Eşim erkek kardeşimi evde istemiyor

Öyle kocayı bosamak lazım

Yok ya deseydin zihniyete bak.insan esini kardesinden kiskanir mi ayip yahu.kardesin o senin caninin bi parcasi .sende firsat verme esine bu konuda tepkini koy.tamam izin almadan cagirmissin yanlis ama onun yaptigida yanlis karimin basinda duruyo ne guzel tek kalmiyolar demiyoda fesat fesat dusunuyo

Aman kocişlerinize sıkı sarılın kaçmasınlar.
Kocanız ailenizle görüşmüyor, sevmiyor, kardeşinizden nefret ediyor siz onun ailesi ile iç içe yaşıyorsunuz ve kıskanmasın diye kardeşinize soğuk davranıyorsunuz. Aferin mi diyelim napalım?

Hiçbir şeyinizin uyuşmadığı ve düşünce yapısı bozuk olan bu adamı çok mu aradınız?
Müge Anlı "çocuğun altını sadece annesi değiştirsin" demişti de yok artık daha neler demiştim. Haklıymışsın Möge apla. Hey yarabbim.

Millet kafayi yemis kendi kardesi olsa nasil zorla kalirdi

Buarada ne demek
Kardesimden kiskaniyor kafasindan ne geciyor, ne demek eve yabanci erkek almisim gibi

Oha ya o nasil kafa?

Valla bu duruma kayıtsız kalamadım eşinizin cirkin düşüncesine ayrı bir sinir oldum ne denir, ben kardeşim İstanbul’u kazandığında benim haberim yokken eşim babamı ikna edip bizde kaldı 2 sene sonrada pandemi patladı ama nasıl iyi gelmişti bize zaten odasından çıkmazdı. Eşiniz cok büyük ayıp ediyor . Hem yokmuş empati lütfen

Adam direk kıskanıyorum dememiş. Ya da konu sahibinin ima ettiği şekilde dememiş. Konu sahibi böyle olduğunu düşünüyor. Yani aslında konu sahibi bunu empoze etti millet coştukça verdi gazı. Bana tuhaf geldi konu.

5 yil ayni yatagi paylas her ihtiyacini gör ama kocaya kardesim sen yokken burda kalacak diyeme.

Yemin ederim bu kk da gorduklerimden okuduklarimdan sonra kafayi yiyecegim bir gun.

Adam karisini erkek kardeşi ile ayni evde koymak istemiyormus kiskaniyormus. Ya sizin varya topunuzun allah cezanizi versin nefret ettim artik ya. Les fikirli adamlar ve buna gikini cikarmayan embesil kadinlarin topu yerin dibine girse keşke

Jes çok ağır konuşmuş burda ama altına imzamı atarım yani her bir dediği doğru.

Adamın zihniyeti kötü hemde çok kötü Tamam sorsanız daha uygun olurmuş sonuçta o ev ikinizin. Ama kardeşinizi o yokken evde istememek ne demek???? Eşinin kardeşi olsa normal istememeli zaten kendi yokken derim ama o sizin kardeşiniz Allahım aklıma mukayyet ol

Diyebileceğim tek şey kızınıza sahip çıkın

Kıskanma kısmına çüş demeye geldim

Evet söylüyorum bunlar gerçekten hastalıklı düşünceler. Ama onun elin adamı gibi görüyor . Onun varken oturmama kalkmama giyinmeme herşeyime laf ediyor
E madem böyle biri niye cağirdinızki. Şimdi git demek daha saçma olacak. Eşiniz normal degil ama bunu bilerek cağırmanız da normal değil. Üstelik boyle birseyi esinizle konişmadan teklif etmeniz aşırı saçma.

Büyük de konuşmak istemiyorum ama böyle erkeklerle neden evleniyor hanımlar

Yani benim de bi arkadaşın eşi böyle kıza huzur vermedi adam bir de çalışmıyor yıllardır kızın parasını yer evde yatar

Ben çekemem cidden kafam kaldırmaz
Benim kocam mükemmel demiyorum bunu konuşmak için yazmıyorum ama bana faydası yoksa böyle hastalıklı psikoptsa çekmem yani
Ama çoğu kadın böyle abuk sabuk tipleri çekiyor
Aklımda tek soru
Neden ?

Neden katlaniyorsunuz böyle bir adama. Normal değil ki . Hayatınızı harcar gider ailenize hasret yaşarsınız.

Hiçbir ortak noktalarida yok. Gezmeyi tozmayi geçtimde bir evlilikte konuşamadıktan sonra ne anlamı var bu evliliğin dahası paylaşımsız evlilik ne anlam ifade eder.ayni yatağı paylaşmak bile ürkütücü yabancı gibi olur insan.

Kesinlikle katılıyorum. Resmen kadının ailesinin elini ayağını kesmiş evinden. Kadını yanlizlastirmis bile baksanıza eşinin davranışıni normal sanıp kardeşine soğuk davraniyor muhakeme bitmiş. Doğru yanlis ayırt edemiyor

Eee yuh yani. İStemeyebilir hadi ona amanna ama kıskanmak ne? Ben yine de kıskanmayı kötü manasıyla düşünmek istemiyorum.

Benim de görümcem var. Sadece abisi evde varken de gelebilir. Aklıma da zerre şüphe düşmez. Bazen bize davet ederiz zaten görümceden ziyade benim de kardeşim gibidir. Film izleriz mesela. Ortaya eşim oturur, bi omzuna ben dayarım kafamı, bi omzuna kız kardeşi dayar. Kardeş onlar.

Kusura bakmayın ama çok iğrenç bir düşünce. Kıskançlığı anlarım. Ama kardeşimden, babamdan kıskanan hele ki düşünmek istemediğim manası ile, büyük konuşmak istemem ama iş bambaşka yerlere gider.

Böyle bir durumda kocayı düşünmek yerine kardeşe nasıl yardımcı olunabilir onu düşünmeniz gerekirdi. En büyük ayıp kardeşe yapılıyor..

Evet kesinlikle haketmiyorsun. Kendine gelmeli eşin. Alttan alma artık.
Sen onun ailesiyle sürekli yaşıyorsun ama senin kardeşin gelip kalamayacak öyle mi Yazıklar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…