- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi MoonlitSoul
-
Ya allah aşkina ne alakadir bir ihtiyaç sahibine wersin düsküne versin yoksula wersin . Eski eş nedir.Bu ne yüzsüzlük çocugunun hakkini rizkini bi koca esinden habersiz kimseye yediremez.Az bir paradan söz etmiyoruzda 6bin 3 kisinin askeri ucret maasi bu anlamda iki eslilik dedim yoksa arti bi beklentisi war kocasinin demedim iki ew gorur gibibis yapyo kim kabul eder hangi kadin tahammul edip susar.
Haklısınız tatilleri falan ben ödemiyorum ama çok pahalı tatil de istemiyorum ondan. Kendisine kaç kere buraya bir gecelik bu kadar ödemeyelim dediğim tatiller yaptık ama kendisi ayarlıyor ben istemiyorum o kadar lüks. Ben böyle söyleyince mutlu edemediğini düşünüyor galiba.Eski eş para istediğinde gururu okşanıyor ama yeni eşi onun kararlarını sorguladığında da tam tersi gururu kırılıyor olabilir.
Sana 100 derken, tatilleri falan da sayıyor herhalde. Lüks tatiller çok pahalı, bazıları 1+1 ev parası kadar olabiliyor.
Ya bebeginin annesisiniz sizi opup basinjn ustune koymali cok sacma ya yaptiklari cok rahat ben kiskanç bir kadinim esimi sıkmam ama beni rahatsiz etcegi bir sey yapmaz yapamaz da senin adina uzuldum cunku warsa cok parasi gitsin size hediye alsin arkadaş olacak kisi eskiden birlikte oldugu kisi basit biri deil esku sewqiliden eski eşten arkadaş olmaz ben bu gorusteyim cunku paylasimlar duygular tensel temas hersey war bunlari unutamaz kimseEski eşle arkadaş kalmışlar, evlendiğimizden beri de sadece para gönderiyorum vicdanım rahat diyor. Kadını sevdiğini düşünmüyorum ama belki de seviyordur bilmiyorum ki.
Övmek gibi olmasın ama gayet güzel bir kadınım, ona göre çok gencim ama kıskanmayınca kıskanmıyor işte. Eski sevgilimle kahve içmeye gidiyorum desem tamam derben de valla gülüyorum bana dediklerine
Haklısınız tatilleri falan ben ödemiyorum ama çok pahalı tatil de istemiyorum ondan. Kendisine kaç kere buraya bir gecelik bu kadar ödemeyelim dediğim tatiller yaptık ama kendisi ayarlıyor ben istemiyorum o kadar lüks. Ben böyle söyleyince mutlu edemediğini düşünüyor galiba.
Şöyle bişey işte bakalım ne diyecek :)Haklısınız tatilleri falan ben ödemiyorum ama çok pahalı tatil de istemiyorum ondan. Kendisine kaç kere buraya bir gecelik bu kadar ödemeyelim dediğim tatiller yaptık ama kendisi ayarlıyor ben istemiyorum o kadar lüks. Ben böyle söyleyince mutlu edemediğini düşünüyor galiba.
Ben de aynı fikirdeyim aynı yatağa girdiğin insanlar sonuçta ama artık kuzeni gibiymiş. Evlenmeden önce araba almıştım kredisini ben kendim ödüyorum birkaç kez sordu ben ödeyeyim diye sonra çok üstelemedi mesela. Ek kartım yok görüyorum tüm evli çiftlerde var ben kendi kartlarımı kullanırım. Ayrı takılıyoruz baya. Böyle olunca bu para mevzusu canımı sıkıyor. Konuyu açınca da onunla parası için evlendiğimi düşünmesinden korkuyorum, açsam da irdelemiyorum. Çok değersiz göründüğünün farkındayım bu aradaYa bebeginin annesisiniz sizi opup basinjn ustune koymali cok sacma ya yaptiklari cok rahat ben kiskanç bir kadinim esimi sıkmam ama beni rahatsiz etcegi bir sey yapmaz yapamaz da senin adina uzuldum cunku warsa cok parasi gitsin size hediye alsin arkadaş olacak kisi eskiden birlikte oldugu kisi basit biri deil esku sewqiliden eski eşten arkadaş olmaz ben bu gorusteyim cunku paylasimlar duygular tensel temas hersey war bunlari unutamaz kimse
Artık karışmıyorum zaten aa çok güzel diyorum, ama eskiden dediğim oldu. Benim amacım onu da zora sokmamaktı aslında ne biliyimÖyle demeyin işte. Taa kaç yıl önce boşandığı kadın para istiyor da adam yağdırıyor. Para istemeyle soğuyan bir adam olsa o kadından soğur, iletişimini keserdi. Çalışanlarına da eli açıkmış. Demek ki vermeyi seviyor. Bu konuları aştığınızda, siz de biraz bir şeyler isteyin, en azından lüks tatile vs götürünce eleştirmek yerine takdir edin de biraz sevinsin.
Doğum hediyesi beştaş istemiştim param buna yetti diye 3taş almış gelmişŞöyle bişey işte bakalım ne diyecek :)
Ben de aynı fikirdeyim aynı yatağa girdiğin insanlar sonuçta ama artık kuzeni gibiymiş. Evlenmeden önce araba almıştım kredisini ben kendim ödüyorum birkaç kez sordu ben ödeyeyim diye sonra çok üstelemedi mesela. Ek kartım yok görüyorum tüm evli çiftlerde var ben kendi kartlarımı kullanırım. Ayrı takılıyoruz baya. Böyle olunca bu para mevzusu canımı sıkıyor. Konuyu açınca da onunla parası için evlendiğimi düşünmesinden korkuyorum, açsam da irdelemiyorum. Çok değersiz göründüğünün farkındayım bu arada
Sorun şu eşime şunu yapıcam desem tamam der destekler maddi manevi ama para istemek zorunda bırakıyor bazen. Ben de çok çekiniyorum para istemeyi sevmem. Şu günlerde para istesem inadına istediğimi düşünecek gibi geliyor gıcıklığına gibi. Ama söylediklerinize çok hak veriyorum kesinlikle bunları yapmam lazım. Kendime olan özgüvenim yerlerde
Görüştüğünü saklamasaydı ben de anlayış gösterirdim, öyle yüzyüze istemem tabi ama para için görüşüyorum diyebilirdi. Tepki göstersem de en azından bilirdimBen kalabilirim. Eski eş iyi bir arkadaşsa ve arada duygu yoksa görüşülebilir. Duygu olsa ayrılmazlardı zaten. Eski eşle görüşme artık tabu değil. Birçok insan var görüşen. Ünlüler içinde de var. Ama eşinizin hatası size yapmayacağım deyip yapması ve yalan söylemesi olmuş. Ama eşinizin asla bir iş çevirdiğini düşünmüyorum. Hiç öyle bir his almadım.
Herkese var sana yok yani :)Doğum hediyesi beştaş istemiştim param buna yetti diye 3taş almış gelmişyok kızlar bana yok yani ama çözemedim. İlk defa bir şey istedim o da olmadı
Aynen öyle yapıyorum en son eski eş mevzusundan beri, saçma sapan şeyler alıyor sallamıyorum. Ama doğru olan bu değil evlilikte. Konu bana harcaması değil ama bana değer vermiyor galiba bunu hissettiriyor. Bazen keşke kendim gibi yolun başında biriyle evlenseydim diyorum, en azından saygı duyardı bana bu konularda. Belki ben az kazandığım için ciddiye almıyordur beniBence kuruntu yapıyorsunuz. Son dönemlerde çok gerginim eve gelirken şöyle bi kurs gördüm. Katılmayı düşünüyorum beni destekler misin deseniz? Bence çok kolay çözülecek bu durum. Çekinmeyin harcayın eşinizin parasını ve nereye harcarsa harcasın söylenmeyin. Paranın içine tütün koyup sigara niyetine yaksa bile o kadar yani olaya duyarsız kalın derim ben.
Amin. Babasız bir çocukluk geçirdiğim için aileye çok önem veririm. Boşansak boşanırız ama ben aile istemiştim bu hayatta en çok, çocukla boşanmaktan çok korktuğum için şuan istemiyorum. Bir daha aile kuramam bebeğim varken istemem de zaten.Tek şey sabır herhalde zaman gösterecek belki deRabbim yardimcin olsun arkadasim ne desem bilemedim
Teşekkür ederim. Onun yanında ben de iyi giyinmeliyim şöyle böyle derken birikim yapamadım ama yapmam gerek artık, çok tutumlu değilim aslında kendime harcarım ama çok lüksü de gereksiz bulurum.para konusunda kendinize kompleks yapmayın. sizin maaşınızın az olmasıyla size davranışlarının bir ilgisi yok bence. Ve bence kocanız parasının peşinde çok kadın tanıdı ve sizin gözünüzün tok olmasından hoşlandı. Ama tabi bu tedbirsiz olun demek değil. Kesinlikle her fırsatta para biriktirin. Harcayın da eşinizin parasını. utanmayın acımayın. Eşiniz adamına göre muamele yapıyor gibi görünüyor. Çok tutumlu kadın imajını yıkıp kendinize ve evladınıza yatırım yapın. Allah kolaylık versin.
Ben de annesiz buyudum hic bosanin demedim demem de sadece yaptigi haksizliga kizdim esinizin size uzuldum ewlilik kolay olmuyo yikmak kolay zamn werin para biriktirin bu surecteAmin. Babasız bir çocukluk geçirdiğim için aileye çok önem veririm. Boşansak boşanırız ama ben aile istemiştim bu hayatta en çok, çocukla boşanmaktan çok korktuğum için şuan istemiyorum. Bir daha aile kuramam bebeğim varken istemem de zaten.Tek şey sabır herhalde zaman gösterecek belki de
Yok size demedim genel anlamda aslında ben de kendime boşan diyorum ama cesaretim hiç yok. Teşekkür ederim yorumlarınıza. İnş biriktirmeye ya da kendime katkı sağlayacak şeylere ayıracağım artıkBen de annesiz buyudum hic bosanin demedim demem de sadece yaptigi haksizliga kizdim esinizin size uzuldum ewlilik kolay olmuyo yikmak kolay zamn werin para biriktirin bu surecte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?