Eşimden annesini kıskanıyorum yardım edin

Ben artik bu tür konulara inanmiyorum.bilinçli ironi yapmak amacli veya milletle dalga geçip trollemeye çalışıyorlar .gerçek dışı konu bence.

konu sahibi kaynana görmemiş yeni evliymişsin cicim ayları biitince eşinin ilgisi azalınca ne yapacaksın merakediyorum . Acil destek alın

İçeriği silmissin ama önce içindekileri sil, belli ki kıskançlıktan nirvanaya ulaşmışsin.

Konu sahibi sosyal deney filan mı yapıyor?
Gerçek olamayacak kadar absürd yazdıkları.
Eğer gerçekse ciddi anlamda ruh sağlığı bozuk.
Şu hayatta ne tuhaf insanlar var diye düşünmeden edemiyorum.
Hayretler içerisindeyim.

Kızlar eşimle cok mutluyuz :) Allah herkese üzel hayırlı evlilikler nasip etsin :)
helal olsun ama ne güzel itiraf ediyorsun..ilk defa gördüm böyle birşey......tatlım benim niye kıskanıyorsun...seninle yaptığı şeyleri annesi ile yapamaz ki...kafadan 1...0 öndesin..tatını çıkar

Yaa cok iyiydi lazımlık fikrini sevdim ben de kocacigima alayim

Tepkiniz hiç normal değil. Ben derim eşime anneni ara sor diye. Kimse kimsenin tapulu mali değil, birey herkes

şaka mısınız acaba.annesine düşkün olupta size değer vermese tmm da sizinki resmen şımarıklık.konu açmak için açılmış bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…