Eşimi eve almadım

Üstelik çalisiyor yani bu duyar kasmak ne ya offf yapmasinlar ozaman bizde cocuk dogurduk ustelik birde büyük cocukla ilgilendik prenses sendromu bu başka bir aciklamasi olamaz istisnalar hariç ben bu hamilelik konusunu hastalik geciriyor gibi lanse etmelerinden Gina geldi.

Karnini tutup yorulmalar küçük bulantilari abartmalar offff

Bakın mecburi durumla benim durumumu ne alaka karşılaştırıyorsunuz hiç anlamadım. Ben işkence mi ediyorum şimdi yani niye böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum

Bakın mecburi durumla benim durumumu ne alaka karşılaştırıyorsunuz hiç anlamadım. Ben işkence mi ediyorum şimdi yani niye böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum
Adamı kendi evine almamak işkence değil de nedir sizce . Düşünün ki siz bir yere gittiniz geç kaldınız eşiniz de sizi eve almadı

Aynen öyle annelerimiz çok çekti maalesef ama babam şuanki aklım olsa neler neler yapardım diyor kayınbabamda aynı şekilde. Eskiler başımızın tacı ama bu eskilerin doğru bir hayat sürdüğünü göstermiyor

Tabi ki eskiden daha farklıymış ama bazı şeyler gerçekten abartı geliyor bana bilemiyorum. Eşim eve 2 gün gelmese yine de onu eve almamazlık yapamazdım ne bileyim . Bazen diyorlar ya hormonlardan oluyor o hormonlar hepimizde var ama böyle şeyler yapmıyoruz kişiden kişiye değişiyor demek ki

Wallahi siz komiksiniz benimki prenses sendromuysa sizinki ezik sendromu
Neden?
Sus öte git dediniz dediğiniz olmadı diye ben ezik mi oluyorum
Bundan sonrası sizi alçaltır haberiniz olsun
Üste çıkacam son sözü söyleyecem diye kastıkça basitleşir diyalog

Her şey bi yana simit dedin simitten konu nerelere geldi ya benim de canım istedi şimdi yarın kahvaltıya alıp yiyeyim

benim kv esime
Hamileyken kv si kuru ekmek bile vermezmis.. yazik
Kadin cok cekmis.. birak cani bisey istesin yemek bulamamis ustune birde hep is yaptiriyomus..iste eskiler eski
Kafalar

Neden?
Sus öte git dediniz dediğiniz olmadı diye ben ezik mi oluyorum
Bundan sonrası sizi alçaltır haberiniz olsun
Üste çıkacam son sözü söyleyecem diye kastıkça basitleşir diyalog
Ne diyalogu yaa Ne üste çıkması bu kadar önemli msiin?
senin için üzülüyor olmam sende böyle bir etki yaratmış olabilir haklısın ama çok da şey yapma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…