- 3 Ağustos 2021
- 209
- 72
- 13
- 35
- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Yok onu anladım zaten 10 gün oturup yazarsınız daYazım kotası mı var?
İstersem 10 gün oturur yazarım
Ben size uzatayım mı uzatmayayım mı diye sormadım ki dediğinizi yapayım
Bu da taktı çeşit çeşit yapmama.Tontis bacım konu sahibinin öyle ağır bulantı gibi bir sıkıntısı yok kendisi söyledi ya kayınvalidemleri 40 çeşit yemek 5 cesit tatlı yapıp agirliyorum diye
Biz burda içini hazırlayıp fırına yolluyoruz ekmeğini fırın yapıyo yani. Evde yapılanı bilmiyorumOlmaz!
Ben kuru olmayan lahmacun tarifi istedim onu bekliyorum.
Ahhh ahhh işte burda o olay yok. Hatta yakınlarda istediğim tarzda fırın da yok. Zaten tam olarak canımın çektiği şekil o şekilBiz burda içini hazırlayıp fırına yolluyoruz ekmeğini fırın yapıyo yani. Evde yapılanı bilmiyorumlütfen biri yardımcı olsun
Naz yapıyorsun deseydim haklısında demedimBende bildigin sey herkeste ayni olmuyor diyorum.. bisey yiyemeyip ayaga kalkinca yere yigilmak tansyonun dusmesi vs. Bunlar gercekten cok kotu seyler.. Allah dusmanima bile vermesin. Burda gebelik yaristiracak degilim..sadece naz yapiyorsun demek fazla onyargili olundugunu gosteriyor bana kalirsa.. herneyse
Merhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
Yok tatlım estağfurullah , niye takayım allah versin daha çok yap, buzluğa at, aç kalma inşallah... ben tutarsızlık bencillik ve kabalık sevmiyorum sadeceBu da taktı çeşit çeşit yapmama.
Biz kadınlar her türlü derdi çekip karşımızdaki fedakarlık yapınca kendimize yakıştıramıyoruz ama kendi yaptığımız fedakarlıklar hepsi boş değil mi.. Ne acı bişey ki bir de burda ben şöyle dayandım ben böyleydim gık dmeedimler moda oldu. Halbuki birbirimizi en iyi anlayanlar olarak destek olcağımz yerde kendimize yapılan ufak fedakarlıkları yakıştıramıyoruz. Ben bir kadın olarak ikimizin çocuğunu karnımda taşıyorum ve ikimizde bakacaz bu çocuğa ilerde. Bir simit istemişsem bi zahmet getirsin getirmeyecekse de bi zahmet getiremeyecem canım desinEn sevmediğin insan özelliğinden biri sözünü tutmayan
Geliyorum deyip gelmeyip bekletendir
İnsanin karnı aç olup ama canım bisi istememesi ve o anda yemek yemesi gerekmesi... canı ne istiyorsa o kadının önüne serilmeli
Yoksa açlıktan daha kötü olabilir.
Ben onun konvoyuna başlarım! Bu bebek sadece bana ait degil cunku
Karisi hamile ama adam şu korona döneminde düğüne gittiği yetmiyor bir de konvoya katılmış
Evde aşeren karısı mi varmış ki takmış sanki!
Ve ben hamileyken.....diye başlayan kendinden verilen örnekler ayrı bir durumherkes farklıdır arkadaşlar!
Burdaki çoğunluğa bu konuda katılmıyorum
Önemli işlerimi bitirdim şimdi önemsiz şeylerle oyalanıyorumYok onu anladım zaten 10 gün oturup yazarsınız dadaha önemli bir işiniz yok sanırım
Kendılerı bir hasta olsun dünya onların etrafında dönüyor sanırlarBiz kadınlar her türlü derdi çekip karşımızdaki fedakarlık yapınca kendimize yakıştıramıyoruz ama kendi yaptığımız fedakarlıklar hepsi boş değil mi.. Ne acı bişey ki bir de burda ben şöyle dayandım ben böyleydim gık dmeedimler moda oldu. Halbuki birbirimizi en iyi anlayanlar olarak destek olcağımz yerde kendimize yapılan ufak fedakarlıkları yakıştıramıyoruz. Ben bir kadın olarak ikimizin çocuğunu karnımda taşıyorum ve ikimizde bakacaz bu çocuğa ilerde. Bir simit istemişsem bi zahmet getirsin getirmeyecekse de bi zahmet getiremeyecem canım desin
Ben canım bişey istedi hemen getir demedim ki çıkınca yan taraftan alır mısın dedim o da tabi ki alırım dedi ve sürekli erteleyerek gelmedi. Bana geleceğini söylemese ben hiç aramazdım bile müsait olunca o döner kafasıyla.. Eski zamanlar da kadınlar eziyet çekip ezildi hor görüldü diye şimdi de mi öyle olsun. Bi kere bu zihniyet devam ettiği sürece kadınlar her zman ikinci planda kalacak. Kadınları değersizleştiren yine kadınlar çok üzücü..bu şekilde okudum mesajınızı vallahi hayretler içinde . Adam düğüne gitmiş düğünde hemen takıya geçilmiyor . Bir iki saat onunda özel alanı olmasın mı hep size mi zaman ayırsın anlamadım . Çok fazla abartmışsınız eski zamanları düşününce şimdi ki hamile bayanların bu kaprisleri beni benden alıyor . Eşiniz gelemediyse bekleseniz ya da başka bir şey yeseniz olmuyor mu herkesin her istediği aynı dakikasında olacak diye bir şey mi var.adama kapı açmamak nedir ya
Geçen de benim eşim aynı şekilde düğüne gitti benim düşük tehlikem olduğu için beni götürmedi konvoya katılıp dönecekti sonra takı da takayım dedi sonra da arkadaşlarla fotoğraf çekinecez dedi ama ben hiç aramadım kendi ara ara kontrol için aradı . Yani eşiniz işte de olabilirdi başına bir şey de gelmiş olabilirdi canım bunu istedi hemen getir nedir ya anlayamıyorum kimse kusura bakmasın . Bende hamileyim ama ben hamileyim diye eşime eziyet edecek değilim
Allah keşke bu sevmediğin şeyleri de senden alsaydı önce
Yok tatlım estağfurullah , niye takayım allah versin daha çok yap, buzluğa at, aç kalma inşallah... ben tutarsızlık bencillik ve kabalık sevmiyorum sadece
Çünkü buna müsade eden yine kadınlarKendılerı bir hasta olsun dünya onların etrafında dönüyor sanırlar
Ama eşleri asla anlamazlar. Bu net!
Oyalan şöyle kenarda falanÖnemli işlerimi bitirdim şimdi önemsiz şeylerle oyalanıyorum
Ben eziyet edilsin demiyorum zaten size eziyet eden de yok. Benim iki ablamda asker yolu bekledi hamileyken hem de köylük yerde onların canı hiçbir şey istemedi mi hiç sorun yaşamadılar mı sanki . Şimdi ki çoğu kadın kusura bakmayın ama hamile olunca gerçekten eşlerine işkence ediyorlar bunu çevremde çok görüyorum maalesef . Her şey her dakikasında olacak diye bir şey yok onu demek istiyorum benBen canım bişey istedi hemen getir demedim ki çıkınca yan taraftan alır mısın dedim o da tabi ki alırım dedi ve sürekli erteleyerek gelmedi. Bana geleceğini söylemese ben hiç aramazdım bile müsait olunca o döner kafasıyla.. Eski zamanlar da kadınlar eziyet çekip ezildi hor görüldü diye şimdi de mi öyle olsun. Bi kere bu zihniyet devam ettiği sürece kadınlar her zman ikinci planda kalacak. Kadınları değersizleştiren yine kadınlar çok üzücü..
Eşiniz bile lafınızı dikkate almamış ben mi alacamOyalan şöyle kenarda falan
Kendi yaptigini yiyemiyodur canim..Tontis bacım konu sahibinin öyle ağır bulantı gibi tıbbi bir sıkıntısı yok . Kendisi söyledi ya kayınvalidemleri 40 çeşit yemek 5 cesit tatlı yapıp agirliyorum, dört dörtlük hizmet ediyorum, bizde böyle diyee buraya yapılan yorumlarda bu tutarsız açıklamaların üstüne yapılıyor hâliyle
Ellerinde firsat olsa onlarda neler istedi kim bilir.. yani onlarinkide can demek kolay bence.. eskidende kadinlar doguruyodu ama canlari bisey istemiyomuydu yani? Istiyodu ama kadini takan kim o zaman? Ona bakarsan tarlada dogurup capaya devam ediyolardi diyende var.. amann eskiler gitsin geri gelmesinBen eziyet edilsin demiyorum zaten size eziyet eden de yok. Benim iki ablamda asker yolu bekledi hamileyken hem de köylük yerde onların canı hiçbir şey istemedi mi hiç sorun yaşamadılar mı sanki . Şimdi ki çoğu kadın kusura bakmayın ama hamile olunca gerçekten eşlerine işkence ediyorlar bunu çevremde çok görüyorum maalesef . Her şey her dakikasında olacak diye bir şey yok onu demek istiyorum ben
İyice ilkokul üçe dusurdunuz seviyeyi, eşinize ve çevrenize sabırlar diliyorum ve cekiliyorumAllah keşke bu sevmediğin şeyleri de senden alsaydı önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?