Eşimi eve almadım

Ekmekte yoktu tatilden dönmüştük evde yiyeceğim sadece meyve vardı ama o da midemi bozuyo
E vaktiyle niye önleminizi almadınız madem gebesiniz acıkma ihtimaline karşı iki lokma birşey niye almadınız eve
O derece çok mideniz bulanırken nasıl tatil yaptınız
Adam 9 ay hayatını size mi adayacak
Zor durumumda yalnız bıraktı ağlıyorum dediğiniz zor durum hastalık ölüm kaza fakirlik filan değil simitsizlik
Ben de aş erdim canımın istediği şey için aylarca beklemek zorunda kaldım mevsimi değildi, siz de simit için bir gün bekleseniz birşey olmaz hepimiz biliyoruz yani
Olabilir arkadaşını kıramamıştır şartlar öyle gelişmiştir geç dönebilmiştir adam bu da insan yani kukla değil emir eri değil
Adam sizi eve kilitleyip çocuğunuzla ölüme terketmiş gibi davranmışsınız
Eve almamak nedir ya o ev yalnızca sizin mi adam sığıntı mı rezillik başka birşey değil

Yapıcı ve gerçekçi eleştiriniz için teşekkür ediyorum hatamın farkına vardığımı özür dileyeceğimi belirttim lütfen daha fazla yazmayalım

Keyfi aserme olsa tamam benimde canım onu çekti bunu çekti kimseye demedim yapamadiysam alamadiysam yemedim hala öyle ama hiç bir şey yiyemiyorum açım canım simit çekti yiycem diye sevindim diyo durum aserme degil

Aşerme zaten ürünün şahsına olur. Burda konu sahibi kendisi yazmış pastane simidi istemiyorum, simitçi amca var düğün salonunun yanında ordan alıyoruz, onu istiyorum diye.

12den sonra geç vakitte eve gelmesini sindiremedim bilmiyorum haksızım belki
Ne alakası var
12den sonra eve gelirse balkabağına mı dönüşüyor
Adam ayda yılda bir arkadaşının düğününden 12den sonra dönüyor her gece çapkınlığa kumara gitmiyorya
Eşleriniz 18yaş altı çocuk değil, emir eri değil yapmayın artık ya
Dün gece bende 12 den sonra eve döndüm, evli barklı çoluk çocuk sahibi kadınım, noldu yani, eşim kapıyı kilitleyip eve mi sokmasaydı

Burada acındırdığınız kadar aç olsaydınız o poşeti olduğu gibi yerdiniz, açıp simit mi diye bakmamışsınız bile, eee sizin derdiniz simit değil miydi
Eşime küsmüşken elinden poşeti çekiştirip içinde ne var diye bakacak diye değilim. Derdim aç olduğum halde eşimin bunu takmamasıydı. Poşeti olduğu gibi yemek !

Siz de konu sahibinden çok farklı değilsiniz
İstisnalar dışında çoğu hamilelikte sıkıntı oluyor
Bulantı, ağrılar, tansiyon, şeker….yada daha beterleri….
Hamilelikte sizinle ilgilenmeyen eşten çok o eşle evlenen ve çocuk yapan sizde var hata
Kahvaltılık, gözleme için yufka alana kadar 2kilo patates soğan aldaydınız, patates yemeği 15dk da pişiyor sulu sulu mis gibi yeseydiniz üç gün. Birkaç paket hazır çorba alıp iki günde bir 10dk da pişirip gün aşırı taze farklı çeşit içseydiniz. Konserve taze fasülye var, bezelye var, barbunya var, bamya var, türlü var…bir soğan bir kaşık salça kavurup üzerine konserve sebzeyi döküp iki kaynatmak kaç dk sürer?
gözleme yapana kadar makarna-komposto yapsaydınız
Hayır yani bağırsaklarınızı kurutup kabız olacak kadar ne var ortada, hepimiz doğurduk bari bize demeyin ya
Kayısılı hazır meyve suyu da içemeyecek kadar hastaysanız acizseniz yatsaydınız hastaneye ağzınıza besleselerdi

Simit yiyen en basiti kuru ekmekde yiyebilir hicbisey yiyemiyorum ve cok acim celiskili simarikligi birakin sanirim hamilesiniz diye normalde gormediginiz ilgili alakayi bekliyorsunuz ama yanlis yapiyosunuz cocukca davranmissiniz adam yine sabirliymis insan gibi sormus kapiyi neden acmadin diye

Eşime küsmüşken elinden poşeti çekiştirip içinde ne var diye bakacak diye değilim. Derdim aç olduğum halde eşimin bunu takmamasıydı. Poşeti olduğu gibi yemek !
Allah etmesin gerçekten aç olan trip yapmaz derdi simitse alır yerdi
Ben adamın yerinde olsam canınız istiyor diye daha da kılımı kıpırdatmam
Bu arada yemiyoruz haberiniz olsun siz demediniz mi başka odada yattı diye madem açlıktan ölmemenizin tek yolu simit yemenizdi adam yatınca gidip yeseydiniz nerden haberi olacaktı, trip atacam diye düştüğünüz hallere bak ya

Gayet kibar bi şekilde eleştirinize teşekkür ettim uzatmayın dedim anlama konusunda neden eksikliğiniz var?

Yapıcı ve gerçekçi eleştiriniz için teşekkür ediyorum hatamın farkına vardığımı özür dileyeceğimi belirttim lütfen daha fazla yazmayalım
Bak ne yazmışım tekrar tekrar anlayana kadar oku

Hislerinizi kontrol edemezsiniz ama davranışlarınızı kontrol edebilirsiniz değil mi

Gercekten bu yorum icler acisi.. hepimiz dogurduk derken aferin.. ya gercekten algilamakta gucluk mu cekiyorsunuz? Her kadinin hamileligi bir degil ayni kadinin hamileligi bile farkli olabilir. Sen burda pattis yemegi tarifi vermissin birde konserve yazmissin.. o zamanlar yag kokusu salca kokusu sogan kokusu birsey cekemiyor insan.. her insan bir degil.. birde ben kendi yaptigim yemegi bile yiyemiyordum.. nazli filanda degilimdir yani..

Maalesef ne yazsan ne anlatsan bahane bulacaklar çok tuhaf Patates yemeği tarifi vermiş gerçekten bi de soğanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…