Eşim işten çıkarıldı.

arkadasım canı gonulden dua edıyorum senın ıçın ıns. esın guzel bır ıs bulur herseyde gonlunuzce olur Allah yardımcınız olsun hakkınızda en hayırlsını versın ıns.

allah razı olsun canım. kutlu doğum haftası bu hafta doğru,unutmuştum... salavatı çekiyordum daha çok çekeceğim artık. her zaman duaya ihiyacımız var bizlerin

arkadasım canı gonulden dua edıyorum senın ıçın ıns. esın guzel bır ıs bulur herseyde gonlunuzce olur Allah yardımcınız olsun hakkınızda en hayırlsını versın ıns.

çok duygulandım canım Allah razı olsun . bugün bir sürü melekten bir sürü güzel dua aldım yine.. çok mutluyum.hepimizin duaya ihtiyacı var sizinde gönlünüzde ne geçiyorsa rabbim onu versin . Amin

çok teşekkür ederim canım. hayır bulamadı gelişme bile yok. bulsa hemen size haber vereceğim

anladım tatlım ıns en kısa zamanda oyle bır kapı acılırkı hanenıze sasırır kalırsınız... sabret canım bırde kocanın psıkolojısı alt ust olmustur su an ona cok anlayıslı davranman gerekır.. kendıne ıyı bak canım ..

allah bir kapı kaparsa bir kapı açarmış rızkınızı kesmemiş ki yaşıyorsunuz. inşallah hayırlısıyla işbulur eşin. istanbulda mı yaşıyorsunuz.belki
kulağımıza eşinize göre bir iş haberi geçerse size bildiririz.

çok duygulandım canım Allah razı olsun . bugün bir sürü melekten bir sürü güzel dua aldım yine.. çok mutluyum.hepimizin duaya ihtiyacı var sizinde gönlünüzde ne geçiyorsa rabbim onu versin . Amin

amın canım aklıma geldıkce dua edıcem senın ıcın sende ıcını ferah tut gun dogmadan neler dogar Allah ılle bır kapı acar

canım benim rabbim kolaylıklar versin inşallah her şerde bir hayır vardır derler yaa inşallah daha iyi yerlere gelir yeni bir işe girip üzülme Rabbim sıkıntılarınızı gidersin elbet herşeyin en iyisini o bilir bir kapıyı kapatırsa diğerini açar çaresiz bırakmaz öpüyorum dualarım sizinle canım.

Allaha o kadar çok güveniyorum ki bazen hayallerimden daha güzeli olacakmış gibi geliyor.ama yinede kendimi kötüye alıştırıyorum sonra hayal kırıklığına uğramayım diye.çok duaya başladık ibadete, o yüzden huzur bulduk.çok destekoluyorum canım.. sen de 2 sonra evleneceksin galiba. Alalh hep çok mutlu etsin sizi, hiç ayırmasın. Amin

Amin canım. biz buralara eşimin işi için gelmiştik ailemize 10 saat uzak , istanbul ankara antalya izmir bursa kısacası heryere bakıyoruz.olur mu ki burdan iş, neden olmasın hayat sürprizlerle dolu

allah razı olsun canım. kutlu doğum haftası bu hafta doğru,unutmuştum... salavatı çekiyordum daha çok çekeceğim artık. her zaman duaya ihiyacımız var bizlerin

Senden de razi olsun canim.Hersey bizler icin canim dunde Allah'in bugun de, yarin da.. Basimiza ne gelecegi bilinmez. Hayirlisi olsunda ne olursa olsun.. Rabbim bizi sinavlardan geciriyor insAllah sukurle ve sabirla geceriz imrihanlarda. Esine guzel bir is imkani verir insAllah haksizliga ugratanlar varsa eger ki onlarida islah etsin.. Kul hakki yemekten buyuk gunah yoktur. Allah yar ve yardimciniz olsun.

canıım ne kadar güzel yazmışsın.gönlümdeki gibi. tüm iyi kalpliler benim sayfamda toplanmış bugün . allah razı olsun

saol tatlım yaa cok tesekkur ederım duan ıcın... kalbın cok temızz en guzel seyler olur hayatında emınım..

hiç bir gelişme yok,

BEBEK YAPACAKTIM BU MAYISTA.yaza kadar 5 kilo verecektim,3 aydır pilatese gidiyordum vucudum baya şekillenmişti...baharın tadını çıkarıp bisiklete binip, deniz kenarında güneşin batışını seyredecektim, annem gelecekti eşim çalışırken biz de ana kız takılcaktık..

hiç bir şey hiç bir şey yapmıyorum sadece evde oturuyorum, hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden ve 3 kilo aldım 56 dan 59 a çıktım....

tek ve çok güzel tarafı namaza başladım.

kesinlikle maaştan dolayı çıkarmışlardır eşini.
hatta eşin birini yetiştirmiştir yanında.
eşini çıkardıktan sonra onu o konuma getirmişlerdir.
özel sektör artık kan emiyor.
mezun çoğaldı asgari ücrete çalışan mühendisler bile varmış.
ben 2 yıla yakın özelde çalışmış ve 1 yıldırda devlette olan mühendisim.
özel sektörü iyi biliyorum.
otursun kpss çalışsın eşin.
matematiği türkçeyi zaten yapar
tarih coğrafya vatandaşlık çalışsın.
ne mühendisi bilmiyorum ama inşaat yada makineyse atanması daha kolay.
devlet daha çok aldığı için puanlar elektrik-elektronik ve bilgisayara göre daha düşüyor.
Rabbim yardımcınız olsun.

amin canım allah razı olsun. gıda müh. alım az. eşim kpss düşünmüyor, çok çalışmayı seviyor. kariyer yapmayı filan, bir firmaya girip yükselmeyi istiyor . bu da ömrümüzden yıllar alıyor .. ben de zorla bu sene kpss ye sokacağım. bugün de internetten data gy gk tüm dersler ve yargı denemesi sipariş verdim. inş çalışır.85 alsa bile alım zor birde mezun olalı 8 yıl oldu. ozaman devlete puanı yetiyormuşta istememiş. şimdide herşeyi unuttum diyor. gönlümden devlet geçiyor . allahım en hayırllısını ver..

Son düzenleme:

canım gıda mühendislerinin avrupa birliğine uyum çalışmları nedeniyle önlerinin açılacağını düşünüyorum.
bir çok yere gıda mühendisi çalıştırma zorunluluğu gelecek.
inşallah tez zamanda güzel bir iş bulur.

kendını salma sevgı_kelebeğıı
bebeğı erteleyın canım ama günlük hayatına devam et
sporunu yap havanın tadını çıkarın
eşınınde moralı bozulur sonra, huzursuzluk olmasın evınızde
eşınede yazık, erkeklerın evde ışsız oturması kadar kötü bı durum yoktur
babamdan bılıyorum, 3ay raporluydu hastalıktan o bıle ne kadar zordu bızım ıçın anlatamam
bıde babam kahveye gıtmez, dışarı çıkmaz
her ışımıze karışır olmuştu, ışe başlamasaydı tekrardan annemle tatıle gıtmeyı planlıyorduk evde durmayalım dıye
ınşallah en kısa zamanda eşın gönlüne göre bır ış bulur canım.
malesef özel sektör her zaman tehlıkelı ve acımasız

ansızın ışten çıkarabılıyorlar

Son düzenleme:

eşim çalışırken evde hiç oturmazdık sürekli gezerdik.evde sıkılırdı. bazen bunalıyor ama stres yapmıyor, bana hissetirmiiyor...bugün iyi hissediyorum kendimi. eşimle zaman geçirmek çok hoşuma gidiyor. dışarı çıkmıyoruz ama evde film izliyoruz, tavla atıyoruz, satranç oynuyoruz...sonra birden aklımıza işsizlik geliyor birazcık üzülüyoruz. ev işlerine yardım ediyor, karışmıyor sağolsun herşeye.. yalnız ne zaman , nerede işe başalayacak gibi düşünceler geliyo. of öyle inişli çıkışlı düşünceler. geçinmek için ise benim 4 tane bileziğim var her ay onları bozduruyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…