- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
Merhaba kızlar.Eşim mühendis. özel sektörde 8 yıldır çalışıyordu. en alttan başlayarak dişiyle tırnağıyla müdürlüğe yükseldi ve 200 kişi civarını yönetti.çok çalışkandı, çıkış saatinden 3 saat sonra çıkıyor günde 13 saat civarı çalşıyor, hafta sonu bile zaman zaman işe gidiyordu.O çok çalıştı , ben de işten gelişini uzun uzun bekledim......Anlayışlı bir yöneticiydi..maaşı 2500 gibiydi. 2 ay sonra ise 5000 olacaktı....
İkimizde çok fakirlik çektik çocukluğumuzda,gerçekten 2 ay sonra o kadar maaşımız mı olacak diye inanamıyorduk.o günlerin hayalini kuruyorduk. Bu arada ben de çalışıyorum ama aylık borcumuz benim maaşımdan fazla...neyse sebepsiz yere çıkarıldı, kendimizi suçluyoruz ama bulamıyoruz.Çok şaşkınız, kırgınız... eşim 1 aydır iş arıyor.güçlü, gururlu....
Allah benim için en hayırlısını verdi hep. Bunda da bir hayır vardır diyorum, belki daha iyi olacaktır diyorum. dua ediyorum. ve sizden de dua istiyorum, benim için dua eder misinizBaşkalarının yaptığı dua kabul olurmuş.her şey gönlünüzce olsun.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun canim.. Bir kapi kapanir digeri acilir.. Attigimiz her adimda hayirlisini istemeliyiz hayatta vardir bir hayri ve biz bilemeyiz Rabbimiz bilir. Gonlunuzden gecenler hakkinizda hayirli olsun INSALLAH.. Sonunda mutlu ve huzurlu olun..
Bu mubarek ve guzel hafta baslangicinda Efendimize salavat getirerek ondan sefaatci olmasini iste ve dua et.. dualarim darda kalan kullara. Rabbim bizi darda koymasin.
arkadasım canı gonulden dua edıyorum senın ıçın ıns. esın guzel bır ıs bulur herseyde gonlunuzce olur Allah yardımcınız olsun hakkınızda en hayırlsını versın ıns.
çok teşekkür ederim canım. hayır bulamadı gelişme bile yok. bulsa hemen size haber vereceğim
çok duygulandım canım Allah razı olsun . bugün bir sürü melekten bir sürü güzel dua aldım yine.. çok mutluyum.hepimizin duaya ihtiyacı var sizinde gönlünüzde ne geçiyorsa rabbim onu versin . Amin
anladım tatlım ıns en kısa zamanda oyle bır kapı acılırkı hanenıze sasırır kalırsınız... sabret canım bırde kocanın psıkolojısı alt ust olmustur su an ona cok anlayıslı davranman gerekır.. kendıne ıyı bak canım ..
allah bir kapı kaparsa bir kapı açarmış rızkınızı kesmemiş ki yaşıyorsunuz. inşallah hayırlısıyla işbulur eşin. istanbulda mı yaşıyorsunuz.belki
kulağımıza eşinize göre bir iş haberi geçerse size bildiririz.
allah razı olsun canım. kutlu doğum haftası bu hafta doğru,unutmuştum... salavatı çekiyordum daha çok çekeceğim artık.her zaman duaya ihiyacımız var bizlerin
canım benim rabbim kolaylıklar versin inşallah her şerde bir hayır vardır derler yaa inşallah daha iyi yerlere gelir yeni bir işe girip üzülme Rabbim sıkıntılarınızı gidersin elbet herşeyin en iyisini o bilir bir kapıyı kapatırsa diğerini açar çaresiz bırakmaz öpüyorum dualarım sizinle canım.
Allaha o kadar çok güveniyorum ki bazen hayallerimden daha güzeli olacakmış gibi geliyor.ama yinede kendimi kötüye alıştırıyorum sonra hayal kırıklığına uğramayım diye.çok duaya başladık ibadete, o yüzden huzur bulduk.çok destekoluyorum canım.. sen de 2 sonra evleneceksin galiba. Alalh hep çok mutlu etsin sizi, hiç ayırmasın. Amin:
kesinlikle maaştan dolayı çıkarmışlardır eşini.
hatta eşin birini yetiştirmiştir yanında.
eşini çıkardıktan sonra onu o konuma getirmişlerdir.
özel sektör artık kan emiyor.
mezun çoğaldı asgari ücrete çalışan mühendisler bile varmış.
ben 2 yıla yakın özelde çalışmış ve 1 yıldırda devlette olan mühendisim.
özel sektörü iyi biliyorum.
otursun kpss çalışsın eşin.
matematiği türkçeyi zaten yapar
tarih coğrafya vatandaşlık çalışsın.
ne mühendisi bilmiyorum ama inşaat yada makineyse atanması daha kolay.
devlet daha çok aldığı için puanlar elektrik-elektronik ve bilgisayara göre daha düşüyor.
Rabbim yardımcınız olsun.
amin canım allah razı olsun. gıda müh. alım az. eşim kpss düşünmüyor, çok çalışmayı seviyor. kariyer yapmayı filan, bir firmaya girip yükselmeyi istiyor . bu da ömrümüzden yıllar alıyor .. ben de zorla bu sene kpss ye sokacağım. bugün de internetten data gy gk tüm dersler ve yargı denemesi sipariş verdim. inş çalışır.85 alsa bile alım zor birde mezun olalı 8 yıl oldu. ozaman devlete puanı yetiyormuşta istememiş. şimdide herşeyi unuttum diyor. gönlümden devlet geçiyor . allahım en hayırllısını ver..
canım gıda mühendislerinin avrupa birliğine uyum çalışmları nedeniyle önlerinin açılacağını düşünüyorum.
bir çok yere gıda mühendisi çalıştırma zorunluluğu gelecek.
inşallah tez zamanda güzel bir iş bulur.
hiç bir gelişme yok,
BEBEK YAPACAKTIM BU MAYISTA.yaza kadar 5 kilo verecektim,3 aydır pilatese gidiyordum vucudum baya şekillenmişti...baharın tadını çıkarıp bisiklete binip, deniz kenarında güneşin batışını seyredecektim, annem gelecekti eşim çalışırken biz de ana kız takılcaktık..
hiç bir şey hiç bir şey yapmıyorum sadece evde oturuyorum, hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden ve 3 kilo aldım 56 dan 59 a çıktım....
tek ve çok güzel tarafı namaza başladım.
kendını salma sevgı_kelebeğıı
bebeğı erteleyın canım ama günlük hayatına devam et
sporunu yap havanın tadını çıkarın
eşınınde moralı bozulur sonra, huzursuzluk olmasın evınızde
eşınede yazık, erkeklerın evde ışsız oturması kadar kötü bı durum yoktur
babamdan bılıyorum, 3ay raporluydu hastalıktan o bıle ne kadar zordu bızım ıçın anlatamam
bıde babam kahveye gıtmez, dışarı çıkmaz
her ışımıze karışır olmuştu, ışe başlamasaydı tekrardan annemle tatıle gıtmeyı planlıyorduk evde durmayalım dıye
ınşallah en kısa zamanda eşın gönlüne göre bır ış bulur canım.
malesef özel sektör her zaman tehlıkelı ve acımasız
ansızın ışten çıkarabılıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?