- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi Cikolatasos
-
Ya diğer kadınlar konusunda ne yapıyorsunuz merak ettim? Hani sokaktaki, iş yerindeki, çarşı-pazardaki, aile içinde uzak yakın akraba olayları falan??
Ben de konu sahibinin işini planını bozmuşum resmen yaAnaaa bu ne laaa
Düzenlemiş konu sahibi göremedim allahtan siz alıntılamışsınız
Ben ne okudum az önce
Kızlar eşimle cok mutluyuz :)
helal olsun ama ne güzel itiraf ediyorsun..ilk defa gördüm böyle birşey......tatlım benim niye kıskanıyorsun...seninle yaptığı şeyleri annesi ile yapamaz ki...kafadan 1...0 öndesin..tatını çıkarKızlar eşimle cok mutluyuz :) Allah herkese üzel hayırlı evlilikler nasip etsin :)
Aa benim 3 yaşındaki oğlum da öğlen uykusuna yatınca beni yanında istiyor. 3 yaşında ama. Yaşı üç. 3.
Ay çok tatlış bir ilişkiniz var. Biz de beyimle böyleyiz. Tuvalete gidince ayrı kaldığımız için çok üzülüyordum lazımlık aldım. Yanımda yapıyor kakacığını. Elini falan tutuyorum. Bana çok düşkün kocam da. Annesiyle ilişkisini kestim ben yıllar önce. Bana çok düşkün kocam çünkü.
Tepkiniz hiç normal değil. Ben derim eşime anneni ara sor diye. Kimse kimsenin tapulu mali değil, birey herkesKızlar size belki anormal gelicek ama bi sıkıntım var yeni evliyim kaynanamla aynı bina dayız kocasından ayrı yaşıyor ve görüşmüyorlar eşimde babasıyla görüşmez yani eşimin aile bakımından annesinden başka kimsesi yok annesine oyle düşkünlüğü de yok bütün varı yoku herswyi benim dibimden ayrılmaz bana cok düşkün bensiz su bile içse tadını alamıyorum diyor öglen uykusu bile olsa yataga gecince bana seslenir yanıma gel ben uykuya dalınca gidersin sensiz yatamıyorum yani o derece ve cok da mutluyuz ama şöyle bi sıkıntım var eşim annesinin evine de cok sık gitmez hatta hiç gibi bütün bunlara rağmen bi görsem annesiyle konusuyor kendimi ölüyor gibi hissediyorum cidden bi annesinin kapısını çalsa diyelim resmen geberiyorum sonra bu bende sinir yapınca sinirimi eşimden cıkarıyorum acıkca söyleyemiyorum da sebep bu diye onun yerine o sinirden afra tavra yaparım gıcıklaşırım ona karsı hatta bazı kere bundan dolayı tartısmada oluyor senin derdin ne birden bire bu hale giriyorsun vs diye ne yapıcam ya ben kendimle savaşıyorum resmen annesidir diyorum olmuyor düşkğnlüğü yok herseyi sende diyorum neden bunu yapıyosun kendine diyorum yine de yenemiyorum bu duygumu
şaka mısınız acaba.annesine düşkün olupta size değer vermese tmm da sizinki resmen şımarıklık.konu açmak için açılmış bir konu.Kızlar size belki anormal gelicek ama bi sıkıntım var yeni evliyim kaynanamla aynı bina dayız kocasından ayrı yaşıyor ve görüşmüyorlar eşimde babasıyla görüşmez yani eşimin aile bakımından annesinden başka kimsesi yok annesine oyle düşkünlüğü de yok bütün varı yoku herswyi benim dibimden ayrılmaz bana cok düşkün bensiz su bile içse tadını alamıyorum diyor öglen uykusu bile olsa yataga gecince bana seslenir yanıma gel ben uykuya dalınca gidersin sensiz yatamıyorum yani o derece ve cok da mutluyuz ama şöyle bi sıkıntım var eşim annesinin evine de cok sık gitmez hatta hiç gibi bütün bunlara rağmen bi görsem annesiyle konusuyor kendimi ölüyor gibi hissediyorum cidden bi annesinin kapısını çalsa diyelim resmen geberiyorum sonra bu bende sinir yapınca sinirimi eşimden cıkarıyorum acıkca söyleyemiyorum da sebep bu diye onun yerine o sinirden afra tavra yaparım gıcıklaşırım ona karsı hatta bazı kere bundan dolayı tartısmada oluyor senin derdin ne birden bire bu hale giriyorsun vs diye ne yapıcam ya ben kendimle savaşıyorum resmen annesidir diyorum olmuyor düşkğnlüğü yok herseyi sende diyorum neden bunu yapıyosun kendine diyorum yine de yenemiyorum bu duygumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?