Çok güldüm :)Ya amaan takıldığınız şeye bir bakın allasen. Kendi tatilinizi böyle abuk şeylerle baltalamayın. "Geldim, buradayım hadi gel" deyin, belki baktı ama görmedi, fark edemedi, olamaz mı?
2 hafta olmuştur havuza gittik, adam kayakları gördü ayıya bağladı, "Tanımıyorum" dedim kaçtım, öyle bir kayış, atlayış, millete salça olmak yok ya, çocuk gibi oldu. Baktım eğleniyor da, ben de uydum paldır küldür kaydık durduk. Bir ara gaza geldi "Daha hızlı kaymak ister misin?" dedi, evet demez olaydım, tekme attı resmen bana kayağın ucunda, daha hızlı gitmem için. Öyle boğuştuk durduk görmemiş gibi.
Siz de katılın, kendinizi dışarıda bırakmayın.
Kaymaya çalışıyor ,üstelik kızlarla ..Aqua parkta herkes öyle kayıyor ki ,çok gereksiz tepki vermişsinizYüzme bilmiyorum
İlk defa havuza girmek istedim
Eşim beklediğimi görüyor
Ama hala kaymaya çalışıyor
Üstelik kızlarla
Buna kızdım
Ayrıca o kızın umrunda bile değildir :)kizlar kayamazmi kayaktan
derde bak allahim
canim dertlendigin sey ceviz kabugu doldurmuyo farkindamisin
o gelmiyorsa sen gitseydin yanina askim ben geldim diye
tatilinizi zehir etmeyin eylenmeye bakin
esim izne ciksada bizde gitsek
eşiniz belli ki siz giyinirken vs boş boş beklemeyim demiş çıkmış eğlenmiş..
sizi gördüğü halde topuklarına vura vura mı tepeye çıktı adam?
tahminimce tepeye çıkmıştır kayıp ineyim diye düşünmüştür.
bir kere kaymasında ne sakınca var.
ayrıca karışık bir havuzda iseniz kadın önde arkada ne fark eder her türlü gözüne geliyor ki kadın arkasındaymış ne desin lütfen karım izin vermiyor araya başka bir adam atalım mı?
Çocuk havuzunda yüzmenize gerek yok, zaten su dize kadar. Yüzme bilmiyorsanız yetişkin havuzunda kıyı da yok birden boyu geçer ne yapacaksınız? Eşiniz sizi tutacak siz kulaç mı atacaksınız? Bence acilen yüzme öğrenin eşiniz kayarken siz de havuza uçarak atlarsınız.Yüzme bilmiyorum
İlk defa havuza girmek istedim
Eşim beklediğimi görüyor
Ama hala kaymaya çalışıyor
Üstelik kızlarla
Buna kızdım
Adamcağız bide kaydıraktan yeni çıkmış bebeler gibi sen şapşal sular icinde hoop hanımdan fırça yedi neymiş arkalı onlu kayiyolarmis Şaban gibi kal gelmiştir yazik
Kaymaya gitmedim
Fırsat bulup yazamadım
Ben biraz tutucuyum
Ben kendim erkek olsa arkasından bitişik bir şekilde kaymam
Bana biraz tuhaf geliyor
Kendim de çok denizi havuzu seven biri değilim
Eşim çağırdı diye gittim
Hem çağırıp hem kayması
Beni sinir etti
Bekar gibi demem
Bizi orda bırakıp tek gitmiş gibi kaydığı için
Neden tatilinizi zehir edip kendinizi odaya kapatıyosunuz. Çok daha berbat bi sebepten benim de tadım çok kaçmıştı ama taktım kulaklığımı indim sahile tek başıma oohhh mis gibi eğlendim çocuğa da gereksiz eş kişisi baktı.
O mis gibi tatiline devam etsin siz de kendinizi odaya kapatın ne lüzumu var Allah aşkına akıllı olun azcık
Arkalı önlü demiş birde fotokopi çekiyor sanki
Valla benim sinirim bozuldu ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?