- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Can sıkıntınızı gidermek için mi mesaj bombardımanına tuttunuz konu sahibiniCanım sıkıldı öyle takılıyorum burada
Ne boşsunuz yaaCanım sıkıldı öyle takılıyorum burada
Maalesef ne yazsan ne anlatsan bahane bulacaklar çok tuhafPatates yemeği tarifi vermiş gerçekten bi de soğanlı
Kesinlikle bi de mesela annem arardı tavuk yaptım ya da ne bileyim nohut yemeği yaptım. Gel birlikte yiyelim derdi midem bulanırdı yiyemezdim ama o yiyince bi anda iştahlanıp yiyebilirdim çok tuhaf bişey yaaaynen ya ben yemek yiyebilsemde kendim
Kusarak yaptiklrimi yiyemiyordum.. baskasi yapsa yiyebiliyordum ama o piserkenki
Kokuyu alirsam o zaman olmuyodu.. yani gercektwn yasamayan bos konusuyor
Hepimiz doğurduk derken aynı şeyleri hissettik aynı şartlarda aynı ruh halinde 9 ay geçirdik 3 avazda da fırlattık demedim, bu durumu bizlerde tecrübe ettik bize yabancı değil neyin ne olduğunu biliyoruz dedim, aferinlik birşey de yok hayvanlarda doğuruyor doğal döngü bu çok matah birşey değilGercekten bu yorum icler acisi.. hepimiz dogurduk derkenaferin.. ya gercekten algilamakta gucluk mu cekiyorsunuz? Her kadinin hamileligi bir degil ayni kadinin hamileligi bile farkli olabilir. Sen burda pattis yemegi tarifi vermissin birde konserve yazmissin.. o zamanlar yag kokusu salca kokusu sogan kokusu birsey cekemiyor insan.. her insan bir degil.. birde ben kendi yaptigim yemegi bile yiyemiyordum.. nazli filanda degilimdir yani..
Hepimiz doğurduk derken aynı şeyleri hissettik aynı şartlarda aynı ruh halinde 9 ay geçirdik 3 avazda da fırlattık demedim, bu durumu bizlerde tecrübe ettik bize yabancı değil neyin ne olduğunu biliyoruz dedim, aferinlik birşey de yok hayvanlarda doğuruyor doğal döngü bu çok matah birşey değil
Kendine acıyarak beslenen, birilerine kendini acındırmaktan zevk alan insanlar çooook
Çözüm üretmek bile istenmiyor neden çünkü o zaman sızlanacak birşey kalmayacak
İçim almıyor midem bulanıyor yada çocuk doğdu açlıktan kuru yemekten sağlığımı bozup kendimi kabız edeceğime bir ömür vay ben neler çektim diye anlatacağıma soğanıda kavurmayıveririm sebzeleri az yağla suyla haşlar ekmek doğrar yerim, kahvaltılığın yanında bağırsağımı hareketlendirecek bir meyve suyu içerim bağlarım ağzıma burnuma bir tülbent kokusunu almadan bir soğan bir konserveyle yemeğimi pişiririm kaynatırım bir hazır çorba çıkarım tuvalete diyorum da sizin anladığınız yemek tarifi verdiğim
Çözümü varmış siz tercih etmemişsiniz demek içler acısı yorummu oluyor
Asıl içler acısı olan bir insanın kendini bu duruma düşürüp acıtasyonla beslenmesi
Bana zor gebelik anlatmayın alasını yaşadım bendeki hastalık sizde olsa kendinizi ölüme terkedermişsiniz demekki
Ne kadar sığ anlıyorsunuz ya böylesi işinize geliyor değilmiMaalesef ne yazsan ne anlatsan bahane bulacaklar çok tuhafPatates yemeği tarifi vermiş gerçekten bi de soğanlı
yahu daha dün ketojenik diyete geçtim bu da bana yapılır mı yaO kadar çok simit yazdık ki canım simit çekti. gideyim de alayım
Anladığım için itiraz ediyorumdemekki bunlari yaptigina gore bu kadina gore daha basit gecirmissin..iste kiyas ediyorsunz hepimiz dogurduk derken.. bana gore yanlis..3 kez sukur bu tecrubeyi yasayan biri olarak diyebilirimki.. 1-2 gebeligimde bulantilarim gecti ve daha rahattim
Ama 3 numara son dk ya kadar bulanti yapti.. yani bunu yasamasam bende sen gibi konusabilirdim ama bazi seyler oyle sebze hasla ekmek dogra ye olmuyo.. cunku yiyemiyorsun.. nesini anlamiyorsunuz
Bende bildigin sey herkeste ayni olmuyor diyorum.. bisey yiyemeyip ayaga kalkinca yere yigilmak tansyonun dusmesi vs. Bunlar gercekten cok kotu seyler.. Allah dusmanima bile vermesin. Burda gebelik yaristiracak degilim..sadece naz yapiyorsun demek fazla onyargili olundugunu gosteriyor bana kalirsa.. herneyseAnladığım için itiraz ediyorum
Bir avuç kiraz birkaç cevizle beslendim aylarca tecrübesiz değilim bulantının iğrenmenin ne olduğunu gayet iyi biliyorum
Ölümcül hasta olmuyoruz gebe oluyoruz bunun bilincindeyim
Hepimiz doğurduk derken kıyas yapmıyorum neyin ne olduğunu biliyoruz diyorum
Ben sizin yorumunuza gereken cevabı verdim kibar bir şekilde susmanızı söyledim. Neyi uzatıyorsunuz neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum. Konu amacını aşıyor iyi günler herkeseAnladığım için itiraz ediyorum
Bir avuç kiraz birkaç cevizle beslendim aylarca tecrübesiz değilim bulantının iğrenmenin ne olduğunu gayet iyi biliyorum
Ölümcül hasta olmuyoruz gebe oluyoruz bunun bilincindeyim
Hepimiz doğurduk derken kıyas yapmıyorum neyin ne olduğunu biliyoruz diyorum
Ya herkesin vücudunun kapasitesi farklıdır . Niye birbirinizi karşılaştırıyorsunuz . Ben hamileyken kusmaktan hergün serum alarak resmen hayata tutundum , serum verilmese karaciğer ve böbreklerim etkilenecekti . Dr um senin gibisini görmedim dedi .ben de yaşadıklarımdan hamileliği ağır hastalık gibi görüyorum. Herkes çok farklı
Rabbim tüm kadınların yardımcısı olsun.Bende bildigin sey herkeste ayni olmuyor diyorum.. bisey yiyemeyip ayaga kalkinca yere yigilmak tansyonun dusmesi vs. Bunlar gercekten cok kotu seyler.. Allah dusmanima bile vermesin. Burda gebelik yaristiracak degilim..sadece naz yapiyorsun demek fazla onyargili olundugunu gosteriyor bana kalirsa.. herneyse
Irkcilik nedir bilse hallolacak da neyseyok artık bu kadarı da abartı olmuyor mu?
ben de kapiş desem biri göçmen misin diye sorsa evet derim ne var ki bunda anlamadım?
Yazım kotası mı var?Gayet kibar bi şekilde eleştirinize teşekkür ettim uzatmayın dedim anlama konusunda neden eksikliğiniz var?
Olmaz!Konunuzu kapattırın isterseniz
Telefondaki tartışmadan herşey apaçık zaten ayrıca insan ya bu sonuçta neden almadığımı anlamıştır5.5 ay sadece ekmek kabuğu yedim
sonra zaten sezeryanla aldılar
adam neden eve alınmadığını bile anlamamış
insan gibi neden derdinizi anlatmadınız
hani insanlar koşa konuşa ya
Tontis bacım konu sahibinin öyle ağır bulantı gibi tıbbi bir sıkıntısı yok . Kendisi söyledi ya kayınvalidemleri 40 çeşit yemek 5 cesit tatlı yapıp agirliyorum, dört dörtlük hizmet ediyorum, bizde böyle diyedemekki bunlari yaptigina gore bu kadina gore daha basit gecirmissin..iste kiyas ediyorsunz hepimiz dogurduk derken.. bana gore yanlis..3 kez sukur bu tecrubeyi yasayan biri olarak diyebilirimki.. 1-2 gebeligimde bulantilarim gecti ve daha rahattim
Ama 3 numara son dk ya kadar bulanti yapti.. yani bunu yasamasam bende sen gibi konusabilirdim ama bazi seyler oyle sebze hasla ekmek dogra ye olmuyo.. cunku yiyemiyorsun.. nesini anlamiyorsunuz
Amin inşaallahRabbim tüm kadınların yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?