Eşim işten çıkarıldı.

Çok sevindim,hayırlısı olsun canım

hadı bakalım hayırlısı

ınşallah herşeyınız yoluna gırer, ıstedığınız gıbı olur

sağolun kızlar inşallah hayırlıdır. tam 3 ay işsiz kaldı bozduracak bileziğim kalmadı malesef. ve eş durumu atamasndan ( ağustos) önce yerleşmeli bir yere..umarım hayırlıdır.. 1 ay sonra size yine mutlu olup olmadığımı yazacağım...

iş başı yapacak pazartesi günü.11 saat uzaklıktaki memleketimde....iyi mi kötü mü, hayırlı mı hayırsız mı, ben atanabilecek miyim atanamayacak mıyım, hamilelilik düşünsem mi düşünmesem mi?

en önemlisi ben bu geceyi tek başıma nasıl geçireceğim .................................................

Allah kavuştursun..Bence hamilelik işini biraz ertelemen iyi olur..Birşeyler yoluna girsin iyice...

Allah kavuştursun..Bence hamilelik işini biraz ertelemen iyi olur..Birşeyler yoluna girsin iyice...

sağol canım, bu ay veya gelecek ay hamile kalırsam öğretmen olduğum için gelecek yıl 2. dönem tamamen izinli olacağım yazın da tatil olacağım.. ocaktan eylüle kadar 9 ay çalışmadan maaş alacağım.. atama dönemi ağustos sonu. eylülde hamile kalırsam yazın filan boşa gidecek.

bu arada mesaj yazarken senin geleceğini tahmin ediyorum, çok teşekkür ederim ilgin için canım.

bu işi sevmedi uygun gelmedi...görüşmeye çağrılmak için bekle, 2. ve 3. görüşmeye çağrılmayı bekle ve hep olmadı cevabını al, yada hiç aranma bile....eş durumu için en geç temmuzda sigortası yaplımalı yoksa 1 yıl ayrı kalacağız...

hiç mutlu değilim sabretmekten de yoruldum. ne derse girmek, ne yemek yapmak ve yemek, ne okula gitmek ne tatile girmek istiyorum ... babamın yanına da gitmek istemiyorum burda iş bulmasını beklemek de. kimseyle birlikte vakit geçirmek de istemiyorum, yalnız kalmak da istemiyorum....bebek yapsam mı artık 30 yaşındayım demek de istemiyorum burda işe girerse ne olur diye saatlerce orayı da araştırmak istemiyorum.... bu hayatta istediğim hiç bir şey yookk.. yeteeer... boğuluyorum , ve ağlıyorum, yeterrrrrrrrrrrrr

İşi neden sevmedi eşin ? Kolay mı iş bulmak ?? :44:

:44::44: kötü olmuş ya

hamılelık ışını bıraz erteleyın bence herşey bı yoluna gırsın sonra yaparsınız bence :26:

üzme kendını bu kadar vardır eşının bı kısmetı

:44::44: kötü olmuş ya

hamılelık ışını bıraz erteleyın bence herşey bı yoluna gırsın sonra yaparsınız bence :26:

üzme kendını bu kadar vardır eşının bı kısmetı

3 ay oldu canım sabretmekten yoruldum. erteleyeceğim hamileliği..düne ve önceki güne göre kendimi daha iyi hissediyorum ama düzelen hiç bir şey yok her şey kötüye gidiyor ve zaman daralıyor

Aynı şehirde kesintisiz prim şartı yokmu? Canını sıkmak istemem, tayin yönetmeliğini iyi okuyun araştırın. Belkide milli eğitimde öyle değildir. Ben başka bakanlıktayım, bizim yönetmeliğimizde öyle.

bilmiyorum. bizde son iki yıl içinde 360 gün sigortalı yazıyor sadece.. ama hemen şimdi detay araştıracağım.. öğretmen arkadaşlar da bundan hiç bahsetmedi. hemen bakıyorum

canım bir korkuyla baktım ama sadece son 2 yılda 360 gün çalışmalı yazıyor. bir de arkadaşım eş durum ile bir şehre atandı 6 ay sonra eşi başka şehirde başladı 6 ay sonra da oraya atandı..öyle bir durum yok sanırım bizde .

İyi o zaman bir sorun yok. Öğretmenlerin eş durumu ataması daha kolay oluyor zaten. Ben 1 senedir eşimden farklı şehirde yaşıyorum, eşim özelde ben devlette. Tayin bekliyoruz. Bizde toplamda 2 yıl prim, bunun son 1 yılı ise aynı şehirde kesintisiz prim istiyor. Bizim 4.5 ayımız kalmıştı. Ama şimdi eşimin çalıştığı şirket satılıyor. Eşim işsiz kalacak Tayin olacağım zamanı bile bilmiyorum artık. Çok sıkıldım sabretmekten. Bir sürüde düğün için çektiğimiz kredi var. Nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum Sizle durumumuz aynı anlayacağın.

ah canım kaderdaşız yani. allah sabır versin bize.. biz de aylık 1800 kredi ödüyoruz, ev kira 500 de o...her ay bilezik bozduruyorum son 1 tane kaldı...canım gönlündeki neyse inşallah o olur ya inş atamadan sonra işsiz kalır yada aynı şehirde işten çıkmadan iş bulur... malesef kariyer net filan yeterli değil mutlaka eş dost referans gerekli...

eşimi zorla ikna ettim kpss ye girecek min 85 almalı gün de 2 saat var çalışacak vakit. en son 8 yıl önce sınava girdi. yine de ona güveniyorum..

of buldum ya benim gibi birini anlattıkça anlattım..

senin için dua edeceğim canım

Hehe, aynı durumda birini bulunca anlat tabi içini dök. Benimde düğün takılarım bitti, 3 tane bileziğim kaldı. Böyle giderse onlarda gidecek. Biz iki tane kira ödüyoruz farklı şehirlerde olduğumuz için. Eşim 300, ben 400 ödüyorum. İki doğalgaz, iki elektrik uzuyo bu liste.. Birde yol parası ödüyorum sürekli eşimle görüşebilmek için. Artık daha nadir görüşmeye başladık. Nasıl olacak bilmiyorum, eşim işsiz kalırsa üstüne ne yaparız hiçbir fikrimiz yok

Konum silindi. ve sizleri kaybettim, içim daraldıkça mesajlarınızı okuyacaktım sizi kaybetmek istemiyordum.eşim işe girince isimlerinizi tek tek yazarak tek tek teşekkür edecektim...3. gün silindiği için yöneticilere teşekkür ederim. şimdi 41. yasini de bitireceğim.

canım konun silindi demek bende bugün okudum Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…