Eşimi eve almadım

Şey var mı böyle kuru olmayan bir lahmacun tarifi
Alırım çünkü

Keşke aileniz misafire 5 cesit tatlı yapmayı degil de konunuza zaman harcayıp yorum yapanlara kabalasmayacak kadar görgü sahibi olmayı ogretseydi...
Ohh ne ala memleket sen kabalaş dalga geç küçümse laf söyle ama benim konuma yorum yapıyorsun diye ellerimi bağlayıp kafa sallayayım öyle mi? Ailemin ilk öğrettiği hakedene hakettiğini vermek

Ayyy pardon başka biri zannettim
Bana da hakaret ettiniz , gidip dinlenin kocasiniza olan hirsinizi bizden çıkarmayın. En marifetli , en sevilen , el üzerinde tutulan sizsiniz. Mutluluklar dilerim , burda kimse böyle aşk görmedi

Bana da hakaret ettiniz , gidip dinlenin kocasiniza olan hirsinizi bizden çıkarmayın. En marifetli , en sevilen , el üzerinde tutulan sizsiniz. Mutluluklar dilerim , burda kimse böyle aşk görmedi
Hakaret etmişmişim ya bi gidin bence siz böyle konulara yorum yapmayın sonra mutluluklar falan diliyosunuz

Bende baska birsey var zannettim..

Konu simit ve konvoy.. doguda dugunden sonra konvoyuda ilk kez sizden duyuyorum.. en iyisi siz esinize bir tane kamera takin nereye gittiginden haberiniz olsun...

Vay be ulke kan agliyor, sizinkide dertmi ?! vallah bende zorlu hamilelik gecirdim hatta ve hatta erken dogum yaptim, cocugum prematureydi, bilmem kac gun hastanede kaldim.. gunun birinde canim cilek istemisti aradik her yeri yok yok yok.. ne yapayim yani aglayayimmi ?!

EKMEK BULAMAYAN INSANLAR VAR HANIMEFENDI KENDINIZE GELIN.. COPTEN EKMEK TOPLAYAN GARIBANLAR VAR !!! VE SIZIN GIBI INSANLAR CIKIP SIMIT ICIN BILMEM KONVOY ICIN AGLIYOR ..EMPATI KURUN VE HALINIZE SUKREDIN.. SIMARIKLIKTAN BASKA BIRSEY DEGIL SIZINKISI... BIR TEK SIZ HAMILESINIZYA TUH NE YAPALIM SIMDI UZULDUM HARBIDEN

Alın hakaret mesajınız , kime ne yazdığınızin farkında değilsiniz .

Bilmiyorum belki de öyledir ama kendimi gerçekten çok çaresiz hissettim o zor durumda olsa elimden geleni yapardım. O beni yalnız bıraktı dündendir göz yaşlarım kurumadı
Bunun için ağlıyor musunuz cidden?
Gerçekten bazı erkekler için üzülüyorum. Bu kadar trip, bu kadar naz bu zorlu hayat şartlarında onları çok zorluyor olmalı.

Alın hakaret mesajınız , kime ne yazdığınızin farkında değilsiniz .
Üzülme tatlım şimdi ben onu da Piraye ye yazmıştım der özür diler, halbuki tek bir kötü sözüm yok ha Hanfendi tam bir inkâr, kıvırma , trip ve hakaret ustası...adeta bir sensei, her konuda bir bordo bereli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…