- 25 Mart 2011
- 995
- 636
- 133
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
Öylemi bunun bu kadar kolay olduğunu bilmiyordumben de 15 gün içinde ve 45 sn süreye bir mahkemede boşanmıştım..
Beni biraz anlamanızı isterim,bir kaç kez yine fake denildi..ve ben size hakaret etmedim,anlattıklarım için düşünceleriniz üzdü sadece..ve biliyormusunuz eğer ben Kasım ayının 28 nde cuma protokolü imzalasaydım o hafta 3 gün sonra boşanma olacaktı..geç imzaladım yani aralığın 12 si cuma günü imzaladım 16 sında boşanma olduBen başta sana inanıp fikirlerimi yazmıştım. Keşke hiç kendimi yormasaymışım, senin için üzülmeseymişim. Anlattıkların doğru olsa bile yukarda benim için yazdıklarından sonra... benim nasıl biri olduğumu bilemezsin ama senin nasıl bir insan olduğun ortada sayfalarca okuduk yazdıklarını....neyse dahada bi şey demiyeceğim, ne tartışmak nede seviyene inmek istemiyorum.
Ben başta sana inanıp fikirlerimi yazmıştım. Keşke hiç kendimi yormasaymışım, senin için üzülmeseymişim. Anlattıkların doğru olsa bile yukarda benim için yazdıklarından sonra... benim nasıl biri olduğumu bilemezsin ama senin nasıl bir insan olduğun ortada sayfalarca okuduk yazdıklarını....neyse dahada bi şey demiyeceğim, ne tartışmak nede seviyene inmek istemiyorum.
Sizi anlamaya çalışıyorum eğer önceki yorumlarımada bakarsanız size gerçekten çok üzülmüştüm. Ve hiç bir şey almadan gitmemenizi, evliliğinize maddi manevi emek verdiğiniz için hakkınız olanı talep etmenizi, eşinize ve o kadına manevi tazminat açmanızı söylemiştim. Sadece ben değil hemen herkes söyledi bunları, sizde ısrarla hayır deyince, son yaşadıklarınızıda kuvvetli bir kalemle yazınca şüphelendim doğal olarak. Burada neler okuyoruz , üzülüp destek olmaya çalıştığımız o konuların sonrada fake olduğu çıkıyor ortaya. Sapla saman karışıyor bazen. O yüzden sizde lütfen beni anlamaya çalışın. Sizi üzdüysem özür dilerim. Hakkınızı helal edin, böylesi zor bir zamanınızda sizi kırdıysam gerçekten çok özür dilerim.Beni biraz anlamanızı isterim,bir kaç kez yine fake denildi..ve ben size hakaret etmedim,anlattıklarım için düşünceleriniz üzdü sadece..ve biliyormusunuz eğer ben Kasım ayının 28 nde cuma protokolü imzalasaydım o hafta 3 gün sonra boşanma olacaktı..geç imzaladım yani aralığın 12 si cuma günü imzaladım 16 sında boşanma oldu
Öylemi bunun bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum
Konuyu baştan sona okudum. Şu boşanma gününü anlatan mesaj beni bitirdi. Zaten canım sıkkın bu ara. İçim dışıma çıktı ağlamaktan. Genel olarak, hem çok kızdım sana hem de takdir ettim. Umarım bundan sonraki hayatın apaydınlık olur. Sakın ama sakın bir gün bana geri döner ümidiyle yaşama. Boş umut insanı yer bitirir. Döner ya da dönmez demiyorum bak. Sen kendini o umuda bağlama! Acını yaşa. dibine kadar yaşa hatta. Kalmasın içinde bir şey. Ve sonra silkelen yeniden kalk ayağa. Ömrüm aydınlık, gönlün ferah ve günlerin neşe dolu olsun bundan sonra.. Sen değerlisin bunu unutma ve sık sık hatırlat kendine.
çok üzücü bir durum, ama sizi sevmediğini söylemiş birini kendinize döndürmeye çalışmayın derim
not: hiç yıkılmayın aksine dim dik durun !
çok üzücü bir durum, ama sizi sevmediğini söylemiş birini kendinize döndürmeye çalışmayın derim
not: hiç yıkılmayın aksine dim dik durun !
Bundan sonra kızmak bir işe yaramaz. Keşke seni bu kadar üzmenin bedelini ödeseydi ama sen böyle istedin böyle oldu.bundan sonra çok mutlu olursun inşallah .son aldatilman, son hayal kirikligin, son üzüntün bu olsun .Yanımda olan,yorumlarıyla bana destek olan,içime su serpen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim...
Teşekkür ederim.Ne güzel yazmışsınız. yüreğinize sağlık...
Konu başlığınızı birkaç saat önce gördüm ve ilk birkaç sayfasını okuduktan sonra aklımda direkt eşinizin tavırlarından bu işin sonuna dair bir fikir yürüttüm, kendimce olayların analizini yaptım yorumladım vs. Evde yatılı misafirim olduğu için de forumdan çıktım ama herkes yatınca dayanamayıp tekrar girdim konuya ve gelişmeleri merak edip çoğu sayfayı tek tek okudum. Maalesef ki aklımdan geçenlerin büyük oranda gerçekleştiğini görmek yine de beni üzdüYanımda olan,yorumlarıyla bana destek olan,içime su serpen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?