- 3 Ağustos 2021
- 209
- 72
- 13
- 35
- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Lütfen birini gösterin hanımefendiÜç dört yerde dediniz, ben de okudum
Hamile olduğumdan beri açım ve yediklerim hiç besleyici değil o yüzden daha kötü etkileniyorum yiyebileceğim bişey olunca ya da canım bişey isteyince çok seviniyoruk çünkü iştahla yiyorum ve doyuyorumKeyfi aserme olsa tamam benimde canım onu çekti bunu çekti kimseye demedim yapamadiysam alamadiysam yemedim hala öyle ama hiç bir şey yiyemiyorum açım canım simit çekti yiycem diye sevindim diyo durum aserme degil
Ayol hamarat olan ben değilim, hamaratlikta iddialı olan konu sahibi...Allah var daha kayınvalideme kek çirpmis kadın değilim, o çırpar getirir. Hamaratlik kiim ben kimYoo hiç olmuyor evinizde taş fırın falan yoksa. Ayrıca herkes sizin gibi hamarat olmak zorunda da değil.Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz
Evet abartılı davranmışım kabul ediyorum çok pişmanım. Ama burdakiler de en az benim kadar abarttıHerkesin hamilelik süreci çok farklı oluyor. Aynı şekilde dışarıda satılan pis döneri canı çeken bir akrabam vardı. Kendi yaptıklarını kesinlikle yiyemiyordu.
Sizin eşinize tepkiniz biraz abartılı olmuş bence de. Ama arkadaşların tepkileri de çok acımasız geldi bana.
Siz hayatı, herkesi bu kadar ciddiye alıp hakaret mi ediyorsunuz? Orda demek istiyorum ki insanların gazıyla kendinizi yormayın . Uslubunuz , tavrımız çok çirkin . Gerçekten kocaniza çok üzüldümGerçekten sizin adınıza üzüldüm. Ben de en çok kendime kıymet veririm ama etrafımdakileri de unutmam. Yani insanları gazlayıp bişeyler yaptırıyorsunuz faydalanıyorsunuz bunu da pişkin pişkin anlatıyorsunuz üzüldüm adınıza
Onlardan biri benim..15 yil tavuk doner yemedim.. tiksinmistm tavuktan.. ve gebelikte canim oylw istediki yedim.. Allahin hikmeti, cidden tuhaf sey hormonlar..Herkesin hamilelik süreci çok farklı oluyor. Aynı şekilde dışarıda satılan pis döneri canı çeken bir akrabam vardı. Kendi yaptıklarını kesinlikle yiyemiyordu.
Sizin eşinize tepkiniz biraz abartılı olmuş bence de. Ama arkadaşların tepkileri de çok acımasız geldi bana.
Ben sakinim terbiyemi de bozmak istemiyorum ama burdakiler herkes üzerime çullandı. Ben kimseye bu şekilde davranamam herkese şaşkınımHamarat değilmiş demedim. Siz biraz sakinleşseniz mi? Misafirperverlikten bahsetmiştiniz o mesajınızda.
Bana niye dokunsun benim canım kıymetli yazmıştım önceki sayfalarda da hamile olmayan halimle bile 3 çeşit tatlıyla uğraşmam.
En azından abartı davranışlar hakkında eşinizle empati kurma fırsatınız olduEvet abartılı davranmışım kabul ediyorum çok pişmanım. Ama burdakiler de en az benim kadar abarttı
Sizlerin üslubu daha da çirkin sabahtan beri yazılanlara fazla bile dayandım hiçbirinize hakkımı helal etmiyorumSiz hayatı, herkesi bu kadar ciddiye alıp hakaret mi ediyorsunuz? Orda demek istiyorum ki insanların gazıyla kendinizi yormayın . Uslubunuz , tavrımız çok çirkin . Gerçekten kocaniza çok üzüldüm
Merak eden açsın okusun, hepsi orda duruyor... ben sizi ciddiye alıp konunuza yorum yaptığıma bile pişmanım şu anda , bı de ben niye kuduruyorum ki şimdi durup dururken onu anlamadımLütfen birini gösterin hanımefendi
Kudurun
Bence de siz çekilebilirsiniz artıkMerak eden açsın okusun, hepsi orda duruyor... ben sizi ciddiye alıp konunuza yorum yaptığıma bile pişmanım şu anda , bı de ben niye kuduruyorum ki şimdi durup dururken
Anlıyorum seni canım 25 haftaya kadar çektim bende Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına alHamile olduğumdan beri açım ve yediklerim hiç besleyici değil o yüzden daha kötü etkileniyorum yiyebileceğim bişey olunca ya da canım bişey isteyince çok seviniyoruk çünkü iştahla yiyorum ve doyuyorum
Kayinannesigiller şeker hastasi olabilirAl işte doğru anlamışım tontriko
Zılgıtı da yedim gördün mü
Evet hiç 3 çeşit tatlıyı aynı anda misafire yapmadım. Görgüsüzlük çünkü :)
Allah razı olsunAnlıyorum seni canım 25 haftaya kadar çektim bende Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına al
Kocamı gömmedim kocama aşırı şekilde kızdım ve kırıldım burdakilerin yazdıkları da hiç normal değil ne yazsam ordan yürüdüler. Aimit diye ağlayıp konu açmadım ne desem çevireceksiniz olayı lütfen yukarda da yazdım. Artık susbilirsinizO değilde bu kocayı gömerek açılan konuların sonunda ya koca melek oluyor yada ailesi.. yada buradakiler ezik,sevgisiz,kin kusan.. ve konu sahipleri dönüp yorum yapan üyelere,yapılan yorumu beğenemediği,kendine alkış tutturamadığı,pohpohlanmadığı için acıyorlar.. e ne diye simiiit diye ağlayıp konu açtın madem el üstüsün? Ne diye göz yaşın kurumadı kocayı eve almayıp engelledin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?