Eşim tatilimin içine etti

Çok güldüm :)

Sizde şöyle , taşlı tuşlu bir yüzme eğitmeni tutsaydınız kendinize :)

Her an her şekilde kıskançlık yapıp hayatı zehir edenleri eleyerek diyorum ki , herkesin hayatında bazen gereksiz kaprisleri olabiliyor.
Ayarlarımız bozuluyor bazen :)

Unutun, unutturun , keyfini çıkarın tatilin. Senede bir kere nasip olabiliyor.

Yüzme bilmiyorum
İlk defa havuza girmek istedim
Eşim beklediğimi görüyor
Ama hala kaymaya çalışıyor
Üstelik kızlarla
Buna kızdım
Kaymaya çalışıyor ,üstelik kızlarla ..Aqua parkta herkes öyle kayıyor ki ,çok gereksiz tepki vermişsiniz

kizlar kayamazmi kayaktan
derde bak allahim
canim dertlendigin sey ceviz kabugu doldurmuyo farkindamisin
o gelmiyorsa sen gitseydin yanina askim ben geldim diye
tatilinizi zehir etmeyin eylenmeye bakin
esim izne ciksada bizde gitsek
Ayrıca o kızın umrunda bile değildir :)

Yüzme bilmiyorum
İlk defa havuza girmek istedim
Eşim beklediğimi görüyor
Ama hala kaymaya çalışıyor
Üstelik kızlarla
Buna kızdım
Çocuk havuzunda yüzmenize gerek yok, zaten su dize kadar. Yüzme bilmiyorsanız yetişkin havuzunda kıyı da yok birden boyu geçer ne yapacaksınız? Eşiniz sizi tutacak siz kulaç mı atacaksınız? Bence acilen yüzme öğrenin eşiniz kayarken siz de havuza uçarak atlarsınız.

ee napsın adam yüzme bilmeyen karısını elinden tutup havuza sokmadan önce biraz eğlenmek istemiş..
siz neden bağımlı gibi davranıyorsunuz..
havuzlarda boyu geçmeyen yerler var gayette kendi başınıza girebilirsiniz. sizde eğlenmeye çalışsanıza hem kendinize hem eşinize zehir edeceğinize..
yani ciddi söylüyorum koskoca çocuk sahibi kadınsınız havuza girmek için eşinize ihtiyaç duymanızı anlamakta zorluk çekiyorum..
havuzu denizi çok sevmiyorsanız alın elinize kitabınızı güneşlenin..

Çok iyi yaaa

Otellerin tatil köylerinin havuzunda yüzmek icin yüzme bilmeye gerek olmuyor. 1.30/1.40metre civari bir havuzdur muhtemelen,kendiniz de girebilirsiniz emin olun,çocuk gibi refakatçi istemeniz saçma. Siz kıskanmışsınız basbaya,bahaneniz de bu olmuş..
Ayrıca ne var kaymasında anlamadım.

Son düzenleme:
Ay yok artık. Canım nolcak yani kaysın gelir bidaha nedir yani. Hoşuna gitmiş demek ki sen arkasında kız var diye delirmissin. Tatile gidiyorsun orda bu tipler hoş değil ailecek tadını çıkar zehir eden olma.bir daha tatil yüzü goremeyebilirsin

E kaysıııın nevar bunda yani. TaTil mekanı orası ne yani beklesin erkeklerle mi denklestirsin kaycagi zamanı pesss
Kocani kapmazlar bence Relax ...

Otellerde havuz boyu 1.50 maksimum siz bence çok alıngansiniz kendinizi doldurmayin böyle insanlarda ne dertler var unutmayın bu dert değil gülüp geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…