Eşimdeki değişim

Sağlık alanında çalıştığı için evet yoğun ve yoruluyor o konuda hak veriyorum. Ama önceden de aynı işi yapiyordu.

Peki ayni tempoda mi calisiyor. Hani birsene oncesi ile...
Bende hemsireyim bizde haftada 40 saat calisiyoruz ayda 160 saat yapiyor genelde.
Peki esiniz kac saat calisiyor? Bi sene oncesi ile simdi arasi fark var mi ?

Eşim koç burcu ben ise terazi.

Peki ayni tempoda mi calisiyor. Hani birsene oncesi ile...
Bende hemsireyim bizde haftada 40 saat calisiyoruz ayda 160 saat yapiyor genelde.
Peki esiniz kac saat calisiyor? Bi sene oncesi ile simdi arasi fark var mi ?
Bu hastanede göreve başlayalı 3 sene oldu ve 3 senedir aynı tempoda çalışıyor. Ayda toplam ne kadar çalışıyor bilmiyorum ama 32 saatte bir geliyor eve. Yani bu sabah çıkıyor Birgün sonra akşam eve geliyor.

Esiniz gercekten cok çalışıyormuş devlette 130 saat den fazla ,fazla calisma parasi vermiyorlar. 10 nobeti olsa min 320 saat yapar 160 saat 20 is gunu icin
130 extra+ 160 saat yani 290 dan fazlasi nakit odenmiyor. Belki kendileri kurum ici izin e donusturuyorlardir. Bla bla bla...
Ben ayda 160 calisinca pestilim cikiyor.
Birak kizim adam istirahat etsin cok yogun bi tempo bu
Cocukla geldiginde 5dk ilgileniyorsa tamam.
Ev ile is arasi ulasim nasil????
Yakin mi bari ????
Kacta eve geliyor ????
Gec geliyorsa yemek felanla zaten uyku saati gelmis olur cocugun ilgilenme durumu icin. Istanbul da yasamak zor... Sabah gidiyorsa uzaksa is yeri erken de kalkmasi gerekiyor olabilir

Ben devlette 160 i doldurduktan sonra 2 kizimla cok zor ilgileniyorum.
Biyoist ogretmenim demistiniz heralde biraz daha esnek mesainiz vardır. Siz cok sanslisiniz. Ben cocuklarimla cok ilgilenemiyorum

Ben devlette 160 i doldurduktan sonra 2 kizimla cok zor ilgileniyorum.
Biyoist ogretmenim demistiniz heralde biraz daha esnek mesainiz vardır. Siz cok sanslisiniz. Ben cocuklarimla cok ilgilenemiyorum
Allah yardımcınız olsun. İşiniz gerçekten çok zor. İstanbul'dayım ve eşimin ev iş arası 30 km. Yol onu ayrı yoruyor zaten bunları anlıyorum. Onlar da nobetle birlikte 280-290 saat çalışıyorlar ona göre ayarliyorlar. Bayanlar çok nöbet tuttmasin diye daha çok erkeklere nöbet yazılıyor. Benim sıkıntım eşim 3 senedir bu tempoda çalışıyor ama son 1 yılda çok değişti. Bu değiştiren etkenleri merak ediyorum.

30 km demek istanbulda 1 saat demek minimum yolda gecen zaman.
290 saat ayda hergun 10 saat demek yaklasik
Gercekten de cok fazla zamani kalmaz. Allah size de sabir versin...
Esinize de...

Konuşmakta fayda var. Bir derdi var belliki. Birisinin olduğunu düşünmüyorum. Sağlık sektörü çok zor cidden. Bana iş yerinde birisi onu ezikliyor oda hıncını sizden alıyor gibi.
Tabi size davranış şekli hoş değil.

Eşim biraz duygusaldır. Herkes birbiriyle iyi anlassın ister. O yüzden hastanede birşeyler yolunda gitmediğinde içine kapanır. Ama bu her zaman olmaz.

Biyoist durumlar nasil?
Şuan herşey yolunda çok şükür. Mektup işe yaradı. Sonra da detaylıca konuştuk. Artık ilk zamanlarimiza dönüyoruz sanırım yavaş yavaş :) hoşlanmadığını birşey yapacak gibi olduğunda hemen mektup aklına geliyor. Çok özür dilerim deyip hatasını düzeltiyor hemen. Mektuptan önce hatalarının farkına beni kırıp döktükten sonra varıyordu.

Eşinizin son 1 senedeki davranış değişikliğinin sebebi bence iş.yoğunluğu falan değil..
Bana kalırsa sizin onu fazlaca sımartmanız ve cepte görülmeniz artı cocuktan sonra sizi anne kimliğinde görmesi

valla bu yazdıklarına bakarak hayatında bır var demek sacmalık olur belkıde bunalıma grdı cok yoruldu ustınden sorumlulukları atmak ostıyor olabılır bır muddet bırseylerı dusunmeden sorumluluk almadan yasamak ıstıyor olabıkır kafasını bosaltmaya ohtıyacı var gıbı... Yorulmustır yahu olabılır bence ona sorumluluklarını hatırlatacak bır konusma yapma karsına al nasılsın de neye ıhtıyacın var sana yardımcı olmak ıstıyorum de... Senı sevıyorum de uzuldugun sıkıldıgın bıseyler mı var yoruldun mu de... Sana olan tavrına gore yorumlarsın eger senden yardım ısterse elunden gelenı yap ustundekı yuklerden alabıldıgın kadarını al eve gelınce hos tut... anlamasanda ılgılıymıssın gıbı dınle anlattıklarını muhabbet edın ıletısım kurun sen byle yaparsan daha cabuk atlatır... Tekrar soyluyorum hayatında bırı varmıs gıbu degıl, ilten gucten hauat kostırmacasından yılmıs bıkmıs gıbı halı var sen ona yardın edersen daha cabuk atlatır b nrmale doner... Herkes pohpıhlanmaya ıyı hıssetmeye gururunun oksanmasına ıhgıyac duyar ve bırılerının ona ıhtıyacı oldugunu hıssetmesıne ıhtıyacı vardır ve herkesın byle oldugu zamanlar vardır hayattan zevk almadıgı...

Anam bu konu eskımıydı ya o kadar yorum yaptım uzun uzun yazdıydım ya tuh

Kk yine kk maasallah.
Bu bi kac cumleden "baska birisi var" diyip kenara cekilmek nasil bi kdr kolay dimi?
Sizin o cumlenizi okuyup oturup agliyor olacak bi insan evladi var ekranin karsisinda. Hemen bu kanaata varamazsiniz asla! Yazik gunah konu sahibine.

Neyse yorum yapiyim.
Bence mektubunu yaz arkadasim. Oturup sakince okusun ve beraberce degerlendirin degindigin noktalari.

Mektubu yazdım ve verdim sonrasinda konuştuk ve bundan sonra daha dikkatli olacağını söyledi. Bu kadar doldugumu düşünmemiş. Çok şaşırdı.

Mektubu yazdım ve verdim sonrasinda konuştuk ve bundan sonra daha dikkatli olacağını söyledi. Bu kadar doldugumu düşünmemiş. Çok şaşırdı.

Ise yaradi diye biliriz o zmn. Sevindim. Insallah bundan snra hersey gonlunuzce olur :).

eşinle konuşmayı denedin mi sordun mu sebebini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…