOT: o mesajları silme cesaretini gösterdiğin gün, geleceğe ve yeniliklere doğru büyük bir adım attığın gündür ! Eskilerden kurtulacaksın ki yerine yenisi gelebebilsin !

çok teşkkür ederim dulalarınızda olduğum için...

İsmini bilmesem de bu mübarek gecede "tez zamanda ruhunun ferahlığa kavuşması, sıkıntılarından arınması" için sana da dua ettim canım...

Yağmurlu konun izlediklerim arasında , iyi ki böyle olmuş çok mutluyum diyeceğin günleri bekliyorum , o günlerde gelecek inşallah , konuna yaz ara ara lütfen .

Ya hic aklina bile gelmeyecek, gelse de umrunda olmayacak seni umursamayan adam niye umrunda olsun ya? Zamana birak. Yine seversin, daha guzel seversin

yagmurlu bu arada slm canim insllah iyisindir
arada girip yaz lutfen ,durumunu haber et ,umarim en kisa zamanda mutluluk haberlerini verip iyiki bosanmisim dersin

Nasılsın ? Nerde kalıyorsun ?
Boşlukta gibiyim...şimdi okulumun olduğu ilçede kalıyorum burdan gitmek istiyorum başka bir ilçeye ama şube müdürü çok sıcak yaklaşmamıştı konuya ozaman ayrılmamıştım daha..tekrar gidip konuşmayı düşünüyorum burası küçük bi yer ve burdan uzaklaşmak istiyorum burdan ve onun kaldığı Merkez'den uzak bir bir ilçeye..

bi de 'asla bsy istemiyorum, parada gozum yok' diyerek, biz tazminat tesvikcilerini paragoz konumuna dusurmeleri yok mu
mesele para degil diyoruz, bana misin denmiyor..
O alinan tazminat azda olsa psikolijik bir rahatlama getiriyor.Hakliyken hakkini aliyorsun .Simdi ben bosanma davamda tazminatimdan vazgecsem esim sevincten ayaklarima kapanicak biliyorum.Ama vazgecmeyip tazminati alirsam yine kapanicak cunki bu kezde baticak yapma etme diye yalvaricak.Ama ona iyilik yapmayi dusunmuyorum . Boyle erkekler iyiligi haketmiyor.
O yuzden tazminata evet diyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…