- 15 Ekim 2016
- 7.148
- 12.807
- 248
- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Üstelik çalisiyor yani bu duyar kasmak ne ya offf yapmasinlar ozaman bizde cocuk dogurduk ustelik birde büyük cocukla ilgilendik prenses sendromu bu başka bir aciklamasi olamaz istisnalar hariç ben bu hamilelik konusunu hastalik geciriyor gibi lanse etmelerinden Gina geldi.Tontis bacım konu sahibinin öyle ağır bulantı gibi tıbbi bir sıkıntısı yok . Kendisi söyledi ya kayınvalidemleri 40 çeşit yemek 5 cesit tatlı yapıp agirliyorum, dört dörtlük hizmet ediyorum, bizde böyle diyee buraya yapılan yorumlarda bu tutarsız açıklamaların üstüne yapılıyor hâliyle
Ben yavastan tugceeeeee nin cavidan olabilme ihtimalini düsünüyorumİyice ilkokul üçe dusurdunuz seviyeyi, eşinize ve çevrenize sabırlar diliyorum ve cekiliyorum
Bakın mecburi durumla benim durumumu ne alaka karşılaştırıyorsunuz hiç anlamadım. Ben işkence mi ediyorum şimdi yani niye böyle düşünüyorsunuz anlamıyorumBen eziyet edilsin demiyorum zaten size eziyet eden de yok. Benim iki ablamda asker yolu bekledi hamileyken hem de köylük yerde onların canı hiçbir şey istemedi mi hiç sorun yaşamadılar mı sanki . Şimdi ki çoğu kadın kusura bakmayın ama hamile olunca gerçekten eşlerine işkence ediyorlar bunu çevremde çok görüyorum maalesef . Her şey her dakikasında olacak diye bir şey yok onu demek istiyorum ben
Emin ol bunu biliyorlar bilmemezlikten geliyorlarKendi yaptigini yiyemiyodur canim..
Bir Cavidan kolay yetişmiyor hanımefendiBen yavastan tugceeeeee nin cavidan olabilme ihtimalini düsünüyorum
Lütfenİyice ilkokul üçe dusurdunuz seviyeyi, eşinize ve çevrenize sabırlar diliyorum ve cekiliyorum
Adamı kendi evine almamak işkence değil yaniBakın mecburi durumla benim durumumu ne alaka karşılaştırıyorsunuz hiç anlamadım. Ben işkence mi ediyorum şimdi yani niye böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum
Wallahi siz komiksinizEşiniz bile lafınızı dikkate almamış ben mi alacam
Valla komiksiniz
Adamı kendi evine almamak işkence değil de nedir sizce . Düşünün ki siz bir yere gittiniz geç kaldınız eşiniz de sizi eve almadıBakın mecburi durumla benim durumumu ne alaka karşılaştırıyorsunuz hiç anlamadım. Ben işkence mi ediyorum şimdi yani niye böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum
Aynen öyle annelerimiz çok çekti maalesef ama babam şuanki aklım olsa neler neler yapardım diyor kayınbabamda aynı şekilde. Eskiler başımızın tacı ama bu eskilerin doğru bir hayat sürdüğünü göstermiyorEllerinde firsat olsa onlarda neler istedi kim bilir.. yani onlarinkide can demek kolay bence.. eskidende kadinlar doguruyodu ama canlari bisey istemiyomuydu yani? Istiyodu ama kadini takan kim o zaman? Ona bakarsan tarlada dogurup capaya devam ediyolardi diyende var.. amann eskiler gitsin geri gelmesin
Senin ki simit sendromuWallahi siz komiksinizbenimki prenses sendromuysa sizinki ezik sendromu
Hata yaptım kelimesini bi açar mısınız lütfen ? Yani kaç kere yazmam gerekiyor bütün anlamayanlar burada toplanmışAdamı kendi evine almamak işkence değil de nedir sizce . Düşünün ki siz bir yere gittiniz geç kaldınız eşiniz de sizi eve almadı
Yok burdaki ortak kararla prensen sendromu canım hadi canım hadiSenin ki simit sendromu
Tabi ki eskiden daha farklıymış ama bazı şeyler gerçekten abartı geliyor bana bilemiyorum. Eşim eve 2 gün gelmese yine de onu eve almamazlık yapamazdım ne bileyim . Bazen diyorlar ya hormonlardan oluyor o hormonlar hepimizde var ama böyle şeyler yapmıyoruz kişiden kişiye değişiyor demek kiEllerinde firsat olsa onlarda neler istedi kim bilir.. yani onlarinkide can demek kolay bence.. eskidende kadinlar doguruyodu ama canlari bisey istemiyomuydu yani? Istiyodu ama kadini takan kim o zaman? Ona bakarsan tarlada dogurup capaya devam ediyolardi diyende var.. amann eskiler gitsin geri gelmesin
Neden?Wallahi siz komiksinizbenimki prenses sendromuysa sizinki ezik sendromu
Bu olayı çok duyuyordum ve gerçekten öyleymiş.Kendi yaptigini yiyemiyodur canim..
Herkes ayri kıt anacim, kiyamam sanaHata yaptım kelimesini bi açar mısınız lütfen ? Yani kaç kere yazmam gerekiyor bütün anlamayanlar burada toplanmış
benim kv esimeAynen öyle annelerimiz çok çekti maalesef ama babam şuanki aklım olsa neler neler yapardım diyor kayınbabamda aynı şekilde. Eskiler başımızın tacı ama bu eskilerin doğru bir hayat sürdüğünü göstermiyor
Ne diyalogu yaaNeden?
Sus öte git dediniz dediğiniz olmadı diye ben ezik mi oluyorum
Bundan sonrası sizi alçaltır haberiniz olsun
Üste çıkacam son sözü söyleyecem diye kastıkça basitleşir diyalog
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?