- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Kuzenimin hamileliği de böyle. 4 ay boyunca evinde yemek pişmedi. kesinlikle yiyemiyorduBu olayı çok duyuyordum ve gerçekten öyleymiş.
Ben kendi yaptığımı keyifle yiyemiyorum ama başkasının yaptığını çok rahat yiyorum.
Neden öyle oluyor acaba.
Daha beterlerini de duydum hep bu zihniyet ürünü oluşuyor. Annemin kayınvalidesi çok çektiği için anneme çektirmiş. Gerçekten ilginçbenim kv esime
Hamileyken kv si kuru ekmek bile vermezmis.. yazik
Kadin cok cekmis.. birak cani bisey istesin yemek bulamamis ustune birde hep is yaptiriyomus..iste eskiler eski
Kafalar
Ben normaldede oylwyim.. piserken kokusunu almadigim yemegi daha guzel yiyorum.. ama hamileyken iyice abarti bi sekilde oluyoBu olayı çok duyuyordum ve gerçekten öyleymiş.
Ben kendi yaptığımı keyifle yiyemiyorum ama başkasının yaptığını çok rahat yiyorum.
Neden öyle oluyor acaba.
Seviyesi gittikce alçaliyor bence muhattap oluncak biri değil aslinda marti sendromuda olabilirNeden?
Sus öte git dediniz dediğiniz olmadı diye ben ezik mi oluyorum
Bundan sonrası sizi alçaltır haberiniz olsun
Üste çıkacam son sözü söyleyecem diye kastıkça basitleşir diyalog
4 aydan sonra düzeldi mi acabaKuzenimin hamileliği de böyle. 4 ay boyunca evinde yemek pişmedi. kesinlikle yiyemiyordu
Hata yaptım diyorsanız diyecek bir şey yok . Biz burada yargı dağıtacak değilizHata yaptım kelimesini bi açar mısınız lütfen ? Yani kaç kere yazmam gerekiyor bütün anlamayanlar burada toplanmış
Kötü gerçekten ya.Kuzenimin hamileliği de böyle. 4 ay boyunca evinde yemek pişmedi. kesinlikle yiyemiyordu
Ben biraz kötü haber vereceğim4 aydan sonra düzeldi mi acaba
Tüh sana hiç cevap yazmayınca başkalarının yorumumdan giriyosun üzüldüm bunu yazayım da dursun burdaSeviyesi gittikce alçaliyor bence muhattap oluncak biri değil aslinda marti sendromuda olabilirbirisine yazmis ',hadi canim hadiii kocasinida öyle kovmustur haydee annene no simit go home yanki
Ve arka fonda bindik bı alamete gidiyoz giyamete çalar.Ben biraz kötü haber vereceğim
Benim mide bulantılarım 4. Aydan sonra başladı mesela
Hah işte tam da uyardığım nokta buyduNe diyalogu yaaNe üste çıkması bu kadar önemli msiin?
senin için üzülüyor olmam sende böyle bir etki yaratmış olabilir haklısın ama çok da şey yapma sen
Aaa bişey yiyebiliyor muydun pekiBen biraz kötü haber vereceğim
Benim mide bulantılarım 4. Aydan sonra başladı mesela
Wallahi ciddiye almaya çalışıyorum mümkünatı yok olmuyorHah işte tam da uyardığım nokta buydu
Bak o noktadasınız
Ama demiştim ben ya harcadın kendini yazık değil mi sana
ben elbette çok önemliyim
Başkası için değil kendim için çok önemliyim
ayyy siz gebesiniiiiiiz mümkünatı yok üzülmemelisiniz yapmayın etmeyin noooooluuuur
Evet düzeldi. 2 hamileliği de böyleydi4 aydan sonra düzeldi mi acaba
Evet bunu söylüyorum hatamın farkındayım özrümü de diledim eşim de gayet hoş karşıladı çok şükür . Siz değil ama diğerleri şu an yargı dağıtıyor hatasız kullar siziHata yaptım diyorsanız diyecek bir şey yok . Biz burada yargı dağıtacak değiliz
Hem de nasılVe arka fonda bindik bı alamete gidiyoz giyamete çalar.
4. Aya kadar gayet rahattımAaa bişey yiyebiliyor muydun peki
Ömrünüze bereket hep gülesinizSeviyesi gittikce alçaliyor bence muhattap oluncak biri değil aslinda marti sendromuda olabilirbirisine yazmis ',hadi canim hadiii kocasinida öyle kovmustur haydee annene no simit go home yanki
Aa muz mantıklıymış tok tutar en azındanHem de nasıl
4. Aya kadar gayet rahattım
Şimdiyse diken üstündeyim
Hiçbi şey yiyemezsem yoğurt, ayran, muz üçlüsü her türlü günü kurtarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?