Eşimi eve almadım

Bu olayı çok duyuyordum ve gerçekten öyleymiş.
Ben kendi yaptığımı keyifle yiyemiyorum ama başkasının yaptığını çok rahat yiyorum.
Neden öyle oluyor acaba.
Kuzenimin hamileliği de böyle. 4 ay boyunca evinde yemek pişmedi. kesinlikle yiyemiyordu

benim kv esime
Hamileyken kv si kuru ekmek bile vermezmis.. yazik
Kadin cok cekmis.. birak cani bisey istesin yemek bulamamis ustune birde hep is yaptiriyomus..iste eskiler eski
Kafalar
Daha beterlerini de duydum hep bu zihniyet ürünü oluşuyor. Annemin kayınvalidesi çok çektiği için anneme çektirmiş. Gerçekten ilginç bunları yapan kadınlar başkası değil

Bu olayı çok duyuyordum ve gerçekten öyleymiş.
Ben kendi yaptığımı keyifle yiyemiyorum ama başkasının yaptığını çok rahat yiyorum.
Neden öyle oluyor acaba.
Ben normaldede oylwyim.. piserken kokusunu almadigim yemegi daha guzel yiyorum.. ama hamileyken iyice abarti bi sekilde oluyo

Neden?
Sus öte git dediniz dediğiniz olmadı diye ben ezik mi oluyorum
Bundan sonrası sizi alçaltır haberiniz olsun
Üste çıkacam son sözü söyleyecem diye kastıkça basitleşir diyalog
Seviyesi gittikce alçaliyor bence muhattap oluncak biri değil aslinda marti sendromuda olabilir birisine yazmis ',hadi canim hadiii kocasinida öyle kovmustur haydee annene no simit go home yanki

Yani ne gerek var abartmaya.
Aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz. Zaten aç kalmaya alışıkmışsınız adam gitmişken eğlense ne olacak.

Abarttığınızı düşünüyorum.

Seviyesi gittikce alçaliyor bence muhattap oluncak biri değil aslinda marti sendromuda olabilir birisine yazmis ',hadi canim hadiii kocasinida öyle kovmustur haydee annene no simit go home yanki
Tüh sana hiç cevap yazmayınca başkalarının yorumumdan giriyosun üzüldüm bunu yazayım da dursun burda başkalarının prensesliğini kıskanma sendromu

Ne diyalogu yaa Ne üste çıkması bu kadar önemli msiin?
senin için üzülüyor olmam sende böyle bir etki yaratmış olabilir haklısın ama çok da şey yapma sen
Hah işte tam da uyardığım nokta buydu
Bak o noktadasınız
Ama demiştim ben ya harcadın kendini yazık değil mi sana

ben elbette çok önemliyim
Başkası için değil kendim için çok önemliyim

ayyy siz gebesiniiiiiiz mümkünatı yok üzülmemelisiniz yapmayın etmeyin noooooluuuur

Wallahi ciddiye almaya çalışıyorum mümkünatı yok olmuyor

Ömrünüze bereket hep gülesiniz
Çok güldüm ya

ama birkaç dakika önce uyardım yapma etme bundan sonrası rezillik dedim dinlemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…