- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Lütfen diğer mesajları okuyun herkese tek tek yazmak istemiyorumZaten saat 21.30 da da simiti zor bulurdu pastanelerde falan kalmaz ayrıca hiç başka kimse yok mu kıvranıyordum falan sanki hastasınız..hele bir simit için kapıyı eşinize açmamak annesine yollamak jitük ayıp ne kadar mahçup etmişsiniz Allah eşinize sabır versin bir düğüne katılmış burnundan gelmiş evlilikte en küçük olauda eve almamazlık yaparsanız bir gün gider hiç gelmez
Sen ne diyorsun hemşire, bizi bile mahcup etti burda konu sahibi , kadinligimizdan insanligimizdan soguduk, ettiği hakaretlerde, düştüğü seviyeden bugün de başkası adına utandik sayesindeZaten saat 21.30 da da simiti zor bulurdu pastanelerde falan kalmaz ayrıca hiç başka kimse yok mu kıvranıyordum falan sanki hastasınız..hele bir simit için kapıyı eşinize açmamak annesine yollamak jitük ayıp ne kadar mahçup etmişsiniz Allah eşinize sabır versin bir düğüne katılmış burnundan gelmiş evlilikte en küçük olauda eve almamazlık yaparsanız bir gün gider hiç gelmez
İşte bu yaaHem de nasıl
4. Aya kadar gayet rahattım
Şimdiyse diken üstündeyim
Hiçbi şey yiyemezsem yoğurt, ayran, muz üçlüsü her türlü günü kurtarıyor
Piraye hanım yine zıp zıpSen ne diyorsun hemşire, bizi bile mahcup etti burda konu sahibi , kadinligimizdan insanligimizdan soguduk, ettiği hakaretlerde, düştüğü seviyeden başkası adına utandik sayesinde
Bir evladınız olacak böyle bir sebebten ötürü eşi engellemek ve eve almamak mı şaka mı bu daha büyük bir sorun olsa ne yapacaksınız acaba!Merhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
haklısınız eşimden özür diledim konuyu kapattık defalarca yazdım bi anlık öfkeyle yaptım burdaki herkes mi öfkelenmiyorBir evladınız olacak böyle bir sebebten ötürü eşi engellemek ve eve almamak mı şaka mı bu daha büyük bir sorun olsa ne yapacaksınız acaba!
Üzdü..Düğünü bölüp bana simit almadın diye çemkirip kapıyı açmasam kapıda bıraksam sabahına kocam beni haklı olarak boşardı muhtemelen.
Çok abartmışsınız bence de. Tamam aşermeniz normal anlıyorum ama o an size simit getirebilecek kv, kb, anne, baba, kardeş yada kuzen yok muydı ki eşinizi bu kadar sıkıştırdınız.Merhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
Evet abarttım. Aslında kardeşim vardı ama eşim ben eve gelirken getiririm dediği için ekstra birini yormak istemedim bi de öyle aşerme falan değil de canım istedi diyelimÇok abartmışsınız bence de. Tamam aşermeniz normal anlıyorum ama o an size simit getirebilecek kv, kb, anne, baba, kardeş yada kuzen yok muydı ki eşinizi bu kadar sıkıştırdınız.
Marifet makinadaAlırım çünkü
Yaa tüh makine yok bende şansıma küseyimMarifet makinadasilexde pisiriyorum harika oluyor hamuru citir oluyor üstüde kuru olmuyor ay canim lahmacun cekti simdi
Fırın ya da lokantalara gönderebilirsiniz çok güzel oluyoYaa tüh makine yok bende şansıma küseyim
Yapın madem yerime de yiyin afiyet olsun
Yarın ilk işim alacamBir konu ne kadar abartilabilirse o kadar abartmissiniz fazlası var eksiği yok dondurulmuş simit alın buzluğa atın canınız çekerse pişirin
Tepkisi abartı olsada gerçekten yiyemedimi yiyemiyor insan. Ben 9 ay boyunca kusmuştum. 9 kilo vermiştim. Üstelik 4. Aydan itibaren bulantı hapı kullanmama rağmen yiyememiştim. Benim de canım sadece boyoz istemişti ki normalde kırk yılda bir boyoz yerim. Yani öyle evde yiyecek yok muyduyla olmuyor. Sadece çubuk krakerle karnımda çocuk büyüttüm ben. :/Ne kadar abartmışsınız alt tarafı bir simit. Evde başka yiyecek yok muydu açlığınızı bastırmak için yiyebilirdiniz. Bu aşerme olayını fazla abartmışsınız ve saçmalamışsınız. Ben eşinizin yerinde olsam o eve bir daha gelmezdim
Ben de öyleyim iki koli çubuk kraker aldım uyandığım ilk an da hemen ağzıma atıyorum çok iyi geliyoTepkisi abartı olsada gerçekten yiyemedimi yiyemiyor insan. Ben 9 ay boyunca kusmuştum. 9 kilo vermiştim. Üstelik 4. Aydan itibaren bulantı hapı kullanmama rağmen yiyememiştim. Benim de canım sadece boyoz istemişti ki normalde kırk yılda bir boyoz yerim. Yani öyle evde yiyecek yok muyduyla olmuyor. Sadece çubuk krakerle karnımda çocuk büyüttüm ben. :/
Simit çay sohbet.36 sayfa ne konuştunuz yA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?