- 28 Eylül 2013
- 561
- 653
- 208
- 47
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
Tabii ki unutmak mümkün değil tam olarak ama en azından hatırladığında içini acıtmadığı anlar da gelecek ! Tıpki bir yaranın kanaması,acıması sonra zaman geçtikçe kabuklanması en sonunda da yara iyileşse de izinin kalması gibi...Biliyormusunuz ben ona ait,onu hatırlatan herşeyi o evde bıraktım...bana aldığı bütün hediyeleri bana bir doğum günümde aldığı telefonu...onunla beraber aldığımız şeyleri bile gözümün önünden kaldırdım görmemek için..sadece mesajlarını silemiyorum kartımda kayıtlı kalan taa nikah yaptığımız 2008 şubatından kalan mesajları... kıyamıyorum...ve ben kendimi biliyorum zaman geçsede unutamayacağım..
Tabii ki unutmak mümkün değil tam olarak ama en azından hatırladığında içini acıtmadığı anlar da gelecek ! Tıpki bir yaranın kanaması,acıması sonra zaman geçtikçe kabuklanması en sonunda da yara iyileşse de izinin kalması gibi...
çok teşkkür ederim dulalarınızda olduğum için...Canım benim belki şuan sana inandırıcı gelmiyor ama emin ol geçecek , geçiyor da...Zaman herşeyin ilacı gerçekten ....Suçlama konusunda ne olur daha objektif bak olaylara ve yapacağın en son şey olsun kendini suçlamak...Sen değerlisin, sen kıymetlisin! Başkası bilmese de sen bilmelisin değerini ! Kimsenin seni böylesine üzmeye hakkı yok !!! Eski eşin kendi vicdanını rahatlatmak adına tabii ki seni suçlayacak yoksa sana yaşattıklarının ağırlığını nasıl taşıyacaktı?
Ve içinden gelmese de ne olur sürekli düşüncelerle boğulmamak, vesveseye izin vermemek için hem bedenini hem de beynini boş bırakmayacak bir şeyler yap... Şayet sen şu ilk süreçte kendini depresyon modundan koruyabilirsen seneye yılbaşında ondan kurtuluşunun sene-i devriyesini kutluyor olacaksın hem de davulla zurnayla !!! Az daha sabır az daha dirayet !
Senden uzak, Allaha yakın olsun ! Dualarımdasın tatlım !!!
Teşekkür ederim yeni yıl sizede mutluluk versinYeni yil sana mutluluklar getirsin. Hersey gonlunce olsun Yagmurlu.... mutlu yillar....
Teşekkür ederim sağolun...Rabbim bundan sonraki hayatınızda yüzünüzü güldürsün. Umarım çabuk atlatırsınız.
Ya hic aklina bile gelmeyecek, gelse de umrunda olmayacak seni umursamayan adam niye umrunda olsun ya? Zamana birak. Yine seversin, daha guzel seversinBiliyormusunuz ben ona ait,onu hatırlatan herşeyi o evde bıraktım...bana aldığı bütün hediyeleri bana bir doğum günümde aldığı telefonu...onunla beraber aldığımız şeyleri bile gözümün önünden kaldırdım görmemek için..sadece mesajlarını silemiyorum kartımda kayıtlı kalan taa nikah yaptığımız 2008 şubatından kalan mesajları... kıyamıyorum...ve ben kendimi biliyorum zaman geçsede unutamayacağım..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ve tüm dualarınızı kabul etsinİsmini bilmesem de bu mübarek gecede "tez zamanda ruhunun ferahlığa kavuşması, sıkıntılarından arınması" için sana da dua ettim canım...
Nasılsın ? Nerde kalıyorsun ?Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ve tüm dualarınızı kabul etsin
konu sahibini esinden tazminat almasi icin ikna etmeye calistikbu konu nasil 100 sayfa oldu, ne konustunuz bu kadar
Boşlukta gibiyim...şimdi okulumun olduğu ilçede kalıyorum burdan gitmek istiyorum başka bir ilçeye ama şube müdürü çok sıcak yaklaşmamıştı konuya ozaman ayrılmamıştım daha..tekrar gidip konuşmayı düşünüyorum burası küçük bi yer ve burdan uzaklaşmak istiyorum burdan ve onun kaldığı Merkez'den uzak bir bir ilçeye..Nasılsın ? Nerde kalıyorsun ?
bi de 'asla bsy istemiyorum, parada gozum yok' diyerek, biz tazminat tesvikcilerini paragoz konumuna dusurmeleri yok mukonu sahibini esinden tazminat almasi icin ikna etmeye calistik
O alinan tazminat azda olsa psikolijik bir rahatlama getiriyor.Hakliyken hakkini aliyorsun .Simdi ben bosanma davamda tazminatimdan vazgecsem esim sevincten ayaklarima kapanicak biliyorum.Ama vazgecmeyip tazminati alirsam yine kapanicak cunki bu kezde baticak yapma etme diye yalvaricak.Ama ona iyilik yapmayi dusunmuyorum . Boyle erkekler iyiligi haketmiyor.bi de 'asla bsy istemiyorum, parada gozum yok' diyerek, biz tazminat tesvikcilerini paragoz konumuna dusurmeleri yok mu
mesele para degil diyoruz, bana misin denmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?