- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Keşke aileniz misafire 5 cesit tatlı yapmayı degil de hiç yoktan esinizi sokakta bırakmayacak veya konunuza zaman harcayıp yorum yapanlara kabalasmayacak kadar görgü sahibi olmayı ogretseydi...Bence de siz çekilebilirsiniz artık
Şey var mı böyle kuru olmayan bir lahmacun tarifiAa bak bunu okuyunca aklima geldi simdi. Canim asiri derecede lahmacun cekmisti, karnimda burnumda 9. ayimdayim, kalktim lahmacun yaptim bir güzelde afiyetle yedik, esimden istemek hic aklima gelmedi onu birak gel yardim et demek bile gelmemis aklima
Ohh ne ala memleket sen kabalaş dalga geç küçümse laf söyle ama benim konuma yorum yapıyorsun diye ellerimi bağlayıp kafa sallayayım öyle mi? Ailemin ilk öğrettiği hakedene hakettiğini vermekKeşke aileniz misafire 5 cesit tatlı yapmayı degil de konunuza zaman harcayıp yorum yapanlara kabalasmayacak kadar görgü sahibi olmayı ogretseydi...
Benim bir tane rahatsız edici yorumumu gösterir misiniz ? Etmeyin hakkınızı kimin umrunda ki .Sizlerin üslubu daha da çirkin sabahtan beri yazılanlara fazla bile dayandım hiçbirinize hakkımı helal etmiyorum
Ciddi sordum kız.neyse en azından dalga geçip gülecek bişeyler buldunuz. Artık yazmayın lütfen.
Sen hâla neye yazıyosun onu anlamadım ?Benim bir tane rahatsız edici yorumumu gösterir misiniz ? Etmeyin hakkınızı kimin umrunda ki .
Ayyy pardon başka biri zannettimSen hâla neye yazıyosun onu anlamadım ?
Piraye zannettim siziBenim bir tane rahatsız edici yorumumu gösterir misiniz ? Etmeyin hakkınızı kimin umrunda ki .
Ben size siz diyorum , bana sen diyemezsiniz. İstediğim kadar yorum yaparimSen hâla neye yazıyosun onu anlamadım ?
Al işte kabak benim başıma patladıPiraye zannettim sizi
Başka biri zannettimBen size siz diyorum , bana sen diyemezsiniz. İstediğim kadar yorum yaparim
Bana da hakaret ettiniz , gidip dinlenin kocasiniza olan hirsinizi bizden çıkarmayın. En marifetli , en sevilen , el üzerinde tutulan sizsiniz. Mutluluklar dilerim , burda kimse böyle aşk görmediAyyy pardon başka biri zannettim
Hakaret etmişmişim ya bi gidin bence siz böyle konulara yorum yapmayın sonra mutluluklar falan diliyosunuzBana da hakaret ettiniz , gidip dinlenin kocasiniza olan hirsinizi bizden çıkarmayın. En marifetli , en sevilen , el üzerinde tutulan sizsiniz. Mutluluklar dilerim , burda kimse böyle aşk görmedi
neyse en azından dalga geçip gülecek bişeyler buldunuz. Artık yazmayın lütfen.
Bende baska birsey var zannettim..Merhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
Siz hangi devirde yaşıyorsunuz?Siz hangi devirde yaşıyosunuz ben şokk..kapının önünde bulmak falan
Alın hakaret mesajınız , kime ne yazdığınızin farkında değilsiniz .Gerçekten sizin adınıza üzüldüm. Ben de en çok kendime kıymet veririm ama etrafımdakileri de unutmam. Yani insanları gazlayıp bişeyler yaptırıyorsunuz faydalanıyorsunuz bunu da pişkin pişkin anlatıyorsunuz üzüldüm adınıza
Bunun için ağlıyor musunuz cidden?Bilmiyorum belki de öyledir ama kendimi gerçekten çok çaresiz hissettim o zor durumda olsa elimden geleni yapardım. O beni yalnız bıraktı dündendir göz yaşlarım kurumadı
Üzülme tatlım şimdi ben onu da Piraye ye yazmıştım der özür diler, halbuki tek bir kötü sözüm yok haAlın hakaret mesajınız , kime ne yazdığınızin farkında değilsiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?